Οντως το πιστευεις αυτο;klg έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:36Δεδομένου ότι οι μοργκοθογκόμενες είναι στο trail του Stranger, δύσκολο ο Hal να είναι ο Sauron. Μάλλον απλά θα βρούνε τον άλλον, θα του πούν ότι pretty much he owns the volcano και ότι πρέπει να συνέλθει επιτέλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:03 Πολύ μαυρίλα αυτό το επ, πέφτει το σκοτάδι στη ΜέσηΓημας. Ο Χάλμπραντ άμα είναι Σάουρον πολύ ασθενικός βρε αδερφάκι μου.
Το μπρομάντζο Ελροντ-Ντούριν κουβαλησε το επ στις στιβαρές του πλάτες.
Γιατί κλαίγονται μερικοί θεατές εδώ μέσα, τι έγινε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
Re: The Lord of the Rings Amazon series
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Dwarven Blacksmith
Για μένα έχουν μειωθεί δραματικά οι πιθανότητες Stranger ως Sauron. Διότι στη μυθολογία του Τόλκιν το κακό δεν μπορεί να δημιουργήσει ζωή, μόνο να τη διαστρέψει. Οι μοργκοθογκόμενες δεν ξέρω πως σκέφτονται.klg έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:36Δεδομένου ότι οι μοργκοθογκόμενες είναι στο trail του Stranger, δύσκολο ο Hal να είναι ο Sauron. Μάλλον απλά θα βρούνε τον άλλον, θα του πούν ότι pretty much he owns the volcano και ότι πρέπει να συνέλθει επιτέλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:03 Πολύ μαυρίλα αυτό το επ, πέφτει το σκοτάδι στη ΜέσηΓημας. Ο Χάλμπραντ άμα είναι Σάουρον πολύ ασθενικός βρε αδερφάκι μου.
Βασικα ουτε το καλο μπορει. Ουτε καν οι Βαλαρ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:41Για μένα έχουν μειωθεί δραματικά οι πιθανότητες Stranger ως Sauron. Διότι στη μυθολογία του Τόλκιν το κακό δεν μπορεί να δημιουργήσει ζωή, μόνο να τη διαστρέψει. Οι μοργκοθογκόμενες δεν ξέρω πως σκέφτονται.klg έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:36Δεδομένου ότι οι μοργκοθογκόμενες είναι στο trail του Stranger, δύσκολο ο Hal να είναι ο Sauron. Μάλλον απλά θα βρούνε τον άλλον, θα του πούν ότι pretty much he owns the volcano και ότι πρέπει να συνέλθει επιτέλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:03 Πολύ μαυρίλα αυτό το επ, πέφτει το σκοτάδι στη ΜέσηΓημας. Ο Χάλμπραντ άμα είναι Σάουρον πολύ ασθενικός βρε αδερφάκι μου.
Για αυτο εκανε μουτρα ο Μελκορ εξ'αρχης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Καραμελίτσα
Δεν μου αρέσει και δεν είμαι γκέι.Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:12Αμαρτησα γιατ'ειναι ωραια.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:08Καταλαβαίνεις ότι τόσο εσύ όσο και οι συστριξ-γιοχάναν χτυπάτε κόκκινο από σεξισμό, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις. Άκου κει πορσελάνη. Ίου.Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 19:52
Η μορφυδδδδ δεν ειναι κομενα για να "μπεις".
Ειναι το ντοστογιεφσκικο αρχετυπο για την θηλυκοτητα. Τα πιατα απο πορσελανη τα εχεις για να τα καμαρωνεις. Οχι για να σερβιρεις φακες.![]()
Οτι εσυ δεν εμπαινες δηλαδη;![]()
Z
Είναι ο μόνος ξεκάθαρα Μαϊα που έχουν δείξει.Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:38Οντως το πιστευεις αυτο;klg έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:36Δεδομένου ότι οι μοργκοθογκόμενες είναι στο trail του Stranger, δύσκολο ο Hal να είναι ο Sauron. Μάλλον απλά θα βρούνε τον άλλον, θα του πούν ότι pretty much he owns the volcano και ότι πρέπει να συνέλθει επιτέλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:03 Πολύ μαυρίλα αυτό το επ, πέφτει το σκοτάδι στη ΜέσηΓημας. Ο Χάλμπραντ άμα είναι Σάουρον πολύ ασθενικός βρε αδερφάκι μου.
Νομίζω ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε ιδιαίτερα στη μυθολογία του Tolkien σε αυτή τη σειρά, αλλά κανένας άλλος δεν βγάζει μέχρι στιγμής νόημα για Saurοn (βέβαια μπορούν να τον κάνουν introduce αργότερα).Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:41 Για μένα έχουν μειωθεί δραματικά οι πιθανότητες Stranger ως Sauron. Διότι στη μυθολογία του Τόλκιν το κακό δεν μπορεί να δημιουργήσει ζωή, μόνο να τη διαστρέψει. Οι μοργκοθογκόμενες δεν ξέρω πως σκέφτονται.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Famous last words.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:44Δεν μου αρέσει και δεν είμαι γκέι.Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:12Αμαρτησα γιατ'ειναι ωραια.Καραμελίτσα έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:08
Καταλαβαίνεις ότι τόσο εσύ όσο και οι συστριξ-γιοχάναν χτυπάτε κόκκινο από σεξισμό, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις. Άκου κει πορσελάνη. Ίου.
Οτι εσυ δεν εμπαινες δηλαδη;![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Μαύρη μαυρίλα έπεσε στο έρμο Μεσολόγγι στη Μέση Γη. 'Υπνος βαθύς πήρε τον Στύγιο ξανά στην πολυθρόνα.
- Dwarven Blacksmith
Πάρε μια αναρρωτική, αποστασιοποιήσου λίγο και αναρωτήσου μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις Γη της Ελιάς . Σαν τα ξωτικά, έχεις αρχίσει να ξεθωριάζεις από τον κόσμο του επικ φαντασι.Στύγιος έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:49 Μαύρη μαυρίλα έπεσε στο έρμο Μεσολόγγι στη Μέση Γη. 'Υπνος βαθύς πήρε τον Στύγιο ξανά στην πολυθρόνα.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:54Πάρε μια αναρρωτική, αποστασιοποιήσου λίγο και αναρωτήσου μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις Γη της Ελιάς . Σαν τα ξωτικά, έχεις αρχίσει να ξεθωριάζεις από τον κόσμο του επικ φαντασι.Στύγιος έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:49 Μαύρη μαυρίλα έπεσε στο έρμο Μεσολόγγι στη Μέση Γη. 'Υπνος βαθύς πήρε τον Στύγιο ξανά στην πολυθρόνα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Nα το θεσουμε διαφορετικα.Στύγιος έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:56Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:54Πάρε μια αναρρωτική, αποστασιοποιήσου λίγο και αναρωτήσου μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις Γη της Ελιάς . Σαν τα ξωτικά, έχεις αρχίσει να ξεθωριάζεις από τον κόσμο του επικ φαντασι.Στύγιος έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:49 Μαύρη μαυρίλα έπεσε στο έρμο Μεσολόγγι στη Μέση Γη. 'Υπνος βαθύς πήρε τον Στύγιο ξανά στην πολυθρόνα.![]()
![]()
Τι θα ηθελες να δεις στο Rings of Power και στο House οf the Dragon ωστε να σου κινησει το ενδιαφέρον και να μη σε παιρνει ο υπνος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Περαν του γεγονοτος ,οτι γνωριζω οτι ειναι ο παρ'ολιγον αγαπητικος της Γκαλαντριελ (φακτ τσεκντ), δεν χρειαζεται να δειξουν τον Σαουρον ως Μαιαρ.klg έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:47Είναι ο μόνος ξεκάθαρα Μαϊα που έχουν δείξει.Bazoomba έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:38Οντως το πιστευεις αυτο;klg έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:36
Δεδομένου ότι οι μοργκοθογκόμενες είναι στο trail του Stranger, δύσκολο ο Hal να είναι ο Sauron. Μάλλον απλά θα βρούνε τον άλλον, θα του πούν ότι pretty much he owns the volcano και ότι πρέπει να συνέλθει επιτέλους.
Νομίζω ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε ιδιαίτερα στη μυθολογία του Tolkien σε αυτή τη σειρά, αλλά κανένας άλλος δεν βγάζει μέχρι στιγμής νόημα για Saurοn (βέβαια μπορούν να τον κάνουν introduce αργότερα).Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:41 Για μένα έχουν μειωθεί δραματικά οι πιθανότητες Stranger ως Sauron. Διότι στη μυθολογία του Τόλκιν το κακό δεν μπορεί να δημιουργήσει ζωή, μόνο να τη διαστρέψει. Οι μοργκοθογκόμενες δεν ξέρω πως σκέφτονται.
Πολυ φοβαμαι, οτι δεν θα δειξουν καθολου τον Σαουρον ως Ανναταρ λογω δικαιωματων. Σε καθε περιπτωση το κακο πρεπει να αποκαλυφθει και.δεδομενου οτι μενει 1 επεισοδιο θα περιμενα οτι ειναι προφανες οτι ο Σαουρον ειναι ενας εκ των δυο ταξιδιωτων στην Ερεγκιον.
Αν και δεν μπορω να αποκλεισω την in show Γκαλαντριελ, στοιχηματιζω οτι ειναι ο γελαδαρης.
Ολ χεηλ δε κινγκ πφ δε σαουθλαντς.
Δε γίνεται τίποτα πλέον ,πάνε τα πρότζεκτς άπατα .Θα συνεχίσουν να περιφέρουν τα άθλια σαρκία τους ,μέχρι να τα ακυρώσουν για επόμενη σεζόν.George_V έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:58Nα το θεσουμε διαφορετικα.Στύγιος έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:56Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:54
Πάρε μια αναρρωτική, αποστασιοποιήσου λίγο και αναρωτήσου μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις Γη της Ελιάς . Σαν τα ξωτικά, έχεις αρχίσει να ξεθωριάζεις από τον κόσμο του επικ φαντασι.![]()
![]()
Τι θα ηθελες να δεις στο Rings of Power και στο House οf the Dragon ωστε να σου κινησει το ενδιαφέρον και να μη σε παιρνει ο υπνος?
- George_V
Αλλο ρωτησα.Στύγιος έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:09Δε γίνεται τίποτα πλέον ,πάνε τα πρότζεκτς άπατα .Θα συνεχίσουν να περιφέρουν τα άθλια σαρκία τους ,μέχρι να τα ακυρώσουν για επόμενη σεζόν.
Εσυ τι θα ηθελες να δεις για να σου αρέσει. Τι λειπει απο τις πρωτες σεζον και των δυο που σε ενοχλει μεχρι βαρεμαρας?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Δημοκράτης
λοολ και η παραγωγή έχει δείξει ότι σέβεται το έργο του τόλκινDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:41Για μένα έχουν μειωθεί δραματικά οι πιθανότητες Stranger ως Sauron. Διότι στη μυθολογία του Τόλκιν το κακό δεν μπορεί να δημιουργήσει ζωή, μόνο να τη διαστρέψει. Οι μοργκοθογκόμενες δεν ξέρω πως σκέφτονται.klg έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:36Δεδομένου ότι οι μοργκοθογκόμενες είναι στο trail του Stranger, δύσκολο ο Hal να είναι ο Sauron. Μάλλον απλά θα βρούνε τον άλλον, θα του πούν ότι pretty much he owns the volcano και ότι πρέπει να συνέλθει επιτέλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:03 Πολύ μαυρίλα αυτό το επ, πέφτει το σκοτάδι στη ΜέσηΓημας. Ο Χάλμπραντ άμα είναι Σάουρον πολύ ασθενικός βρε αδερφάκι μου.
- George_V
Δεν τριζουν απλα τα κοκκαλα του Τολκιεν. Βαρελακια κανει στον ταφο του.Δημοκράτης έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:31λοολ και η παραγωγή έχει δείξει ότι σέβεται το έργο του τόλκινDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:41Για μένα έχουν μειωθεί δραματικά οι πιθανότητες Stranger ως Sauron. Διότι στη μυθολογία του Τόλκιν το κακό δεν μπορεί να δημιουργήσει ζωή, μόνο να τη διαστρέψει. Οι μοργκοθογκόμενες δεν ξέρω πως σκέφτονται.klg έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:36
Δεδομένου ότι οι μοργκοθογκόμενες είναι στο trail του Stranger, δύσκολο ο Hal να είναι ο Sauron. Μάλλον απλά θα βρούνε τον άλλον, θα του πούν ότι pretty much he owns the volcano και ότι πρέπει να συνέλθει επιτέλους.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 18 Απαντήσεις