Γιατί; Έχουν μετοχές;τεν τεν έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:02Δεν τους το επιτρέπουν οι Αμερικανοί.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2022, 13:31 Από την αρχή του πολέμου έχω απορία, γιατί οι Ουκρανοί δεν κάνουν μια εκκαθαριστικό στην υπερδνειστερία, που είναι ένας Ρωσικός θύλακας στα δυτικά σύνορα τους και αγκάθι στην περιοχή.
Κι αν υποτεθεί ότι μέχρι πριν λίγες μέρες δεν ήθελαν να επιχειρήσουν σε προσαρτημενες από την Ρωσία περιοχές, αυτό πλέον δεν ισχύει, το Ντονμπας και η Χερσώνα είναι στο ίδιο καθεστώς.
Επιπλέον η Υπερδνειστερία έχει αυταονακηρυχθει ανεξάρτητη αν δεν κάνω λάθος.
Μπορούν να την εκκαθαρίσουν και να την αποδώσουν στην Μολδαβία και να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο σε εφοδιασμό τους από το ΝΑΤΟ μέσω Ρουμανίας Μολδαβίας.
Ήθελαν να το χτυπήσουν και για την τεράστια αποθήκη πυρομαχικων που βρίσκεται εκεί, αλλά τους το απαγόρευσαν οι Αμερικανοί
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Οργισμένος
Nai οπωσδηποτε.killzone έγραψε: 06 Οκτ 2022, 21:50Στο Κιεβο οπως εχω πει αρκετες φορες ειτε εμπαιναν 24 φλεβαρη ειτε ΜΠΟΥΝ τωρα θα γινει μακελειοChainis έγραψε: 06 Οκτ 2022, 21:43Είναι επιβεβαιωμένο ε;killzone έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:52 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν τακτικα πυρηνικα μικρης ισχυος στη Λβιβ
αλλα για να κανει χρηση πυρηνικων πρεπει να χτυπησει καποιο στοχο υψηλης αξιας εχουμε κατι τετοιο ; εγω βλεπω μονο καποιες σιδηροδρομικες γραμμες
οπως και να εχει εαν ριξει τακτικα πυρηνικα τοτε θα πρεπει αμεσως μετα αναγκαστικα να στειλει στρατο μεσα στο Κιεβο αλλιως δεν εχει κανενα νοημα
Και στο Κίεβο θα τους περιμένουν με ανοικτές αγκάλες.
Καλύτερη υποδοχή από την πρώτη φορά που πήγαν απροειδοποίητα.
Ασε που για να μπεις Κιεβο θελεις ποσοτητα η ποιοτητα σε τετοιες περιπτωσεις παει περιπατο σε ολους τους στρατους του κοσμου
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Προφανώς γιατί θέλουν να δείξουν ότι υποστηρίζουν έναν αμυντικό πολεμο και δεν επιτρέπουν χτυπήματα εκτός Ουκρανίαςnyxtovios έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:03Γιατί; Έχουν μετοχές;τεν τεν έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:02Δεν τους το επιτρέπουν οι Αμερικανοί.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2022, 13:31 Από την αρχή του πολέμου έχω απορία, γιατί οι Ουκρανοί δεν κάνουν μια εκκαθαριστικό στην υπερδνειστερία, που είναι ένας Ρωσικός θύλακας στα δυτικά σύνορα τους και αγκάθι στην περιοχή.
Κι αν υποτεθεί ότι μέχρι πριν λίγες μέρες δεν ήθελαν να επιχειρήσουν σε προσαρτημενες από την Ρωσία περιοχές, αυτό πλέον δεν ισχύει, το Ντονμπας και η Χερσώνα είναι στο ίδιο καθεστώς.
Επιπλέον η Υπερδνειστερία έχει αυταονακηρυχθει ανεξάρτητη αν δεν κάνω λάθος.
Μπορούν να την εκκαθαρίσουν και να την αποδώσουν στην Μολδαβία και να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο σε εφοδιασμό τους από το ΝΑΤΟ μέσω Ρουμανίας Μολδαβίας.
Ήθελαν να το χτυπήσουν και για την τεράστια αποθήκη πυρομαχικων που βρίσκεται εκεί, αλλά τους το απαγόρευσαν οι Αμερικανοί
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Το ωραίο είναι τα στρεψόδικα καλόπαιδα εδώ μέσα που πάνε να το γυρίσουν ανάποδα.dna replication έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:00https://twitter.com/Partisangirl/status ... 8935050240Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2022, 21:58 Για την ακρίβεια ο Ζελένσκυ ζητάει να ρίξουν "προληπτικά" πυρηνικά οι ΝΑΤΟϊκοί, αλλά δε βαριέστε.
https://twitter.com/RWApodcast/status/1 ... 3223292929
Το ίνδαλμά τους ο Ζελένσκυ ζητάει πυρηνικό πόλεμο, αλλά αυτό κάνουν οτι δε το βλέπουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε ποιούς να το δείξουν; Οποιοσδήποτε δυτικός θα πανηγύριζε. Αφορμή βρίσκαν ή κατασκέυαζαν.τεν τεν έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:07Προφανώς γιατί θέλουν να δείξουν ότι υποστηρίζουν έναν αμυντικό πολεμο και δεν επιτρέπουν χτυπήματα εκτός Ουκρανίας
Δεν έχουμε ινδάλματα όπως εσείς. Θέλουμε να σταματήσει ο πόλεμος και αυτό θα γίνει μόλις ο Ρώσος πάει στα σύνορα του. Στο χέρι του είναι, over n out
Τώρα είπες βλακεία.nyxtovios έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:09Σε ποιούς να το δείξουν; Οποιοσδήποτε δυτικός θα πανηγύριζε. Αφορμή βρίσκαν ή κατασκέυαζαν.
Μόνο αυτήν έχω πει μέχρι τώρα;
Πάλι καλά.
Γιατί είπα βλακεία για πες.
Στα άλλα τρολλάρεις, εδώ το πιστεύεις.
Πιστευω ότι ο περισσότερος κόσμος θα το εκλάβει ως επίθεση των Ουκρανών σε άλλη χώρα. Δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες, ούτε ασχολείται. Οπότε και προπαγάνδα του στυλ, όχι δεν είναι έτσι αλλά αλλιώς, δεν θα πετύχει. Δηλ. θα βρεθούν στη θέση που είναι οι Ρώσοι τώρα, να πρέπει να εξηγήσουν γιατί έπρεπε αυτοί να ξεκινήσουν.
Δεν ξέρω βέβαια και αν στρατιωτικά τους συμφέρει το διμέτωπο.
Καμία επαφή με τον παλμό της κοινωνίας δεν έχεις;sharp έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:17Στα άλλα τρολλάρεις, εδώ το πιστεύεις.![]()
Πιστευω ότι ο περισσότερος κόσμος θα το εκλάβει ως επίθεση των Ουκρανών σε άλλη χώρα. Δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες, ούτε ασχολείται. Οπότε και προπαγάνδα του στυλ, όχι δεν είναι έτσι αλλά αλλιώς, δεν θα πετύχει. Δηλ. θα βρεθούν στη θέση που είναι οι Ρώσοι τώρα, να πρέπει να εξηγήσουν γιατί έπρεπε αυτοί να ξεκινήσουν.
Δεν ξέρω βέβαια και αν στρατιωτικά τους συμφέρει το διμέτωπο.
Μπορούν πολύ άνετα να βρουν αφορμή για επίθεση και εκεί.
Επίσης έγιναν επιθέσεις σε Ρώσικο έδαφος. Κανείς κόσμος δεν νοιάζεται.
Σε πόλεμο βρίσκονται τι να εξηγήσουν; Γιατί χτύπησαν ρώσικο στρατό;
- Υδράργυρος
Και ετσι φτασαμε να μιλαμε για πυρηνικα χτυπηματα
Αυτός δεν ήθελες;
- Υδράργυρος
Εγω οχι δεν το ηθελα
Στους Ρώσουςnyxtovios έγραψε: 06 Οκτ 2022, 22:09Σε ποιούς να το δείξουν; Οποιοσδήποτε δυτικός θα πανηγύριζε. Αφορμή βρίσκαν ή κατασκέυαζαν.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Υδράργυρος
Να θυμισω οτι απο πριν την εισβολη ο ζελενσκι ειχε μιλησει για αναπτυξη πυρηνικων στο εδαφος της ουκρανιας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις