!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Τέλοσπαντων σαν μισός ρώσος θα πω αυτό. Χαίρομαι που έστω υπάρχει ένας λαός που αντιστέκεται στους νταβατζήδες του πλανήτη.
Όχι δεν επιτρέπεται να στήνεις πραξικοπήματα παραδίπλα στην Ρωσία για να εγκαταστήσεις βάσεις του ΝΑΤΟ.
Όχι δεν επιτρέπεται να αφαιρείς γλωσσικά δικαιώματα σε ιστορικά ρωσικές περιοχές.
Όχι δεν επιτρέπεται να καις 60 άτομα ζωντανά στην Οδυσσό το 2014 που θέλανε δημοψήφισμα και να μην τιμωρείται κανείς.
Δεν περνάνε οι μαλακίες εδώ.
Αν τους ενδιέφερε τους Ευρωπαίους η δημοκρατία, θα δίνανε το δικαίωμα αυτοδιάθεσης στην Κριμαία και το Ντονμπάς.
Μαλακίες, προκαλούν ασταμάτητα, φέρνουν ICBM σε όλο το ανατολικό μπλοκ, και νομίζουν θα περνάει με το ζόρι το δικό τους.
Το να φέρνεις τάγματα ναζί στο Ντονέτσκ να ρίξουν αγάλματα του Λένιν, είναι σαν να πηγαίνεις στην Μέκκα και να λές γαμώ τον Μωάμεθ. Δεν έχουν ιερό και όσιο
Όχι δεν επιτρέπεται να στήνεις πραξικοπήματα παραδίπλα στην Ρωσία για να εγκαταστήσεις βάσεις του ΝΑΤΟ.
Όχι δεν επιτρέπεται να αφαιρείς γλωσσικά δικαιώματα σε ιστορικά ρωσικές περιοχές.
Όχι δεν επιτρέπεται να καις 60 άτομα ζωντανά στην Οδυσσό το 2014 που θέλανε δημοψήφισμα και να μην τιμωρείται κανείς.
Αν τους ενδιέφερε τους Ευρωπαίους η δημοκρατία, θα δίνανε το δικαίωμα αυτοδιάθεσης στην Κριμαία και το Ντονμπάς.
Μαλακίες, προκαλούν ασταμάτητα, φέρνουν ICBM σε όλο το ανατολικό μπλοκ, και νομίζουν θα περνάει με το ζόρι το δικό τους.
Το να φέρνεις τάγματα ναζί στο Ντονέτσκ να ρίξουν αγάλματα του Λένιν, είναι σαν να πηγαίνεις στην Μέκκα και να λές γαμώ τον Μωάμεθ. Δεν έχουν ιερό και όσιο
-
hjshiaqwws
Ευχαριστούμε που επιβεβαιώνεις ότι αυτός ο πόλεμος δεν είναι πόλεμος του Πούτιν μόνο αλλά έχει και τη στήριξη των Ρώσων.AOC έγραψε: 06 Σεπ 2022, 09:51 Τέλοσπαντων σαν μισός ρώσος θα πω αυτό. Χαίρομαι που έστω υπάρχει ένας λαός που αντιστέκεται στους νταβατζήδες του πλανήτη.
AOC έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:06 Άμα προσέξεις, αυτοί που σκούζουν πιο πολύ και από τους ίδιους τους ουκρανούς για τον πόλεμο είναι οι:
Οργισμένος εκ Σουηδίας
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ εκ Πολωνίας
Δημοκράτης εξ Ολλανδίας
talaipwros εξ Αγγλίας
Πόσο τυχαίο να είναι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και ότι ο κομμουνισμός είναι για τους υποστηρικτές του θρησκεία.hjshiaqwws έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:03Ευχαριστούμε που επιβεβαιώνεις ότι αυτός ο πόλεμος δεν είναι πόλεμος του Πούτιν μόνο αλλά έχει και τη στήριξη των Ρώσων.AOC έγραψε: 06 Σεπ 2022, 09:51 Τέλοσπαντων σαν μισός ρώσος θα πω αυτό. Χαίρομαι που έστω υπάρχει ένας λαός που αντιστέκεται στους νταβατζήδες του πλανήτη.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Iστορικά ρωσικές περιοχές;AOC έγραψε: 06 Σεπ 2022, 09:51 Όχι δεν επιτρέπεται να αφαιρείς γλωσσικά δικαιώματα σε ιστορικά ρωσικές περιοχές.

αλλοι ζούσαν εκει και απλώς η Μοσχοβια επεκτάθηκε κατα κει.
Καθόλου τυχαίο. Ζουν κοντά στη Ρωσική απειλή που φέρνει τον πόλεμο ύστερα από 75 χρόνια στην Ευρώπη και καταλαβαίνουν περισσότερα.vagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:28Άμα προσέξεις, αυτοί που σκούζουν πιο πολύ και από τους ίδιους τους ουκρανούς για τον πόλεμο είναι οι:AOC έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:06Το μόνο φασισταριό είσαι εσύ που δεν δέχεσαι τα δημοκρατικά δικαιώματα αυτοδιάθεσης κάποιων περιοχών.
Και όσο για το αίμα, άμα θέλουμε κάνουμε λαμπόγιαλο το ΛΑ και την Νέα Υόρκη.
Αλλά έτσι είναι όταν έχεις μάθει μια ζωή να σε πηδάνε.
Προσκυνάς τους αμερικανούς στα 4 σαν πουτάνα, και αφήνεις να σου πάρουν το μισό νησί και ακόμα τους προσκυνάς, γιατί μαθαίνεις μια ζωή στην φάπα σαν δούλος.
Ψηφοφόρε Κυριάκου.
Εθνοπροδότη.
Οργισμένος εκ Σουηδίας
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ εκ Πολωνίας
Δημοκράτης εξ Ολλανδίας
talaipwros εξ Αγγλίας
Πόσο τυχαίο να είναι;![]()
-
Δημοκράτης
Επίσης να προσέξει το ότι εισι τέρμα βλαμμένοςvagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:28Άμα προσέξεις, αυτοί που σκούζουν πιο πολύ και από τους ίδιους τους ουκρανούς για τον πόλεμο είναι οι:AOC έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:06Το μόνο φασισταριό είσαι εσύ που δεν δέχεσαι τα δημοκρατικά δικαιώματα αυτοδιάθεσης κάποιων περιοχών.
Προσκυνάς τους αμερικανούς στα 4 σαν πουτάνα, και αφήνεις να σου πάρουν το μισό νησί και ακόμα τους προσκυνάς, γιατί μαθαίνεις μια ζωή στην φάπα σαν δούλος.
Ψηφοφόρε Κυριάκου.
Εθνοπροδότη.
Οργισμένος εκ Σουηδίας
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ εκ Πολωνίας
Δημοκράτης εξ Ολλανδίας
talaipwros εξ Αγγλίας
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ συναναδτρεφομαι με ουκρανους και Ρώσους και όχι δεν είναι τυχαίο το οιτ με προβληματιζει η εισβολη απλώς δεν είμαι ζαβος σαν εσενα
Εκτός αν εννοείς ότι κατά τύχη δεν είναι ζαβπς σαν εσένα που οκ μπορεί να οσχυει
Το μόνο που καταλαβαίνουν και ρουφάνε με το μπουρί της σόμπας, είναι η αμερικανική προπαγάνδα περί κινδύνου από την πρώην κομμουνιστική Ρωσία.Το ίδιο παραμύθι.sharp έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:44Καθόλου τυχαίο. Ζουν κοντά στη Ρωσική απειλή που φέρνει τον πόλεμο ύστερα από 75 χρόνια στην Ευρώπη και καταλαβαίνουν περισσότερα.vagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:28Άμα προσέξεις, αυτοί που σκούζουν πιο πολύ και από τους ίδιους τους ουκρανούς για τον πόλεμο είναι οι:AOC έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:06
Το μόνο φασισταριό είσαι εσύ που δεν δέχεσαι τα δημοκρατικά δικαιώματα αυτοδιάθεσης κάποιων περιοχών.
Ψηφοφόρε Κυριάκου.
Εθνοπροδότη.
Οργισμένος εκ Σουηδίας
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ εκ Πολωνίας
Δημοκράτης εξ Ολλανδίας
talaipwros εξ Αγγλίας
Και δεν υπάρχει καμία απειλή για την Ευρώπη, όπως δεν υπήρχε πριν 32 χρόνια στην Γιουγκοσλαβία.
Occasio facit furem
Και κάτι κουβέντες για Λιθουανίες κλπ. γιατί τις λένε;vagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:55Το μόνο που καταλαβαίνουν και ρουφάνε με το μπουρί της σόμπας, είναι η αμερικανική προπαγάνδα περί κινδύνου από την πρώην κομμουνιστική Ρωσία.Το ίδιο παραμύθι.sharp έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:44Καθόλου τυχαίο. Ζουν κοντά στη Ρωσική απειλή που φέρνει τον πόλεμο ύστερα από 75 χρόνια στην Ευρώπη και καταλαβαίνουν περισσότερα.vagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:28
Άμα προσέξεις, αυτοί που σκούζουν πιο πολύ και από τους ίδιους τους ουκρανούς για τον πόλεμο είναι οι:
Οργισμένος εκ Σουηδίας
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ εκ Πολωνίας
Δημοκράτης εξ Ολλανδίας
talaipwros εξ Αγγλίας
Και δεν υπάρχει καμία απειλή για την Ευρώπη, όπως δεν υπήρχε πριν 32 χρόνια στην Γιουγκοσλαβία.
Τότε με τη Γιουγκοσλαβία απ' όσο θυμάμαι οι Έλληνες ήταν κατά της επίθεσης και είχαν ανησυχήσει. Κακώς έτσι;
Kαι ο sharp νομίζω είναι Γερμανία. Όλοι οι "Έλληνες".vagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:28 Άμα προσέξεις, αυτοί που σκούζουν πιο πολύ και από τους ίδιους τους ουκρανούς για τον πόλεμο είναι οι:
Οργισμένος εκ Σουηδίας
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ εκ Πολωνίας
Δημοκράτης εξ Ολλανδίας
talaipwros εξ Αγγλίας
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Δημοκράτης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:52Επίσης να προσέξει το ότι εισι τέρμα βλαμμένοςvagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:28 Άμα προσέξεις, αυτοί που σκούζουν πιο πολύ και από τους ίδιους τους ουκρανούς για τον πόλεμο είναι οι:
Οργισμένος εκ Σουηδίας
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ εκ Πολωνίας
Δημοκράτης εξ Ολλανδίας
talaipwros εξ Αγγλίας
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ συναναδτρεφομαι με ουκρανους και Ρώσους και όχι δεν είναι τυχαίο το οιτ με προβληματιζει η εισβολη απλώς δεν είμαι ζαβος σαν εσενα
Εκτός αν εννοείς ότι κατά τύχη δεν είναι ζαβπς σαν εσένα που οκ μπορεί να οσχυει
δεν είμαι ζαβος
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μη το συζητάς, δεν συμφέρει η ανταλλαγή.
-
Δημοκράτης
δεν σε πιστεύει κανέναςKauldron έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:36Δημοκράτης έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:52Επίσης να προσέξει το ότι εισι τέρμα βλαμμένοςvagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:28
Άμα προσέξεις, αυτοί που σκούζουν πιο πολύ και από τους ίδιους τους ουκρανούς για τον πόλεμο είναι οι:
Οργισμένος εκ Σουηδίας
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ εκ Πολωνίας
Δημοκράτης εξ Ολλανδίας
talaipwros εξ Αγγλίας
Εκτός αν εννοείς ότι κατά τύχη δεν είναι ζαβπς σαν εσένα που οκ μπορεί να οσχυειδεν είμαι ζαβος![]()
-
Εμπεδοκλής
Δεν ξέρω. Τί να σου πω; Πολύ μικρή τη βλέπω την Ελλάδα το 1700...sharp έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:37Μη το συζητάς, δεν συμφέρει η ανταλλαγή.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Σεπ 2022, 11:26Τύπε μου, ότι το Κίεβο ήταν ρωσική πόλη το είδες;Αλιόσα έγραψε: 06 Σεπ 2022, 10:44
Iστορικά ρωσικές περιοχές;
αλλοι ζούσαν εκει και απλώς η Μοσχοβια επεκτάθηκε κατα κει.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις