Δε θέλω να σε ταράξω μόρτη μου, αλλά εκεί έξω υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά από οικογενειάρχιδες που πληρώνουν γυφτοπούλες 12, 13 και 14 ετών για καμιά πίπα ή για γαμησάκι. Ξέρω ''κυρίους'' καθ'όλα ευπρεπείς, που πάνε κάθε Κυριακή και εκκλησιάζονται και όταν αφήνουν τα μεγαλόσταυρα, σουλατσάρουν στις πλατείες για να καλύψουν τη διαστροφή τους με τα ανήλικα. Γνωρίζω είναι η αλήθεια πολλές περιπτώσεις. Ειλικρινά θα έπρεπε να είμαι κάθε μέρα στο Α.Τ και να καταγγέλλω αυτούς τους σκατιάρηδες.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:15Όχι δεν ειναι όλες οι οικογένειες έτσι επειδη μια καταπιολα τυγχάνει να ήθελε να βγάζει αυτό προς τ έξω.Πασιφάη έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:49Τα σέβη μου ρε φίλε. Τα έχω πει κι εγώ σε άλλο νήμα παλαιότερα. Η εικόνα δε, αντικατοπτρίζει την σκατένια κοινωνία που ζούμε.Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:41
Η πορνεία είναι ένα σύνθετο κοινωνικό ζήτημα. Επιπλέον, είτε μάς αρέσει είτε όχι, είναι υπό προϋποθέσεις νόμιμη δραστηριότητα. Ασφαλώς μπορεί να υπάρξουν κοινωνικές πρόνοιες τέτοιες, που να βελτιώσουν την κατάσταση των εκδιδομένων. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, δεν φταίει μόνο που δεν υπάρχουν επαρκείς κοινωνικές πρόνοιες, ούτε γίνεται να υπάρχει ένας αστυφύλακας μπροστά από κάθε κατώφλι. Πάνω απ' όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι.
Φταίει ας πούμε ο σκατόβλαχος που το πρωί κάνει κήρυγμα στο καφενείο περί χρηστοήθειας και ευταξίας και θεωρεί τους παράτυπους μετανάστες "λαθροεισβολείς και λαθροπιθήκια", που μολύνουν τον ελλάνιο μπολιτισμό, αλλά το βράδυ πάει στο κωλόμπαρο και ψάχνει για νέες αφίξεις trafficking, ώστε να πηδήξει "ακαποτί" μ' ένα 20άρικο μια δύσμοιρη κοπέλα που την κρατούν κακοποιημένη, βιασμένη, φυλακισμένη και ενίοτε αλυσοδεμένη οι δουλέμποροι νταβατζήδες, ενώ το βράδυ, πριν κοιμηθεί, θα προσκυνήσει με συγκινητική ευλάβεια στο εικονοστάσι και θα κάνει έναν μεγαλόσταυρο παρακαλώντας την Παναγία να μάς φυλάει απ' τους βαρβάρους.
Αυτά και άλλα πολλά φταίνε, κρυμμένα στην κοινή θέα. Να το πω με μια εικόνα.
![]()
Αυτή δα, τη θεάρεστη, που χώνει κάτω απ'το χαλάκι τα ουσιαστικά προβλήματα και πιστεύει οτι με τα πατερημά και τα πιστεύω, θα πάρει άφεση αμαρτιών για τις πομπές της. Ότι κάποιος της σβήνει τα σκοτάδια και τις διαστροφές της.
Ευλόγησον ρεμάλια. Κάντε κανα σταυρό.
Οι ίδιοι αλλά και αρκετοί άλλοι ωστόσο, πάνε στα κωλόμπαρα για να γαμήσουν τα δίπατα και τρίπατα θεόμουνα επί πληρωμή κι ας σκούζουν για τους λαθρομετανάστες και να ''πάνε από κει που ήρθαν'' και άλλα τόσα ''όμορφα. Αν δεν υπήρχε ζήτηση ΔΕΝ θα είχαμε τέτοια εισροή κοριτσιών από τις Ανατολικές χώρες.
Αλλά τί να κάνουμε..Αυτοί όλοι οι σάπιοι είνιαι του σκεπτικού, ''έξω οι ξένοι, μέσα οι ξένες, επειδή γουστάρουμε''.
Επίσης φαντάζομαι πως αυτοί οι 213 που ασέλγησαν στο ανήλικο παιδάκι, συν πόσοι άλλοι ακόμη που θα τους δούμε να ''παρελαύνουν'', τον επόμενο καιρό, κάνανε κι αυτοί ''αγαθοεργίες'' στο εκκλησίασμα, σηκώνανε σταυρούς σε Επιταφίους και εκμεταλλεύονταν την ''πίστη'' τους, που θα τους έδινε χάρη για τα ανομήματά τους.