την καργάρει, ή είναι περίεργη η γωνία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης ο ΣΚΑΪ στο δυναμικό κοινό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης ο ΣΚΑΪ στο δυναμικό κοινό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στην Ελλάδα πιστεύω ναι (και οι κυράτσοι σε κάποιες περιπτώσεις)Ασέβαστος έγραψε: 20 Σεπ 2022, 13:31 το ποιο μαλακοσηριαλ βλεπουν οι κυρατσες, εχει να κανει με πολιτικη;
Θα το γυρισουμεvantono έγραψε: 20 Σεπ 2022, 12:33 Η γη της ελιάς του Γιαννοπουλου δεν τα πάει και πολυ καλα, βλέπω. Εκτός απο τη σκόνη του σασμού που έτρωγε ανεκαθεν, τωρα στο δυναμικό κοινό έφαγε και τη σκόνη αυτου του καινουριου του "παραδεισος κυριων".
Το 1ο επεισοδιο ηταν εκπληκτικο ανοιξαν παρα πολλα μετωπα ταυτοχρονα
Η πλοκη ειναι πλεον χειμμαρωδης
Σε αντιθεση με τον Σασμο που επι εναμιση χρονο προσπαθουν να πιασουν τον Μαθιο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν είναι περίεργη γωνία απλά τότε δεν καταλαβαίνω τι κάνουν και οι δύο.
Μάλλον της τον καρφώνει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και τα χέρια του που τα στηρίζει? Με παλάμες στα κωλομερια τη βατευει? Τόσο μερακληδατορας ο υποπλοιαρχος?George_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 14:45Αν είναι περίεργη γωνία απλά τότε δεν καταλαβαίνω τι κάνουν και οι δύο.
Μάλλον της τον καρφώνει.
Δεν βλέπω καλά και το διακριτικό, δεν ξέρω και σίγουρα τι βαθμός είναι. Για φωνάξτε τον αινειαν.
- Eθνικοκοινωνιστης
ποσο εχουν ξεπεσει οι ελληνιολες ρε μλκ?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ναι αλλα ο ερντογαν θελει να ριξει τον κυριακο μας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- George_V
Mηπως τοιμαζεται να τον βάλει και τον κρατάει με τα χέρια μέχρι να εφαρμόσει καλά?vantono έγραψε: 20 Σεπ 2022, 16:06Και τα χέρια του που τα στηρίζει? Με παλάμες στα κωλομερια τη βατευει? Τόσο μερακληδατορας ο υποπλοιαρχος?George_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 14:45Αν είναι περίεργη γωνία απλά τότε δεν καταλαβαίνω τι κάνουν και οι δύο.
Μάλλον της τον καρφώνει.
Δεν βλέπω καλά και το διακριτικό, δεν ξέρω και σίγουρα τι βαθμός είναι. Για φωνάξτε τον αινειαν.
Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτός είναι και ο σκοπός της Τέχνης. Να θέτει ερωτήματα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2022, 16:26 Αυτός είναι και ο σκοπός της Τέχνης. Να θέτει ερωτήματα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- wooded glade
Το Σκάϊ έχει τη Σία αλλά αυτός που αξίζει είναι ο Κωστίδης.
Έκανε τη γελοιότητα να διώξει την Αναστασοπούλου.
Μου έκανε εμένα μπαν !
Επίσης στην ιστοσελίδα τους δεν παίζουν τα video, σταματάνε στη μέση. Πρέπει να αναζητήσεις το ίδιο video στο youtube για να το δείς.
Έκανε τη γελοιότητα να διώξει την Αναστασοπούλου.
Μου έκανε εμένα μπαν !
Επίσης στην ιστοσελίδα τους δεν παίζουν τα video, σταματάνε στη μέση. Πρέπει να αναζητήσεις το ίδιο video στο youtube για να το δείς.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χοαξιά η φωτό, τελικά. Με κάνατε και το έψαξα, ρεμάλιαGeorge_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 16:24Mηπως τοιμαζεται να τον βάλει και τον κρατάει με τα χέρια μέχρι να εφαρμόσει καλά?vantono έγραψε: 20 Σεπ 2022, 16:06Και τα χέρια του που τα στηρίζει? Με παλάμες στα κωλομερια τη βατευει? Τόσο μερακληδατορας ο υποπλοιαρχος?George_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 14:45
Αν είναι περίεργη γωνία απλά τότε δεν καταλαβαίνω τι κάνουν και οι δύο.
Μάλλον της τον καρφώνει.
Δεν βλέπω καλά και το διακριτικό, δεν ξέρω και σίγουρα τι βαθμός είναι. Για φωνάξτε τον αινειαν.![]()
Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.
https://www.skaitv.gr/episode/seires/gl ... 2-09-19-21
Αυτη κλαίει πάνω από ένα πτώμα (πατερα της, αδερφού της, δεν ξερω ακριβως) και πιο πισω ερχεται, καθυστερημένα στο συμβάν, ο γκόμενός της.
Είπα κι εγώ. Βιασμοί/σοδομισμοί σε ελ σειρά και μάλιστα πράιμ τάιμ, δεν γίνεται να παίζουν. Ειναι πολυ σκληρή και η εποχή για τόσο σκληρές σκηνες. Ούτε συναινετικό σεχ δεν δειχνει πλέον. Πάνε οι εποχές Μανούσου Μανουσάκη.
- George_V
Συγνώμη αλλά την τελευταια φορά που είδα θρήνο σε τέτοια στάση ήταν με την Σερσει και τον Τζειμι Λάννιστερ πάνω από το πτώμα του γιου τους.vantono έγραψε: 20 Σεπ 2022, 17:48Χοαξιά η φωτό, τελικά. Με κάνατε και το έψαξα, ρεμάλιαGeorge_V έγραψε: 20 Σεπ 2022, 16:24Mηπως τοιμαζεται να τον βάλει και τον κρατάει με τα χέρια μέχρι να εφαρμόσει καλά?vantono έγραψε: 20 Σεπ 2022, 16:06
Και τα χέρια του που τα στηρίζει? Με παλάμες στα κωλομερια τη βατευει? Τόσο μερακληδατορας ο υποπλοιαρχος?
Δεν βλέπω καλά και το διακριτικό, δεν ξέρω και σίγουρα τι βαθμός είναι. Για φωνάξτε τον αινειαν.![]()
Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.(στο 00:37)
https://www.skaitv.gr/episode/seires/gl ... 2-09-19-21
Αυτη κλαίει πάνω από ένα πτώμα (πατερα της, αδερφού της, δεν ξερω ακριβως) και πιο πισω ερχεται, καθυστερημένα στο συμβάν, ο γκόμενός της.
Είπα κι εγώ. Βιασμοί/σοδομισμοί σε ελ σειρά και μάλιστα πράιμ τάιμ, δεν γίνεται να παίζουν. Ειναι πολυ σκληρή και η εποχή για τόσο σκληρές σκηνες. Ούτε συναινετικό σεχ δεν δειχνει πλέον. Πάνε οι εποχές Μανούσου Μανουσάκη.
Πολύ awkward φωτογραφία. Shock value.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καποια ντοκυμαντερ στην ερτ 3 και στα αλλα κρατικα αξιζουν πραγματικα
αντε ΙΣΩΣ και καποια αθλητικα
τα αλλα ποιος καθεται και τρωει το χρονο του σε αυτα;
αντε ΙΣΩΣ και καποια αθλητικα
τα αλλα ποιος καθεται και τρωει το χρονο του σε αυτα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές