!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

gassim έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:40
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:37
gassim έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:33

πήρα μεγάλη ανακούφιση που δεν σε ενοχλεί η ύπαρξη μου.
Δε με ενοχλούν τα πρεζόνια στην Ακαδημίας, τα τραβέλια στη Συγγρού, οι πουτάνες στην Βάθης και οι λαθρομετανάστες στην Ομόνοια. Ε, σίγουρα δεν θα ενοχλούμουν και από εσένα. :102:
Εμένα κυρίως με ενοχλούν οι μαλάκες στα φόρουμς, αλλά οκ το δουλεύω.

Αυτοδιαγραψου τότε. Γιατί ο τύπος που βλέπει μια γροθιά σε μια σημαία και βγάζει το συμπαρασμα ότι είναι κίνηση ενός συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος με πολύ γνωστά σύμβολα, είναι πολύ μαλάκας για να το παίξει τρελιτσα μετά αντί να πει ότι πέταξε παπαρια.

Υ.Γ αν δεις στον δρομο κανέναν κακομοίρη με κίτρινο πουκάμισο και κόκκινη σημαία να σου κάνει νόημα, μην τον περάσεις για Ολυμπιακό με φιλοαεκτζηδικα αισθήματα. Μάλλον έργα γίνονται και πρέπει να κόψεις ταχύτητα μαλακα μου
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

BigChiefWahoo έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:47
foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:45
BigChiefWahoo έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:41
Ο gassim είναι συνφορουμίτης μας,γενικά ήπιων τόνων και χαμηλού προφίλ.
Και καλά κάνει βέβαια.
Αυτό που έγραψες είναι πολύ προσβλητικό, επειδή δεν ξέρουμε καν τι ρόλο παίζει πραγματικά ο καθένας μας εδώ μέσα,σε προσωπικό επίπεδο πάντα.
Γιατί είναι "πολύ προσβλητικό" να λες ότι μπορεί να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος;
Εσύ για τί λες ;
Δεν ξέρω.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

BigChiefWahoo έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:50
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:45
Σορυ τύπε, αυτός ξεκίνησε. Έγραψα τη γνώμη μου, αρκετά μετριοπαθή και ο τύπος άρχισε τις βλακείες. Παρακολούθησε το διάλογο και θα καταλάβεις.
Δεν θα έλεγα ότι είσαι μετριοπαθής στο πως εκφράζεσαι γενικώς - ούτε κι εγώ είμαι.
Αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Αλλά και να παρακολουθήσω το διάλογο,όπως λες,πάλι οφσάιντ θα είσαι.Τι σημασία έχει τι είναι ο καθένας μας και θα πρέπει να το επισημαίνουμε στις αναρτήσεις μας ;
Εδώ ο άλλος άρχισε να χαρακτηρίζει τη σχέση με τη γυναίκα μου. Αλλά είπαμε, όταν μερικοί φοράνε γυαλιά με τους κανονισμούς έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:50
Beria έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:46
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:20

Νομίζω ότι ο gassim πρέπει να είναι κιόλας. Όχι ότι με ενοχλεί. Αρκεί να μην κυκλοφορεί ως κωλομπίνα.
Δεύτερη προσβολή (απρόκλητη και αυτή) αυτή τη φορά σε συμφορουμιτη

Στράικ του που λένε στο χωριό μου

Μήπως χρειαζεσαι λίγες μέρες οφ να χαλαρώσεις, γιατί δεν πας καλά με τις προσβολές
Μισό λεπτό, είσαι ομοφοβικός; Αυτό που είστε άνετοι με τις σεξουαλικές προτιμήσεις αλλά έτσι και σας τις θίξει κανείς απειλείτε και βρίζετε να το προσέξετε.

Κατά τα λοιπά, νομίζω ότι είναι πολύ υποκριτικό αυτό που κάνεις. Ειδικά αν κουτσουρεψεις διαλόγους.
Από την άλλη, εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι. :102:
Είμαι ο,τι γουστάρω. Σιγά μην σου δώσω λογαριασμό
Και δεν ξέρεις καθόλου πόσο άνετος είμαι με τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Δεν είμαι καθόλου άνετος με την αγένεια και τις προσβολές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Σορυ τύπε, αυτός ξεκίνησε. Έγραψα τη γνώμη μου, αρκετά μετριοπαθή και ο τύπος άρχισε τις βλακείες. Παρακολούθησε το διάλογο και θα καταλάβεις.
Δεν θα έλεγα ότι είσαι μετριοπαθής στο πως εκφράζεσαι γενικώς - ούτε κι εγώ είμαι.
Αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Αλλά και να παρακολουθήσω το διάλογο,όπως λες,πάλι οφσάιντ θα είσαι.Τι σημασία έχει τι είναι ο καθένας μας και θα πρέπει να το επισημαίνουμε στις αναρτήσεις μας ;
Πρέπει να το επισημαίνουμε γιατί σύμφωνα με τη λογική των διοργανωτών του Pride η ομοφυλοφιλία δεν είναι προσωπική ζωή αλλά ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, δηλαδή κάτι που σε ορίζει πολιτικά, κοινωνικά και μεταφιλοσοφικά.

Αν συζητούσαμε για τις Σταυροφορίες δε θα είχε σημασία αν ο άλλος ήταν Σταυροφόρος ή Βυζαντινός ή Μουσουλμάνος;
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:45
BigChiefWahoo έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:41
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:20
Νομίζω ότι ο gassim πρέπει να είναι κιόλας. Όχι ότι με ενοχλεί. Αρκεί να μην κυκλοφορεί ως κωλομπίνα.
Ο gassim είναι συνφορουμίτης μας,γενικά ήπιων τόνων και χαμηλού προφίλ.
Και καλά κάνει βέβαια.
Αυτό που έγραψες είναι πολύ προσβλητικό, επειδή δεν ξέρουμε καν τι ρόλο παίζει πραγματικά ο καθένας μας εδώ μέσα,σε προσωπικό επίπεδο πάντα.
Γιατί είναι "πολύ προσβλητικό" να λες ότι μπορεί να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος;
Αυτό δεν είναι καθόλου προσβλητικό.
Η συνεχόμενη χρήση του όρου κωλομπίνα έχει σκοπό να προσβάλλει.
Εμπεδοκλής

Beria έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:50
Beria έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:46
Δεύτερη προσβολή (απρόκλητη και αυτή) αυτή τη φορά σε συμφορουμιτη

Στράικ του που λένε στο χωριό μου

Μήπως χρειαζεσαι λίγες μέρες οφ να χαλαρώσεις, γιατί δεν πας καλά με τις προσβολές
Μισό λεπτό, είσαι ομοφοβικός; Αυτό που είστε άνετοι με τις σεξουαλικές προτιμήσεις αλλά έτσι και σας τις θίξει κανείς απειλείτε και βρίζετε να το προσέξετε.

Κατά τα λοιπά, νομίζω ότι είναι πολύ υποκριτικό αυτό που κάνεις. Ειδικά αν κουτσουρεψεις διαλόγους.
Από την άλλη, εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι. :102:
Είμαι ο,τι γουστάρω. Σιγά μην σου δώσω λογαριασμό
Και δεν ξέρεις καθόλου πόσο άνετος είμαι με τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Δεν είμαι καθόλου άνετος με την αγένεια και τις προσβολές
Αγένεια είναι να απαντάς με αυτόν το τρόπο. Αγένεια είναι να κάνεις τον άνετο με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός αλλά ταυτόχρονα να θίγεται όταν αναφέρονται.

Για ηρέμησε λίγο. Διαχειριστής σε φόρουμ είσαι, όχι ο Πάπας στη Ρώμη.
Άβαταρ μέλους
gassim

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:54
Αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Πρέπει να το επισημαίνουμε γιατί σύμφωνα με τη λογική των διοργανωτών του Pride η ομοφυλοφιλία δεν είναι προσωπική ζωή αλλά ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, δηλαδή κάτι που σε ορίζει πολιτικά, κοινωνικά και μεταφιλοσοφικά.

Αν συζητούσαμε για τις Σταυροφορίες δε θα είχε σημασία αν ο άλλος ήταν Σταυροφόρος ή Βυζαντινός ή Μουσουλμάνος;
Αν συζητούσαμε για τις Σταυροφορίες είναι σίγουρο οτι κανένας απο εμάς δεν θα ήταν Σταυροφόρος ή Βυζαντινός ή Μουσουλμάνος.
Και όχι δεν θα είχε καμία σημασία να πούμε τι είναι ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Εδώ δεν είμαστε στο πράιντ - και εδώ γνωριζόμαστε (τρόπος του λέγειν) χρόνια.

Για το δεύτερο,τι να απαντήσω,κοτσάνα έγραψες.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Gewponos90 έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:50
gassim έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:40
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:37

Δε με ενοχλούν τα πρεζόνια στην Ακαδημίας, τα τραβέλια στη Συγγρού, οι πουτάνες στην Βάθης και οι λαθρομετανάστες στην Ομόνοια. Ε, σίγουρα δεν θα ενοχλούμουν και από εσένα. :102:
Εμένα κυρίως με ενοχλούν οι μαλάκες στα φόρουμς, αλλά οκ το δουλεύω.

Αυτοδιαγραψου τότε. Γιατί ο τύπος που βλέπει μια γροθιά σε μια σημαία και βγάζει το συμπαρασμα ότι είναι κίνηση ενός συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος με πολύ γνωστά σύμβολα, είναι πολύ μαλάκας για να το παίξει τρελιτσα μετά αντί να πει ότι πέταξε παπαρια.

Υ.Γ αν δεις στον δρομο κανέναν κακομοίρη με κίτρινο πουκάμισο και κόκκινη σημαία να σου κάνει νόημα, μην τον περάσεις για Ολυμπιακό με φιλοαεκτζηδικα αισθήματα. Μάλλον έργα γίνονται και πρέπει να κόψεις ταχύτητα μαλακα μου
Τώρα θα σε περιλάβει ο Beria κι εσένα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εμπεδοκλής

https://www.willowisps.gr/main/-/27/2/2020

Όταν κάτι ευλίγιστοι ντύνονται με γυναικείες στολές προφανώς έχουν ντυθεί μπάρμπα Γιώργος και δεν το βλέπω εγώ. :102:
Άβαταρ μέλους
gassim

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:51
Αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Εδώ ο άλλος άρχισε να χαρακτηρίζει τη σχέση με τη γυναίκα μου. Αλλά είπαμε, όταν μερικοί φοράνε γυαλιά με τους κανονισμούς έτσι είναι.
Δεν ξέρω ούτε εσένα, ούτε την γυναίκα σου ούτε καν αν έχεις γυναίκα ή άντρα άρα προφανώς και δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την σχέση με την γυναίκα σου.
Είπες ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του οποιοδήποτε δεν αφορά κανέναν και πρέπει να είναι ιδιωτικοί υπόθεση και σου επεσήμανα οτι αυτό δεν ισχύει για τους στρέιτ που κυκλοφορούν ως ζευγάρια ανοιχτά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

BigChiefWahoo έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:57

Εδώ δεν είμαστε στο πράιντ - και εδώ γνωριζόμαστε (τρόπος του λέγειν) χρόνια.

Για το δεύτερο,τι να απαντήσω,κοτσάνα έγραψες.

Κοίτα, αν μισείς τους ομοφυλόφιλους καλύτερα μη συμμετέχεις σε συζήτηση για το pride, μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς που συμπαθείς τον gassim μολονότι μπορεί να είναι ένας από αυτούς και κυρίως μη ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να έχω γράψει ΕΓΩ κοτσάνα και να το έχεις καταλάβει ΕΣΥ.

Καλύτερα πήγαινε σε κανένα νήμα για τον Άγιο Παϊσιο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αναφορικά πάντως με τα διαδικαστικά στο φόρουμ, προτείνω να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο για να μην υπάρχουν γραφειοκρατικά κωλύματα.

Είναι πολύ απλό.

(-----γράφουμε το επίθετο) και προσθέτουμε το (ΓΑΜΙΕΣΑΙ).

Περνάει παντού χωρίς πρόβλημα σε γραπτές, εικονικές και ηχητικές αποδόσεις.

Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμπεδοκλής

gassim έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:02
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:51
Αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Δεν ξέρω ούτε εσένα, ούτε την γυναίκα σου ούτε καν αν έχεις γυναίκα ή άντρα άρα προφανώς και δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την σχέση με την γυναίκα σου.
Είπες ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του οποιοδήποτε δεν αφορά κανέναν και πρέπει να είναι ιδιωτικοί υπόθεση και σου επεσήμανα οτι αυτό δεν ισχύει για τους στρέιτ που κυκλοφορούν ως ζευγάρια ανοιχτά.
Ανάθεμα και αν θυμάσαι τι λες κάθε φορά. Από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα το πας. Τη μία μας λες για το ΚΚΕ που δεν είναι ΚΚΕ αλλά είναι το ίδιο γιατί μοιάζουν, την άλλη για το δικαίωμα στο να είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός δημόσιος αλλά να μην είναι και τόσο δημόσιος. Την παράλλη, υποστηρίζεις τους γκέι αλλά αισθάνεσαι προσβολή αν χαρακτηριστεί ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός. Η απορία μου είναι αν το καταλαβαίνεις ότι κάνεις συνεχώς κωλοτούμπες ή σου βγαίνουν αυθόρμητα. Όπως και να έχει, δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό. :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”