Και η δική μου κριτική για το Kreas στα Άνω Πετράλωνα.
Χώρος-ατμόσφαιρα 7/10.
Άνω Πετράλωνα. Περιοχή με πολλά καλά μαγαζιά εστίασης και πολλούς εξερευνητές που ψάχνουν για μία θέση στάθμευσης.
Ναι είναι πανδύσκολο να βρεις να παρκάρεις και είναι γεμάτο ανηφόρες η περιοχή ρε γαμώτο!!!
Το μαγαζί είναι γωνιακό, δομημένο σε τρία επίπεδα - στο υπόγειο η κουζίνα.
Τα επίπεδα δεν έχουν κάτι να προσφέρουν εκτός από την καταπληκτική ταράτσα. Υπέροχο για καλοκαίρι!!!
Διακόσμηση ε... Ναι υπάρχουν και κάτι καναπέδες με μαξιλαράκια εκτός από καρέκλες...
Το χειμώνα κλείνει τα πάντα και έχει θέρμανση από υπεριώδεις.
Εξυπηρέτηση 9/10
Θα έλεγα ότι ήταν περίεργα δομημένη, αλλά σε ένα τόσο ειδικευμένο μαγαζί, μάλλον είναι λογικό.
Έτσι και αλλιώς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα...
Ποιότητα φαγητού 8,0/10
Όπως βλέπετε δεν πήραμε σαλάτα αυτή τη φορά... Εμβαθύναμε άμεσα στην σαρκοφαγία!!!
- Κουβέρ με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια και ψωμί δικό τους - όλα ήταν καλά.
- φλογέρες με κιμά και καυτερή σως - κόλαση...
- πατάτες παστίτσιο - δεύτερη κόλαση...
- τηγανιτά κολοκυθάκια με ελαφριά σως γιαουρτιού. Πολύ καλή παρουσίαση, καλή γεύση.
- Για κυρίως πήρα το θηρίο με το όνομα "χοιρινό κότσι". Πολύ καλά ψημένο και μαναρισμένο. Λουκούμι. Πιο απίθανες ακόμα ήταν οι ψητές πατάτες που το συνόδευαν!!!
- Τα γλυκά κερασματάκια ήταν καλά.
Value for money 7/10
Η κρεατοφαγία κοστίζει... 35 ευρώ το άτομο...
ΥΓ 1
Σαν το χοιρινό κότσι που έχω φάει πάνω στην Ελάτη Τρικάλων, δεν υπάρχει στην Αθήνα... Εκείνο ήταν σκέτο μέλι λέμε!!!
ΥΓ2
Έχω προτείνει στην ομάδα να τους πάω σε ένα Buda bar ή σε ένα vegeterian, αλλά οι απόψεις που εκφράστηκαν με συγκεκριμένο τρόπο, με φόβισαν και το ξέχασα αμέσως...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...