!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

talaipwros έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:03
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:00
talaipwros έγραψε: 09 Αύγ 2022, 15:57 https://www.greens-efa.eu/en/article/pr ... th-pegasus

Ισπανια, με ενα γοογλισμα 5 δευτερόλεπτα.
Μαθαμε αν εγινε χαμος στην Ισπανία;
It is a crime against 450 million Europeans which affects the democratic normality of this institution and it is something which cannot go unpunished either from a legal or a political point of view.
...
Spying on political competitors is absolutely unacceptable. The revelations shed a harsh light on the unscrupulous use of surveillance technology in violation of fundamental rights.
Όχι, φαίνεται να το κατάπιαν και να είπαν και ευχαριστώ.
Μαθαμε παραιτήθηκε κανας υπουργός, ηταν πρωτο θεμα σε τίποτα κανάλια, εφυγε ο βασιλιάς;
Το μόνο σίγουρο ειναι οτι τα Δημοκρατικά κράτη εχουν ευθύνη να προστατεύσουν τις δομές τους, δεν πα να ειναι ο αλλος οτι θες.
Εκτος και συμφωνείς με τους Q για τον Τραμπ
Εγώ κατέθεσα πρόταση να παρακολουθούν όλοι όλους. Άπλετο φως.
Απο εκεί και πέρα το τι θεωρείς ο καθένας χαμό διαφέρει. Τι φταίω εγώ που οι δικοί σας παραιτήθηκαν λόγω τοξικότητας;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

πήζον bot έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:01
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:00
talaipwros έγραψε: 09 Αύγ 2022, 15:57 https://www.greens-efa.eu/en/article/pr ... th-pegasus

It is a crime against 450 million Europeans which affects the democratic normality of this institution and it is something which cannot go unpunished either from a legal or a political point of view.
...
Spying on political competitors is absolutely unacceptable. The revelations shed a harsh light on the unscrupulous use of surveillance technology in violation of fundamental rights.
Όχι, φαίνεται να το κατάπιαν και να είπαν και ευχαριστώ.
ισως και επειδη δεν εκαναν μπιζνες με τις εταιρειες λογισμικου τα ανηψια τους και οι αυτοφφωρακηδες τους
εκεινος ο φοθκαρας ο ισπανος που του χει κοτσαρει απανω του ζωντανο κοριο; ουτε θα καταλαβει πουθε τουρθε η συμφορα που θα τον εβρει.... :8)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Ότι να ναι.

Χαμός έγγινε και μεγάλος. Και εκεί το θέμα ήταν ότι η υπηρεσία πληροφοριών παρακολουθούσε τον πρωθυπουργό. Δεν ήταν ο πρωθυπουργός να παρακολουθεί τους αντιπάλους του.
Z
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αντίδραση προέδρου δημοκρατίας. Δεν της το 'χα

«Η προστασία του απορρήτου της επικοινωνίας είναι θεμελιώδης συνθήκη μιας δημοκρατικής και φιλελεύθερης κοινωνίας. Η εξαίρεση που προβλέπει το Σύνταγμα για λόγους εθνικής ασφάλειας συναρτάται με την ανάγκη προστασίας της χώρας σε ένα απαιτητικό διεθνές περιβάλλον που προϋποθέτει εγρήγορση και δύσκολες σταθμίσεις.

Πρέπει, ωστόσο, να ερμηνεύεται στενά και η εφαρμογή της να είναι σύμφωνη με τις αρχές του κράτους δικαίου και της αναλογικότητας. Η απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας και η διαφάνεια της κρατικής δράσης δεν συνιστά μόνον εγγύηση των ατομικών δικαιωμάτων, αλλά τον πιο κρίσιμο δείκτη της ποιότητας της δημοκρατίας μας. Θεμελιώνει την εμπιστοσύνη στο πολιτικό μας συμβόλαιο και την αντοχή του πολιτεύματός μας. Επιβάλλει την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, καθώς και τη θωράκιση της λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Με αυτοσυγκράτηση και προσήλωση στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και τους θεσμούς.

Ο σεβασμός και η προάσπιση της δημοκρατίας υπερβαίνει κόμματα και παρατάξεις, πρόσωπα και αξιώματα. Αποτελεί το πιο υψηλό καθήκον όλων μας απέναντι στον ελληνικό λαό».

https://www.protothema.gr/politics/arti ... provlepei/
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Αύγ 2022, 15:51
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Αύγ 2022, 15:46
nowhere έγραψε: 09 Αύγ 2022, 15:28 άρχισε να γίνεται εκνευριστικό.βρήτε ρε τσετσενικές ευρωλινάτσες μια ανάλογη περίπτωση ευρωπαικής χώρας που πιάστηκε πρωθυπουργός να παρακολουθεί τους αντιπάλους του.τσιρίζετε κιόλας
Εγώ εκπλησσομαι που δε βρίσκεται ένας (1) (ΕΝΑΣ) δεξιός με αξιοπρέπεια δω μέσα.
Να πει, ρε σεις τι είναι αυτά;
Εγώ δεν εκπλήσσομαι που όλοι οι αριστεροι θεωρούν ότι είναι αξιοπρεπείς τύποι.
Εφόσον χρησιμοποιείς την ίδια λογική όπως με τα βοθροκάναλα του Αρίστου δεν είναι καθόλου περίεργος ο "συλλογισμός" σου.
:D
Όσο μπορεί ο καθένας.
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

talaipwros έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Αύγ 2022, 14:15
talaipwros έγραψε: 09 Αύγ 2022, 14:08 Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Ορθοτατα η ΕΥΠ εκανε την παρακολουθηση.
Κακιστα ( αν οχι υποπτα) ο Ανδρουλακης ζητησε εξηγησεις μεσω των social media αντι να το κανει θεσμικα εξυπηρετωντας την Τουρκια.

Ο Κυριακος προσπαθει - με αλλοτε αλλο αποτελεσμα - να μετριασει την ζημια που εκανε ο ανδρουλακης και οι σφουγγοκωλαριοι του/πρακτορες της τουρκιας, στην Ελλαδα.

Αυτα.
Χωρίς να ξέρω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, συνεχίζω να πιστεύω ότι το πασόκ έπαθε μεγαλύτερη ζημιά από τη νδ. Σε πρακτικό και όχι θεωρητικό επίπεδο.
Δεν αποκλείεται.
Οσοι δεν ειναι κομματικα μποτ βλεπουν οτι η κυβέρνηση επραξε σωστα και ο πασυριζαιοι βλαπτουν/προσπαθούν να βλάψουν την Ελλάδα.
Τα κομματικά μποτ και να αναστησει το Βυζάντιο , ΜΤΣΤΚ ΓΜΣΑΙ θα λενε, οποτε η άποψη τους ειναι αδιάφορη
Δεν εννοούσα αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω τις λεπτομέρειες αλλά αν το πράγμα εξελιχθεί σε μετωπική με την κυβέρνηση, νομίζω ότι για το πασόκ η συμπόρευση με τον σύριζα θα είναι μονόδρομος και ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσον αυτό τους φαίνεται ως ιδανική περίπτωση. Δεν είμαι καν σίγουρη για το αν τα αποτελέσματα της εξεταστικής δικαιώσουν τον Ανδρουλάκη, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την αρχηγία. Με λίγα λόγια, προσπαθώ να δω το "μετά" για όλα τα κόμματα και όχι να ψάχνομαι με γενικολογίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τωρα καταλαβατε οτι σας κυβερνα η μαφια? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:08 Όσο μπορεί ο καθένας.
Συμφωνώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

ST48410 έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:07 Αντίδραση προέδρου δημοκρατίας. Δεν της το 'χα

«Η προστασία του απορρήτου της επικοινωνίας είναι θεμελιώδης συνθήκη μιας δημοκρατικής και φιλελεύθερης κοινωνίας. Η εξαίρεση που προβλέπει το Σύνταγμα για λόγους εθνικής ασφάλειας συναρτάται με την ανάγκη προστασίας της χώρας σε ένα απαιτητικό διεθνές περιβάλλον που προϋποθέτει εγρήγορση και δύσκολες σταθμίσεις.

Πρέπει, ωστόσο, να ερμηνεύεται στενά και η εφαρμογή της να είναι σύμφωνη με τις αρχές του κράτους δικαίου και της αναλογικότητας. Η απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας και η διαφάνεια της κρατικής δράσης δεν συνιστά μόνον εγγύηση των ατομικών δικαιωμάτων, αλλά τον πιο κρίσιμο δείκτη της ποιότητας της δημοκρατίας μας. Θεμελιώνει την εμπιστοσύνη στο πολιτικό μας συμβόλαιο και την αντοχή του πολιτεύματός μας. Επιβάλλει την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, καθώς και τη θωράκιση της λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Με αυτοσυγκράτηση και προσήλωση στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και τους θεσμούς.

Ο σεβασμός και η προάσπιση της δημοκρατίας υπερβαίνει κόμματα και παρατάξεις, πρόσωπα και αξιώματα. Αποτελεί το πιο υψηλό καθήκον όλων μας απέναντι στον ελληνικό λαό».

Συμφωνώ. Παρακολούθηση τώρα και στους ρουφιοζαιους
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

Παρακαλω να γινει στικι το παρακαω σχολιο
Τελικα ειναι θεμιτο να παρακολουθει η ΕΥΠ τον αντιπροεδρο της Βουλης και οντως η ΕΥΠ επι κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον παρακολουθουσε

Αρίστος έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:05

Στην περιπτωση αυτη η ΕΥΠ εκανε το καθηκον της χωρις σκιες και μικροπολιτικαντικες στοχευσεις.

Προκειται για τον ΟΡΙΣΜΟ των περιπτωσεων που ΠΡΕΠΕΙ να επεμβαινει η ΕΥΠ.

Διαβασε γιατι.

Αναλυτικά, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του (Παραπολιτικά 90,1) ο κ. Βούτσης ανέφερε επ αυτού:

Θέλω να είμαι πάρα πολύ σαφής, υπόψιν μου είχε τεθεί μόνο ένα στοιχείο το οποίο αφορούσε στην Βουλή. Ένα και μόνο στοιχείο διότι προφανώς δεν είχα καμία αρμοδιότητα. Ήταν για ένα διαγωνισμό σε σχέση με το κυλικείο και το εστιατόριο της Βουλής όπου ευτυχώς ετέθη υπόψιν μας μια πολύ προβληματική συνομιλία ενός βουλευτή των ΑΝΕΛ με ανθρώπους που ήθελαν να μπουν στην Βουλή, προφανώς για την νομιμοποίηση του χρήματος τους. Αυτό το αποτρέψαμε τελείως και ο διαγωνισμός εξελίχθηκε άριστα. Δεν είχα καμία αρμοδιότητα ως πρόεδρος της Βουλής να τεθεί υπόψιν μου, το ξαναλέω, όπως έχει κυκλοφορήσει, είτε το σύνολο της δικογραφίας της υπόθεσης είτε αυτό το ενημερωτικό σημείωμα. Σε καμία περίπτωση, είναι προφανές ότι δεν θα νομιμοποιούμην να έχω αυτά το στοιχεία σε γνώση μου. Ήμουν Πρόεδρος της Βουλής και δεν νοείται κάτι διαφορετικό. Επαναλαμβάνω έγιναν όλα τα δέοντα ώστε να μην επιτραπεί η είσοδος στη Βουλή ανθρώπων που ήταν πάρα πολύ προβληματικοί ως προς τα οικονομικά και όχι μόνο δεδομένα. Η ενημέρωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν άμεση ως προς αυτό το ζήτημα, όπως και πάντα είχαμε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

https://www.capital.gr/politiki/3465301 ... iase-i-eup

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 09 Αύγ 2022, 16:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τα ειπε ολα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ST48410 έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:07 Αντίδραση προέδρου δημοκρατίας. Δεν της το 'χα

Κολλητη του Βενιζελου ειναι.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Αύγ 2022, 15:58
sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2022, 15:53
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Αύγ 2022, 15:46

Εγώ εκπλησσομαι που δε βρίσκεται ένας (1) (ΕΝΑΣ) δεξιός με αξιοπρέπεια δω μέσα.
"Να πει, ρε σεις τι είναι αυτά;
Κάνουν μαλακίες."
Επίσης δεν υπάρχουν τουλούμπες χωρίς ρίγες. Σου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχουν τουλούμπες χωρίς ρίγες;
Κι αν σου κάνει εντύπωση το πρώτο που είπες γιατί δεν σου κάνει αυτό που σε λέω εγώ;
Το ξέρω, πολλά τα ερωτήματα, τι να ισχύει άραγες;
Υπάρχουν ταγμένα κομματόσκυλα της νουδού με ίχνος τσίπας και αξιοπρέπειας πάνω τους; υπάρχουν τουλούμπες χωρίς ρίγες;
😊
Νταξει μωρέ γενικώς ναι....κι εδώ υπάρχουν σιχαματα και βλήματα...
Αλλά νομιζα πως υπήρχαν 2, 3 άτομα με στοιχειώδη αξιοπρέπεια. Που παρά τις διαφωνίες μπορείς να κάνεις μια ανθρώπινη κουβεντα.
Δε μπορώ να το πιστέψω πως τουφεκανε κι αυτοί δεξιά αριστερά τις παιδαριώδεις σαχλαμάρες που διαρρεει το Μαξίμου.
Δε μπορεί να εγιναν ολοι έμμισθα κοπρόσκυλα σαν τον ν.1 υπερξεφτιλα εδω...τι παίζει; Έπαθαν ομαδική παρακρουση και αρνούνται την πραγματικότητα; Φταίει η ζέστη; :smt017
Κι εγώ μπορεί να νόμισα έτσι φίλε, τα νομίσματα όμως στη τράπεζα ε, σημασία έχει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα όχι τι νομίζουμε και νομίζω ότι όλοι βλέπουμε τι συμβαίνει με τους δενείμαιλεκανατζούτουμητσοτούαλλά.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Σπανακιας έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:10 Παρακαλω να γινει στικι το παρακαω σχολιο

Αρίστος έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:05

Στην περιπτωση αυτη η ΕΥΠ εκανε το καθηκον της χωρις σκιες και μικροπολιτικαντικες στοχευσεις.

Προκειται για τον ΟΡΙΣΜΟ των περιπτωσεων που ΠΡΕΠΕΙ να επεμβαινει η ΕΥΠ.

Διαβασε γιατι.

Αναλυτικά, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του (Παραπολιτικά 90,1) ο κ. Βούτσης ανέφερε επ αυτού:

Θέλω να είμαι πάρα πολύ σαφής, υπόψιν μου είχε τεθεί μόνο ένα στοιχείο το οποίο αφορούσε στην Βουλή. Ένα και μόνο στοιχείο διότι προφανώς δεν είχα καμία αρμοδιότητα. Ήταν για ένα διαγωνισμό σε σχέση με το κυλικείο και το εστιατόριο της Βουλής όπου ευτυχώς ετέθη υπόψιν μας μια πολύ προβληματική συνομιλία ενός βουλευτή των ΑΝΕΛ με ανθρώπους που ήθελαν να μπουν στην Βουλή, προφανώς για την νομιμοποίηση του χρήματος τους. Αυτό το αποτρέψαμε τελείως και ο διαγωνισμός εξελίχθηκε άριστα. Δεν είχα καμία αρμοδιότητα ως πρόεδρος της Βουλής να τεθεί υπόψιν μου, το ξαναλέω, όπως έχει κυκλοφορήσει, είτε το σύνολο της δικογραφίας της υπόθεσης είτε αυτό το ενημερωτικό σημείωμα. Σε καμία περίπτωση, είναι προφανές ότι δεν θα νομιμοποιούμην να έχω αυτά το στοιχεία σε γνώση μου. Ήμουν Πρόεδρος της Βουλής και δεν νοείται κάτι διαφορετικό. Επαναλαμβάνω έγιναν όλα τα δέοντα ώστε να μην επιτραπεί η είσοδος στη Βουλή ανθρώπων που ήταν πάρα πολύ προβληματικοί ως προς τα οικονομικά και όχι μόνο δεδομένα. Η ενημέρωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν άμεση ως προς αυτό το ζήτημα, όπως και πάντα είχαμε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

https://www.capital.gr/politiki/3465301 ... iase-i-eup

.

Γι' αυτο το εβαλα, για να δειξω πως επι ΣΥΡΙΖΑ ολα ηταν διαφανη.

Εσεις δεν μας ειπατε ακομη γιατι παρακολουθουνταν ο Ανδρουλακης.

Κοτζαμ διαγγελμα εκανε ο πρωθυπουργος και τα κουκουλωσε ολα.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:10
sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2022, 16:08 Όσο μπορεί ο καθένας.
Συμφωνώ.
Έτσι μπράβο.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”