μπούρδες, τίποτα δεν θα τελειώσειGreen Dragon έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:03Αν εμπλακεί ανοιχτά θα τελειώσει ο πλανήτης οπότε καλύτερα να μην τελειώσει ο πόλεμος. Το μη χείρον...Δημοκράτης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 20:36Αν δεν εμπλακεί ανοιχτά το νάτο δεν τελειώνει ο πολεμοςτεν τεν έγραψε: 06 Σεπ 2022, 20:15 Συνεχίζεται η αντεπίθεση των Ουκρανών.
Το μόνο δεδομένο που μπορουμε να έχουμε από τους 6 μήνες πολεμου είναι ότι έχουμε να κάνουμε με δυό στρατούς με την ίδια εκπαίδευση, με μηδενικους ελιγμούς, με βάση το πυροβολικό. τρομερά αργές κινήσεις για συγχρόνους στρατους. Θα τραβήξουν πολυ καιρό οι επιχειρήσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Δημοκράτης
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Крaсная армия
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
E αφού το λες εσύ φίλε μου ας ειδοποιήσουμε το νατο να εμπλακεί. Όλοι μετά θα κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Και πιο βαθιά.Δημοκράτης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:50μπούρδες, τίποτα δεν θα τελειώσειGreen Dragon έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:03Αν εμπλακεί ανοιχτά θα τελειώσει ο πλανήτης οπότε καλύτερα να μην τελειώσει ο πόλεμος. Το μη χείρον...
- Крaсная армия
-
talaipwros
ολος ο πλανητης εναντια στους ρωσοναζουλους.
Πού το παραξενο;
https://twitter.com/mdfzeh/status/1567154474979835911
Oι καλοεκπαιδευμένοι (από το γελοίο Βρετανικό στρατό) Ουκρανοί, ρίχνουν με κάτι σαν ΠΑΟ μέσα από κτήριο.
Oι καλοεκπαιδευμένοι (από το γελοίο Βρετανικό στρατό) Ουκρανοί, ρίχνουν με κάτι σαν ΠΑΟ μέσα από κτήριο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
μια χαρά θα εμπλακεί το νάτο όταν τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα. Εκτός αν αποφασίσει ότι το κόστος του πολέμου είναι μεγαλύτερο από το κόστος του να πάρει η Ρωσία την ΟυκρανίαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:12E αφού το λες εσύ φίλε μου ας ειδοποιήσουμε το νατο να εμπλακεί. Όλοι μετά θα κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Και πιο βαθιά.Δημοκράτης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:50μπούρδες, τίποτα δεν θα τελειώσειGreen Dragon έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:03
Αν εμπλακεί ανοιχτά θα τελειώσει ο πλανήτης οπότε καλύτερα να μην τελειώσει ο πόλεμος. Το μη χείρον...
Από το Ίζιουμ, μάλλον από την Ουκρανική "αντεπίθεση". Καλά πήγε κι αυτό:
https://twitter.com/200_zoka/status/1566876664570716162
https://twitter.com/200_zoka/status/1566876664570716162
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Υδράργυρος
Με εναν λογαριασμο στο τελεγκραμ εχεις λαιβ τις εξελιξεις απο ολες τις πλευρες, καποιοι ομως προτιμανε να ενημερωνονται απο τους μετακλητους του αδωνηKauldron έγραψε: 06 Σεπ 2022, 22:30
Από το ίδιο ακκάουντ που βάζεις:
https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 74/video/1
- Υδράργυρος
Η αντεπίθεση στην περιοχή του Χαρκόφ συνεχίζεται δυνατά
https://t.me/intelslava/36514The Khokhols managed to at least take the northern road to Kupyansk under fire control. At night there were battles at Volkhov Yar and I fully admit that the enemy managed to knock us out of it. Balakleya is in operational encirclement, the Armed Forces of Ukraine will continue to develop success and it is likely that they will try to reach Kupyansk, cutting off both Balakleya and Izyum. They have the strength for this, as amateur bloggers have repeatedly written about. Let's see how the Russian General Staff will respond and what level of operational art it will demonstrate. Well, ordinary soldiers and officers of the Izyum Front continue to fight, as they did in the previous six months of the war.
Ωραίο ποστ. Δικαιώνεται ότι και να συμβεί στο μέλλον.Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:48μια χαρά θα εμπλακεί το νάτο όταν τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα. Εκτός αν αποφασίσει ότι το κόστος του πολέμου είναι μεγαλύτερο από το κόστος του να πάρει η Ρωσία την ΟυκρανίαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:12E αφού το λες εσύ φίλε μου ας ειδοποιήσουμε το νατο να εμπλακεί. Όλοι μετά θα κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Και πιο βαθιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Echelon την 07 Σεπ 2022, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Θέλω να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω γιατί τα έχω γράψει ήδη πολλές φορές και δεν θέλω να πάει χαμένος ο κόπος μου μια φορά ακόμη. Θέλω να κάνεις την προσπάθεια να διαβάσεις μονοκοπανιά πάνω από μια πρόσταση.Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:48μια χαρά θα εμπλακεί το νάτο όταν τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα. Εκτός αν αποφασίσει ότι το κόστος του πολέμου είναι μεγαλύτερο από το κόστος του να πάρει η Ρωσία την ΟυκρανίαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:12E αφού το λες εσύ φίλε μου ας ειδοποιήσουμε το νατο να εμπλακεί. Όλοι μετά θα κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Και πιο βαθιά.
Το νατο δεν πρόκειται να εμπλακεί άμεσα. Το έχει διαβιβάσει σε όλους τους τόνους ότι κάτι τέτοιο πιθανότατα να καταλήξει σε πυρηνικό πόλεμο. Για ποια άκρα μιλάς; Η κατάκτηση του 1/5ου μιας χώρας φίλε μου θεωρείται άκρο και το νατο θα έπρεπε να έχει ήδη επέμβει. Η δυτική συμμαχία όμως που η επέκταση της στάθηκε η αφορμή για να πάει σε πόλεμο η Ουκρανία, δεν βρίσκεται πουθενά. Οι ΗΠΑ δεν στέλνουν στρατό. Η Ευρώπη δεν στέλνει στρατό.
Στηρίζουν μεν τους Ουκρανούς στρατιωτικά μα με οπλικά συστήματα για ένα μαραθώνιο, όχι για σπριντ. Ήλπιζαν μέσω κυρώσεων ότι η ρωσία θα αναδιπλωθεί. Αυτό δε γίνεται και δεν θα γίνει. Σιγά σιγά και οι αμερικάνοι ακόμα το καταλαβαίνουν πιθανότατα στο προσεχές μέλλον η παροχή βοήθειας από Ευρώπη και αμερική θα πέσει και το πείραμα που η Αμερική επιχειρεί στην ουκρανία θα τελειώσει. Εάν από την άλλη η Ευρώπη κι η Αμερική συνεχίζουν να παρέχουν στρατιωτική βοήθεια ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Είναι ασαφές πια, αντίθετα από την αρχική προπαγάνδα, πόσο θα μπορέσει να διατηρήσει η Ρωσία έναν πόλεμο. Είναι και οι μεγάλοι ρωσικοί χειμώνες που τίποτα δεν κουνιέται εκτός ίσως από τις πρέσες στα εργοστάσια.
Όσο για το ποιος κερδίζει. Μιλάμε για έναν πόλεμο που μαίνεται σε ένα μέτωπο χιλιάδων χιλιομέτρων. Στην αντεπίθεση των Ουκρανών πολύ λίγα πράγματα μπορούν να ειπωθούν για εδαφικές κατακτήσεις και για τις δύο πλευρές. Η κατάσταση είναι ρευστή. Μία νίκη εκεί ή εδώ δεν σημαίνει τίποτα ενώ η παραπληροφόρηση για νίκη του ένα ή του άλλου έρχεται συγκεχυμένα και αναπόδεικτα. Η προπαγάνδα κατάφερε ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών να γίνουν πολεμόχαρα κτήνη ενάντια σε ένα τέρας. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ξανά και ξανά η Αμερική πληροφορήθηκε από τα όργανά της τις προθέσεις της Ρωσίας. Είναι σημαντικό αυτό. Όχι του Πούτιν. Ολόκληρης της Ρωσίας, εάν το νάτο επιχειρούσε να επεκταθεί. Πρέσβης των ΗΠΑ χαρακτήρισε την Ουκρανία ως την πιο λαμπρή κόκκινη γραμμή για τους Ρώσους. Την εισβολή θα την έκανε η Ρωσία είτε κυβερνούσε ο αυταρχικός Πούτιν είτε όχι. Αυτά είναι πληροφορίες που το πεντάγωνο κι η Ουάσιγκτον είχαν στην κατοχή τους. Θεωρώ πως δεν υπολόγισαν ούτε εκείνοι την κατάσταση όπως έπρεπε. Τακτικά λάθη έγιναν από την Ρωσία με εκείνη την αξιοθρήνητη πομπή μέχρι το Κίεβο που έμοιαζε με ανέκδοτο αλλά η αποφασιστικότητά της δεν άλλαξε. Μόνο η τακτική της.
Στα δυτικά μέσα προβάλλεται συνεχώς η θέληση των Ουκρανών να πάρουν τη χώρα τους πίσω. Αυτό που δεν προβάλλεται είναι οι απώλειες των Ουκρανών. Η δικαιολογία είναι ότι δεν τους κοινοποιούνται από την Ουκρανική κυβέρνηση. Στα δυτικά μμε κανείς ανταποκριτής δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, κι αν βρίσκεται οι ιστορίες του έχουν να κάνουν με τη γενναιότητα των στρατιωτών. Που από τα πλάνα, φαίνονται όλοι παιδάκια. Μικρά παιδιά που πάνε για σφάξιμο. Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για τους Ρώσους και τα δικά τους μέσα. Το ΝΑΤΟ αρνείται να επέμβει άμεσα, η βοήθεια από τη δύση αργεί να φτάσει και σε περιπτώσεις η παραγωγή δεν την προφταίνει. Τι λες εσύ πως λογικά θα γίνει σε ένα παρατεταμένο πόλεμο; Θα νικήσει η Ουκρανία; Όχι βέβαια. Ποια θα είναι μετά λοιπόν η θέση κι η αξιοπιστία του νατο; Μηδενική.
Είναι προφανές πως οι εταίροι μας άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας χωρίς ούτε μια στιγμή να αναλογιστούν τι υπάρχει μέσα.
- Οργισμένος
Εγώ δεν είμαι με τον Πουτλερ , αλλά...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 10:10Θέλω να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω γιατί τα έχω γράψει ήδη πολλές φορές και δεν θέλω να πάει χαμένος ο κόπος μου μια φορά ακόμη. Θέλω να κάνεις την προσπάθεια να διαβάσεις μονοκοπανιά πάνω από μια πρόσταση.Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:48μια χαρά θα εμπλακεί το νάτο όταν τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα. Εκτός αν αποφασίσει ότι το κόστος του πολέμου είναι μεγαλύτερο από το κόστος του να πάρει η Ρωσία την ΟυκρανίαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 23:12
E αφού το λες εσύ φίλε μου ας ειδοποιήσουμε το νατο να εμπλακεί. Όλοι μετά θα κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Και πιο βαθιά.
Το νατο δεν πρόκειται να εμπλακεί άμεσα. Το έχει διαβιβάσει σε όλους τους τόνους ότι κάτι τέτοιο πιθανότατα να καταλήξει σε πυρηνικό πόλεμο. Για ποια άκρα μιλάς; Η κατάκτηση του 1/5ου μιας χώρας φίλε μου θεωρείται άκρο και το νατο θα έπρεπε να έχει ήδη επέμβει. Η δυτική συμμαχία όμως που η επέκταση της στάθηκε η αφορμή για να πάει σε πόλεμο η Ουκρανία, δεν βρίσκεται πουθενά. Οι ΗΠΑ δεν στέλνουν στρατό. Η Ευρώπη δεν στέλνει στρατό.
Στηρίζουν μεν τους Ουκρανούς στρατιωτικά μα με οπλικά συστήματα για ένα μαραθώνιο, όχι για σπριντ. Ήλπιζαν μέσω κυρώσεων ότι η ρωσία θα αναδιπλωθεί. Αυτό δε γίνεται και δεν θα γίνει. Σιγά σιγά και οι αμερικάνοι ακόμα το καταλαβαίνουν πιθανότατα στο προσεχές μέλλον η παροχή βοήθειας από Ευρώπη και αμερική θα πέσει και το πείραμα που η Αμερική επιχειρεί στην ουκρανία θα τελειώσει. Εάν από την άλλη η Ευρώπη κι η Αμερική συνεχίζουν να παρέχουν στρατιωτική βοήθεια ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Είναι ασαφές πια, αντίθετα από την αρχική προπαγάνδα, πόσο θα μπορέσει να διατηρήσει η Ρωσία έναν πόλεμο. Είναι και οι μεγάλοι ρωσικοί χειμώνες που τίποτα δεν κουνιέται εκτός ίσως από τις πρέσες στα εργοστάσια.
Όσο για το ποιος κερδίζει. Μιλάμε για έναν πόλεμο που μαίνεται σε ένα μέτωπο χιλιάδων χιλιομέτρων. Στην αντεπίθεση των Ουκρανών πολύ λίγα πράγματα μπορούν να ειπωθούν για εδαφικές κατακτήσεις και για τις δύο πλευρές. Η κατάσταση είναι ρευστή. Μία νίκη εκεί ή εδώ δεν σημαίνει τίποτα ενώ η παραπληροφόρηση για νίκη του ένα ή του άλλου έρχεται συγκεχυμένα και αναπόδεικτα. Η προπαγάνδα κατάφερε ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών να γίνουν πολεμόχαρα κτήνη ενάντια σε ένα τέρας. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ξανά και ξανά η Αμερική πληροφορήθηκε από τα όργανά της τις προθέσεις της Ρωσίας. Είναι σημαντικό αυτό. Όχι του Πούτιν. Ολόκληρης της Ρωσίας, εάν το νάτο επιχειρούσε να επεκταθεί. Πρέσβης των ΗΠΑ χαρακτήρισε την Ουκρανία ως την πιο λαμπρή κόκκινη γραμμή για τους Ρώσους. Την εισβολή θα την έκανε η Ρωσία είτε κυβερνούσε ο αυταρχικός Πούτιν είτε όχι. Αυτά είναι πληροφορίες που το πεντάγωνο κι η Ουάσιγκτον είχαν στην κατοχή τους. Θεωρώ πως δεν υπολόγισαν ούτε εκείνοι την κατάσταση όπως έπρεπε. Τακτικά λάθη έγιναν από την Ρωσία με εκείνη την αξιοθρήνητη πομπή μέχρι το Κίεβο που έμοιαζε με ανέκδοτο αλλά η αποφασιστικότητά της δεν άλλαξε. Μόνο η τακτική της.
Στα δυτικά μέσα προβάλλεται συνεχώς η θέληση των Ουκρανών να πάρουν τη χώρα τους πίσω. Αυτό που δεν προβάλλεται είναι οι απώλειες των Ουκρανών. Η δικαιολογία είναι ότι δεν τους κοινοποιούνται από την Ουκρανική κυβέρνηση. Στα δυτικά μμε κανείς ανταποκριτής δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, κι αν βρίσκεται οι ιστορίες του έχουν να κάνουν με τη γενναιότητα των στρατιωτών. Που από τα πλάνα, φαίνονται όλοι παιδάκια. Μικρά παιδιά που πάνε για σφάξιμο. Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για τους Ρώσους και τα δικά τους μέσα. Το ΝΑΤΟ αρνείται να επέμβει άμεσα, η βοήθεια από τη δύση αργεί να φτάσει και σε περιπτώσεις η παραγωγή δεν την προφταίνει. Τι λες εσύ πως λογικά θα γίνει σε ένα παρατεταμένο πόλεμο; Θα νικήσει η Ουκρανία; Όχι βέβαια. Ποια θα είναι μετά λοιπόν η θέση κι η αξιοπιστία του νατο; Μηδενική.
Είναι προφανές πως οι εταίροι μας άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας χωρίς ούτε μια στιγμή να αναλογιστούν τι υπάρχει μέσα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στα συνθήματα καλός είσαι αλλά που διάθεση να διαβάσεις την ανάλυση που έκανες παράθεση.Οργισμένος έγραψε: 07 Σεπ 2022, 10:16Εγώ δεν είμαι με τον Πουτλερ , αλλά...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 10:10Θέλω να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω γιατί τα έχω γράψει ήδη πολλές φορές και δεν θέλω να πάει χαμένος ο κόπος μου μια φορά ακόμη. Θέλω να κάνεις την προσπάθεια να διαβάσεις μονοκοπανιά πάνω από μια πρόσταση.Δημοκράτης έγραψε: 07 Σεπ 2022, 00:48
μια χαρά θα εμπλακεί το νάτο όταν τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα. Εκτός αν αποφασίσει ότι το κόστος του πολέμου είναι μεγαλύτερο από το κόστος του να πάρει η Ρωσία την Ουκρανία
Στα οικονομικά γράφεις καλύτερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-