!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί τέτοιο μένος με το ΚΚΕ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Sol

Re: Γιατί τέτοιο μένος με το ΚΚΕ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Οι συζητήσεις εξελίσσονται, επιχειρήματα ανατρέπονται και έρχονται νέα. Το πως συμπεριφέρθηκαν στους κατατρεγμένους τις ασίας οι διάφορες παρατάξεις είναι κομβικό χαρακτηριστικό και δείχνει τι ρόλο βαρούσαν όλοι.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Το επιχειρημα χαρας και επιδιωξης της σφαγης απο το κκε παντως δεν ανατραπηκε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sol

εδω και δεκαδες χρόνια έχει απαντηθεί αυτό. Δεν είναι τυχαίο πως αρκετοί ποντιοι και μικρασιάτες εντάχθηκαν στις τάξεις του κκε ή το είδαν φιλικά. Είναι γνωστές ως "κόκκινες" πολλές περιοχές που έμειναν προσφυγες και λοιποί κολασμένοι της ασιατικης γης

Άβαταρ μέλους
Sol

Αν στο κεντρικό όργανο του κκε έγραφε αυτό που ισχυριζόταν η δεξιά τότε οι ίδιοι οι πρόσφυγες θα έδιωχναν τους αριστερους

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Αύγ 2022, 14:21
Bandit59 έγραψε: 28 Αύγ 2022, 01:12
southern έγραψε: 27 Αύγ 2022, 21:57 Η απόφαση του Καραμανλή για τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ ήταν σωστή. Γιατί εκτός ότι εκφράζει κάποιους, η εξάλειψη του θα γιγαντωνε αλλά πιο ανταγωνιστικα κόμματα της αριστεράς. Αυτό που είναι λάθος είναι ότι το χαϊδεύουν και δεν του κάνουν δικαιολογημενη σκληρή κριτική. Το ΚΚΕ θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εμφύλιο πόλεμο.
Τι λες; Το αίμα χιλιάδων αθώων ζητάει εκδίκηση. Ο ψευτοεθνάρχης να μην λιώσει ποτέ στον τάφο του. Ο κοπρίτης! Τι θα πει ντροπή ρε; Σοβαρός είσαι;
Τρικυμία εν κρανιω είναι ο συγκεκριμένος. Μην ασχολείσαι.
Ενώ οι θαυμαστές της σιτσας Καραϊσκάκη είναι σοβαροί άνθρωποι. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι η ΧΑ μονο κακό έκανε στον εθνικό χώρο είσαι άξιος της μοίρας σου.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Εγω εχω τεραστο σοι και απο τις δυο μεριες, κομμουνιστης ουτε ενας. Κολασμενη να πεις την δικια σου οικογενεια και η γη αυτη ηταν Ελληνικη οχι ασιατικη
Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Η ίδια η Κομμουνιστική Επιθεώρηση επιβάλλει την υποχρεωτική χρήση της Προπαγάνδας σαν αναγκαίο όπλο ενάντια στην Δημοκρατία , και εσείς κάθεστε και συζητάτε με άτομα που είναι ποτισμένα με αυτήν ?!

Τύφλα να έχει η Σαϊεντολογία . Δεν είναι τυχαία η αναφορά μου σε αυτήν ;)
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Βλήμα έγραψε: 03 Αύγ 2021, 18:28 Οι φασίστες όπου βρουν κι όπου σταθούν λένε ψέματα για το παρελθόν του ΚΚΕ.
Οι συριζαίοι, λες και δεν έχουν να αντιπολιτευθούν την μεγαλύτερη αχρηστίλα που δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί ανθρώπινος νους, όλο για το ΚΚΕ λένε, λες κι είναι αυτό κυβέρνηση. Περισσότερο μιλάνε για το ΚΚΕ, παρά για τον Κούλη.
Οι δεξιοί χαρακτηρίζουν τον (ομοϊδεάτη τους) Σύριζα, ως κομμουνιστές για να επιτύχουν πόλωση.
Ο Τζήμερος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για το ΚΚΕ λέει.

Τι έγινε παιδάκια; Το 5% σας κάνει να χέζετε τα βρακάκια;
Γιατί τέτοια καύλα όλοι με το ΚΚΕ; Μήπως φοβάστε κανένα φάντασμα που πλανιέται πάνω από την Ευρώπη;
Εάν οι νεοέλληνες είχαν ελάχιστη δόση χιούμορ μα και εξυπνάδας θα βγάζανε τουλ. για μία τετραετία κυβέρνηση το ΚΚ.
Έχει περάσει αρκετές φορές από το μυαλό μου η σκέψη να το ψηφίσω αλλά (για λόγους που βαριέμαι φριχτά να αναλύω εδώ) δεν το έπραξα ποτέ, ίσως εάν υπήρχε μομέντουμ να ξεπερνούσα την φυσική τάση του οργανισμού μου να μην ακουμπάει πράματα που έχουν το σφυροδρέπανο απάνω τους.
Για να είμαι απολύτως ειλικρινής πριν από μερικές μέρες κιόλα σκεφτόμουν πολύ έντονα ότι πλέον η επιλογή του ΚΚ για υποψήφια επιλογή ψήφου είναι πιο πιθανή από ποτέ άλλοτε αλλά σαν γενική επιλογή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ χαμηλά αξιακά, για εμένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Και για να μην ξεχνιομαστε οι σοβιετικες διωξεις των Ελληνων που ξεκινησαν το 1937
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Greek_O ... f_the_NKVD
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Keyser Soze έγραψε: 28 Αύγ 2022, 19:11 Η ίδια η Κομμουνιστική Επιθεώρηση επιβάλλει την υποχρεωτική χρήση της Προπαγάνδας σαν αναγκαίο όπλο ενάντια στην Δημοκρατία , και εσείς κάθεστε και συζητάτε με άτομα που είναι ποτισμένα με αυτήν ?!

Τύφλα να έχει η Σαϊεντολογία . Δεν είναι τυχαία η αναφορά μου σε αυτήν ;)
Ετσι ακριβως
Άβαταρ μέλους
Sol

Sid Vicious έγραψε: 28 Αύγ 2022, 19:03 Κολασμενη
κολασμένοι είναι όλοι όσοι έχουν βασανιστεί στη ζωή τους

η μικρά ασία δεν είναι ασία; :smt017 Θα επανεγγράψουμε τη γεωγραφία;

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Το ΚΚΕ δεν γινόταν να μην νομιμοποιηθεί έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα το 1974, δηλαδή κατά βάση όπως τα έκανε η χούντα. Μπορεί κανείς να ψέξει τον άθλιο Καραμανλή για πάρα πολλά πράγματα, αλλά όχι για αυτό.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2022, 16:06 Μου αρέσει που μου μιλάτε για το ΚΚΕ ενώ εγώ αναφέρθηκα στους κομμουνιστές , ενώ ξεχωριστά αναφέρθηκα και στο ΚΚΕ.
Οι Χίτες φτιάχτηκαν το 43 και ήδη υπήρχαν προγενέστερες οργανώσεις με τον ίδιο σκοπό.
Η Χ είναι από τις πρώτες αντιστασιακες οργανώσεις που δημιουργήθηκαν το 41 όταν το ΚΚΕ έκανε οτι κοιμόταν γιατί δεν είχε ορμάει στην ΕΣΣΔ ο Χίτλερ,
Είχε σύνδεση με το ΣΜΑ, έστελνε πληροφορίες κυρίως για το λιμάνι του Πειραιά και εκανε σαμποτάζ.

Από το 43 που το ΚΚΕ άρχισε να σκοτώνει μέλη άλλων οργανώσεων μαζι και Χίτες η δράση της σιγά σιγά έγινε καθαρά αντικομουνιστικη για λόγους επιβίωσης των μελών της.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
southern

Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2022, 19:32 Το ΚΚΕ δεν γινόταν να μην νομιμοποιηθεί έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα το 1974, δηλαδή κατά βάση όπως τα έκανε η χούντα. Μπορεί κανείς να ψέξει τον άθλιο Καραμανλή για πάρα πολλά πράγματα, αλλά όχι για αυτό.
Αυτό περίπου έγραψα κι εγώ και μου την έπεσαν υποστηρικτές της χα. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γράφεται η αλήθεια στα σχολικά βιβλία και γιατί δεν γιορτάζεται επίσημα η νίκη του Εθνικου στρατού
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
southern

Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2022, 19:38
Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2022, 16:06 Μου αρέσει που μου μιλάτε για το ΚΚΕ ενώ εγώ αναφέρθηκα στους κομμουνιστές , ενώ ξεχωριστά αναφέρθηκα και στο ΚΚΕ.
Οι Χίτες φτιάχτηκαν το 43 και ήδη υπήρχαν προγενέστερες οργανώσεις με τον ίδιο σκοπό.
Η Χ είναι από τις πρώτες αντιστασιακες οργανώσεις που δημιουργήθηκαν το 41 όταν το ΚΚΕ έκανε οτι κοιμόταν γιατί δεν είχε ορμάει στην ΕΣΣΔ ο Χίτλερ,
Είχε σύνδεση με το ΣΜΑ, έστελνε πληροφορίες κυρίως για το λιμάνι του Πειραιά και εκανε σαμποτάζ.

Από το 43 που το ΚΚΕ άρχισε να σκοτώνει μέλη άλλων οργανώσεων μαζι και Χίτες η δράση της σιγά σιγά έγινε καθαρά αντικομουνιστικη για λόγους επιβίωσης των μελών της.
Τα αδέρφια της μιας γιαγιάς μου ήταν χιτες :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”