!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
Re: The Lord of the Rings Amazon series
Ξεκίνησα το επεισόδιο στις 17:15. Έχει κάνα τεταρτακι που ξύπνησα φρεσκαδουρα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Προσπάθησα αλλά παραδόθηκα τελικά στην αγκαλιά του Μορφέα.Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:29 Το επεισοδιο εθεαθη:
[img]https://i.postimg.cc/029trjdd/i-pr ... .gif[/img]
Θυμάμαι πως η βασίλισσα του Νουμενορ γκαβώθηκε και πως έχουν τον Ισίλντουρ για νεκρό.
Why are they doing this to us?!?!?!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Φοβερή σειρά, πλασματικές οι βαθμολογίες στο IMDb και rt
Ειμαι κορωνιασμενος(*) δυστυχως και δεν μπορω να σηκωσω το γαντι.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:29Προσπάθησα αλλά παραδόθηκα τελικά στην αγκαλιά του Μορφέα.Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:29 Το επεισοδιο εθεαθη:
Θυμάμαι πως η βασίλισσα του Νουμενορ γκαβώθηκε και πως έχουν τον Ισίλντουρ για νεκρό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Δημοκράτης
-
Δημοκράτης
Έπρεπε και η βασίλισσα να χάσει τα μάτια της από κοβιντ θα ήταν καλύτερο το σενάριοBazoomba έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:10Ειμαι κορωνιασμενος(*) δυστυχως και δεν μπορω να σηκωσω το γαντι.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:29Προσπάθησα αλλά παραδόθηκα τελικά στην αγκαλιά του Μορφέα.Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:29 Το επεισοδιο εθεαθη:
Υγ περαστικά και κατέβαζε βιταμίνες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι μη. Από πού κόλλησες; Γιατί δεν πρόσεχες; Πώς μπορώ να βοηθήσω;Bazoomba έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:10Ειμαι κορωνιασμενος(*) δυστυχως και δεν μπορω να σηκωσω το γαντι.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:29Προσπάθησα αλλά παραδόθηκα τελικά στην αγκαλιά του Μορφέα.Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:29 Το επεισοδιο εθεαθη:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- hellegennes
Περαστικά!Bazoomba έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:10Ειμαι κορωνιασμενος(*) δυστυχως και δεν μπορω να σηκωσω το γαντι.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:29Προσπάθησα αλλά παραδόθηκα τελικά στην αγκαλιά του Μορφέα.Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:29 Το επεισοδιο εθεαθη:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Keyser Soze
Και μένα φανατική του HotD είναι ... Τα ίδια με GoT.George_V έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:19Η δικη μου γυναικα βλεπει μονο κατι ρομαντικες σαχλαμαρες κτλ. κατι τετοια φαντασιας τα βαριεται αφορητα οπως π.χ. το Εξκαλιμπερ του Λουρμαν. Το παρατησε στα πρωτα 15 λεπτα.Keyser Soze έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:14 Ακόμα δεν έχω δει το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας .. lol
Και δεν έχω καμία όρεξη να το δω..ούτε η γυναίκα μου !!!
Την επεισα να δει το πρωτο επεισοδιο του HotD καποια στιγμη και παραδοξως εγινε φανατικη της σειράς. Παροτι κανει λιγο yuck οταν εχει καμια gore σκηνη.
Οταν κανω το μαραθωνιο με τα επεισοδια του RoP θα την βαλω να δει το πρωτο και θελω να δω αν θα εχει την ιδια αντιδραση. Ειμαι περιεργος.
Η μόνη σωτηρία για τη σειρά είναι πολλές, επικές μάχες με πανακριβο CGI.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
βλέπω τη μάχη στο επεισοδιο 6 τωρα, εξαιρετικη παρουσια η δυναμικη girl-boss ΓκαβλάντριελScouser έγραψε: 08 Οκτ 2022, 17:39 Η μόνη σωτηρία για τη σειρά είναι πολλές, επικές μάχες με πανακριβο CGI.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν τη λες και επική μάχη όμως, περισσότερο skirmish είναι. Αφήνω στην άκρη τη γελοιότητα της κλισεδουρας της εμφανισης του ιππικού από το πουθενά για να σώσει τη μέρα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Υπαρχει και το αλλο παραδοξο ομως.Scouser έγραψε: 08 Οκτ 2022, 17:39 Η μόνη σωτηρία για τη σειρά είναι πολλές, επικές μάχες με πανακριβο CGI.
Το HotD χωρις να εχει δειξει ουσιαστικα μαχες η πανακριβο CGI εχει πολυ καλυτερες προοπτικες απο το RoP.
Bεβαια αυτο μπορει να εξηγηθει απο το γεγονος οτι δεν γαμησαν το lore (εκτος απο καποιες μικροαλλαγες αναγκαιες για τη μετατροπη σε τηλεοπτικη σειρα ή καποιες αλλες που ειχαν καλυτερο shock value για τους θεατες) καθως και απο το γεγονος οτι εχουν συμπεριλαβει τον Μαρτιν στην παραγωγη οποτε οτι αλλαγη γινεται, συμβαινει με την εγκριση του Μάρτιν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Galadriel became the General her mother told her to marry.
#gogirl
#girlboss
#ringsofempowerment
#gogirl
#girlboss
#ringsofempowerment
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Scouser έγραψε: 08 Οκτ 2022, 17:46Δεν τη λες και επική μάχη όμως, περισσότερο skirmish είναι. Αφήνω στην άκρη τη γελοιότητα της κλισεδουρας της εμφανισης του ιππικού από το πουθενά για να σώσει τη μέρα.Αυτό που εννοώ είναι πολλές μάχες επιπέδου Helms Deep ή Battle of Bastards. Η Γκαλαντριελ παίζει καλά και είναι και κούκλα.
![]()
επιτέλους, γκαλαντριελικοί αδελφοί! είχαμε γκώσει με τους κρυφογκέι μπλακπιλάδες χέιτερςYochanan έγραψε: 08 Οκτ 2022, 17:50 Galadriel became the General her mother told her to marry.
#gogirl
#girlboss
#ringsofempowerment
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές