!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:21

ΔΕΝ θα το εμπόδιζα. Επανελειμμένως έχω γράψει ότι αν αισθανόταν απειλή ο καταστηματάρχης, το τελευταιο που θα έκανε θα ήταν να προσεγγίσει το δράστη.
Ο καταστηματάρχης δεν το προσέγγισε μέχρι ο νεκρός να προσπαθήσει να σπάσει τη βιτρίνα. Ήταν έξω όπως δείχνει το βίντεο, έχοντας ειδοποιήσει την αστυνομία. Λες δηλαδή ότι ένα άτομο που είχε βγάλει μαχαίρι, δεν έπρεπε να εμποδιστεί να βγει έξω στο δρόμο;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:23
Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:21
vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:16

Ασφαλώς με προβληματίζει και το έγραψα πολλές φορές ότι αυτό που στα μάτια σας φαντάζει λύση, απλά θα επιδεινώσει το πρόβλημα.
Αυτή είναι η δική σου άποψη. Προς το παρόν το πρόβλημα γιγαντώθηκε από την άλλη μεριά. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε. Αλλά μου κάνει εντύπωση που σε ενοχλεί ονολοκληρωτισμος, η κρατική τρομοκρατία, οι εξορίες και οι μπουκες στα σπίτια από την NKVD ΕΣΑ.
Άμα με γνωρίσεις από κοντά, πολλά πράγματα θα σου κάνουν εντύπωση.
Το πιστεύω ότι είσαι γαμω τα παιδιά και φυσικά Νεοδημοκράτης. Απλα έχεις μπερδευτεί κάπου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

BILLO έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:23
ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:59

Ειλικρινά με ενδιαφέρει μόνο να μάθω πως ο billo και κάποιοι ελάχιστοι άλλοι μπορούν και διατηρούν απόσταση από τα γεγονότα και είναι τόσο μετριοπαθείς και δίκαιοι στην ουσία τους
Εδω ειναι ευκολο. Ο καθενας ανετα μπορει. Ειναι θεματα που δε με επηρεαζουν προσωπικα και οπως λεει και η παροιμια σε ξενο κωλο εκατο ξυλιες δεν πονανε. Σε θεματα που με επηρεαζουν ομως προσωπικα ειναι αλλη περιπτωση. Δεν ειμαι ουτε ο πιο ψυχραιμος ανθρωπος, ουτε ο πιο απαθης και ουδετερος. Ο αντικειμενικος που βλεπεις εδω μπορει να ειναι ο χειροτερος μπαχαλος στις προσωπικες του σχεσεις με τους ανθρωπους και ο πιο μπαχαλος εδω μεσα να ειναι πολυ πιο σοβαρος στις διαπροσωπικες του σχεσεις. Εδω ειναι περισσοτερο θεμα του τι περσονα επιλεγεις να υιοθετησεις.
Αυτό είναι περισσότερο αρχή ενός τρολλ παρά του μέσου φορουμίτη.
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:25

ΔΕΝ θα το εμπόδιζα. Επανελειμμένως έχω γράψει ότι αν αισθανόταν απειλή ο καταστηματάρχης, το τελευταιο που θα έκανε θα ήταν να προσεγγίσει το δράστη.
Ο καταστηματάρχης δεν το προσέγγισε μέχρι ο νεκρός να προσπαθήσει να σπάσει τη βιτρίνα. Ήταν έξω όπως δείχνει το βίντεο, έχοντας ειδοποιήσει την αστυνομία. Λες δηλαδή ότι ένα άτομο που είχε βγάλει μαχαίρι, δεν έπρεπε να εμποδιστεί να βγει έξω στο δρόμο;
Εσύ στο βίντεο βλέπεις μαχαίρι; Σοβαρά τώρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:26
Το πιστεύω ότι είσαι γαμω τα παιδιά και φυσικά Νεοδημοκράτης. Απλα έχεις μπερδευτεί κάπου.
Προβοκάτσια! Εγώ πιστεύω ότι είσαι κομμουνιστής εγκλωβισμένος σε σώμα νεοδημοκράτη, θυμάμαι τον αντιμονοπωλιακό αγώνα που έδωσες όταν απελευθερώθηκε το φάρμακο. Venceremos!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:23
Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:21

Αυτή είναι η δική σου άποψη. Προς το παρόν το πρόβλημα γιγαντώθηκε από την άλλη μεριά. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε. Αλλά μου κάνει εντύπωση που σε ενοχλεί ονολοκληρωτισμος, η κρατική τρομοκρατία, οι εξορίες και οι μπουκες στα σπίτια από την NKVD ΕΣΑ.
Άμα με γνωρίσεις από κοντά, πολλά πράγματα θα σου κάνουν εντύπωση.
Δεν θέλω τέτοια ...
Μην το κανουμε 1989 τωρα που ανοιξα μπύρα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:25

Ιδιαίτερα αν νόμιζε (γιατί δεν κρατούσε, δες το video) θα έπρεπε να έχει γίνει καπνός. Αποφάσισε όμως, είχαμε 73χρονο καρκινοπαθή vs λυσσασμένο διαρρήκτη ή φαντασμένο Rambo vs ανήμπορο τοξικομανή;
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:15
ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:09 Δεν είμαι ψυχολόγος, λυπάμαι.

Πάντως να ξέρεις ότι και εγώ τον αδύναμο υποστηρίζω.

Το θέμα είναι γιατί εγώ να βλεπω ως αδύναμο ένας 75 χρόνο καρκινοπαθη που είναι αναγκασμένος να δουλεύει ακόμη, σε μια σκατογειτονια , και ο οποίος δεν έφυγε από το σπίτι του το πρωί για να κάνει κακό σε κανέναν.

Και γιατί εσύ να βλέπεις ως αδύναμο έναν νέο ανδρα που επέλεξε να γίνει πρεζονι, που επέλεξε να προκαλεί με τη ζωή του και που όταν έφυγε από το σπίτι του ήθελε να καταστρέψει οικονομικά έναν συνάνθρωπό του;
Δεν είσαι ψυχολόγος αλλά διακρίνεις ασυνείδητο λόγο για τις απόψεις μου. Τέλος πάντων, το προσπερνάω δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.

Ο καταστηματάρχης είναι ο αδύναμος μέχρι τη στιγμή που κλωτσάει τον νεαρό. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, οι ρόλοι αλλάζουν.
Αν τις κλωτσιές τις έριχνε παγιδευμένος στο κατάστημα και με τη ζωή του να απειλείται, δε θα φτάναμε τις 170 σελίδες.
Όχι, δεν αλλάζουν οι ρόλοι.

Το ποιος ειναι αδύναμος θα το καταλάβεις αν δεις ποιος είναι αυτός που φοβάται.

Το πρεζακι δεν φοβάται την παρουσία του μαγαζατορα ακριβώς έξω από το μαγαζί και θέλει να βγει έξω.
Ο μαγαζατορες φοβάται την παρουσία του κλέφτη και δεν μπαίνει μέσα.

Αν το πρεζακι έκλαιγε, ζηταγε συγγνώμη, παραδινόταν κλπ θα ήταν σε αδύναμη θέση.

Το πρεζακι δεν φοβηθηκε, ηθελε απλά να φυγει, με όποιο κόστος, για να μην υποστεί τις συνέπειες.

Για αυτό ξαναρπαξε το γυαλί, για να φοβισει τους μπάτσους και τους άλλους και να το σκασει
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Θέλω Ότο με Βατ να κάνουν από κοινού ραδιοφωνική εκπομπή! :hebit:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:28
Προβοκάτσια! Εγώ πιστεύω ότι είσαι κομμουνιστής εγκλωβισμένος σε σώμα νεοδημοκράτη, θυμάμαι τον αντιμονοπωλιακό αγώνα που έδωσες όταν απελευθερώθηκε το φάρμακο. Venceremos!
Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:28 Εσύ στο βίντεο βλέπεις μαχαίρι; Σοβαρά τώρα.
Ρε παιδί μου από τη πρώτη φορά που έγραψα έχω αναφέρει ότι αν ισχύει ότι είχε βγάλει μαχαίρι όταν μπήκε στο μαγαζί τότε αυτά που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι υπέρμετρη βία. Αν δεν υπήρχε μαχαίρι τότε υπήρξε υπέρμετρη βία. Η ύπαρξη ή μη του μαχαιριού διαφοροποιεί εντελώς τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:31 Όχι, δεν αλλάζουν οι ρόλοι.

Το ποιος ειναι αδύναμος θα το καταλάβεις αν δεις ποιος είναι αυτός που φοβάται.

Το πρεζακι δεν φοβάται την παρουσία του μαγαζατορα ακριβώς έξω από το μαγαζί και θέλει να βγει έξω.
Ο μαγαζατορες φοβάται την παρουσία του κλέφτη και δεν μπαίνει μέσα.

Αν το πρεζακι έκλαιγε, ζηταγε συγγνώμη, παραδινόταν κλπ θα ήταν σε αδύναμη θέση.

Το πρεζακι δεν φοβηθηκε, ηθελε απλά να φυγει, με όποιο κόστος, για να μην υποστεί τις συνέπειες.

Για αυτό ξαναρπαξε το γυαλί, για να φοβισει τους μπάτσους και τους άλλους και να το σκασει
Ρε συ, ο τοξικομανής πάει κουτουλώντας στη τζαμαρία, δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται, ένα πυροσβεστήρα δε μπορεί καλά καλά να κουμαντάρει.

Μλκς, ούτε αμφισβητούμενο οφσάιντ να συζητούσαμε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:31 Θέλω Ότο με Βατ να κάνουν από κοινού ραδιοφωνική εκπομπή! :hebit:
:smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:33

Ρε συ, ο τοξικομανής πάει κουτουλώντας στη τζαμαρία, δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται, ένα πυροσβεστήρα δε μπορεί καλά καλά να κουμαντάρει.

Μλκς, ούτε αμφισβητούμενο οφσάιντ να συζητούσαμε!
Ρε συ ήθελα να το βάλω από χτες. Μουσικό διάλειμμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:30 Ιδιαίτερα αν νόμιζε (γιατί δεν κρατούσε, δες το video) θα έπρεπε να έχει γίνει καπνός. Αποφάσισε όμως, είχαμε 73χρονο καρκινοπαθή vs λυσσασμένο διαρρήκτη ή φαντασμένο Rambo vs ανήμπορο τοξικομανή;
Καλά έκανε βρε, να υπερασπιστεί το μαγαζί του, την περιουσία του, την ζωή του.
Μπράβο στο γέρο είχε κότσια.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”