Και δεν εμπλέκεται η σεροτονίνη;;
Για ψάξτο...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Και δεν εμπλέκεται η σεροτονίνη;;
Αϋπνία. Ξύπνησα στις 7
με ηλιοθεραπεία σιάνεις
περίμεναν υπομενετικά την ανάσταση γιατί τους πήγαινε παπί λοκώ η ρωμή.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:27
Δηλαδή, μόλις ο Ιησούς παρέδωσε το πνεύμα, όχι μόνο έγινε μέγας σεισμός, αλλ’ απ’ αυτόν «ξύπνησαν» (αναστήθηκαν) πολλοί αρχαίοι άγιοι…όπως ο Αβραάμ, ο Ιωσήφ, ο Μωυσής, ο Ηλίας, ο Δανιήλ, και δεκάδες άλλοι προπάτορες και προφήτες της βιβλικής ιστορίας! Περίμεναν κάπου κρυμμένοι ώρες ολόκληρες, πρώτα να αναστηθεί ο Ιησούς, η υποτιθέμενη «απαρχή των κεκοιμημένων» (Α΄Κορινθίους 15: 20) και μόνο μετά την ανάστασή του, αποφάσισαν να βγουν απ’ την κρυψώνα τους και όλοι μαζί έκαναν μια χαρούμενη πασχαλινή παρέλαση μέσα στην πόλη!
Ναι, κάπου εδώ χάνεται πλέον οριστικά κάθε αίσθηση μέτρου…
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:27Προκύπτουν βέβαια κάποιες διασκεδαστικές απορίες. Τελικά γιατί αναστήθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι…και τι απέγιναν όλοι αυτοί οι αναστημένοι άγιοι; Πως τους υποδέχθηκαν οι «πολλοί» που είχαν την τύχη να τους συναντήσουν; Πως τους περιποιήθηκαν; Τους έπλυναν, τους έντυσαν και τους τάισαν; Άραγε μπορούσαν να κοιμηθούν μετά από τόσο ύπνο αιώνων;
Πως τους φάνηκε ο κόσμος τόσους αιώνες μετά; Μήπως τους ρώτησαν, πως πέρασαν όλο αυτόν τον καιρό στον άλλο κόσμο; Τι είπαν για τον Άδη απ’ τον οποίο επέστρεψαν; Για τους Έλληνες και τους Ρωμαίους που πρωτοαντίκρισαν; Μήπως κάποιοι απ’ αυτούς έγραψαν και τα απομνημονεύματα τους; Και μετά; Πόσο καιρό μετά ξαναπέθαναν;
Θεωρώ πως έχει γνώσεις ο άνθρωπος, απλά δυσκολεύεται στο να τις εκφράσει σε ένα πλαίσιο πιο ολοκληρωμένο. Χάνεται στον ειρμό της σκέψης του, όταν γράφει. Και αυτό δεν αποδίδει αρκούντως τα όσα θέλει να πει.Λοξίας έγραψε: 29 Μάιος 2022, 17:54Άσε...του το έχω πει τουλάχιστον τρεις φορές.Πασιφάη έγραψε: 29 Μάιος 2022, 14:59 taxalata xalasa, εγώ ενδεχομένως να σε ''πιανω'' μέσα στην μπέκρα σου,( ίσως και αρκετοί ακόμη.), αλλά αν θες την γνώμη μου, μιας κι έχεις γνώσεις που δεν προσμετρούνται στις συνήθεις, κάνε μια προσπάθεια να τις δώσεις με νηφαλιότητα στους υπολοίπους. Μην γράφεις ακατάληπτα. Εσύ χάνεις και δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Αλλά ...πέρα βρέχει...![]()
Τσου...Πασιφάη έγραψε: 30 Μάιος 2022, 12:14Θεωρώ πως έχει γνώσεις ο άνθρωπος, απλά δυσκολεύεται στο να τις εκφράσει σε ένα πλαίσιο πιο ολοκληρωμένο. Χάνεται στον ειρμό της σκέψης του, όταν γράφει. Και αυτό δεν αποδίδει αρκούντως τα όσα θέλει να πει.Λοξίας έγραψε: 29 Μάιος 2022, 17:54Άσε...του το έχω πει τουλάχιστον τρεις φορές.Πασιφάη έγραψε: 29 Μάιος 2022, 14:59 taxalata xalasa, εγώ ενδεχομένως να σε ''πιανω'' μέσα στην μπέκρα σου,( ίσως και αρκετοί ακόμη.), αλλά αν θες την γνώμη μου, μιας κι έχεις γνώσεις που δεν προσμετρούνται στις συνήθεις, κάνε μια προσπάθεια να τις δώσεις με νηφαλιότητα στους υπολοίπους. Μην γράφεις ακατάληπτα. Εσύ χάνεις και δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.
εσύ είσαι καλή να σε βάλω στην μυστική υπηρεσία...ksk έγραψε: 30 Μάιος 2022, 15:48Τσου...Πασιφάη έγραψε: 30 Μάιος 2022, 12:14Θεωρώ πως έχει γνώσεις ο άνθρωπος, απλά δυσκολεύεται στο να τις εκφράσει σε ένα πλαίσιο πιο ολοκληρωμένο. Χάνεται στον ειρμό της σκέψης του, όταν γράφει. Και αυτό δεν αποδίδει αρκούντως τα όσα θέλει να πει.Λοξίας έγραψε: 29 Μάιος 2022, 17:54
Άσε...του το έχω πει τουλάχιστον τρεις φορές.
Το διασκεδάζει αυτό που κάνει και μας γλεντάει...
Άσε που εκτονώνει την βαρεμάρα του και όχι μόνο.
η ΚουΣΚους ksk ειναι όλα τα λεφτά ... να την ακούς !!!taxalata xalasa έγραψε: 30 Μάιος 2022, 18:36εσύ είσαι καλή να σε βάλω στην μυστική υπηρεσία...ksk έγραψε: 30 Μάιος 2022, 15:48Τσου...Πασιφάη έγραψε: 30 Μάιος 2022, 12:14
Θεωρώ πως έχει γνώσεις ο άνθρωπος, απλά δυσκολεύεται στο να τις εκφράσει σε ένα πλαίσιο πιο ολοκληρωμένο. Χάνεται στον ειρμό της σκέψης του, όταν γράφει. Και αυτό δεν αποδίδει αρκούντως τα όσα θέλει να πει.
Άσε που εκτονώνει την βαρεμάρα του και όχι μόνο.ΤΙΑ (taxalataxalasæa intelligence agency). Δεν είμαστε ούτε στον googλη, όπως τα ζαβά της σια οε
tanipteros έγραψε: 30 Μάιος 2022, 20:47η ΚουΣΚους ksk ειναι όλα τα λεφτά ... να την ακούς !!!taxalata xalasa έγραψε: 30 Μάιος 2022, 18:36εσύ είσαι καλή να σε βάλω στην μυστική υπηρεσία...ksk έγραψε: 30 Μάιος 2022, 15:48
Τσου...
Άσε που εκτονώνει την βαρεμάρα του και όχι μόνο.ΤΙΑ (taxalataxalasæa intelligence agency). Δεν είμαστε ούτε στον googλη, όπως τα ζαβά της σια οε
έχει κουσκουσκόσκινο...ksk έγραψε: 30 Μάιος 2022, 22:15tanipteros έγραψε: 30 Μάιος 2022, 20:47η ΚουΣΚους ksk ειναι όλα τα λεφτά ... να την ακούς !!!taxalata xalasa έγραψε: 30 Μάιος 2022, 18:36
εσύ είσαι καλή να σε βάλω στην μυστική υπηρεσία...ΤΙΑ (taxalataxalasæa intelligence agency). Δεν είμαστε ούτε στον googλη, όπως τα ζαβά της σια οε
![]()
![]()
Σύγχρονοι ακαδημαϊκοί μιλούν για την ιστορικότητα του Ιησού και την αξιοπιστία της Καινής Διαθήκης.tanipteros έγραψε: 29 Μάιος 2022, 22:02απλά βαρέθηκα την χριστιανική ρητορική που όταν κάτι δεν τους βολεύει σου μιλάνε για πλάνη για διάβολο και άλλα παρόμοια...γνωστά πλέον και αυτά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Μάιος 2022, 22:00Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απόψεις ή ιδέες αλλά μόνο ιδέες και απόψεις
Σημ
Άλλο η Άποψη και άλλο ή Γνώση
Ή Γνώση είναι αντικειμενικο μέγεθος ή Άποψη υποκειμενικό