δλδ το αριστερό ο τόλκιεν το ζωγράφισε; ή κάποιος έγκαυλος ινσέλ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ο Τόλκιν έγραψεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:47δλδ το αριστερό ο τόλκιεν το ζωγράφισε; ή κάποιος έγκαυλος ινσέλ;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
που είναι οι τούρκοι???
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Antypas Karipoglou
spSernotdo
m
235al97f4alit
6
1a39177897chg24aaa803h45c4fm909f119
·Gregory Farmakis
spSernotdo
9
235al97f4alit
4
1a
m
9177897chg24aaa803h45c4fm909f119
·
Ο ηθικά ορθολογικός άνθρωπος, όταν δεν είναι σίγουρος, προτιμάει να ρισκάρει το λάθος προς την μεριά της ηθικής, παρά να είναι σίγουρος προς την μεριά της απανθρωπιάς και της σκατοψυχιάς. Προτιμώ να δώσω λεφτά στον ζητιάνο κι ας ξέρω ότι μπορεί αν είναι απατεώνας. Σιγά τα λεφτά που θα χάσω. Προτιμώ να συμπαρασταθώ σε πρόσφυγες κι ας διακινδυνεύσω να είναι fake news. Παρά να είμαι απάνθρωπος για να σιγουρέψω ότι είμαι τάχα έξυπνος και δεν με εξαπατούν. Στην επιστήμη μου, το ρίσκο είναι το γινόμενο του κόστους ενός ενδεχομένου επί την πιθανότητά του. Το κόστος του να είσαι απάνθρωπος είναι τόσο επαχθές και ασήκωτο, που και με μικρή πιθανότητα ακόμη, το ρίσκο είναι τεράστιο. Έτσι ο ηθικά ορθολογικός άνθρωπος διαλέγει το μικρότερο ρίσκο: να είναι άνθρωπος. Και βέβαια η ηθική αυτή στάση έχει και bonus. Όταν, όπως τώρα καλή ώρα, αποδεικνύεται από τα πράγματα ότι καλά έκανε και διάλεξε το να ρισκάρει προς την πλευρά της ανθρωπιάς. Εγώ δεν είμαι πιστός, αλλά θυμάμαι, μέρα που'ναι και μεγάλη γιορτή, μια παραβολή του Χριστού, που έλεγε ότι όταν συναντήσεις έναν πρόσφυγα μπορεί να είναι αυτός ο ίδιος με την μορφή αυτή, και να ρισκάρεις αν τον διώξεις να διώξεις τον ίδιο τον Χριστό άθελά σου. Μου είχε κάνει εντύπωση όταν ήμουν μικρός αυτή η ιστορία. Και μου κάνει εντύπωση που την θυμάμαι εγώ που δεν πιστεύω, και όχι κάτι άλλοι που σταυροκοπιώνται δημοσίως στα εικονίσματα. Και παίρνουν, χωρίς κέρδος κιόλας, το ρίσκο του ανείπωτου κόστους να αποδειχτούν τελικά απάνθρωποι. Χρόνια πολλά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πατερ Γκομενιε, κανε κι εσυ το θαυμα σου...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Τέτοια «τρενάκια» θέλουμε*
(Σε αντίθεση με αυτά που κάνουν κάποιοι ρασοφόροι στον ιδιωτικό τους βίο)
*Να μειωθεί όμως ο Μ.Ο. ηλικίας (γιατί βλέπω κάτι σιτεμένες) και να καταποντιστεί αυτός του βάρους.
Όπα, για περίμενε μισό λεπτό γιατί μου φαίνεται πως πήρε το μάτι μου και έναν μουσάτο στο συρμό.
Τι, έχει και άντρες στην αμαξοστοιχία; Ε, τότε να λείπει το βύσσινο!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
γιατί δεν έχει μπεί ο "φιλιππικός" της βαλκύριας* -σε κλιμακτήριο- κατα του επιτελικού κράτους, ακόμα;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ε, δεν είναι η πρώτη φορά κι ούτε θα είναι η τελευταία.
Μέχρι και ελληνική ταινία έχει γυριστεί με αυτό το θέμα (για ευνόητους λόγους έλειπε η πρέζα απ’ το σενάριο).
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...