στ αρχιδια μου πως θα με χαρακτηρισουν - κανε κανα γλυψιμο σε 40 χρονες κοπελεςtanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:18γιατί θέλεις να δείχνεις παλιοχαρακτήρας αφού δεν σε τιμά... δεν ξέρεις ότι αν αρχήσεις να επιτίθεσαι σε μια κοπέλα σαν την Νάϊδα έχεις χάσει το πλεονέκτημα και τον πόλεμο από την αρχή; Ούτε τα παντελόνια σου δεν σέβεσαι....και το δείχνεις στους άλλους ... μετά τι περιμένεις ... πώς να σε χαρακτηρίσουν ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Re: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Re: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Το κομμάτι που Εύξεινου Πόντου που καθορίζει την ΑΟΖ.
ΥΓ. Με γιώτα γράφεται, εγώ το έγραψα λάθος στο αρχικό ποστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 24 Μάιος 2022, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ουκρανία καλέ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το να κοιμηθώ ταυτόχρονα και με ρωσίδα και με ουκρανη , δεν είναι μία μεγάλη θυσία ;Cecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:22Ίσα ίσα, εγώ για να σε δω να θυσιάζεσαι το πρότεινα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:21Να μην δείτε έναν άνθρωπο να θυσιάζεται για την παγκόσμια ειρήνη ...![]()
Με μεγάλο συμβολικό νόημα για την παγκόσμια ειρήνη;
- tanipteros
νομίζουν ότι έτσι κυριαρχούν με την συμπεριφορά αυτή... είναι σαν να κάνουν μπούλινγκ ένα πράμα... θεωρούν την κάθε Ναϊδα εύκολο στόχο και ορμάνΠασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:20Η Ναϊδα γνωρίζει πολύ καλά τους τρόπους να απαντήσει. Απλά εγώ δεν θα ανεχόμουν τέτοιες κλαπαύτικες και πούστικες συμπεριφορές. Θεωρώ ντροπή, να της την πέφτουν διαρκώς με άκρως προσβλητικά λόγια. Διαφωνείς αδερφέ; Φίνα. Μην το φτάνεις στην άλλην άκρη. Δεν είναι τίμιο. Προσωπικά θα έβριζα μανάδες κι ας έτρωγα μπαν.tanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:12είναι το πώς νιώθει απλά...αφρίζει με την Νάϊδα διότι είναι μια Στωική ψυχούλα μπροστά στους κάφρους του πχόρουμ...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Cecily Anne
Είναι, αλλά αν είναι να θυσιαστείς, να το κάνεις σωστά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:25Το να κοιμηθώ ταυτόχρονα και με ρωσίδα και με ουκρανη , δεν είναι μία μεγάλη θυσία ;Cecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:22Ίσα ίσα, εγώ για να σε δω να θυσιάζεσαι το πρότεινα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:21
Να μην δείτε έναν άνθρωπο να θυσιάζεται για την παγκόσμια ειρήνη ...![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
η νησος του Φειδια = φειδονησι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Make love not war ...Cecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:25Είναι, αλλά αν είναι να θυσιαστείς, να το κάνεις σωστά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:25Το να κοιμηθώ ταυτόχρονα και με ρωσίδα και με ουκρανη , δεν είναι μία μεγάλη θυσία ;
- Cecily Anne
Μα για έρωτα θα πας, δεν είπα να πολεμήσεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:26Make love not war ...Cecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:25Είναι, αλλά αν είναι να θυσιαστείς, να το κάνεις σωστά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:25
Το να κοιμηθώ ταυτόχρονα και με ρωσίδα και με ουκρανη , δεν είναι μία μεγάλη θυσία ;
Με μεγάλο συμβολικό νόημα για την παγκόσμια ειρήνη;![]()
Όταν ήμουν μικρή έπεσα στο καζάνι με την σταρχιδινηΠασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:20Η Ναϊδα γνωρίζει πολύ καλά τους τρόπους να απαντήσει. Απλά εγώ δεν θα ανεχόμουν τέτοιες κλαπαύτικες και πούστικες συμπεριφορές. Θεωρώ ντροπή, να της την πέφτουν διαρκώς με άκρως προσβλητικά λόγια. Διαφωνείς αδερφέ; Φίνα. Μην το φτάνεις στην άλλην άκρη. Δεν είναι τίμιο. Προσωπικά θα έβριζα μανάδες κι ας έτρωγα μπαν.tanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:12είναι το πώς νιώθει απλά...αφρίζει με την Νάϊδα διότι είναι μια Στωική ψυχούλα μπροστά στους κάφρους του πχόρουμ...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
θεωρείς ότι το φλέρτ σου αφερεί τον ανδρισμό ή κυριαρχία και το χαρακτηρίζεις μουνοδουλίαση ?Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:23στ αρχιδια μου πως θα με χαρακτηρισουν - κανε κανα γλυψιμο σε 40 χρονες κοπελεςtanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:18γιατί θέλεις να δείχνεις παλιοχαρακτήρας αφού δεν σε τιμά... δεν ξέρεις ότι αν αρχήσεις να επιτίθεσαι σε μια κοπέλα σαν την Νάϊδα έχεις χάσει το πλεονέκτημα και τον πόλεμο από την αρχή; Ούτε τα παντελόνια σου δεν σέβεσαι....και το δείχνεις στους άλλους ... μετά τι περιμένεις ... πώς να σε χαρακτηρίσουν ?κ αν ποτε απεξαρτηθεις απο την μουνοδουλιαση τα ξαναλεμε
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:23στ αρχιδια μου πως θα με χαρακτηρισουν - κανε κανα γλυψιμο σε 40 χρονες κοπελεςtanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:18γιατί θέλεις να δείχνεις παλιοχαρακτήρας αφού δεν σε τιμά... δεν ξέρεις ότι αν αρχήσεις να επιτίθεσαι σε μια κοπέλα σαν την Νάϊδα έχεις χάσει το πλεονέκτημα και τον πόλεμο από την αρχή; Ούτε τα παντελόνια σου δεν σέβεσαι....και το δείχνεις στους άλλους ... μετά τι περιμένεις ... πώς να σε χαρακτηρίσουν ?κ αν ποτε απεξαρτηθεις απο την μουνοδουλιαση τα ξαναλεμε
Νταξει, δεν θα πρεπε ομως να πεις τα οσα ειπες στη χ κοπελα μελος. Αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεει, απλα μην ασχολεισαι μαζι της και προσπερνα την.
Δεν ειναι ομορφο για εναν αντρα να τσακωνεται με γυναικες, ποσο μαλλον να τις χαρακτηριζει κιολας. Αν δεν γουσταρεις απλα μια γυναικα, ειτε εδω ειτε στο απο κοντα οπουδηποτε, την αφηνεις στα δικα της και συνεχιζεις στα δικα σου. Δεν αρχιζεις να τη κραζεις, γυναικα ειναι και δεν ταιριαζει σε εναν αντρα να τσαμπουκαλευεται με μια γυναικα.
Αλλωστε, δεν ειπε και κατι τραγικο ωστε να της πεις τα οσα ειπες. Θελω να πω, δεν σε προκαλεσε ωστε να δικαιωθει η αντιδραση σου σε καποιο βαθμο.
Φιλικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Volk την 24 Μάιος 2022, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Ποιος μωρέ να μου τσαμπουκαλευτεί; ο Αγις; σοβαρευτείτε.Volk έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:29
Νταξει, δεν θα πρεπε ομως να πεις τα οσα ειπες στη χ κοπελα μελος. Αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεει, απλα μην ασχολεισαι μαζι της και προσπερνα την.
Δεν ειναι ομορφο για εναν αντρα να τσακωνεται με γυναικες, ποσο μαλλον να τις χαρακτηριζει κιολας. Αν δεν γουσταρεις απλα μια γυναικα, ειτε εδω ειτε στο απο κοντα οπουδηποτε, την αφηνεις στα δικα της και συνεχιζεις στα δικα σου. Δεν αρχιζεις να τη κραζεις, γυναικα ειναι και δεν ταιριαζει σε εναν αντρα να τσαμπουκαλευεται με μια γυναικα.
Αλλωστε, δεν ειπε και κατι τραγικο ωστε να της πεις τα οσα ειπες. Θελω να πω, δεν σε προκαλεσαι ωστε να δικαιωθει η αντιδραση σου σε καποιο βαθμο.
Φιλικα![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ στην αρχή διάβασα το απατηλό της Ρούμελης και πέθανα!!!Πασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:13 Εν τω μεταξύ πετάχτηκε σαν την πορδή και το απάτητο της Ρούμελης να ενημερώσει για τα ερωτικά του. Ας όψεται που δεν θέλω να ανοίξω το κωλόστομά μου. Έλα μαζευτείτε γαμιάδες του πληκτρολογίου.
Αχχχ σε καλό σου
Ή μεγάλη προσφορά των ελλήνων νοικοκυραιων μικροαστών και αγροτών κτηνοτρόφων συμπατριωτών μου που με τα χρήματα που ξόδευαν σε μπαρ όπου δούλευαν ρωσίδες και ουκρανες μπαροβιες .. τάιζαν τόσο φτωχό πληθυσμο στις χώρες αυτές ...Cecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:27Μα για έρωτα θα πας, δεν είπα να πολεμήσεις.
Άγαλμα του αγνώστου έλληνα μπαροβιου πελάτη θα πρέπει να μας στήσει τόσο ή Ουκρανια όσο και η Ρωσια ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 4735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 146 Απαντήσεις