τι θα φτιάξεις δλδ ? ενδιαφέρομαι...!Στύγιος έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:12 Όποιος μπινές θέλει σε πμ να του φτιάξω τα ακρόμπαρα ,αλλά όχι δημόσια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- tanipteros
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Καλά ναι, υποθέτω είναι διαδικασία ο υπνωτισμός που συμμετέχει και ο άλλος.tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:08αλλά απλά πληροφοριακά η υποβολή γίνεται στον υπνωτισμό...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- tanipteros
πρέπει να δεχθεί να υπνωτιστεί από ψυχίατροNaida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:15Καλά ναι, υποθέτω είναι διαδικασία ο υπνωτισμός που συμμετέχει και ο άλλος.

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τρόμος...Naida έγραψε: 04 Ιουν 2022, 22:14Δεν είναι φόβος καλέ. Είναι τρόμος. Μια χαρά δικαιολογείται με την μαλακία που έκανα.ksk έγραψε: 04 Ιουν 2022, 20:24
Λέω...να ψαχθεις λίγο...
Και επίσης βλέπω φόβο που δεν δικαιολογείται...
Τι φιλί να του σκάσω που θα μου σκάσει καμιά ξαναστροφη άμα του το πω και πάω να τον πλησιάσω. Δεν είναι ο εθισμός το πρόβλημα μου, δεν έχω. Είναι που δεν τον ρώτησα. Αυτό είναι το μεγάλο μου θέμα. Κι αυτό είναι που δεν μπορώ ούτε να ξεστομίσω, ούτε να ξεπεράσω. Τι να του πω; ξέρεις έπαιξα 250€ από τα λεφτά που είχες; εδώ 50 είχα παίξει πριν κάτι μήνες δικά μου και μου έστησε πόλεμο γιατί είναι στημένα. Τότε είχα απάντηση όμως γιατί ήταν δικά μου. Τωρα; τώρα θα πεθάνω πριν του το πω. Και μου λέει ο πστς, κάτι έχεις εσύ, τι συμβαίνει.ksk έγραψε: 04 Ιουν 2022, 20:28Όπως δανείστηκε πες του κι εσυ ότι δανείστηκες...Naida έγραψε: 04 Ιουν 2022, 17:13
Τι καλά θα ήταννα πάρει τα λεφτά και μου πει δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά.
Π.χ αγάπη μου θυμάσαι τότε που σου δάνεισα εκείνα τα χρήματα ; Ε εχθές δανείστηκα κι εγώ από σενα ...δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα αγαπουλιτσα μου...σκαστου κι ένα φιλί σβουριχτο κι όλα καλά...
Υ.Γ ξέρω θα μου πεις ότι δεν είναι τα λεφτά αλλά ο εθισμός...εεεε ας μη σου έβαζε τον πειρασμό...πήγαινε γυρευοντας![]()
Γιατί; Γιατί τον φοβάσαι τόσο;
Παρατηρητής...
- ksk
Έλα βρε Ναιδα... εύκολακι... δεν χρειάζεται και κάτι μαγικό...απλά λίγη γυναικεία πονηριά και τσαχπινιά.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:58Θα του ψυθιρίζω τίποτα ξόρκια στο αυτί; θα του κόψω μαλλιά και και θα χορέψω σε ένα ρέμα; πως θα το καταφέρω αυτό;tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:54να του περνάς δικές σου σκέψεις και να τις θεωρεί ότι είναι δικές του....θα σου τις λέει να τις κάνετε και έτσι θα γίνεται το δικό σου...
Παρατηρητής...
- tanipteros
γιατί κατά βάθος είναι ηθικό και καλό κοριτσι και καταλαβαίνει τι έχει κάνει και οτι δεν είναι σωστό...ksk έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:27Τρόμος...Naida έγραψε: 04 Ιουν 2022, 22:14Δεν είναι φόβος καλέ. Είναι τρόμος. Μια χαρά δικαιολογείται με την μαλακία που έκανα.ksk έγραψε: 04 Ιουν 2022, 20:24
Λέω...να ψαχθεις λίγο...
Και επίσης βλέπω φόβο που δεν δικαιολογείται...
Τι φιλί να του σκάσω που θα μου σκάσει καμιά ξαναστροφη άμα του το πω και πάω να τον πλησιάσω. Δεν είναι ο εθισμός το πρόβλημα μου, δεν έχω. Είναι που δεν τον ρώτησα. Αυτό είναι το μεγάλο μου θέμα. Κι αυτό είναι που δεν μπορώ ούτε να ξεστομίσω, ούτε να ξεπεράσω. Τι να του πω; ξέρεις έπαιξα 250€ από τα λεφτά που είχες; εδώ 50 είχα παίξει πριν κάτι μήνες δικά μου και μου έστησε πόλεμο γιατί είναι στημένα. Τότε είχα απάντηση όμως γιατί ήταν δικά μου. Τωρα; τώρα θα πεθάνω πριν του το πω. Και μου λέει ο πστς, κάτι έχεις εσύ, τι συμβαίνει.ksk έγραψε: 04 Ιουν 2022, 20:28
Όπως δανείστηκε πες του κι εσυ ότι δανείστηκες...
Π.χ αγάπη μου θυμάσαι τότε που σου δάνεισα εκείνα τα χρήματα ; Ε εχθές δανείστηκα κι εγώ από σενα ...δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα αγαπουλιτσα μου...σκαστου κι ένα φιλί σβουριχτο κι όλα καλά...
Υ.Γ ξέρω θα μου πεις ότι δεν είναι τα λεφτά αλλά ο εθισμός...εεεε ας μη σου έβαζε τον πειρασμό...πήγαινε γυρευοντας![]()
του το είπε όμως αυτός την συγχώρεσαι και τα βρήκανε...
αυτή είναι η Νάιδα μας ... ψυχάρα...!!!!

- ksk
- ksk
Και αυτό δημιουργεί τρόμο;tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:31γιατί κατά βάθος είναι ηθικό και καλό κοριτσι και καταλαβαίνει τι έχει κάνει και οτι δεν είναι σωστό...ksk έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:27Τρόμος...Naida έγραψε: 04 Ιουν 2022, 22:14
Δεν είναι φόβος καλέ. Είναι τρόμος. Μια χαρά δικαιολογείται με την μαλακία που έκανα.
Τι φιλί να του σκάσω που θα μου σκάσει καμιά ξαναστροφη άμα του το πω και πάω να τον πλησιάσω. Δεν είναι ο εθισμός το πρόβλημα μου, δεν έχω. Είναι που δεν τον ρώτησα. Αυτό είναι το μεγάλο μου θέμα. Κι αυτό είναι που δεν μπορώ ούτε να ξεστομίσω, ούτε να ξεπεράσω. Τι να του πω; ξέρεις έπαιξα 250€ από τα λεφτά που είχες; εδώ 50 είχα παίξει πριν κάτι μήνες δικά μου και μου έστησε πόλεμο γιατί είναι στημένα. Τότε είχα απάντηση όμως γιατί ήταν δικά μου. Τωρα; τώρα θα πεθάνω πριν του το πω. Και μου λέει ο πστς, κάτι έχεις εσύ, τι συμβαίνει.
Δεν πας καλά...
Παρατηρητής...
- tanipteros
επειδή ξέρει τι βίαιος και παλιοχαρακτήρας είναι τρομάζει μπροστά στην αντίδραση του...ksk έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:33Και αυτό δημιουργεί τρόμο;tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:31γιατί κατά βάθος είναι ηθικό και καλό κοριτσι και καταλαβαίνει τι έχει κάνει και οτι δεν είναι σωστό...
Δεν πας καλά...
αλλά όλα πήγαν κατ'ευχήν

- ksk
Σύμφωνα με τα λεξικά σας ο τρόμος είναι πολύ ισχυρός φόβος...
Τι εννοείτε εσείς;
Τι εννοείτε εσείς;
Παρατηρητής...
- ksk
Κατανοείς φαντάζομαι ότι έδωσες δυο διαφορετικές απαντήσεις εντελώς αντιφατικές...tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:35επειδή ξέρει τι βίαιος και παλιοχαρακτήρας είναι τρομάζει μπροστά στην αντίδραση του...ksk έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:33Και αυτό δημιουργεί τρόμο;tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:31
γιατί κατά βάθος είναι ηθικό και καλό κοριτσι και καταλαβαίνει τι έχει κάνει και οτι δεν είναι σωστό...
Δεν πας καλά...
αλλά όλα πήγαν κατ'ευχήν
Παρατηρητής...
- tanipteros
συμπληρωματικές λέγονταιksk έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:36Κατανοείς φαντάζομαι ότι έδωσες δυο διαφορετικές απαντήσεις εντελώς αντιφατικές...tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:35επειδή ξέρει τι βίαιος και παλιοχαρακτήρας είναι τρομάζει μπροστά στην αντίδραση του...
αλλά όλα πήγαν κατ'ευχήν

- ksk
Οι παραπληρωματικες που είναι οέο;tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:38συμπληρωματικές λέγονταιksk έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:36Κατανοείς φαντάζομαι ότι έδωσες δυο διαφορετικές απαντήσεις εντελώς αντιφατικές...tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:35
επειδή ξέρει τι βίαιος και παλιοχαρακτήρας είναι τρομάζει μπροστά στην αντίδραση του...
αλλά όλα πήγαν κατ'ευχήν
Παρατηρητής...
- tanipteros
σε έχω ξαναπιάσει....έχεις πρόβλημα κατανόησης τα θες όλα μασιμένη τροφή...ksk έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:47Οι παραπληρωματικες που είναι οέο;tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:38συμπληρωματικές λέγονταιksk έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:36
Κατανοείς φαντάζομαι ότι έδωσες δυο διαφορετικές απαντήσεις εντελώς αντιφατικές...![]()

- ksk
Η μια πρόταση ήταν θετική κι η άλλη αρνητική...tanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 23:49σε έχω ξαναπιάσει....έχεις πρόβλημα κατανόησης τα θες όλα μασιμένη τροφή...
Από που με επιασες
Παρατηρητής...