https://twitter.com/K_Hatzidakis/status ... xtXU5Jcozw

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020Κ. Χατζηδάκης: Απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας για να πέσουν οι τιμές
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
μέσω κινητού, με την παρακολούθηση των κινήσεων του εργαζομένουpanos291 έγραψε: 25 Μάιος 2022, 09:58 "Περιπτώσεις κατά τις οποίες ο εργοδότης ζητά από τον εργαζόμενο να μην «χτυπήσει» την κάρτα κατά την προσέλευση ή να δηλώσει αποχώρηση, αλλά να παραμείνει στη δουλειά, θα εντοπίζονται πολύ πιο εύκολα από τον έλεγχο."
Πως?
Αυτή την απορία την έχω κι εγώ.panos291 έγραψε: 25 Μάιος 2022, 09:58 "Περιπτώσεις κατά τις οποίες ο εργοδότης ζητά από τον εργαζόμενο να μην «χτυπήσει» την κάρτα κατά την προσέλευση ή να δηλώσει αποχώρηση, αλλά να παραμείνει στη δουλειά, θα εντοπίζονται πολύ πιο εύκολα από τον έλεγχο."
Πως?
παρακολούθηση μέσω κινητού,gassim έγραψε: 25 Μάιος 2022, 10:03Αυτή την απορία την έχω κι εγώ.panos291 έγραψε: 25 Μάιος 2022, 09:58 "Περιπτώσεις κατά τις οποίες ο εργοδότης ζητά από τον εργαζόμενο να μην «χτυπήσει» την κάρτα κατά την προσέλευση ή να δηλώσει αποχώρηση, αλλά να παραμείνει στη δουλειά, θα εντοπίζονται πολύ πιο εύκολα από τον έλεγχο."
Πως?
Επίσης πως διασφαλίζεται και οτι ο υπάλληλος δεν θα πατάει αποχώρηση αφού έχει πάει σπίτι του και έχει πάρει και έναν υπνάκο προκειμένου να γράφονται υπερωρίες.
Θα δείξει, κάποιος τρόπος θα υπάρχει.