Ημερολόγιο κόρης Τζο Μπάιντεν: «Είχα απρεπή μπάνια με τον πατέρα μου ως παιδί» – Άφωνες οι ΗΠΑ
«Νομίζω έχω κακοποιηθεί»
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το κλεμμένο προσωπικό ημερολόγιο της Άσλει Μπάιντεν, κόρης του προέδρου Τζο Μπάιντεν, καθώς σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα National File και η αυθεντικότητα των οποίων επιβεβαιώθηκε από τα Αμερικανικά δικαστήρια, ο Τζό Μπάιντεν περιγράφεται να είχε «απρεπή μπάνια» με την κόρη του όσο εκείνη ήταν παιδί.
Μάλιστα λίγες γραμμές πιο πάνω η Άσλει Μπάιντεν γράφει πως «μάλλον» έχει κακοποιηθεί ως παιδί!
Συγκεκριμένα στην καταχώρηση στο ημερολόγιό της, ενώ βρισκόταν στην αποτοξίνωση τον Ιανουάριο του 2019 ,η κόρη του Τζο Μπάιντεν αναφέρει:
«Υπερ-σ@ξουαλικοποιημένη σε μικρή ηλικία, που οφείλεται αυτό; Κακοποιήθηκα; Έτσι νομίζω, δεν θυμάμαι συγκεκριμένα (περιστατικά) αλλά θυμάμαι τραύμα, θυμάμαι να μη μου αρέσει το σπίτι τον Γούλζακς, θυμάμαι να σ@ξουαλικοποιούμαι κάπως με την Καρολάιν, θυμάμαι να κάνω σ@ξ με φίλους σε νεαρή ηλικία, μπάνια με τον πατέρα μου (πιθανότατα απρεπή)».

Μάλιστα στις επόμενη σελίδες η Άσλει Μπάιντεν αναφέρει πως άκουγε τους γονείς της να κάνουν σ@ξ, κάτι που την οδήγησε σε «περίεργες» συμπεριφορές, την χρόνια χρήση ναρκωτικών, τις εξωσυζυγικές της σχέσεις, την άσχημη οικονομική της κατάσταση και πως έκανε τον Τζο Μπάιντεν να κλάψει από ανησυχία για εκείνη πριν από ένα ντιμπέιτ.
https://www.pronews.gr/kosmos/imerologi ... es-oi-ipa/
.