Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 20:24
Ο νηματοθετης συνδύασε την ψηλάφηση του προστάτη, την οποία υπέστη, με την πλούσια του συλλογή από πλαστικές πούτσες, και μετά του φαίνεται παράξενο το ότι υποψιαζόμαστε μήπως και το πνίγει λίγο το φθαλικό πολυβινοχλωρίδιο.
Τοσο συμπυκνωμενο ψευδος σπανια βρισκει καποιος
Μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε παντως πως ενω εγω μιλησα για "40 δονητες-δωρα" εσυ διαβασες "πλόυσια συλλογη απο πλαστικες πουτσες"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 04 Ιούλ 2022, 21:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καμία έκπληξη ότι σημαντικό μέρος του phorum πηδιέται λες και είναι στην πενταήμερη του λυκείου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
klg έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:00
Καμία έκπληξη ότι σημαντικό μέρος του phorum πηδιέται λες και είναι στην πενταήμερη του λυκείου.
Πενθήμερη λέγεται ,σιχτίρ.
Μια χαρά πενταήμερη λέγεται, 300 χρόνια φιλόλογος και ακόμα με τέτοιες μαλακίες γίνεσαι triggered ρε μαν;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:20
Μωρέ ας πηδαει και ας πηδιεται ο καθένας όπως θέλει και μπορεί. Το θέμα είναι να μην γιουχαρει αυτόν που θέλει και μπορεί και άλλα πράγματα.
Τι να πεις ρε μωρο
Οι τυποι βλεπουν ανταγωνιστικα ενα σεξουαλικο βοηθημα φοβουνται μηπως τους φαει την γκομενα
Μωρέ ας πηδαει και ας πηδιεται ο καθένας όπως θέλει και μπορεί. Το θέμα είναι να μην γιουχαρει αυτόν που θέλει και μπορεί και άλλα πράγματα.
Τι να πεις ρε μωρο
Οι τυποι βλεπουν ανταγωνιστικα ενα σεξουαλικο βοηθημα φοβουνται μηπως τους φαει την γκομενα
Τι να πεις ρε μωρό. Κοιτάνε το δάσος και χάνουν το δάχτυλο.
Τι να πεις ρε μωρο
Τι να πεις ρε μωρό. Κοιτάνε το δάσος και χάνουν το δάχτυλο.
Λες να ψάχνει κανενος τον προστάτη το δάχτυλο και για αυτο το χάσανε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τι να πεις ρε μωρο
Πες ότι άνοιξες το νήμα για να την πέσεις στην Νάιδα και άσε τις μαλακίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.