σωστα τα γραφει θα υπαρχουν επιπτωσεις ασχημες για ολον τον κοσμο και ειδικα πρωτα πρωτα για μαςτεν τεν έγραψε: 25 Σεπ 2022, 09:36Πραγματικά παιζει να μην έχεις γράψει κατι που να ισχυει. Ουτε ένα. Αντε με καλή θέληση να δεχτώ ότι η Ευρώπη θα υποφέρει, αυτό μονοπετρος έγραψε: 25 Σεπ 2022, 01:35Αυτο θα διορθωθει συντομα... Ο Ρωσικος στρατος θα βρισκεται στη Ρωσια, η Ουκρανια θα μικρυνει κι αλλο και ο Ζελες θα ωρυεται ζητωντας 10 δισ τη μερα, υπερηχητικους πυραυλους κι οτι αλλο του κατεβει...Οι Αμερικανοι θα εχουν κανει τη δουλεια τους.... πολεμο φθορας, οικονομικη αιμορραγια, αναγνωριση πολεμικων συστηματων της Ρωσιας και η Ευρωπη θα υποφερει. Εμεις δε σαν οι πλεον νατοδουλοι και αυτοκτονικοι μαλακες αδειασαμε τα νησια και... κυρηξαμε τον πολεμο στη Ρωσια... Τα αποτελεσματα θα τα δουμε σε λιγο.Νon4me έγραψε: 25 Σεπ 2022, 00:58
Ρε στα @@ μας με ποιον μιλας και τι σου λεει . ο ρωσικος στρατος τι δουλεια εχει στην ουκρανια ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εξύπνος ο Ζελένσκι, οταν συμπεριφέρεσαι στους αιχμαλώτους ανθρώπινα τότε οι στρατιώτες του εχθρού παραδίδονται πιο εύκολα για αυτο άλλωστε και οι Γερμανοι παραδίδονταν πολύ ευκολότερα στους Συμμάχους παρά στους Σοβιετικούς.
https://twitter.com/Billbrowder/status/ ... 8132153344
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 25 Σεπ 2022, 10:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προδότης είναι αυτός που η χώρα του δέχτηκε εισβολή και καταστρέφετε κι αυτός δίνει πληροφορίες και διευκολυνει τον εχθρό στην καταστροφή της πατρίδας του.AOC έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:10Προδότες είναι αυτοί που πρόδωσαν το κοινό κράτος του παρελθόντος στο οποίο μεγάλωσαν οι παππούδες τους για να πουληθούν σαν πουτάνες στους αμερικανούς.Αλιόσα έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:08 Προδότης θα περάσει καλά
https://twitter.com/KostasNtonoukis/sta ... 3561097216
Ότι έκανε ο Εφιάλτης ακριβώς.
Είναι ξεκάθαρη έννοια, όσο κι αν το παλέψεις δεν διαστρευλώνεται.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αρα οι Ελληνες της Μακεδονιας που πολεμουσαν στο πλευρο των Ελληνων ηταν προδοτεςChainis έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:24
Προδότης είναι αυτός που η χώρα του δέχτηκε εισβολή και καταστρέφετε κι αυτός δίνει πληροφορίες και διευκολυνει τον εχθρό στην καταστροφή της πατρίδας του.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Παλιά επί ΕΣΣΔ πουλιόντουσαν με ένα ζευγάρι καλσόν, τώρα τους κούνησαν τα αιφον φαίνεται και χάψαν το παραμύθι της ντολτσε βιτα.AOC έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:10Προδότες είναι αυτοί που πρόδωσαν το κοινό κράτος του παρελθόντος στο οποίο μεγάλωσαν οι παππούδες τους για να πουληθούν σαν πουτάνες στους αμερικανούς.Αλιόσα έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:08 Προδότης θα περάσει καλά
https://twitter.com/KostasNtonoukis/sta ... 3561097216
Δεν υπάρχει κανένα φέηκ.
και τέλος πάντων γιατί έπρεπε να πάνε στην κόλαση οι σέρβοι;
Μονά - ζυγά δικά σας;

Δε ντορς του πις, δε ντορς του πις ανοίγει ο Πουτιν.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Α ξεχασα. Εμεις ειμαστε αναδελφος λαος και εχουμε δικαιωμα να επαναστατουμε εναντια στους Οθωμανους χωρις να θεωρουμαστε προδοτες. Οι Ρωσοφωνοι Ουκρανοι οχι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Πάλι μπερδεύεις την βούρτσα με την Λούτσα.Στρακαστρουκας έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:26Αρα οι Ελληνες της Μακεδονιας που πολεμουσαν στο πλευρο των Ελληνων ηταν προδοτεςChainis έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:24
Προδότης είναι αυτός που η χώρα του δέχτηκε εισβολή και καταστρέφετε κι αυτός δίνει πληροφορίες και διευκολυνει τον εχθρό στην καταστροφή της πατρίδας του.
Αν το δεις από την πλευρά των Τούρκων όπως κάνεις συνήθως, ναι.
Γι αυτό τους κυνηγούσε ο Τουρκικός στρατός.
Όπως προδότες θα είναι για εμάς Τούρκοι της Θράκης αν σε πόλεμο με την Τουρκία βοηθάνε τους Τούρκους.
Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά.
.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Φυσικά και είναι ευφυέστατη αλλά και τελείως ανθρωπιστική η λογική.Αλιόσα έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:23 Εξύπνος ο Ζελένσκι, οταν συμπεριφέρεσαι στους αιχμαλώτους ανθρώπινα τότε οι στρατιώτες του εχθρού παραδίδονται πιο εύκολα για αυτο άλλωστε και οι Γερμανοι παραδίδονταν πολύ ευκολότερα στους Συμμάχους παρά στους Σοβιετικούς.
Οι περισσότεροι ρώσοι του στρατού εισβολής δεν θέλουν να πολεμήσουν.
Γενικά, σε κάθε πόλεμο, πάνω από τους μισούς στρατιώτες του επιτιθέμενου στρατού δεν θέλουν να πολεμήσουν. Πολεμούν επειδή τους ρίχνουν στα χαρακώματα με το πιστόλι στο σβέρκο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αν προχωρήσει και η εε με τις σχετικές ρυθμίσεις με τις βίζες που συζητάνε, στο τέλος θα πολεμάει η πουτλερία με τη σοϊγκού και την κωλντρονία μόνες τους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
(καλά, η κωλντρονία θα πλένει τα χεσμένα σώβρακα του υπουργού)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Και ως αμερόληπτος (φαίνεται από τα όσα γράφεις), εμπιστεύεσαι απόλυτα την πηγή.Chainis έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:16Είδα νωρίτερα δημοσίευμα πως Ρώσοι στρατιώτες πάνε από σπίτι σε σπίτι χτυπάνε τις πόρτες και ρωτάνε τους ενοίκους τι ψηφίζουν.Philip Mortimer έγραψε: 25 Σεπ 2022, 02:12 Σίγουρα η συμμετοχή θα πάει στα ύψη παρά το ότι έχουν ερημωσει οι περιοχές αυτές.
Όπως τότε με τη Σεβαστούπολη που ψήφισε το 123%
https://www.dailydot.com/debug/crimea-r ... evastopol/
Την απάντηση την σημειώνει σε ένα τεφτέρι ένας στρατιώτης της ομάδας.
Μιλάμε για παραδοσιακές τεχνικές που έρχονται από το δημοκρατικό παρελθόν της Ρωσίας!![]()
Έστω ότι ρωτάνε. Και τι έγινε; Αν θέλουν να ψηφίσουν "κατά" όταν πάνε στις κάλπες, τι τους εμποδίζει;
Η συντριπτική πλειοψηφία της Κριμαίας για παράδειγμα, ήθελε να είναι με τους Ρώσους. Και όσο η Ουκρανία κρατούσε τα προσχήματα αδελφού λαού και καλού γείτονα, οι Ρώσοι δεν διεκδίκησαν αυτά που ιστορικά τους ανήκουν, και οι πολίτες δεν έβλεπαν μεγάλη διαφορά σε ποιο κράτος άνηκαν. Είχαν συνηθίσει από την ΕΣΣΔ.
Δεν ξέρω γιατί επέλεξαν να κάνουν τώρα το δημοψήφισμα. Οι Ουκρανοί αντεπιτίθενται με επιτυχίες και ο κόσμος ανησυχεί (υποθέτω) για το τι θα γίνει αν ξανάρθουν οι Ουκρανοί. Δηλαδή αυτό που τους τρομοκρατεί, δεν είναι οι Ρώσοι αλλά το ενδεχόμενο να θεωρηθούν προδότες για την ΕΠΙΛΟΓΗ τους.
γιου σπηκ δη ήνγκλαντ βέρυ μπεστvagabondo έγραψε: 25 Σεπ 2022, 10:33
Δεν υπάρχει κανένα φέηκ.
και τέλος πάντων γιατί έπρεπε να πάνε στην κόλαση οι σέρβοι;
Μονά - ζυγά δικά σας;
...in order to satisfy their mania for conquest, lives are squandered...
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις