Δε παρευρέθηκα στη συγκεκριμένη μαζωξη και εγώ τώρα τα βλέπω
[/quote]
ναι αλλά ποιο μέλος έπεσε πάνω σε παλαβό που κράδαινε κλειδί και ήταν έτοιμος να του κάνει καινουργιο το αμάξι, γιατί πάρκαρε κάτω από το σπίτι του και νόμιζε ότι του τράκαρε το αυτοκίνητο?
ε? ε?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ναι αλλά ποιο μέλος έπεσε πάνω σε παλαβό που κράδαινε κλειδί και ήταν έτοιμος να του κάνει καινουργιο το αμάξι, γιατί πάρκαρε κάτω από το σπίτι του και νόμιζε ότι του τράκαρε το αυτοκίνητο?
ε? ε?
Γιαυτο και μόνο θα έπρεπε να είμαι εκεί!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ε? ε?
Γιαυτο και μόνο θα έπρεπε να είμαι εκεί!
ήταν νύχτα halloween από όλες τις απόψεις.
τι τα 30 προσκοπάκια που ουρλιάζαν στο μαγαζί, τι κάτι τρελές που μπήκαν με στέκες τεραστιους ροζ φιογκους, τι μπαλόνια, τι ο εθνικός ύμνος, μόνο άγρια θηρία δεν είχαμε
ΕΧΑΣΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Δε παρευρέθηκα στη συγκεκριμένη μαζωξη και εγώ τώρα τα βλέπω
ε? ε?
[/quote]
Πρεπει να σχηματιστει ομαδα προστασιας μελων για αναλογα σκηνικα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
υπαρχουν κ πιο ανθρωπινοι τροποι αυτοκτονιας κ τα σαβανα δεν εχουν τσεπες
Όπως όταν αυτοκτονείς εσύ με τις μαλακίες που γράφεις σε αυτό το θέμα...
Το μόνο που κάνεις είναι να τρολάρεις, γιατί είσαι ένα απλό ρεμάλι του κερατά.
Μόνο λόγια και τόσα χρόνια δεν έχεις υποδείξει ούτε ένα κατάστημα που να σου αρέσει.
Με λίγα λόγια είσαι απλά ένας ψυχοπροβληματικός που μπαίνει στο θέμα, απλά γιατί δεν έχει τα χάπια του...
Οπότε τράβα να τραβήξεις τα βυζιά της πεθεράς σου και αεί στο διάολο ΑΝΩΜΑΛΕ!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Cecily Anne έγραψε: 26 Μάιος 2022, 23:23
Eιλικρινά πόσα χρόνια τώρα χειρότερη πατάτα δεν έχετε ξανανεβάσει. Είστε όλοι καλά ή είχαμε παρατράγουδα; Από τις λίγες φορές που ανησυχήσα πραγματικά για το πεπτικό σας σύστημα.
Γιατί δεν πας στο κατάστημα να δοκιμάσεις μόνη σου για να δεις ότι γράφεις μαλακίες;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
υπαρχουν κ πιο ανθρωπινοι τροποι αυτοκτονιας κ τα σαβανα δεν εχουν τσεπες
Όπως όταν αυτοκτονείς εσύ με τις μαλακίες που γράφεις σε αυτό το θέμα...
Το μόνο που κάνεις είναι να τρολάρεις, γιατί είσαι ένα απλό ρεμάλι του κερατά.
Μόνο λόγια και τόσα χρόνια δεν έχεις υποδείξει ούτε ένα κατάστημα που να σου αρέσει.
Με λίγα λόγια είσαι απλά ένας ψυχοπροβληματικός που μπαίνει στο θέμα, απλά γιατί δεν έχει τα χάπια του...
Οπότε τράβα να τραβήξεις τα βυζιά της πεθεράς σου και αεί στο διάολο ΑΝΩΜΑΛΕ!!!