!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το Νήμα της Σινοφοβίας

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Το Νήμα της Σινοφοβίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Orion22 έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2022, 15:21
“He has governed the country very well,” taxi driver Cheng Wenli said, explaining why he supported a third five-year term for Xi Jinping as general secretary of the Communist Party of China, as he drove past Zhongnanhai, the seat of the central government in Beijing.
https://www.scmp.com/comment/opinion/ar ... chinese-do
Absolute gigachad :g030:

Εικόνα
Η... κίτρινη φυλή της κίτρινης φυλής;
:wink
Μπες μέσα να στα πω, ποιο Συνέδριο τώρα, η θεία της κουνιάδας μου ήταν η νοσοκόμα του Μάο, λοιπόν, σ' αυτήν υπαγόρευσε τη διαθήκη, από δω στρίβουμε; Μας γάμησες τώρα, έπρεπε να το πεις πριν ανέβεις. Εκεί λοιπόν τα είχε όλα, 3 θητείες θα κάνει ο Σι και μετά θα έρθει ο βοτσαλωτός. Ποιος είναι ο βοτσαλωτός, ε βέβαια, δε στα μάθαν αυτά. Κι εμένα ήρθαν απ' το τμήμα και μου παν να μη τα λέω, αλλά μετά τους πήρε ο πεθερός μου και τους ξέχεσε κανονικά τους ψάρακες. Ο πεθερός μου είναι συνταξιούχος αστυνομικός, έχει να σου πει ιστορίες...καλά μη τις πιστεύεις και όλες βέβαια...
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:58
Orion22 έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2022, 15:21
Absolute gigachad :g030:

Εικόνα
Η... κίτρινη φυλή της κίτρινης φυλής;
:wink
Μπες μέσα να στα πω, ποιο Συνέδριο τώρα, η θεία της κουνιάδας μου ήταν η νοσοκόμα του Μάο, λοιπόν, σ' αυτήν υπαγόρευσε τη διαθήκη, από δω στρίβουμε; Μας γάμησες τώρα, έπρεπε να το πεις πριν ανέβεις. Εκεί λοιπόν τα είχε όλα, 3 θητείες θα κάνει ο Σι και μετά θα έρθει ο βοτσαλωτός. Ποιος είναι ο βοτσαλωτός, ε βέβαια, δε στα μάθαν αυτά. Κι εμένα ήρθαν απ' το τμήμα και μου παν να μη τα λέω, αλλά μετά τους πήρε ο πεθερός μου και τους ξέχεσε κανονικά τους ψάρακες. Ο πεθερός μου είναι συνταξιούχος αστυνομικός, έχει να σου πει ιστορίες...καλά μη τις πιστεύεις και όλες βέβαια...
:blm: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :lol:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Φέικ νιουζ, μόνος του χίμηξε μέσα.
https://twitter.com/CurtExplores/status ... 5164078080
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Ακόμη κι έτσι, το ξύλο γιατί τό 'φαγε (αν το έφαγε);
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

https://news.sky.com/story/hong-kong-pr ... n-12722763

σχετικο βιντεο, σκληρες εικονες οπου τα κινεζικα κτηνη του Xi ΤΡΑΒΟΥΝ οπως ολοκαθαρα φαινεται τον διαδηλωτη στο αριστερο μερος της εικονας και μετα τον ξυλοφωρτωνουν
talaipwros

Δευτερα ειναι σημερα , να σου πει κινεζος/κινεζοφιλος, θα πρεπει να κοιταξεις το ημερολογιο.
Ποτε μην τους πιστεψεις
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Βλέπουμε λοιπόν ότι κανένας δεν τράβηξε "ειρηνικό διαδηλωτή" προς τα μέσα.

Βλέπουμε επίσης ειρηνικούς διαδηλωτές να τραβάνε προσωπικό του προξενείου ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ και να του κλωτσάνε το κεφάλι και το σώμα.

https://twitter.com/thomasbromyard/stat ... 5935556608
talaipwros

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2022, 13:50 Βλέπουμε λοιπόν ότι κανένας δεν τράβηξε "ειρηνικό διαδηλωτή" προς τα μέσα.

Βλέπουμε επίσης ειρηνικούς διαδηλωτές να τραβάνε προσωπικό του προξενείου ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ και να του κλωτσάνε το κεφάλι και το σώμα.

βλεπουμε λοιπον οτι τα κτηνη του Xi τραβηξανε τον ειρηνικο διαδηλωτη μεσα και οι συμπολιτες του προσπαθησαν να τον σωσουν απο τα κτηνη

φτανει πια, εκτιθεσαι ανεπανορθωτα
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Όλοι μπορούν να φανταστούν τι θα γίνονταν αν το αντίστοιχο γινόταν σε πρεσβεία/προξενείο του Ισραήλ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2022, 13:54
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2022, 13:50 Βλέπουμε λοιπόν ότι κανένας δεν τράβηξε "ειρηνικό διαδηλωτή" προς τα μέσα.

βλεπουμε λοιπον οτι τα κτηνη του Xi τραβηξανε τον ειρηνικο διαδηλωτη μεσα και οι συμπολιτες του προσπαθησαν να τον σωσουν απο τα κτηνη

φτανει πια, εκτιθεσαι ανεπανορθωτα
Ας κρίνει ο καλόπιστος αναγνώστης. Εσύ αν θες μπορείς να βοηθήσεις απαντώντας μερικές ερωτήσεις
1) Γιατί χιμάνε στην είσοδο αν δεν έχουν σκοπό για ντου;
2) Γιατί ο "τραβηγμένος" φτάνει οικειοθελώς τουλάχιστον μέχρι τη γραμμή της εισόδου, προσπερνώντας τη φύλαξη χωρίς να τον ακουμπήσει κανείς;
3) Ποιος είναι ο άνθρωπος στο έδαφος που δέχεται την κτηνώδη επίθεση;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2022, 13:32 https://news.sky.com/story/hong-kong-pr ... n-12722763

σχετικο βιντεο, σκληρες εικονες οπου τα κινεζικα κτηνη του Xi ΤΡΑΒΟΥΝ οπως ολοκαθαρα φαινεται τον διαδηλωτη στο αριστερο μερος της εικονας και μετα τον ξυλοφωρτωνουν
Τον σαπίσανε μιλάμε τα καθήκια.

Άμα ψάξουμε τώρα στα σόσιαλ μήντια των Κινέζων θα βρούμε άραγε τίποτε ή πρόλαβαν και τα έσβησαν κι όλας; Παράδεισος ελευθερίας η σημερινή Κίνα :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 17 Οκτ 2022, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”