!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:39
ανθρωπιά
Ατρό λείπει από πλήθος Ελλήνων. Κάποιοι τους λένε δεξιούς. Άλλοι φασίστες. Εγώ πάλι καταπιεσμένες λούγκρες εξαναγκασμένες σε σιωπή. Πολύ αξιοθρήνητη συνθήκη φίλε :011:
Να, την βλέπεις την μαλακία; Πολιτικοποιείς το ζήτημα. Εγώ δεν μπήκα σε τέτοιο mode.. με εμένα μιλάς.
the end
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Πάνας έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:48
ανθρωπιά
Ατρό λείπει από πλήθος Ελλήνων. Κάποιοι τους λένε δεξιούς. Άλλοι φασίστες. Εγώ πάλι καταπιεσμένες λούγκρες εξαναγκασμένες σε σιωπή. Πολύ αξιοθρήνητη συνθήκη φίλε :011:
Να, την βλέπεις την μαλακία; Πολιτικοποιείς το ζήτημα. Εγώ δεν μπήκα σε τέτοιο mode.. με εμένα μιλάς.
Δηλαδη τι;Εχεις τους φασιστες για ατομα που εχουν...................................ΑΝΘΡΩΠΙΑ;;;;;;;;;;;;;ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙΙΙΙΙΙ! :c020:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:50

Δηλαδη τι;Εχεις τους φασιστες για ατομα που εχουν...................................ΑΝΘΡΩΠΙΑ;;;;;;;;;;;;;ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙΙΙΙΙΙ! :c020:
Θα άπλωνες το χέρι σου να σώσεις ένα φασίστα από ανάλογη φάση; Να έβλεπες να τον κλωτσάνε;
the end
User_601

Πάνας έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:55

Θα άπλωνες το χέρι σου να σώσεις ένα φασίστα από ανάλογη φάση; Να έβλεπες να τον κλωτσάνε;
ΝΑΙ.Δεν αντεχω στην σκεψη οτι καπιο ζωντανο πλασμα υποφερει.Ειτε ζωακι ειτε ανθρωπος.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑΙ.Μετα ας αποφασισουν οι αρμοδιοι,,,,τι εκανε και τι πρεπει να παθει.
ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΩΡΑ.ΠΑΙΔΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΝΑΝΕ.ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ..ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΝΕ.Δεν το αντεχω αυτο.ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Σκεψου τις τελευταιες σου στιγμες...σε αυτον τν ματαιο κοσμο,να φευγεις κλωτσοντας εσενα καποιοι αλλοι.ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΧΤΟ.
Φευγεις με την τελευταια εικονα...ΝΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΝΕ.ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.Ποτε δεν εβλαψε κανεναν.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ανθρωπιά
Δεν μιλάω μόνο με σένα. Εγώ είμαι σε καότικ μοντ. Μούλτι ρε παιδί μου. Το τελευταίο το είπα για την Εσθήρ για να γουστάρει
(Πάντα σκέφτομαι ότι προοδευτικές γκόμενες θα τύχει να διαβάσουν αυτό που γράφω. Το έχω αυτό το πούστικο ο καριόλης) :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:56
Πάνας έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:55
ΝΑΙ.Δεν αντεχω στην σκεψη οτι καπιο ζωντανο πλασμα υποφερει.Ειτε ζωακι ειτε ανθρωπος.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑΙ.Μετα ας αποφασισουν οι αρμοδιοι,,,,τι εκανε και τι πρεπει να παθει.
ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΩΡΑ.ΠΑΙΔΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΝΑΝΕ.ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ..ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΝΕ.Δεν το αντεχω αυτο.ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Σκεψου τις τελευταιες σου στιγμες...σε αυτον τν ματαιο κοσμο,να φευγεις κλωτσοντας εσενα καποιοι αλλοι.ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΧΤΟ.
Φευγεις με την τελαυταια εικονα...ΝΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΝΕ.ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.Ποτε δεν εβλαψε κανεναν.
Ξέρεις το φασίστας στο κολλάνε για πλάκα όταν δεν έχεις την ίδια άποψη και έχει πολιτικές προεκτάσεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ανθρωπιά και είσαι φασίστας... μπούλινκ είναι.
the end
User_601

ξέρεις το φασίστας στο κολλάνε για πλάκα όταν δεν έχεις την ίδια άποψη και έχει πολιτικές προεκτάσεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ανθρωπιά και είσαι φασίστας... μπούλινκ είναι.
Ελα ..παπαρολογεις τωρα.Ρε Πανα,με ρωτησες αν θα ειχα την ιδια αντιδραση με εναν φασιστα,σου απαντω ΝΑΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ,,και μου απαντας μωρε οτι το φασισατς στο κολλανε για πλακα;ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ;
Φασιστας ξεφασιστας,στο κολλησαν η οχι..εγω ΄παλι το ιδιο θα ενιωθα.Ντροπη να φευγει καποιος με αυτον τν τροπο.
Κριμα,διοτι νομιζα οτι μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ.Χαιρεται.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 02:06 Κριμα,διοτι νομιζα οτι μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ.Χαιρεται.
Να σαι καλά.
the end
User_601

Πάνας έγραψε: 28 Σεπ 2018, 02:09
Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 02:06 Κριμα,διοτι νομιζα οτι μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ.Χαιρεται.
Να σαι καλά.
Μα με ρωτας κατι συγκεκριμενοο.Σου απαντω ξεκαθαρα συγκεκριμενα,,,και μετα μου λες ποιος θεωρει φασιστα ποιον,κατι για μπουλινγκ κλπ....Ε.....παπαρολογεις πανα μου.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Χαοτικέ ακόμα γελάω με το τελευταίο με τα μικρά γράμματα :lol:
the end
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Σκάστε ρε εντάξει. Έχετε πάθει ξερύθμισμα. Θα μπορούσατε να λέτε εναλάξ:
- Αυτό
- Α μπράβο συμφωνώ.

Αλλά έχετε κολλήσει τώρα στο
- Όχι το δικό μου όπως το θέτω
- Όχι ρε . Όπως το θέτω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 02:12
Να σαι καλά.
Μα με ρωτας κατι συγκεκριμενοο.Σου απαντω ξεκαθαρα συγκεκριμενα,,,και μετα μου λες ποιος θεωρει φασιστα ποιον,κατι για μπουλινγκ κλπ....Ε.....παπαρολογεις πανα μου.
Απλά σου έγραψα τι συμβαίνει όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και έξω. Σε κάποια φάση είμαστε όλοι φασίστες γιατί έχουμε το δικό μας πιστεύω.
the end
User_601

Το ειδαμε και εμεις..στραβοι δεν ειμαστε.Γελα καλε μου.
Και εγω γελαω..για να μην κλαψω με την καταντια καποιων.Και δεν παει σε εσενα αυτο.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Πάνας έγραψε: 28 Σεπ 2018, 02:13 Χαοτικέ ακόμα γελάω με το τελευταίο με τα μικρά γράμματα :lol:

Ναι ρε. Ακόμα και δεξιές. Εντάξει σπάνια να είναι τόσο αποκρουστική η άλλη. Θα πρέπει να είναι πολύ ούγκανο ή να έχει θέση συντονίστριας σε φόρουμ. Σε οποιοδήποτε φόρουμ (κι ας ήταν στις επιθυμητές σε όλες τις άλλες περιπτώσεις).
User_601

Πάνας έγραψε: 28 Σεπ 2018, 02:16
Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 02:12

Να σαι καλά.
Απλά σου έγραψα τι συμβαίνει όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και έξω. Σε κάποια φάση είμαστε όλοι φασίστες γιατί έχουμε το δικό μας πιστεύω.
Φασιστας δεν ειναι αυτος που εχει τα πιστευω του.Φασιστας ειναι αυτος που σκοτωνει,για να επιβαλλει τα πιστευω του.Που δερνει για να επιβαλει τα πιστευω του.Αυτος που δικαιολογει τη βια για τα πιστευω του.κλπ..κλπ/.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕ ΑΞΙΕς.Δεν μας κανει φασιστες.Κοιταξε το λιγο το θεματακι με το τι σημαινει φασιστας.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”