Η Ρωσία τελεί ήδη υπό πτώχευση.Δημοκράτης έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:45 Η Δύση έχω στείλει τους Ρώσους ήδη μια φορά στην πτώχευση, μπορεί να το ξανακάνει εύκολα, το ξέρουμε το πλάνο
Κατάφερε ο Πούτιν και χρεωκόπησε τη Ρωσία μετά από 100 χρόνια.
Η Ρωσία τελεί ήδη υπό πτώχευση.Δημοκράτης έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:45 Η Δύση έχω στείλει τους Ρώσους ήδη μια φορά στην πτώχευση, μπορεί να το ξανακάνει εύκολα, το ξέρουμε το πλάνο
Απ'οσο γνωρίζω ο Πούτιν και το κόμμα του είναι δεξιοί. Μήπως απλά χρησιμοποιείτε (μέσα στο μυαλό σας) το πρόσχημα "ο Πούτιν είναι η συνέχεια την ΕΣΣΔ" για να κρύψετε τον φασισμό σας;
Ειναι σιγουρο αυτο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
και έχει φάει όλα τα φασόλια;
stavmanr έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:54Η Ρωσία τελεί ήδη υπό πτώχευση.Δημοκράτης έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:45 Η Δύση έχω στείλει τους Ρώσους ήδη μια φορά στην πτώχευση, μπορεί να το ξανακάνει εύκολα, το ξέρουμε το πλάνο![]()
Κατάφερε ο Πούτιν και χρεωκόπησε τη Ρωσία μετά από 100 χρόνια.

περίεργο, το περασμένο ΣΚ ήμουν Λονδίνο και τα σούπερ δεν είχαν κανένα θέμα. Μπορεί λόγω του ότι η πραγματικότητα δεν είναι πουτινοτσολιάςdna replication έγραψε: 23 Αύγ 2022, 15:56stavmanr έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:54Η Ρωσία τελεί ήδη υπό πτώχευση.Δημοκράτης έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:45 Η Δύση έχω στείλει τους Ρώσους ήδη μια φορά στην πτώχευση, μπορεί να το ξανακάνει εύκολα, το ξέρουμε το πλάνο![]()
Κατάφερε ο Πούτιν και χρεωκόπησε τη Ρωσία μετά από 100 χρόνια.![]()
Ο Γκεναντι ειναι 80, πιο πιθανο ειναι να του ερθει εκεινος ο τυπος, ο μαυροντυμενος βαρκαρης παρα η εξουσια
Δημοκράτης έγραψε: 23 Αύγ 2022, 15:59περίεργο, το περασμένο ΣΚ ήμουν Λονδίνο και τα σούπερ δεν είχαν κανένα θέμα. Μπορεί λόγω του ότι η πραγματικότητα δεν είναι πουτινοτσολιάςdna replication έγραψε: 23 Αύγ 2022, 15:56stavmanr έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:54
Η Ρωσία τελεί ήδη υπό πτώχευση.![]()
Μήπως είστε μασόνος; Βλαδίμηρε σώσε μας, δεν έχουμε να φάμε στο ΗΒ!Δημοκράτης έγραψε: 23 Αύγ 2022, 15:59περίεργο, το περασμένο ΣΚ ήμουν Λονδίνο και τα σούπερ δεν είχαν κανένα θέμα. Μπορεί λόγω του ότι η πραγματικότητα δεν είναι πουτινοτσολιάςdna replication έγραψε: 23 Αύγ 2022, 15:56stavmanr έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:54
Η Ρωσία τελεί ήδη υπό πτώχευση.![]()
Λες να γινει τελικα εισβολη, φιλε;dna replication έγραψε: 23 Αύγ 2022, 16:00 ASB Military on Telegram:
Large amounts of long range anti-aircraft systems as well as full umbrellas of SHORAD systems are being amassed in Belarus, all in range to cover Ukraine. Belarusian airfields are showing high Russian Armed Forces activity. This suggests Russia is preparing for a large scale air attack on Ukraine.
The United States also suggested that Russia is preparing for something big, a “big attack” on Ukraine.
T.me/asbmil
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
New explosions in Russia: ammunition caught fire "due to the heat"; evacuation has started
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2022/08/23/7364490/

Bazoomba έγραψε: 23 Αύγ 2022, 18:03Λες να γινει τελικα εισβολη, φιλε;dna replication έγραψε: 23 Αύγ 2022, 16:00 ASB Military on Telegram:
Large amounts of long range anti-aircraft systems as well as full umbrellas of SHORAD systems are being amassed in Belarus, all in range to cover Ukraine. Belarusian airfields are showing high Russian Armed Forces activity. This suggests Russia is preparing for a large scale air attack on Ukraine.
The United States also suggested that Russia is preparing for something big, a “big attack” on Ukraine.
T.me/asbmil