Και πού να δεις τι έχει να γίνει, όταν βγάλει η νεκροψία την κλασσική παρενέργεια από ντρόγκια=πνευμονικό οίδημα και αφήνει inconclusive το όλο θέμα.Saliveros έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:18Τόσες ευαίσθητες ψυχούλες μαζεμένες, που μάλιστα είναι εντελώς κατά της βίας, σε φόρουμ, πολύ καιρό έχουν να μαζευτούν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο σε βίντεο. Ίσως επιδή αναφέρθηκε να θεώρησες ότι το είδες κιόλας.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:20Εγω γιατι θυμαμαι καποιον σε ενα βιντεο να πεταει ενα μαχιρι μεσα στο καταστημα ;Ίφιδα έγραψε: 28 Σεπ 2018, 12:54και ότι το μαχαίρι βρέθηκε αρχικά εκτός καταστήματος και κάποιος το πέταξε εντός. Ποιός;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 28 Σεπ 2018, 10:23Η αστυνομια δεν ταυτοποιησε τα αποτυπωματα πανω στο μαχαιρι με αυτα του Ζακ.Spoiler
![]()
Μπορει να και κανω λαθος δεν θυμαμαι σιγουρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Έβλεπε να κυκλοφορούν άτομα που δεν του άρεσε το ντύσιμό τους. Φαντασίωνε μία αφορμή για να βρει κάποιον "τέτοιον" και να τον κλωτσάει. Υπάρχουν βίντεο με κρυφές κάμερες για να πιάσουν τέτοια ζώα εν δράσει. Να κάνει κάποιος ότι πάει να ακινητοποιήσει έναν ντυμένο λέτσικα. Να κάνει πως ξεφεύγει ο άλλος και να βλέπεις μετά έναν μαλάκα να ανακατεύεται και να έρχεται να ρίξει κλωτσιά.
Αφού σας ξέρουμε ρε. Που θα επιχειρηματολογήσετε κιόλας, επιστήμονες νομικοί και εγκληματολόγοι.
Αφού σας ξέρουμε ρε. Που θα επιχειρηματολογήσετε κιόλας, επιστήμονες νομικοί και εγκληματολόγοι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όλους αυτούς που περιγράφω. ότι του χαλάει την εικόνα.
- YouOnlyLiveOnce
καθολου απιθανο!Naida έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:23Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο σε βίντεο. Ίσως επιδή αναφέρθηκε να θεώρησες ότι το είδες κιόλας.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:20Εγω γιατι θυμαμαι καποιον σε ενα βιντεο να πεταει ενα μαχιρι μεσα στο καταστημα ;Ίφιδα έγραψε: 28 Σεπ 2018, 12:54
και ότι το μαχαίρι βρέθηκε αρχικά εκτός καταστήματος και κάποιος το πέταξε εντός. Ποιός;
![]()
Μπορει να και κανω λαθος δεν θυμαμαι σιγουρα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
κάποιοι συνεχιζουν φιλότιμα βλέπω αλλά εγώ κουράστηκα πια, ασχολουμαι συνεχεια με αυτο και παραμέλησα το πουλί του Τρύφωνα.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:23Και πού να δεις τι έχει να γίνει, όταν βγάλει η νεκροψία την κλασσική παρενέργεια από ντρόγκια=πνευμονικό οίδημα και αφήνει inconclusive το όλο θέμα.Saliveros έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:18Τόσες ευαίσθητες ψυχούλες μαζεμένες, που μάλιστα είναι εντελώς κατά της βίας, σε φόρουμ, πολύ καιρό έχουν να μαζευτούν.
800 σελίδες.
γερα για τρακοσιες κι παμε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ, ανάθεμα αν έχω καταλάβει, τι γράφεις εκεί για το πουλί του Τρύφωνα τόσες μέρες.vantono έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:27
κάποιοι συνεχιζουν φιλότιμα βλέπω αλλά εγώ κουράστηκα πια, ασχολουμαι συνεχεια με αυτο και παραμέλησα το πουλί του Τρύφωνα.Αν υπάρξει καμιά σημαντικη ειδησεογραφικη εξέλιξη στο θεμα,θα επουστρέψω στο νημα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- YouOnlyLiveOnce
Περαστικός που πριν μερικές ημέρες κατέθεσε στην ανάκριση, λέει ότι ο 33χρονος ήταν ήδη νεκρός, όταν τον έβαλαν στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Ολόκληρη η κατάθεση του μάρτυρα:
«Περνώντας από την Πατησίων με το τρόλεϊ, είδα μαγαζιά να κατεβάζουν ρολά. Ειδα τέσσερις αστυνομικούς και ένα άτομο πεσμένο στο έδαφος, ζωντανό, είχε τις αισθήσεις του. Προσπαθούσαν να τον αφοπλίσουν, να του πάρουν κάτι από το χέρι. Αυτό το είδα μέσα από το τρόλεϊ. Λίγο πιο πέρα στα 300 μέτρα, κατέβηκα, καθώς δεν υπήρχε στάση κοντά, κατέβηκα και επέστρεψα για να δω τι συνέβη. Όταν έφτασα στο σημείο είδα 10 αστυνομικούς πάνω από το συγκεκριμένο άτομο, ο άνθρωπος αυτός δεν κουνιόταν πλέον όταν έφτασα εκεί, ενώ όσο τον έβλεπα μέσα από το τρόλεϊ είχε τις αισθήσεις του. Ηταν ακινητοποιημένος, δεν κουνιόταν καθόλου. Ήταν μπρούμυτα, στο κεφάλι το είχε μια περασμένη γάζα, όπως και στο πόδι του, του έλειπε ένα παπούτσι. Εκεί που ήταν πεσμένος αρχικά υπήρχε μια λίμνη αίματος. Περίμενα να έρθει το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει, όταν έφτασε δεν είχε σειρήνες, κατέβασαν το φορείο και όταν ανέβηκε τον πιάσανε τρεις αστυνομικοί να τον ανεβάσουν και όπως τον σηκώσανε τα μάτια του ήταν σε ακαμψία ανοιχτά, το κεφάλι του ήταν πρησμένο και μαυρισμένο και από το λαιμό του έτρεχε πολύ μεγάλη ποσότητα αίματος. Εγώ δεν είδα να τον χτυπάνε. Όσο ήμουν εκεί δεν κουνιόταν καθόλου. Είδα έναν άνθρωπο που προφανώς ήτα νεκρός, δεν είδε τί μεσολάβησε μέσα στα τρία αυτά λεπτά. Το ΕΚΑΒ έφυγε χωρίς σειρήνα».
https://www.news247.gr/koinonia/thanato ... 52165.html
«Περνώντας από την Πατησίων με το τρόλεϊ, είδα μαγαζιά να κατεβάζουν ρολά. Ειδα τέσσερις αστυνομικούς και ένα άτομο πεσμένο στο έδαφος, ζωντανό, είχε τις αισθήσεις του. Προσπαθούσαν να τον αφοπλίσουν, να του πάρουν κάτι από το χέρι. Αυτό το είδα μέσα από το τρόλεϊ. Λίγο πιο πέρα στα 300 μέτρα, κατέβηκα, καθώς δεν υπήρχε στάση κοντά, κατέβηκα και επέστρεψα για να δω τι συνέβη. Όταν έφτασα στο σημείο είδα 10 αστυνομικούς πάνω από το συγκεκριμένο άτομο, ο άνθρωπος αυτός δεν κουνιόταν πλέον όταν έφτασα εκεί, ενώ όσο τον έβλεπα μέσα από το τρόλεϊ είχε τις αισθήσεις του. Ηταν ακινητοποιημένος, δεν κουνιόταν καθόλου. Ήταν μπρούμυτα, στο κεφάλι το είχε μια περασμένη γάζα, όπως και στο πόδι του, του έλειπε ένα παπούτσι. Εκεί που ήταν πεσμένος αρχικά υπήρχε μια λίμνη αίματος. Περίμενα να έρθει το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει, όταν έφτασε δεν είχε σειρήνες, κατέβασαν το φορείο και όταν ανέβηκε τον πιάσανε τρεις αστυνομικοί να τον ανεβάσουν και όπως τον σηκώσανε τα μάτια του ήταν σε ακαμψία ανοιχτά, το κεφάλι του ήταν πρησμένο και μαυρισμένο και από το λαιμό του έτρεχε πολύ μεγάλη ποσότητα αίματος. Εγώ δεν είδα να τον χτυπάνε. Όσο ήμουν εκεί δεν κουνιόταν καθόλου. Είδα έναν άνθρωπο που προφανώς ήτα νεκρός, δεν είδε τί μεσολάβησε μέσα στα τρία αυτά λεπτά. Το ΕΚΑΒ έφυγε χωρίς σειρήνα».
κατάλαβαν οτι ήταν ο αγωνιστής jackie'o και ήθελαν να πνίξουν αυτή τη φλογερή αγωνιστική φωνή, μίσος για τη διαφορετικότητα, μίσος και μισαλλοδοξία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Ωχ, τώρα θα πιάσουν το σενάριο "τον έφαγαν οι μπατσοι". Φωτιές μας άναψες, φωτιές.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:28 Περαστικός που πριν μερικές ημέρες κατέθεσε στην ανάκριση, λέει ότι ο 33χρονος ήταν ήδη νεκρός, όταν τον έβαλαν στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, μιλούσα για τη συζήτηση που είχες με τον Όττο (που και να μην το επεσήμαινα δηλαδή).Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:57Όχι καμία σχέση, αυτό με το μπλιαχ το είπε 3 φορές. Κι εσένα άμα σου κολλήσει ένα φοβερό λογοπαίγνιο το επαναλαμβανεις συνέχεια, αυτό μου θύμισε.Kauldron έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:53Εμμονή μπορεί να φαίνονται σε 'σενα η πίστη στην Πατρίδα και οχι η άποψη οτι είμαστε κάποιο κομμάτι ενός βράχου, αλλά για 'μας (αναφέρομαι και στον Όττο) είναι αντίληψη. Βέβαια εσύ είσαι προφήτης ξέρωγώ, και μπορείς να προβλέψεις 30 γενιές μπροστά τί θα γίνει. Ε, τί να κάνουμε, όλοι κληρονομικό χάρισμα δεν έχουμε.
Τεσπα, πολυτεχνίτη που να μην θεωρεί οτι τα ξέρει όλα δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου, οπότε δε σε παρεξηγώ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Highlander
Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μίλησα. Έδειρα

Εικονίδιο μαλακίαςΕρμής έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:30κατάλαβαν οτι ήταν ο αγωνιστής jackie'o και ήθελαν να πνίξουν αυτή τη φλογερή αγωνιστική φωνή, μίσος για τη διαφορετικότητα, μίσος και μισαλλοδοξία.
(Αλήθεια γιατί δεν το έχουν βάλει;)
Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:31Ωχ, τώρα θα πιάσουν το σενάριο "τον έφαγαν οι μπατσοι". Φωτιές μας άναψες, φωτιές.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:28 Περαστικός που πριν μερικές ημέρες κατέθεσε στην ανάκριση, λέει ότι ο 33χρονος ήταν ήδη νεκρός, όταν τον έβαλαν στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις