σας ταλεγε ο fluffy 1 χρόνο πρινGeorge_V έγραψε: 26 Μάιος 2022, 17:18Πανεπιστήμια: Καταργούνται οι φοιτητικές παρατάξεις – Όλα όσα αλλάζουν με το νέο νομοσχέδιο
viewtopic.php?p=1958023#p1958023
σας ταλεγε ο fluffy 1 χρόνο πρινGeorge_V έγραψε: 26 Μάιος 2022, 17:18Πανεπιστήμια: Καταργούνται οι φοιτητικές παρατάξεις – Όλα όσα αλλάζουν με το νέο νομοσχέδιο
Σιγουρα θα εχουμε καποιες αναταραξεις στα Πανεπιστημια μετα απο αυτο.
Ίακχος έγραψε: 26 Μάιος 2022, 17:31 Πρέπει να καταργηθούν οι φοιτητικές παρατάξεις συμφωνώ. Καλό θα ήταν να στηριχτεί υπερκομματικα ο νόμος.
AlienWay έγραψε: 26 Μάιος 2022, 17:35 Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολίτης που δεν θέλει να καταργηθούνε. Εκτός από τα κ@λόπαιδα βέβαια που ανήκουν σε αυτές.
Μόλις γίνει έλεγχος του διαδικτύου θα σε πάρει εσένα η κλούβα για τα φάκε νιούζ.Αρίστος έγραψε: 26 Μάιος 2022, 19:25Eγω, τη μια ο Κουλης καταργει τις φοιτητικες παραταξεις και χτες μιλησε στο Νταβος για ελεγχο του διαδικτυου (το ειπε και στο Κογκρεσο). Σαν πολυ φορα να εχει παρει ο μαγκας. Ειναι αυτες φιλελευθερες κινησεις η ολοκληρωτικες;AlienWay έγραψε: 26 Μάιος 2022, 17:35 Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολίτης που δεν θέλει να καταργηθούνε. Εκτός από τα κ@λόπαιδα βέβαια που ανήκουν σε αυτές.
.
Νομίζω ότι ο έλεγχος του διαδικτύου, ήταν μία από τις κρυφές ατζέντες της κυβέρνησης που σκόπευαν αρχικά να επιβάλλουν σε συνδυασμό με την ανάπτυξη.Αρίστος έγραψε: 26 Μάιος 2022, 19:25AlienWay έγραψε: 26 Μάιος 2022, 17:35 Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολίτης που δεν θέλει να καταργηθούνε. Εκτός από τα κ@λόπαιδα βέβαια που ανήκουν σε αυτές.
Eγω, τη μια ο Κουλης καταργει τις φοιτητικες παραταξεις και χτες μιλησε στο Νταβος για ελεγχο του διαδικτυου (το ειπε και στο Κογκρεσο). Σαν πολυ φορα να εχει παρει ο μαγκας. Ειναι αυτες φιλελευθερες κινησεις η ολοκληρωτικες;
.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
τα αυτοκίνητα σε πηγαίνουν από το σημείο Α στο Β. Η ΔΑΠ τι ακριβώς προσφέρει;EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Μάιος 2022, 20:06 Διαφωνώ με την κατάργηση των παρατάξεων. Είναι σα να καταργεις τα αυτοκίνητα επειδή κάποιοι οδηγούν μεθυσμένοι.