το τερματισες, σε διαγαλακτικα επιπεδα.Naranjita έγραψε: 03 Οκτ 2018, 06:25όντως είναι ντροπή, ειδικά γιατί οι συνθήκες διαβίωσης είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ από τα στρατόπεδα των ναζί και τα γκουλαγκς του στάλινCavaliere έγραψε: 01 Οκτ 2018, 16:32 ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με ναζιστικά στρατόπεδα προσφύγων. Μιλάμε για ντροπή. Η ρεμούλα και το μεγάλο φαγοπότι με τα λεφτά της Ε.Ε..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η σαρια ελεγχει την μόρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: η σαρια ελεγχει την μόρια
blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 06:47το τερματισες, σε διαγαλακτικα επιπεδα.Naranjita έγραψε: 03 Οκτ 2018, 06:25όντως είναι ντροπή, ειδικά γιατί οι συνθήκες διαβίωσης είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ από τα στρατόπεδα των ναζί και τα γκουλαγκς του στάλινCavaliere έγραψε: 01 Οκτ 2018, 16:32 ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με ναζιστικά στρατόπεδα προσφύγων. Μιλάμε για ντροπή. Η ρεμούλα και το μεγάλο φαγοπότι με τα λεφτά της Ε.Ε..
τσούζει η αλήθεια, έτσι;
φάγατε τα λεφτά καλά καλά, έχετε τους ανθρώπους σε τσαντήρια με τα βοθρολύματα να τρέχουν έξω από τις σκηνές, τους ταίζετε φαγητά που ούτε για γουρούνια είναι και όταν σας πουν ότι είστε χειρότεροι και από τον χίτλερ, ταραζόσαστε κιόλας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
εκτος του χιτλερ είναι κι ο γεωργιανος φονιαςNorthern Spirit έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:14Ποσους σκοτωσε ο ΙΣΙΣ συνολικα;Athina__P έγραψε: 02 Οκτ 2018, 17:51Ναι, πρόσεξε τους Ούγγρους εσύ και όχι ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η οικουμένη σήμερα, το ΙΣΙΣ! Τουλάχιστον ο Χίτλερ και οι δεσμοφύλακές του τις πομπές τους δεν τις μετέδιδαν σε βίντεο, τις έκρυβαν!Northern Spirit έγραψε: 02 Οκτ 2018, 14:39
Oι Ουγγροι και οι Αυστριακοι ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει η Ευρωπη...Το κεντρο του ρατσισμου....Απο εκει ειχε καταγωγη και ο Χιτλερ..Απο εκεινη την γεωργαφικη περιοχη την Νοτια Γερμανια (Βαυβαρια) και την βορεια Ιταλια ξεκιναει σημερα και ο νεος εθνικισμος και ρατσισμος.
Οι υποστηρικτες του Ορμπαν σιγουρα θα στηριζαν και Χιτλερ αν ζουσανε στην εποχη του..
Ναι οντως οι Γερμανοι ..εκρυβαν το...Αουσβιτς και τις τακτικες τους, δνε τις γνωριζε ολη η Ευρωπη..![]()
ρε συ βορειε αληθεια γιατι ξεχνατε τον σταλιν??? εκανε καλα που εξοντωσε εικοσι μυρια...αντιδραστικούς???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
κι επειδή οι μωαμεθανοι είναι εκατοντάδες μυριαNorthern Spirit έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:44
Κανενας ρατσισμος..εγω μιλαω για φαινομενα και προσωπα που ξεκινησαν απο αυτες τις δυο χωρες..Αν ητανε ετσι ο ρατσισμο εσεις που κραζετε γυρω στις 100 μουσουλμανικες χωρες...1,2 δις μουσουλμανων και ολους τους γειτονες ειστε απο ΚΚΚ και ανω..
Υ.Γ. Ο καθενας εχει αποψη για το ποιες θεωρει καλυτερες και ποιες χειροτερες χωρες..Εγω αυτες τις δυο τις θεωρω οτι χειροτερο..
θα πρεπει να υποταχτούμε στο μωαμεθανισμο??
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Naranjita έγραψε: 03 Οκτ 2018, 08:34blackpaint έγραψε: 03 Οκτ 2018, 06:47το τερματισες, σε διαγαλακτικα επιπεδα.Naranjita έγραψε: 03 Οκτ 2018, 06:25
όντως είναι ντροπή, ειδικά γιατί οι συνθήκες διαβίωσης είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ από τα στρατόπεδα των ναζί και τα γκουλαγκς του στάλιν
τσούζει η αλήθεια, έτσι;
φάγατε τα λεφτά καλά καλά, έχετε τους ανθρώπους σε τσαντήρια με τα βοθρολύματα να τρέχουν έξω από τις σκηνές, τους ταίζετε φαγητά που ούτε για γουρούνια είναι και όταν σας πουν ότι είστε χειρότεροι και από τον χίτλερ, ταραζόσαστε κιόλας.
![]()
οπου μασαεν πρωτα κι καλυτερα τα αριστερα με το ηθικο...πλεονεκτημα
όπα, ας κρατήσει η ΕΕ τα λεφτά της και ας τους πάρει να τους φροντίζει η ίδια
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι οι μουσουλμάνοι είναι ότι χειρότερο στην Ανατολή παρόλο που κάποιοι συνεργάστηκαν κάποτε με τον Χίτλερ ή κάνουν την ΚΚΚ να μοιάζει με παιδικό θεατρο.Northern Spirit έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:44
Κανενας ρατσισμος..εγω μιλαω για φαινομενα και προσωπα που ξεκινησαν απο αυτες τις δυο χωρες..Αν ητανε ετσι ο ρατσισμο εσεις που κραζετε γυρω στις 100 μουσουλμανικες χωρες...1,2 δις μουσουλμανων και ολους τους γειτονες ειστε απο ΚΚΚ και ανω..
Υ.Γ. Ο καθενας εχει αποψη για το ποιες θεωρει καλυτερες και ποιες χειροτερες χωρες..Εγω αυτες τις δυο τις θεωρω οτι χειροτερο..
Όντως "χειρότερες" χώρες μ ένα κάρο εφευρέσεις για την ανθρωπότητα, καμια ντουζίνα Νομπελίστες, κορυφαίους μουσικούς και συνθέτες και πολλά αλλα. Έτσι είναι οι χειρότερες χώρες
- Northern Spirit
OΙ ναζι ειχανε τον κανονα: 100 εκτελεσεις ντοπιων για καθε νεκρο Γερμανο στρατιωτη..Αυτο τον γνωριζανε ολοι οι κατεχομενοι..Και οι εκτελεσεις γινονταν δημοσιως..Athina__P έγραψε: 03 Οκτ 2018, 05:56
Δεν ξέρω ποιος μετράει πόσους σκότωσε το ΙΣΙΣ συνολικά![]()
αλλά μαντεύω λιγότερους απο όσους σκότωσε τώρα πρόσφατα η Αυστρία και Ουγγαρία...
Καλά, εισαι Βρετανία που έχει ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο κάθε βδομάδα και δεν ξέρεις ότι οι Ναζί έκρυβαν τα μεγάλα τους εγκλήματα; Δεν θα έμπαιναν ήσυχα ήσυχα οι Εβραίοι της Ευρώπης στα τρένα διαφορετικά... Για ταξίδι τους πηγαίνανε απλά, πιθανόν και για καταναγκαστική εργασία. Δεν είχε δημοσιευτεί ΤΙΠΟΤΑ στον τύπο της εποχής, ούτε από τους συμμάχους για αρκετό καιρό για το τι πραγματικά συνέβαινε στα στρατόπεδα και για αυτό όταν απελευθερώνονταν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι απελευθερωτές ήταν κάπως έτσι![]()
και ένας στρατηγός κάλεσε και ντόπιους Γερμανούς να δουν να μη λένε ότι δεν ήξεραν...
https://www.scrapbookpages.com/Buchenwald/Exhibits.html
Αντίθετα, το ΙΣΙΣ κάλεσε αρκετό λαό να παρακολουθήσει να πετάνε ανθρώπους από την κορυφή κτιρίων για να τιμωρηθούν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και μετέδωσε παιδιά μεταξύ άλλων να παρακολουθούν εκτελέσεις ομήρων.
Ίσα ίσα που το ΙΣΙΣ μάλλον σκέφτηκε, τι να κάνω να ξεπεράσω τους Ναζί, για αυτά που αποκαλύφθηκαν εκ των υστέρων και να τα δείξω αυτά δημόσια; Οι Ναζί δεν πετούσαν ανθρώπους από τα κτίρια για να το μεταδώσουν ούτε έκαιγαν ομήρους ζωντανούς για να το μεταδώσουννομίζω κιόλας
![]()
![]()
Γιατί το γυρνάς στους αριθμούς, πας καλά; Επειδή εσύ εξισώνεις τους Ναζί με αριθμούς και τους σημερινούς Ούγγρους με Ναζί οι Ούγγροι σήμερα είναι χειρότεροι από το ΙΣΙΣ;;H το ΙΣΙΣ δεν είναι αρκετά απειλητικό επειδή απέχει από τους αριθμούς των Ναζί όσον αφορά τα θύματα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μέχρι να πλησιάσει κάποιος τα νούμερα των Ναζί; Δεν έχει τέτοιους αριθμούς στην έρημο, έτσι και αλλιώς. Για τους Γιαζίντι, τι έχεις να πεις; Πες κάτι που θέλω να δω κάτι...
Και αν θες να το πάμε σε αριθμούς, εδώ στην Ευρώπη, πόσους είχε στο Bataclan και πόσους εξαιτίας αυτών που θεωρείς μη ανεκτικούς στην Ουγγαρία ή στην Αυστρία;
Και τέλος πάντων είναι πιο φιλόξενο μέρος για τους ανθρώπους γενικά η Ουγγαρία ή το ΙΣΙΣ δεν έχω καταλάβει τι πιστεύεις επ αυτού...
Για τα στρατοπαιδα συγκεκντρωσης ναι, δνε ειχε τοτε ιντερνετ και καμερες αλλα ολοι γνωριζανε οτι αν εμπαινες εκει δυσκολα εβγαινες ζωντανος.Οι δε διωγμοι των Εβραιων δεν ητανε κρυφοι...
Την Ουγγαρια και την Αυστρια δεν την συγκρινω με τον Χιτλερ...Λεω απλα οτι διεθετουε σε εγαλο κομματι του πληθυσμου τους εναν ρατσισμο χειριστου ειδους και αποδειξη τα μεγαλα ποσοστα της ακροδεξιας (εδω και δεκαετιες) στην Αυστρια και οι τωρινες τακτικες του Ορμπαν..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
run έγραψε: 03 Οκτ 2018, 08:46
εκτος του χιτλερ είναι κι ο γεωργιανος φονιας
ρε συ βορειε αληθεια γιατι ξεχνατε τον σταλιν??? εκανε καλα που εξοντωσε εικοσι μυρια...αντιδραστικούς???
εγω δνε τον ξεχναω....ΟΙ δυο αρχιχασαπηδες της Ηπειρου ειναι μαζι με τον Μαο της Κινας...
Και τι κοινο ειχανε οι τριες αυτοι; ΔΕΝ ητανε μουσουλμανοι...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Ποιος θα σε υποταξει μωρε; Ο ξυπολιτος απο τη Μεση Ανατλη;run έγραψε: 03 Οκτ 2018, 08:49
κι επειδή οι μωαμεθανοι είναι εκατοντάδες μυρια
Οι κατακτησεις γινονται με στρατο...Οι Αραβες καποτε κατεκτησαν τεραστιες εκτασεις γιατι διεθεταν ισχυρο στρατο, ισχυρη διοικηση και ισχυρη οικονομια..
Δεν υπαρχει προιστορια χωρας που να κατακτηθηκε απο...προσφυγες.
Εχουνε κανει το ασπρο μαυρο οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 03 Οκτ 2018, 14:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
οι μωαμεθανοι εδωσαν το στιγμα στην συρια κι στο ιρακ με την ανακηρυξη χαλιφάτου
πας αντίθετος σφαζοταν ,ειδικα οι χριστιανοι
Northern Spirit έγραψε: 03 Οκτ 2018, 14:34Ποιος θα σε υποταξει μωρε; Ο ξυπολιτος απο τη Μεση Ανατλη;run έγραψε: 03 Οκτ 2018, 08:49
κι επειδή οι μωαμεθανοι είναι εκατοντάδες μυρια
Οι κατακτησεις γινονται με στρατο...Οι Αραβες καποτε κατεκτησαν τεραστιες εκτασεις γιατι διεθεταν ισχυρο στρατο, ισχυρη διοικηση και ισχυρη οικονομια..
Δεν υπαρχει προιστορια χωρας που να κατακτηθηκε απο...προσφυγες.
Εχουνε κανει το ασπορ αυρ οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες..
η ρωμαικη αυτοκρατορια κι η βυζαντινη αυτοκρατορια
- Northern Spirit
Εσυ δεν θεωρεις δηλαδη καποια χωρα χειροτερη στην Ευρωπη η την Μεση Ανατολη; Ποια ειναι αυτη και για ποιο λογο;Ίφιδα έγραψε: 03 Οκτ 2018, 10:29Εγώ δεν είπα ποτέ ότι οι μουσουλμάνοι είναι ότι χειρότερο στην Ανατολή παρόλο που κάποιοι συνεργάστηκαν κάποτε με τον Χίτλερ ή κάνουν την ΚΚΚ να μοιάζει με παιδικό θεατρο.Northern Spirit έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:44
Όντως "χειρότερες" χώρες μ ένα κάρο εφευρέσεις για την ανθρωπότητα, καμια ντουζίνα Νομπελίστες, κορυφαίους μουσικούς και συνθέτες και πολλά αλλα. Έτσι είναι οι χειρότερες χώρες
Υ.Γ.Η μουσικη και οι νομπελιστες δεν ειναι αντιβαρο στην κυριαρχια της ακροδεξιας στην Αυστρια... Και το ακροδεξιο κινημα με φιλοναζιστικες ριζες στην Αυστρια κραταει δεκαετιες..Με το δε Χιτλερ η διακαιολογια που χρησιμοποιησανε για να τον στηριξουνε (οτι δηθεν ητανε μικρη χωρα που δε μπορουσε να αντισταθει στους ναζι) δεν εχει πεισει και πολλους...
Οπως και να'χει προτιμησεις ειναι αυτες..
- Northern Spirit
ΟΙ στρατιωτικες δυναμεις του ΙΚ υπολογιζονται συνολικα σε μερικες δεκαδες χιλιαδες μαχητες στην καλυτερη. Και πολεμουνε κυριως με καλσνικωφ και ελαφρυ οπλισμο.run έγραψε: 03 Οκτ 2018, 14:36 οι μωαμεθανοι εδωσαν το στιγμα στην συρια κι στο ιρακ με την ανακηρυξη χαλιφάτου
Αν νομιζεις τι απειλεισαι απο αυτους τι να σου πω...