!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητσοτάκης: η ΝΔ δεν είναι πια το Συντηρητικό κόμμα που κάποτε ήτανε
Re: Μητσοτάκης: η ΝΔ δεν είναι πια το Συντηρητικό κόμμα που κάποτε ήτανε
Την εξωτερική πολιτική της ΝΔ την βρίσκω πολύ καλή.
Την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικου το 2020 επίσης εξαιρετική, στη συνέχεια μας τα χάλασε
Την αμυντική πολιτική αρκετά καλή, πολύ καλύτερη από τις τελευταίες κυβερνήσεις.
Στην εσωτερική πολιτική διαφωνώ πολύ σε πολλά.
Αν με ρωτήσεις αν ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος από τον Τσίπρα θα σου πω ναι, κατά πολύ.
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τον ψηφίσω
Την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικου το 2020 επίσης εξαιρετική, στη συνέχεια μας τα χάλασε
Την αμυντική πολιτική αρκετά καλή, πολύ καλύτερη από τις τελευταίες κυβερνήσεις.
Στην εσωτερική πολιτική διαφωνώ πολύ σε πολλά.
Αν με ρωτήσεις αν ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος από τον Τσίπρα θα σου πω ναι, κατά πολύ.
- wooded glade
Ήταν πριν το 81.
Έκανε τις επιχειρήσεις αρετή.
Αυτό άλλαξε με το πασόκ & θυμάμαι χαρακτηριστικά το 83 με τον τελικό Αμβούργο - Γιούβε όλες οι τάνες είχαν ξαμοληθεί στους δρόμους.
Αλλά γιατί έκαναν κέφι τους Ιταλιάνους δεν ξέρω.
Με το οκ φύσηξε άνεμος ελευθερίας.
Μετά η νδ του 90 δεν είχε σχέση με την παλιά.
Τα αβγά φώναζαν "ο Φλωράκης στο Γουδί κι ο Καραμανλής μαζί".
Έκανε τις επιχειρήσεις αρετή.
Αυτό άλλαξε με το πασόκ & θυμάμαι χαρακτηριστικά το 83 με τον τελικό Αμβούργο - Γιούβε όλες οι τάνες είχαν ξαμοληθεί στους δρόμους.
Αλλά γιατί έκαναν κέφι τους Ιταλιάνους δεν ξέρω.
Με το οκ φύσηξε άνεμος ελευθερίας.
Μετά η νδ του 90 δεν είχε σχέση με την παλιά.
Τα αβγά φώναζαν "ο Φλωράκης στο Γουδί κι ο Καραμανλής μαζί".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αυτά τα ξέρουμε. Δεν γίνεται στην Ελλάδα καθαρό λαϊκοδεξιό κόμμα εξουσίας. Θέλει eurofriendly
Ordem e Progresso.
- wooded glade
Το 80 τα κουμούνια τα κυνηγάγανε ακόμα στο στρατό.Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2022, 19:58 Αυτά τα ξέρουμε. Δεν γίνεται στην Ελλάδα καθαρό λαϊκοδεξιό κόμμα εξουσίας. Θέλει eurofriendly
Δηλαδή τι τα κυνηγάγανε. Απλά τα συγκέντρωναν όλα μαζί σε ένα σημείο να μην τα έχουν να ανακατεύονται με τα κανονικά στρατά. Ξέραμε ότι ο σταθμός προμηθειών ήταν η επιστασία των κουμουνιών. Αλλά τα κουμούνια φώναζαν ότι δεν τους έδιναν γαλλόνια.
Οι αξιωματικοί, σύμφωνα με τους μυστικούς φακέλους-CIA που έφτιαχνα εγώ, ήταν ΝΔ βασικά -ή το έπαιζαν. Οι αντίθετοι το έπαιζαν Ζίγδης, δεν ανέφεραν το οκ. Φυσικά μερικούς πρώην απριλιέϊσιον τους είχα κόψει κίνηση αλλά και μερικούς πρώην king.
Μετά την έλευση οκ δεν έκατσα πολύ, αλλά πολλά από τα καραβάνια έγλειφαν το οκ τότε. Ένας αρχισμηνίας στο προσκλητήριο ήρθε δίπλα μου και φώναζε "εόκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο ρέϊϊϊϊϊ¨, κάτσε προσχέϊ".
Μετά πήρα απολυτήριο, πήγα και σε ένα ζαχαροπλαστείο και αγόρασα γλυκά και τους λέω "καλό οκ παίδες, εγώ αναχωρώ".
Από ένα κουμούνι πάντως έφαγα 5 μέρες φ μιά μέρα.
Αυτός ήθελε να κάνει κοπάνα ενώ είχε κράτηση και εγώ που ήμουνα αρχιφύλακας τον άφησα.
Ήξερα ότι οι κοπανατζήδες ήταν σπαθένιοι και αν τους πιάνανε λέγανε "από τα σύρματα φύγαμε".
Το κουμούνι όμως το είδαν το πρωϊ που επέστρεφε και το τσακώσανε. Οπότε πάει και λέει αυτός "ο αρχιφύλακας με άφησε !".
Τώρα που το θυμήθηκα το κουμούνι μου είχε πει ψέμματα "είμαι εξοδούχος" - αλλά βέβαια ώφειλα να ξέρω ότι είναι υπό κράτηση.
-
talaipwros
Theseus έγραψε: 11 Μάιος 2022, 19:13
Πότε ήταν συντηρητικό?
- wooded glade
Τα κουμούνια που ήξερα:
- Ο χαφιές.
- Δεύτερος χαφιές - πήρα άδεια και του άφησα να συμπληρώσει μία αναφορά και την έκανε λάθος (μν την έκανε).
- Ένας βλάκας.
- Ένας άλλος βλάκας που ήταν οκ βασικά αλλά το έπαιζε σκληρός (αυτός έμαθα μετά ότι έκανε αγοραπωλησίες αυτοκινήτων και τον έπιασαν κορόϊδο και τον έκλεψαν).
- Ένα καλό κουμούνι που αργότερα έγινε στέλεχος στον Περισσώφ.
- Ο χαφιές.
- Δεύτερος χαφιές - πήρα άδεια και του άφησα να συμπληρώσει μία αναφορά και την έκανε λάθος (μν την έκανε).
- Ένας βλάκας.
- Ένας άλλος βλάκας που ήταν οκ βασικά αλλά το έπαιζε σκληρός (αυτός έμαθα μετά ότι έκανε αγοραπωλησίες αυτοκινήτων και τον έπιασαν κορόϊδο και τον έκλεψαν).
- Ένα καλό κουμούνι που αργότερα έγινε στέλεχος στον Περισσώφ.
Επιτέλους! Το θέμα είναι να διώξει και τους συντηρητικούς από το κόμμα.Animal έγραψε: 11 Μάιος 2022, 16:26 Από χαστούκι σε χαστούκι τους πάει τους Δεξιούς![]()
.Για να δω ποιοι θα τον ξαναψηφίσουν: https://www.bankingnews.gr/politiki/art ... -2-0-i-3-0
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Παλιά δεν είχε Άδωνη, Βορίδη και Πλεύρη, τώρα τους έχει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις