πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2022, 02:13
taxalata xalasa έγραψε: 11 Αύγ 2022, 02:11
πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2022, 01:55
πστ, σκαιγόκερ, κατεβα απ τα συννεφα και ψηφα συριζα να φυγει η χολερα
θα σου πω την αληθεια μου... θα ψηφισω Συριζα οταν τα βρει με το ΚΚΕ...

και θα ψηφισω ΚΚΕ οταν τα βρει με τον Συριζα...
για όσο βλέπω και θα βλέπω να αρπάζονται οι πόπουλοι μεταξύ τους για τον αρξ, βαρξ, γαρξ, μαρξ και τετοιες αηδιες θα καθομαι σε μια γωνια να γραφω ποιηματακια για τα προβατακια...
δυο γαιδαρων αχυρα...
καταλαβα, δε γουσταρω χολερα αλλα..
με παρεξηγεις... μοιραστε πρωτα εσεις δυο γαιδαρων αχυρα και ειμαι μαζι σας... βασικα εγω ειμαι με οποιον ειναι ικανος να μοιρασει σωστα «δυο γαιδαρων αχυρα»... αναμενω να δω ποιος...
διοτι φιλε, μπορει η ΝουΔεν να εξελιχθηκε σε ονομα και πραμα αλλα και ο Συριζα εχει προβλημα σοβαρο και μπαζει... και το ξερεις... αν δεν εκανε λαθη δεν θα ειχε χασει... ξερεις τα λαθη που εκανε;
εχει αυτογνωσια για να μπορεσει να τα διορθωσει ;
ξεκινα... εδω ειμαι να διαβασω τι λαθη νομιζεις οτι εκανε ο Συριζα και ο κοσμος του γυρισε την πλατη και πηγε με το κουλο....
υποψιν, πως το πιο ωραίο το ακουσα οταν ειπε καποιος παραμιλωντας....
αυτοι (οι συριζαιοι γκοβερναδοροι) θα μας κανουν να πιστεψουμε οτι ειμαστε δεξιοι επειδη θα ψηφισουμε τον μητσοτακη για να φυγουνε αυτοι.... οι «αυτοι» ειναι ο συριζας...
ανθρωποι που σας ψηφισαν.... και στο δημοψηφισμα δημοσκοπηση και στις επομενες εκλογες που κερδισατε...
τι εχουν τα ερμα και ψοφανε ;

... πες μου εσυ πηζονα...
και μονο για δεξιο δεν μπορεις να με κατηγορησεις και πολυ λιγοτερο για ακροδεξιο...
ακρο σκετο ναι...

ακροστριμμενο δεξαστερα οχι....