seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:33
Αυτό πρέπει να βάλω το μέτρο στο σχέδιο να μετρήσω.
Αν κάνεις ένα ίδιο σχέδιο με τις κάθετες και οριζόντιες συντεταγμένες υπό κλίμακα 1 τόνος = 1 εκατοστό, και βάλεις τις μοίρες ( 39 ) στο ακτίνιο. εκεί που το ακτίνιο εφάπτεται στην διαγώνιο, είναι η μέτρηση που ζητάς. Βάζεις το μέτρο και μετράς το ακτίνιο και βρίσκεις την δύναμη.
Όσα εκατοστά μετρήσεις τόνοι είναι.
Ναι, αυτά λέει λίγο πολύ και στο βιβλίο του γυμνασίου.
Έλεγα μήπως ήξερες να το κάνεις με την "τριγωνομετρική μέθοδο" αλλά από ότι βλέπω νομίζεις πως αυτός ο όρος σημαίνει να ζωγραφίζεις στο μιλιμετρέ.
"Μαθηματικά τριγωνομετρίας"
8 χρόνια σχέδιο έκανα μηχανολογικό και αρχιτεκτονικό. Εσύ ξέρεις? ΟΧΙ
Εσύ ξέρεις να κάνεις αυτό στην φωτογραφεία ? ΟΧΙ
μαστορα, εισαι καλλιτεχνης....
μην τους λες αλλα, δεν ξερουν.... πρωτα τα γραφει το imperium και μετα τα διαβαζουν με την παπαγαλιστη μεθοδο σαν φωτογραφικο copy-paste και αναθεμα αν καταλαβαινουν τι λεει το imperium, και το παιζουν καθηγηταδες που διδασκουν imperium που δεν εχουν οι ιδιοι αλλα μονο αντιγραφουν με κλοπη πνευματικης και εμπειρικης ιδιοκτησιας του imperium.....
αντιλαβού...
γι αυτο λας βεγας > καζινο,
γιελλαδα > το ξυνω και τομπίνω...
seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 18:04
Μόνο που εγώ ξέρω να σου επιλύσω σε πολυκατοικία τις αξονικές δυνάμεις ( Ν ) των τενόντων σε έναν πολύ ισχυρό σεισμό αφού πρώτα επιλύσω το μέγεθος της επιτάχυνσης και τις δυνάμεις αδράνειας αν δεν είναι δοσμένα.
Σαφέστατα δεν ξέρεις να υπολογίζεις επιταχύνσεις. Ούτε την επιτάχυνση σε μια βασική μετατόπιση μπορείς, ούτε έστω ξέρεις το βασικό τύπο (στον έγραψα εγώ, ούτε κατάλαβες τι σημαίνει). Δεν ξέρεις να υπολογίσεις ούτε καν την επιτάχυνση στο τσιμέντο που κουνάς, παρόλο που βάζεις το βίντεο ξανά και ξανά εδώ και τόσα χρόνια.
Για αυτό σου λέω: βάλε πάλι τα ίδια σεντόνια. Αυτό ναι, το ξέρεις
Η συχνότητα είναι οι πλήρης διαδρομές στην μονάδα του χρόνου.
Η επιτάχυνση εκφράζει το ρυθμό αλλαγής της ταχύτητας
Τον τύπο σου τον έδωσα και εγώ μαζί με την επίλυση.
Αν δεν μπορείς να μου υποδείξεις το λάθος μου τότε μίλα μόνος σου.
seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 18:57
Ποιον τύπο μου έδωσες, έναν που δεν ήξερες γιατί έχει "πλην" επειδή από κάπου το αντέγραψες;
Στο υπέδειξα και το λάθος (ένα από τα πολλά): δεν έχεις δώσει απόδειξη ότι το τσιμέντο σου εκτελεί "ομαλή αρμονική ταλάντωση" και άρα δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τους τύπους (πχ επιτάχυνσης) για αυτή την κίνηση.
seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 18:57
Ποιον τύπο μου έδωσες, έναν που δεν ήξερες γιατί έχει "πλην" επειδή από κάπου το αντέγραψες;
Στο υπέδειξα και το λάθος (ένα από τα πολλά): δεν έχεις δώσει απόδειξη ότι το τσιμέντο σου εκτελεί "ομαλή αρμονική ταλάντωση" και άρα δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τους τύπους (πχ επιτάχυνσης) για αυτή την κίνηση.
Φυσικά αντέγραψα τον τύπο την επιτάχυνσης Και εσύ αντιγραφή τους κάνεις.
Ναι, αυτά λέει λίγο πολύ και στο βιβλίο του γυμνασίου.
Έλεγα μήπως ήξερες να το κάνεις με την "τριγωνομετρική μέθοδο" αλλά από ότι βλέπω νομίζεις πως αυτός ο όρος σημαίνει να ζωγραφίζεις στο μιλιμετρέ.
"Μαθηματικά τριγωνομετρίας"
μην τους λες αλλα, δεν ξερουν.... πρωτα τα γραφει το imperium και μετα τα διαβαζουν με την παπαγαλιστη μεθοδο σαν φωτογραφικο copy-paste και αναθεμα αν καταλαβαινουν τι λεει το imperium, και το παιζουν καθηγηταδες που διδασκουν imperium που δεν εχουν οι ιδιοι αλλα μονο αντιγραφουν με κλοπη πνευματικης και εμπειρικης ιδιοκτησιας του imperium.....
αντιλαβού...
seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 19:43
Φυσικά αντέγραψα τον τύπο την επιτάχυνσης Και εσύ αντιγραφή τους κάνεις.
Η διαφορά προφέσορα είναι πως οι υπόλοιποι ξέρουν γιατί έχει πχ πλην εκείνος ο τύπος. Δεν πειράζει, όμως, αυτά είναι για καθηγητές πανεπιστημίου! Εσένα μη σε απασχολεί γιατί κάνεις έρευνα υψηλού επιπέδου
Λοιπόν, περιμένω την απόδειξη ότι το τσιμέντο κάνει αρμονική ταλάντωση. Το ΔΙΚΟ ΣΟΥ τσιμέντο, αυτό που δείχνεις τόσα χρόνια.
seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:15
αντιλαβού...
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Μαρ 2022, 17:29
Ρε μηχανικέ τρομάρα σου, θα κάνεις μια τακτοποίηση στο μυλοπότα;
Δεν έχω ενεργοποιήσει το πτυχίο μου.
Οπότε, λες μπαρούφες...
Είσαι και ξεχασιάρης Αφαίρεσες από την δημοσίευση το τέλος και οι
επανεγγραφέντες το 1975.
Οπότε ως συνήθως λες μαλακίες στον κύβο.
Αργότερα κατάργησαν τους εργοδηγούς και μας αναβάθμισαν σε πολιτικούς μηχανικούς.
seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 20:22
Είσαι και ξεχασιάρης Αφαίρεσες από την δημοσίευση το τέλος και οι
επανεγγραφέντες το 1975.
Οπότε ως συνήθως λες μαλακίες στον κύβο.
Αργότερα κατάργησαν τους εργοδηγούς και μας αναβάθμισαν σε πολιτικούς μηχανικούς.
Λες ΨΕΜΑΤΑ.
Αυτή η υποσημείωση αφορά το 1. Αρχιτεκτονικές εργασίες.
Εγώ λεω για το 2. ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Και στις Στατικες, ΔΕΝ υπάρχει "επανεγγραφέντες το 1975". Άνοιξε τα στραβά σου.
Αλλά, ΔΕΝ μας είπες για αυτό, που το δήλωσες εσύ ο ίδιος: