Να τούς πεις να αφήσουν το μελόδραμα και να πάρουν τον στρατό τους από την Ουκρανία. Αμέσως θα σταματήσουν όλα.AOC έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:52 Έχω σόι στην Σαμάρα, που αποτελεί πόλη αρκετά μακριά από τα σύνορα, και μου στειλάν κάτι κρυπτικά μηνύματα του τύπου αντίο κόσμε....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
το ειπα και σε αλλα ποστ αλλα μου φαινεται οτι δεν προσεχετε τι γραφω...οχι μονο εσυ αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσαstergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:56Ρε συ σκεψου λιγο.
Δηλαδη θεωρεις οτι η χρηση πυρηνικων θα σε αφησει ανεπηρεαστο οπου και αν μεινεις;
Τι συζηταμε ρε πστ μου!
Λολα να ενα μηλο;
αλλο Τακτικα πυρηνικα ΑΛΛΟ Διηπειρωτικοι ΑΛΛΟ Βαλλιστικοι
εγω ειπα ξεκαθαρα "ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ"
να το γραψω με μεγαλυτερα γραμματα ; μπας κ το εμπεδωσετε ; η ειμαστε νταξει ;
-
Δημοκράτης
Και θα καταστραφεί η εσ και θα έρθουν οι Τζον ραμπο επιστρατοι λοοολΣτρακαστρουκας έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:51Δεν γινετε ο πολεμος σε δικα μου εδαφηΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:42κλαις, γλυκειά μου;Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:40
Εχετε οι Ζελεδιαρηδες λιγο ακομα να χαρειτε. Ισως παρετε τελικα και εκεινη την Χερσωνα με καποια νεα αντεπιθεση. Αλλα θα πρεπει να το κανετε γρηγορα πριν αρχισουν να εμφανιζονται οι επιστρατοι και πριν βαρεσει διαλυση η ΕΕ
Ρε παπαρες τα πιστεύετε σοβαρά αυτά;
Κάθε μέρα διαβάζουμε ένα ακόμα φιάσκο από το ρωσικό μέτωπο και κάποιοι βλέπετε νίκες και κουραφεξαλα
-
stergiosbik
Εσυ παιξε το πουλακι σου τωρα βουτυρομπεμπε.Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:58Εντάξει θα το ιεοπεδωσουν ,ηρέμησε τώραstergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:51Αν δεν ησουν τοσο ανιδεος ή τοσο προκατειλημμενος θα καταλαβαινες οτι το να ισοπεδωσεις μια πολη ειναι πολυ ευκολο.
Το να την καταλαβεις χωρις ζημιες και απωλειες ειναι το δυσκολο,σχεδον ακατορθωτο.
Και ναι,ακομη και στρατοι με κλασμα των δυναμεων της Ρωσιας μπορουν πανευκολα να ισοπεδωσουν μια πολη.
-
stergiosbik
ST48410 έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:57Συμμερίζομαι τις ανησυχίες σου. Ευχαριστημένος θα ήμουν με μόνο με άμεση κατάπαυση και έναρξη διαπραγματεύσεων. Δεν θα με ευχαριστήσει μία ταπείνωση της Ρωσίας ειδικά όταν εκεί κυβερνά ένας μόνος του και είναι και ηλικιωμένος, ίσως και ασθενής. Μπορεί να προβεί σε αδιανόητες ενέργειες, να πάρει παράτολμο ρίσκο και μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή.stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:46 Μλκς κανετε πλακα αλλα ειστε οντως τοσο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινετε οτι αυτο αυξανει εκθετικα τον κινδυνο για αδιανοητες καταστασεις με αποκορυφωμα την χρηση πυρηνικων;
Αλλα ακομη και αν δεν φτασουμε στα πυρηνικα,η Ρωσια τωρα δεν θα εχει κανεναν ενδοιασμο να μετατρεψει π.χ. το Κιεβο σε νεα Δρεσδη.
Ειστε ευχαριστημενοι οι μεν και οι δε με μια τετοια εξελιξη;
Δεν είναι καλή ιδέα το στρίμωγμα της γάτας στη γωνία. Αν έπρεπε να δοθεί ένα μάθημα, έχει δοθεί ήδη και έχουν βγει συμπεράσματα. Ας γίνει ό,τι είναι δυνατό να σταματήσει η καταστροφή εδώ και τώρα.
Πριν κάτι βδομάδες πήγε Κιρζιγκστάν και ένα άλλο και οι πρόεδροι και στα δύο τον έστησαν στην αίθουσα να περιμένει μόνος του. Υπάρχει βίντεο και αυτό δεν γίνεται τυχαία, είναι σινιάλο ότι πλέον δεν μετράς πολύ, είσαι παρακατιανός.Philip Mortimer έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:00Ε όταν έχει εγκαταλείψει το πουτλερικο τραίνο μέχρι και το Καζακστάν καταλαβαίνεις...killzone έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:55Δυστηχως τυπε...η γενικη επιστρατευση κανει τικ τοκ....το Καζακσταν αρχισαν κ αυτοι να διεκδικουν Ρωσικα εδαφηAOC έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:52 Έχω σόι στην Σαμάρα, που αποτελεί πόλη αρκετά μακριά από τα σύνορα, και μου στειλάν κάτι κρυπτικά μηνύματα του τύπου αντίο κόσμε....![]()
-
Δημοκράτης
Εσύ να σταματήσεις να παιζεις call of dutykillzone έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:00το ειπα και σε αλλα ποστ αλλα μου φαινεται οτι δεν προσεχετε τι γραφω...οχι μονο εσυ αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσαstergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:56Ρε συ σκεψου λιγο.
Δηλαδη θεωρεις οτι η χρηση πυρηνικων θα σε αφησει ανεπηρεαστο οπου και αν μεινεις;
Τι συζηταμε ρε πστ μου!
Λολα να ενα μηλο;
Πρώτα το Μόσκβα, μετά η γέφυρα, στο τέλος θα τους κλέψουν και κανένα αυτοκινούμενο πυρηνικό βαλλιστικό πύραυλο. 
-
Δημοκράτης
Όχι ρε φίλε μη το πας στα άκρα με τις λεκτικές επιθεσειςstergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:02Εσυ παιξε το πουλακι σου τωρα βουτυρομπεμπε.Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:58Εντάξει θα το ιεοπεδωσουν ,ηρέμησε τώραstergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:51
Αν δεν ησουν τοσο ανιδεος ή τοσο προκατειλημμενος θα καταλαβαινες οτι το να ισοπεδωσεις μια πολη ειναι πολυ ευκολο.
Το να την καταλαβεις χωρις ζημιες και απωλειες ειναι το δυσκολο,σχεδον ακατορθωτο.
Και ναι,ακομη και στρατοι με κλασμα των δυναμεων της Ρωσιας μπορουν πανευκολα να ισοπεδωσουν μια πολη.
-
nikos p 2020
Ακριβώς τα τακτικά είναι απλώς λίγο πιο ισχυρά από τη βόμβα της Χιροσίμα.killzone έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:00το ειπα και σε αλλα ποστ αλλα μου φαινεται οτι δεν προσεχετε τι γραφω...οχι μονο εσυ αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσαstergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:56Ρε συ σκεψου λιγο.
Τι συζηταμε ρε πστ μου!
Λολα να ενα μηλο;
-
stergiosbik
Οταν ανοιξει το κλουβι με τις τρελες τοτε δεν θα εχει πισωγυρισμα αγαπητε.killzone έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:00το ειπα και σε αλλα ποστ αλλα μου φαινεται οτι δεν προσεχετε τι γραφω...οχι μονο εσυ αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσαstergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:56Ρε συ σκεψου λιγο.
Τι συζηταμε ρε πστ μου!
Λολα να ενα μηλο;
Να παρακαλας να μην ξεκινησει το πανηγυρι μονο γιατι το ενα θα φερει το αλλο νομοτελειακα.
-
Εμπεδοκλής
Οι πρεσβείες, τα mall, οι γέφυρες, τα τραίνα, τα νοσοκομεία, οι οικοδομές είναι νόμιμοι στόχοι; Γιατί τότε μας τα πρίζατε με τη Χαμάς, τα χτυπήματα της Ρωσίας ή της Αλ Κάιντα. Βόμβες σε γέφυρες την ώρα που περνούν πολιτικά αυτοκίνητα είναι τρομοκρατική επίθεση.τεν τεν έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:37 Συντριπτικό χτυπημα στα μετόπισθεν. Κυρίως διέλυσε το ηθικό των Ρώσων.
Γιατί δεν μιλάμε για βαλλιστικό πυραυλο αλλά για καταδρομική επιχείρηση βαθιά μέσα στις γραμμές των Ρώσων.
Μαλακιες περι τρομοκρατικού χτυπήματος, πολεμο έχουν οι γραμμές ανεφοδιασμού είναι νόμιμος στόχος
-
stergiosbik
Οταν η συζητηση στερειται λογικης ειναι αναμενομενο.Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:05Όχι ρε φίλε μη το πας στα άκρα με τις λεκτικές επιθεσεις
-
Δημοκράτης
sharp έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:00AOC έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:52 Έχω σόι στην Σαμάρα, που αποτελεί πόλη αρκετά μακριά από τα σύνορα, και μου στειλάν κάτι κρυπτικά μηνύματα του τύπου αντίο κόσμε....
Να τούς πεις να αφήσουν το μελόδραμα και να πάρουν τον στρατό τους από την Ουκρανία. Αμέσως θα σταματήσουν όλα.
Για κάποιο λόγο δεν αντιλαμβάνομαι το πολύ απλό
Η ρωσσια σταματάει τον πόλεμο και τα μαζεύει και φευγει
Από την αππναζιστοποιηση της Ουκρανίας πήγαμε στο θα πέσουν πυρηνικά σε εδάφη που υποτίθεται κατοικούν Ρώσοι που καταπιεζονται α
-
Εμπεδοκλής
Από εκεί και πέρα οι Ρώσοι έχουν ευθύνη για τις κόκκινες γραμμές τους. Αν χτυπούσαν τις κατοικίες των ανώτατων στελεχών του Ουκρανικού καθεστώτος ή εφήρμοζαν το 50 προς μια απώλεια τα πράγματα θα ήταν αλλιώς...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις