Ηδη φημολογείται οτι εριξε πυρηνικό ο Πούτιν αλλα βγηκε τζουφιοdna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:26υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσουμε άραγε?Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:24καλό και αυτο συζητήσιμο ειναι, στο χαρτιά ναι στον πραγματικό κόσμο μπορεί να ισχύουν άλλα.
στον πραγματικό κόσμο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
-
talaipwros
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
επιτέλους! ΝΑΤΟ style τηλεοπτικός πόλεμος!talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:26 Οι ναζι χτυπανε πολιτικούς στοχους αφου χανουνε στο μερωπο.
Καμια έκπληξη
-
talaipwros
Εχανε στο μετωπο το ΝΑΤΟ ;dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:27επιτέλους! ΝΑΤΟ style τηλεοπτικός πόλεμος!talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:26 Οι ναζι χτυπανε πολιτικούς στοχους αφου χανουνε στο μερωπο.
Καμια έκπληξη
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Και πιστεύουν πως δεν θα περάσουν απο ειδικο δικαστήριο στο μέλλον, οπως και οι ναζι οταν ενιωθαν παντοδύναμοι και κάναν το ένα έγκλημα πολέμου μετά το άλλο πιστεύοντας πως δεν θα πιαστούνε ποτέ ώστε να λογοδοτήσουν για τα εγληματα και τις αλητειες τους.talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:26 Οι ναζι χτυπανε πολιτικούς στοχους αφου χανουνε στο μερωπο.
Καμια έκπληξη
-
talaipwros
Ισως θα πρεπει να μπουν φυλακη και οι διαφοροι λορδοι χαου χαου.
Με πυρηνικά? με πυρηνικάdna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:10καμία αντικειμενικότητα και μετριοπάθεια πια. Γραφω απο το 2014 σε αυτό το νημα απο το παλιό ακόμα με υπεύθυνα στρατευμένη ενημέρωση επισημαινοντας τον κινδυνο της νατοϊκής επέκτασης στην Ουκρανία. Αλλά εδώ που φτάσαμε ΘΕΛΩ να κερδίσει η ΡωσίαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:29 Αυτη ειναι η αντικειμενικοτητα και η μετριοπαθεια σας στην Ρωσικη εισβολη.
με τον Πουτιν? με τον Πουτιν
με τον Καντυροφ? με τον Καντυροφ
με τον Στρελκοφ? με τον Στρελκοφ
Το ξέχασες...
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Χαχα για Ειδικά Δικαστήρια μιλάνε οι καπιτάλες;
Η πούστρα ο Blair πέρασε; Oι Bush;
Έχετε πλάκα. Να υπενθυμίσω ότι το ICTY αθώωσε τον Milosevic και δεν πρόλαβε να δικάσει τους Tudjman και Izetbekovic που είχαν βρεθεί και πιο απτές αποδείξεις για εθνοκαθάρσεις; Ειδικά για τον πρώτο.
Η πούστρα ο Blair πέρασε; Oι Bush;
Έχετε πλάκα. Να υπενθυμίσω ότι το ICTY αθώωσε τον Milosevic και δεν πρόλαβε να δικάσει τους Tudjman και Izetbekovic που είχαν βρεθεί και πιο απτές αποδείξεις για εθνοκαθάρσεις; Ειδικά για τον πρώτο.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ξεκινηστε με καμια δικη του Πουτιν στην πλατεία Συντάγματος και βλέπουμε
https://www.lifo.gr/podcasts/wraia-prag ... yntagmatos
https://www.lifo.gr/podcasts/wraia-prag ... yntagmatos
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Δεν ξέρω, ισως τα γνωριζουν αυτα η CIA και λοιπες δυτικές υπηρεσιες που εχουνε καταξεφτιλισει τους Ρωσους στον πολεμο της πληροφοριας.dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:26υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσουμε άραγε?Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:24καλό και αυτο συζητήσιμο ειναι, στο χαρτιά ναι στον πραγματικό κόσμο μπορεί να ισχύουν άλλα.
στον πραγματικό κόσμο
είμαι ανάμεσα σε αυτό
Εγώ βλέπω ότι καταστράφηκαν οι υποδομές μιας χώρας, σκοτώθηκε τόσος κόσμος και ανέβηκαν οι τιμές σε όλα επειδή ο Ζελένσκυυ δεν αναγνώριζει το δικαίωμα του κόσμου στον αυτοπροσδιορισμό και ο Πούτιν θέλει να το παίξει τσάρος.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
E ας το δοκιμάσουμε τότε να δουμε τι θα γίνει. Έτσι θα τελειώνουμε μια καλή με τη Ρωσία. Και με όλους τους άλλους. Καλή ιδέα και είμαι σίγουρος πως η σιαιει την επεξεργάζεται.Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:32Δεν ξέρω, ισως τα γνωριζουν αυτα η CIA και λοιπες δυτικές υπηρεσιες που εχουνε καταξεφτιλισει τους Ρωσους στον πολεμο της πληροφοριας.dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:26υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσουμε άραγε?Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:24
καλό και αυτο συζητήσιμο ειναι, στο χαρτιά ναι στον πραγματικό κόσμο μπορεί να ισχύουν άλλα.
στον πραγματικό κόσμο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
-
talaipwros
πώς το έπαθες και μίλησες λογικά;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:46E ας το δοκιμάσουμε τότε να δουμε τι θα γίνει. Έτσι θα τελειώνουμε μια καλή με τη Ρωσία. Και με όλους τους άλλους. Καλή ιδέα και είμαι σίγουρος πως η σιαιει την επεξεργάζεται.Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:32Δεν ξέρω, ισως τα γνωριζουν αυτα η CIA και λοιπες δυτικές υπηρεσιες που εχουνε καταξεφτιλισει τους Ρωσους στον πολεμο της πληροφοριας.dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:26
υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσουμε άραγε?
στον πραγματικό κόσμο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δε θυμάμαι να μίλησα ποτέ κι αλλιώς. Αποφεύγω ακόμα και πάσα ποιητική κι αυτό το κάνω με μεγάλη προσπάθεια. Όλα τα ποστ μου βασίζονται στη λογική. Σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου θα γαμηθεί το σύμπαν και, πιο τραγικό, δεν θα υπάρχει ούτε Χάγη για να δικάσετε τους Ρώσους.talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:49πώς το έπαθες και μίλησες λογικά;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:46E ας το δοκιμάσουμε τότε να δουμε τι θα γίνει. Έτσι θα τελειώνουμε μια καλή με τη Ρωσία. Και με όλους τους άλλους. Καλή ιδέα και είμαι σίγουρος πως η σιαιει την επεξεργάζεται.Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:32
Δεν ξέρω, ισως τα γνωριζουν αυτα η CIA και λοιπες δυτικές υπηρεσιες που εχουνε καταξεφτιλισει τους Ρωσους στον πολεμο της πληροφοριας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις