Το συνδρομο της οδου νιοβης. Αυτο το συμβαν δεν ηταν καθολου τυχαιο για την ελλαδα. Ισως για αυτο αναβαθμιστηκε ο βασιλοπουλος σε κορυφαιες θεσεις απο τον σημιτηtalaipwros έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:43Οι ρωσοι δεν εχουν τίποτα που να λειτουργείΥδράργυρος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:42Και οι ρωσοι μπορουν να ριξουν στην αμερικη αγγλια, κλπtalaipwros έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:40
Λεει για οσους δεν βλεπουν οτι οι Αμερικανοί θα κανουν τη ρωσια ραδιενεργο γκαραζ αν ο πουτλερ κανει βλακειες.
Αυτο το παιχνιδι θα παιξουμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Υδράργυρος
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Αυτό το γνωρίζουμε από τη Βίβλο του ψεκασμού;talaipwros έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:43Οι ρωσοι δεν εχουν τίποτα που να λειτουργείΥδράργυρος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:42Και οι ρωσοι μπορουν να ριξουν στην αμερικη αγγλια, κλπtalaipwros έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:40
Λεει για οσους δεν βλεπουν οτι οι Αμερικανοί θα κανουν τη ρωσια ραδιενεργο γκαραζ αν ο πουτλερ κανει βλακειες.
Αυτο το παιχνιδι θα παιξουμε;
- Υδράργυρος
Καλα θα δουμε. Μην προσπαθεις να προβλεψεις το μελλον. Πολλες φορες τους εβγαλαν τελειωμενους αλλα...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:44Τωρα που εγινε η επιστρατευεη με τα κομαντο να δεις και το τα κουρελια τραγουδανε ακομαΥδράργυρος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:37 Οταν ειδα το dont look up δεν ειχα καταλαβει για τι μιλαει. Για την πανδημια δε μου κολλαγε.
Τωρα καταλαβα πολυ καλα για τι μιλαγε
Τιποτα δεν προσπαθω να προβλεψω. Απλα εχετε βαλθει να δικαιολογησετε καθε παρανοϊκή πραξη του ψυχακια λες και ειναι ο αδικημενος της υποθεσης. Μονος του θα φαει τα μουτρα του και κανονικα θελει κρεμαλα εκ των εσω.Υδράργυρος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:46Καλα θα δουμε. Μην προσπαθεις να προβλεψεις το μελλον. Πολλες φορες τους εβγαλαν τελειωμενους αλλα...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:44Τωρα που εγινε η επιστρατευεη με τα κομαντο να δεις και το τα κουρελια τραγουδανε ακομαΥδράργυρος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:37 Οταν ειδα το dont look up δεν ειχα καταλαβει για τι μιλαει. Για την πανδημια δε μου κολλαγε.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν τακτικα πυρηνικα μικρης ισχυος στη Λβιβ
αλλα για να κανει χρηση πυρηνικων πρεπει να χτυπησει καποιο στοχο υψηλης αξιας εχουμε κατι τετοιο ; εγω βλεπω μονο καποιες σιδηροδρομικες γραμμες
οπως και να εχει εαν ριξει τακτικα πυρηνικα τοτε θα πρεπει αμεσως μετα αναγκαστικα να στειλει στρατο μεσα στο Κιεβο αλλιως δεν εχει κανενα νοημα
αλλα για να κανει χρηση πυρηνικων πρεπει να χτυπησει καποιο στοχο υψηλης αξιας εχουμε κατι τετοιο ; εγω βλεπω μονο καποιες σιδηροδρομικες γραμμες
οπως και να εχει εαν ριξει τακτικα πυρηνικα τοτε θα πρεπει αμεσως μετα αναγκαστικα να στειλει στρατο μεσα στο Κιεβο αλλιως δεν εχει κανενα νοημα
Η χειρότερη τοποθετηση όλων είναι εκείνη που λέει "μπορεί ο Πούτιν να έχει κάποια αρνητικά, αλλά ένας τέτοιος χρειάζεται για να μην διαλυθεί η Ρωσία". Η πραγματικότητα είναι η εντελώς αντίθετη, φαίνεται πλέον ότι η Δικτατορία του Πούτιν επί 22 χρόνια έχει διαβρώσει τον κρατικό μηχανισμό σε σημείο να μην δουλεύει πλέον ούτε ο στρατός της χώρας σε κανένα επίπεδο, επιτελικό, ειδικών δυνάμεων, επιστράτευσης κοκ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:49Τιποτα δεν προσπαθω να προβλεψω. Απλα εχετε βαλθει να δικαιολογησετε καθε παρανοϊκή πραξη του ψυχακια λες και ειναι ο αδικημενος της υποθεσης. Μονος του θα φαει τα μουτρα του και κανονικα θελει κρεμαλα εκ των εσω.Υδράργυρος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:46Καλα θα δουμε. Μην προσπαθεις να προβλεψεις το μελλον. Πολλες φορες τους εβγαλαν τελειωμενους αλλα...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:44
Τωρα που εγινε η επιστρατευεη με τα κομαντο να δεις και το τα κουρελια τραγουδανε ακομα
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:44Τωρα που εγινε η επιστρατευεη με τα κομαντο να δεις και το τα κουρελια τραγουδανε ακομαΥδράργυρος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:37 Οταν ειδα το dont look up δεν ειχα καταλαβει για τι μιλαει. Για την πανδημια δε μου κολλαγε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παρανοϊκός φασίστας θα έχει την τύχη των προηγούμενων φασιστώνkillzone έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:52 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν τακτικα πυρηνικα μικρης ισχυος στη Λβιβ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε ημίτρελοι.killzone έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:52 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν τακτικα πυρηνικα μικρης ισχυος στη Λβιβ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Εμπεδοκλής
Ποια πυρηνικά; Εδώ ούτε το σπίτι του Ζελένσκι δεν έχει βομβαρδίσει. Ούτε τις γέφυρες που ενώνουν την ανατολική με τη δυτική Ουκρανία. Ούτε καν τα πυρηνικά εργοστάσια.
- Sid Vicious
H Λεοντοπολις (Λβιβ) ειναι 70 χιλιομετρα απο τα Πολωνικα συνορα, αν περασει ραδιενεργεια εκει νομιζω θεωρειται χτυπημα σε χωρα του Νατοkillzone έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:52 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν τακτικα πυρηνικα μικρης ισχυος στη Λβιβ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
μιλάμε για τραγικές περιπτώσεις.αν δεν πέσει κανά πυρηνικό θα πέσουν αυτοί σε κατάθλιψη
Τι θα πει αν;Sid Vicious έγραψε: 06 Οκτ 2022, 18:05H Λεοντοπολις (Λβιβ) ειναι 70 χιλιομετρα απο τα Πολωνικα συνορα, αν περασει ραδιενεργεια εκει νομιζω θεωρειται χτυπημα σε χωρα του Νατοkillzone έγραψε: 06 Οκτ 2022, 17:52 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν τακτικα πυρηνικα μικρης ισχυος στη Λβιβ
Θα περάσει όπως θα περάσει και στην Ρωσία, γι' αυτό δεν πρόκειται να ρίξει πυρηνικά ο Πούτιν στο κατώφλι του σπιτιού του.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
nowhere έγραψε: 06 Οκτ 2022, 18:15 μιλάμε για τραγικές περιπτώσεις.αν δεν πέσει κανά πυρηνικό θα πέσουν αυτοί σε κατάθλιψη
Ο αλλος που μπαναρίστηκε ευχονταν πυρηνική καταστροφή μεσα στα μούτρα μας τουλάχιστον, ειλικρινέστατος.
Αυτοί εδώ το πάνε δια της οδού "κρίμα, αλλά η δύση τους αναγκάζει να ρίξουν και καλά θα κάνουν αφου η δυση δεν βάζει μυαλο".
ούτε οι τζιχαντιστές δεν είχαν τόσκη καύλα για μαζικές καταστροφές και πυρηνικάnowhere έγραψε: 06 Οκτ 2022, 18:15 μιλάμε για τραγικές περιπτώσεις.αν δεν πέσει κανά πυρηνικό θα πέσουν αυτοί σε κατάθλιψη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις