Πληροφοριακά, ο Ζογγολόπουλος (και όχι Ζαλογγόπουλος) πέθανε πριν από 14 χρόνια.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:56...η να τον πλήρωσε ο Ζαλογγόπουλος - να γίνει ντόρος για το δημιουργημά του - να έλθει στην επικαιρότητα μαζί με νεες παραγγελίες και εκπροσώπηση σε αλλες εκθέσεις να μας κάνει υπερήφανους για μια ακόμα φορά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει στην Ομόνοια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ηράκλειτος
- †
Re: Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει στην Ομόνοια
God.exe is missing. Universe will restart.
-
Εμπεδοκλής
Και να χάσει το θέαμα να ζει ζωντανά έναν άνθρωπο να γίνεται κιμάς;Highlander έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:58Εσύ δε θα κοντοστεκόσουν άμα έβλεπες ότι κάποιος πάει να φουνταρει;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:50 Ο κόσμος που είναι από κάτω αν δεν είναι ρεπόρτερ ή αστυνομικοί, τι διάολο βίτσιο έχει και κάθεται και παρακολουθεί;
Δυστυχώς η αμερικανική κουλτούρα του hollywood, και όχι μόνο έχει κάνει τον άνθρωπο να ορέγεται τη βία...
Αυτό ρε συ. ΚΙ αν πέσει; πως ξεπερνούν αυτή την εικόνα;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:13Highlander έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:58Εσύ δε θα κοντοστεκόσουν άμα έβλεπες ότι κάποιος πάει να φουνταρει;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:50 Ο κόσμος που είναι από κάτω αν δεν είναι ρεπόρτερ ή αστυνομικοί, τι διάολο βίτσιο έχει και κάθεται και παρακολουθεί;
Και να χάσει το θέαμα να ζει ζωντανά έναν άνθρωπο να γίνεται κιμάς;
Δυστυχώς η αμερικανική κουλτούρα του hollywood, και όχι μόνο έχει κάνει τον άνθρωπο να ορέγεται τη βία...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Σου θυμίζω το Παρίσι. Αντί να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες κάποιοι προτίμησαν να βιντεοσκοπούν ανθρώπους που ξεψυχούσαν και να τα μοιράζουν σε ΜΜΕ και social media για να χαίρονται που ήταν και αυτοί εκεί...Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:15Αυτό ρε συ. ΚΙ αν πέσει; πως ξεπερνούν αυτή την εικόνα;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:13Highlander έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:58
Εσύ δε θα κοντοστεκόσουν άμα έβλεπες ότι κάποιος πάει να φουνταρει;
Και να χάσει το θέαμα να ζει ζωντανά έναν άνθρωπο να γίνεται κιμάς;
- Highlander
Δε νομίζω ότι κάθονται για να τον δουν να γίνεται κιμάς.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:13Και να χάσει το θέαμα να ζει ζωντανά έναν άνθρωπο να γίνεται κιμάς;Highlander έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:58Εσύ δε θα κοντοστεκόσουν άμα έβλεπες ότι κάποιος πάει να φουνταρει;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:50 Ο κόσμος που είναι από κάτω αν δεν είναι ρεπόρτερ ή αστυνομικοί, τι διάολο βίτσιο έχει και κάθεται και παρακολουθεί;
Απλά αν πέσεις πάνω σε τέτοια κατάσταση, δε συνεχίζεις την πορεία σου σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μένεις να δεις τι θα γίνει...
-
Εμπεδοκλής
Ναι, βέβαια.Highlander έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:39 Απλά αν πέσεις πάνω σε τέτοια κατάσταση, δε συνεχίζεις την πορεία σου σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μένεις να δεις τι θα γίνει...
Μιυ θύμισες τους περίεργους μου μαζεύονται σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα μη προσφέροντας τίποτε και που στην πραγματικότητα δυσκολεύουν τα σωστικά συνεργεία να πλησιάσουν εγκαίρως.
Αυτό είναι τεχν ρε μαλάκες, αλλά που να ξέρετε σεις απ' αυτά, χωριάταροι. Να εύχεστε να μπει ο βλακπέηντ να σας μάθει πέντε βασικά πραματάκια, αμόρφωτες βλαχάρες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κάτι αλλοδαπα ειδαγω. Ίσως δεν κατάλαβαν καλά κ νόμιζαν θακανε ακροβατικα.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:50 Ο κόσμος που είναι από κάτω αν δεν είναι ρεπόρτερ ή αστυνομικοί, τι διάολο βίτσιο έχει και κάθεται και παρακολουθεί;
Μπορεί να του γίνει μήνυση ή κάτι τέτοιο;
Εξέταση για ουσίες θα του κάνουν;
Highlander έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:20 Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων ανέβηκε στην κορυφή γλυπτού στην αρχή της οδού Σταδίου στην Ομόνοια κι απειλεί να αυτοκτονήσει.
Πρόκειται για το ύψους 15 μέτρων υδροκινητικό γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου με τίτλο «Πεντάκυκλο», το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Biennale της Βενετίας.
[
- Highlander
Άμα το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις.lolek1 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:52Highlander έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:20 Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων ανέβηκε στην κορυφή γλυπτού στην αρχή της οδού Σταδίου στην Ομόνοια κι απειλεί να αυτοκτονήσει.
Πρόκειται για το ύψους 15 μέτρων υδροκινητικό γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου με τίτλο «Πεντάκυκλο», το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Biennale της Βενετίας.
[αυτο ειναι ενα εκτρωμα και σε καμμια περιπτωση γλυπτο
Έχω εμπιστοσύνη στο καλλιτεχνικό σου κριτήριο.
Άτεχνες, τελευταίες, αμόρφωτες.lolek1 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:52Highlander έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:20 Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων ανέβηκε στην κορυφή γλυπτού στην αρχή της οδού Σταδίου στην Ομόνοια κι απειλεί να αυτοκτονήσει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:53Άτεχνες, τελευταίες, αμόρφωτες.lolek1 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:52Highlander έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:20 Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων ανέβηκε στην κορυφή γλυπτού στην αρχή της οδού Σταδίου στην Ομόνοια κι απειλεί να αυτοκτονήσει.
Δε ξέρω καν αν είναι παράνομο όλο αυτό. Απλά εγώ αν ήμουν μπροστά σε κάτι τέτοιο έστω καταλάθος και έβλεπα τον άνθρωπο να πέφτει μπροστά μου θα πάθαινα σοκ.Custom_F έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:49Κάτι αλλοδαπα ειδαγω. Ίσως δεν κατάλαβαν καλά κ νόμιζαν θακανε ακροβατικα.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:50 Ο κόσμος που είναι από κάτω αν δεν είναι ρεπόρτερ ή αστυνομικοί, τι διάολο βίτσιο έχει και κάθεται και παρακολουθεί;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αφού δεν έπεσε.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:01Δε ξέρω καν αν είναι παράνομο όλο αυτό. Απλά εγώ αν ήμουν μπροστά σε κάτι τέτοιο έστω καταλάθος και έβλεπα τον άνθρωπο να πέφτει μπροστά μου θα πάθαινα σοκ.Custom_F έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:49Κάτι αλλοδαπα ειδαγω. Ίσως δεν κατάλαβαν καλά κ νόμιζαν θακανε ακροβατικα.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 17:50 Ο κόσμος που είναι από κάτω αν δεν είναι ρεπόρτερ ή αστυνομικοί, τι διάολο βίτσιο έχει και κάθεται και παρακολουθεί;
Αλλά κ συ... Θα τον έβλεπες να πέφτει κ θα κοιτούσες; Δε θα γύριζες κεφάλι;

Ξέρω γω; Θα γύρναγα; Θα προλάβαινα; Αλλά θ' άκουγες κραυγή, μετά θα έβλεπες εικόνες άλλες. Απαπαπα για ποιο λόγο να μείνω εκεί αν δεν είχα τρόπο να βοηθήσω;Custom_F έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:03Αφού δεν έπεσε.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:01Δε ξέρω καν αν είναι παράνομο όλο αυτό. Απλά εγώ αν ήμουν μπροστά σε κάτι τέτοιο έστω καταλάθος και έβλεπα τον άνθρωπο να πέφτει μπροστά μου θα πάθαινα σοκ.Custom_F έγραψε: 05 Οκτ 2018, 18:49
Κάτι αλλοδαπα ειδαγω. Ίσως δεν κατάλαβαν καλά κ νόμιζαν θακανε ακροβατικα.
Αλλά κ συ... Θα τον έβλεπες να πέφτει κ θα κοιτούσες; Δε θα γύριζες κεφάλι;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-