Το λες εσύ, που δεν δέχεσαι ότι κάποιος μπορεί να είναι διαφορετικός από εσένα και να μην βρίσκει το Καβούρι τον Παράδεισο των Παραδείσων;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;
Re: Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;
Όλα χάλια είναι εκεί, μην το ψάχνεις.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:40Ε ναι αν μη τι άλλο θα πρέπει στην παρούσα συζήτηση να καθορίσουμε και ποιο είναι το κλίμα των αναφερόμενων περιοχών. Γιατίsharp έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:35Ο παλιός, καλός Ελληγενής. Αφού λοιπόν είναι παντού το κλίμα ίδιο δεν ισχύει το επιχείρημα σουhellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:34
Γιατί, στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν έχει πλέον 30-35 ως 40; Σε πόλεις μάλιστα και σπίτια που δεν είναι φτιαγμένα για να ανταπεξέρχονται σε υψηλές θερμοκρασίες.![]()
τη μία διαβάζω πως στη Βόρεια Ευρώπη επικρατούν καύσωνες, την άλλη πως δε μπορεί να σταθεί κανείς εκεί διότι θα τουρτουρίζει
συνεχώς.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ΓυναικαΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:38...Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:45Καλά ρίξε μια ματιά σε εκθεσεις-παραστασεις-θεατρα-αφιερωματα σε άλλη ευρωπαικη πρωτεύουσα και έλα πες μου. Βγες μία για ψώνια Ηλισια Πεδια και πες μου. Κάτσε για καφέ έξω απ'το Λούβρο στο πάρκο με τις καστανιές. Μπες μια στην γκαλερί Λαφαγιέτ στον πρώτο όροφο που έχει το ίδιο εκλερ σε 85 διαφορετικές γεύσεις και χρώματα να διαλεξεις. Δες πόσες συναυλίες πάνε λονδινο-παρισι και πόσες έρχονται Αθήνα. Καλά για εστιατόρια μην το πιάνεις καθόλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:27 Όσο για τα πολιτιστικά, μια ματιά να ρίξεις στις αντίστοιχες στήλες για εκθέσεις, παραστάσεις, θέατρα, αφιερώματα κλπ θα καταλάβεις.
Για εστίαση, δεν το συζητώ καν.
Αν έχεις χρήματα στην Ελλάδα, που να μπορούν να καλύψουν την οποιαδήποτε επιλογή σε χώρο διαμονής, ποιότητα ζωής και ψυχαγωγία, προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ σε πολύ πιο χαμηλό κόστος απ' ό,τι στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Η Αθήνα καλά είναι για να πάρεις μια μικρή γεύση πολιτισμού, συν τα αρχαία που είναι μοναδικά. Αλλά γεύση μόνο, το κυρίως μενου είναι Ευρώπη.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί πήγες στην Αυστραλία.
Έχουν 86 γεύσεις στα εκλέρ και καλύτερες παραστάσεις;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είστε άσχετοι, μυρωδιάδες και κατσίβελοι. Μόνο εγώ ξέρω να ζω εδώ μέσα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Κάμεις και Fierljeppen;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:58 Είστε άσχετοι, μυρωδιάδες και κατσίβελοι. Μόνο εγώ ξέρω να ζω εδώ μέσα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Δεν απαντάς όμως
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εκεί στη Μελβούρνη είχα φάει σε ένα Γαλλικό ένα εκλέρ πολύ καλό. Θυμάμαι είχε ένα αιρ κοντίσιον που σε τσάκιζε και έφυγα σχετικά γρήγορα . Ήταν κεντρικά, λίγο πιο πάνω από τον σταθμό.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:57ΓυναικαΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:38...Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:45
Καλά ρίξε μια ματιά σε εκθεσεις-παραστασεις-θεατρα-αφιερωματα σε άλλη ευρωπαικη πρωτεύουσα και έλα πες μου. Βγες μία για ψώνια Ηλισια Πεδια και πες μου. Κάτσε για καφέ έξω απ'το Λούβρο στο πάρκο με τις καστανιές. Μπες μια στην γκαλερί Λαφαγιέτ στον πρώτο όροφο που έχει το ίδιο εκλερ σε 85 διαφορετικές γεύσεις και χρώματα να διαλεξεις. Δες πόσες συναυλίες πάνε λονδινο-παρισι και πόσες έρχονται Αθήνα. Καλά για εστιατόρια μην το πιάνεις καθόλου.
Η Αθήνα καλά είναι για να πάρεις μια μικρή γεύση πολιτισμού, συν τα αρχαία που είναι μοναδικά. Αλλά γεύση μόνο, το κυρίως μενου είναι Ευρώπη.
Δεν είναι σημαντικό το πού κατοικώ αυτή τη στιγμή, έχω ζήσει σε αρκετές γερμανόφωνες περιοχές και χώρες συν 6 μήνες στη Γαλλία, αν και 6 μήνες είναι πολύ λίγοι για να διαμορφώσεις εικόνα, πιστεύω ότι θέλεις τουλάχιστον 3 χρόνια.
Μού έκανε εντύπωση που ανέφερες την Φραγκφούρτη, μάλλον υποτιμητικά. Τέτοια γνώμη έχουν πολλοί που δεν την ξέρουν, νομίζουν ότι είναι άχαρη και βαρετή πόλη. Έχω μείνει ένα διάστημα και επειδή είχα μπλέξει με ένα κύκλωμα της ΕΚΤ σε πληροφορώ ότι κάνουν πολύ έξαλη ζωή με μπαράκια κλπ. Εμένα δεν μού πολυπάνε αυτά, τα βρίσκω κάπως εκφυλιστικά, αλλά πολύ Έλληνος που τους τα διηγούμαι γουρλώνουν τα μάτια τους. Από την άλλη πλευρά του ποταμού όμως, βρίσκεται μια πολύ συμπαθητική πόλη, με υπέροχες πλατείες και φαγάδικα που δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από Παρίσια, Ρώμες και Αθήνες συν το ότι έχει υπέροχα μουσεία στα οποία έχω την συνήθεια να πηγαίνω και όταν κατοικώ σε μία πόλη, αντιθετως ως τουρίστας δεν προλαβαίνω, ένα μουσέιο σού τρώει καμμιά φορά όλη τη μέρα.
Εκτός αυτού είναι πολύ πιο όμορφο να μένεις σε πόλη μικρή και συμμαζεμένη, Λονδίνο, Παρίσι δεν θα ήθελα, too much crowded. Και φυσικά είναι κόμβος, στο κέντρο της Ευρώπης, σε 3 ώρες είσαι Παρίσι με το τραίνο, σε 4 Βερολίνο ή Ζυρίχη, για δουλειά ή για βόλτα.
Είπα προάστιο Φρανκφούρτης.
Να διαβάζεις σωστά αν μπορείς.
Μικρές πόλεις δε μου αρέσουν. Αν ήθελα μικρή πόλη τότε σίγουρα δε θα επέλεγα την Ελλάδα. Άμστερνταμ για εμένα είναι μονόδρομος σε αυτό το στυλ
Αλλά Λονδινο;
Και δε βάλαμε μέσα και το θέμα της εγκληματικότητας.
Μικρές πόλεις δε μου αρέσουν. Αν ήθελα μικρή πόλη τότε σίγουρα δε θα επέλεγα την Ελλάδα. Άμστερνταμ για εμένα είναι μονόδρομος σε αυτό το στυλ
Αλλά Λονδινο;
Τι σημαίνει δηλ. προάστιο Φραγκφούρτης; Το θεωρείς παρακατιανό, για πες μας γιατί θα μάς τρελλάνεις στο τέλος. Ξέρεις που μένουν αυτοί της ΕΚΤ (και Έλληνες); Ξέρεις που μένει ο πλουσιώτατος Σημίτης αδερφός του γνωστού πρώην πρωθυπουργού (που έχωσε και την Ελλάδα στο Ευρώ καθότι SPD); Ξέρεις τα προάστια που μένουν όλοι αυτοί πώς τα λένε;Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2022, 21:32 Είπα προάστιο Φρανκφούρτης.
Αλλά Λονδινο;Και δε βάλαμε μέσα και το θέμα της εγκληματικότητας.
Στην θέση σου δεν θα έγραφα με τέτοιο ύφος για πράγματα που αγνοώ.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
οι εβραιοι καναν αμαν να γυρισουν στα πατρια και φτιαξαν πρωτη χωρα
και εδω κανουν αμαν να φυγουν
και εδω κανουν αμαν να φυγουν
Πες μου πως δεν υπήρχαν γκασταρμπαϊτερ στην Φρανκφούρτη που ζούσαν σαν τους πακιστανούς εδώ. Μη μου αναφέρεις τις εξαιρέσεις.sharp έγραψε: 06 Οκτ 2022, 21:39Τι σημαίνει δηλ. προάστιο Φραγκφούρτης; Το θεωρείς παρακατιανό, για πες μας γιατί θα μάς τρελλάνεις στο τέλος. Ξέρεις που μένουν αυτοί της ΕΚΤ (και Έλληνες); Ξέρεις που μένει ο πλουσιώτατος Σημίτης αδερφός του γνωστού πρώην πρωθυπουργού (που έχωσε και την Ελλάδα στο Ευρώ καθότι SPD); Ξέρεις τα προάστια που μένουν όλοι αυτοί πώς τα λένε;Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2022, 21:32 Είπα προάστιο Φρανκφούρτης.
Αλλά Λονδινο;Και δε βάλαμε μέσα και το θέμα της εγκληματικότητας.
Στην θέση σου δεν θα έγραφα με τέτοιο ύφος για πράγματα που αγνοώ.
- Otto Weininger
Όλα αυτά που λέτε, Παρίσι, Λονδίνο κλπ είναι για να πηγαίνεις δεκαήμερα και να γυρνάς αν είσαι φραγκάτος. Και η βάση σου να είναι η Ελλάδα.
Ωραία τα εκλέρ, ο Λούβρος, το Λαφαγιέτ κλπ ή οι όπερες, αλλά αυτά σε 3-4 δεκαήμερα εκεί τα μπούχτισες.
Νέγροι μου, σοβαρευτείτε. Να κάνετε διακοπές εκεί που οι άλλοι τραβάνε το λούκι της καθημερινότητας είναι ο σκοπός αν έχετε λεφτά. Όχι να ζείτε εκεί μόνιμα.
Ωραία τα εκλέρ, ο Λούβρος, το Λαφαγιέτ κλπ ή οι όπερες, αλλά αυτά σε 3-4 δεκαήμερα εκεί τα μπούχτισες.
Νέγροι μου, σοβαρευτείτε. Να κάνετε διακοπές εκεί που οι άλλοι τραβάνε το λούκι της καθημερινότητας είναι ο σκοπός αν έχετε λεφτά. Όχι να ζείτε εκεί μόνιμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πηγες για να γίνεις γυναίκα;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:57ΓυναικαΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 20:38...Chilloutbuddy έγραψε: 06 Οκτ 2022, 19:45
Καλά ρίξε μια ματιά σε εκθεσεις-παραστασεις-θεατρα-αφιερωματα σε άλλη ευρωπαικη πρωτεύουσα και έλα πες μου. Βγες μία για ψώνια Ηλισια Πεδια και πες μου. Κάτσε για καφέ έξω απ'το Λούβρο στο πάρκο με τις καστανιές. Μπες μια στην γκαλερί Λαφαγιέτ στον πρώτο όροφο που έχει το ίδιο εκλερ σε 85 διαφορετικές γεύσεις και χρώματα να διαλεξεις. Δες πόσες συναυλίες πάνε λονδινο-παρισι και πόσες έρχονται Αθήνα. Καλά για εστιατόρια μην το πιάνεις καθόλου.
Εντάξει, δεν κρίνω ο καθένας ότι θέλει.
- EKPLIKTIKOS
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 182 Προβολές
-