!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Chainis έγραψε: 06 Μάιος 2022, 09:11
Pogol έγραψε: 05 Μάιος 2022, 22:01
Δημοκράτης έγραψε: 05 Μάιος 2022, 20:02
καταλάβαμε :lol:
Δεν μας λες τσακάλι, αφού το 97% της μαριούπολης ήταν ρωσσόφωνοι γιατί η ρωσσία χρειαζόταν αν την ισοπεδώσει για να την πάρει; Τι σε λέει αυτό για τους ρωσσόφωνους ουκρανούς;
Δεν ήταν μόνοι τους. Είχαν παρέα τον Ουκρανικό στρατό. Ταμπουρωμένο στις πολυκατοικίες τους. Εκατοντάδες βίντεο, με ανθρώπους να καταριούνται.
Σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένοι με τον πόλεμο. Κανείς δεν θα ήταν. Και οι Σμυρνιοί, αν τους ρωτούσες, θα εύχονταν να μην ερχόταν ποτέ ο Ελληνικός Στρατός.
Άλλο να καταδικάζουμε τον πόλεμο, (πιστεύεις ότι πραγματικά τον χαίρονται τα "πουτινάκια";), και άλλο να εξισώνουμε την Ρωσία, με την Γερμανία του 40’. Οι υπερβολή, δεν βοηθάει. Θα έλεγα ότι είναι η αιτία των πολέμων.
Οι Σμύρνιοί γιόρταζαν μια βδομάδα όταν πήγε το 19 ο ελληνικός στρατός εκεί και δεν υπήρχε σπίτι χωρίς ελληνική σημαία.
Έχεις λάθος πληροφορίες.

Εγώ πάντως δεν είδα κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπιζότανν εχθρικά στην Μαριούπολη.
Δεν είδα τους Ουκρανούς να καταστρέφουν την πόλη.
Είδα να ισοπεδώνετα από ρωσικά όπλα πράγμα που μου λέει ότι οι Ρώσοι αδιαφορούσαν για τους κατοίκους, άρα μάλλον δεν τους θεωρούσαν και τόσο Ρώσους.

Από την μια οι Ρώσοι δεν θέλουν να καταστρέψουν το Κίεβο που ζουν Ουκρανοί (λόγια των υποστηρικτών τους) και απέσυραν τον στρατό τους κι από την άλλη εξαφανίζουν μια πόλη με 97% ρωσόφωνους και ρωσόφιλους.
Κατά τα άλλα όλα καλά! :lol:
Παικταρα μου, εσυ απο την αλλη ειδες ανακαταληψη Χερσωνας και Οδησσου και ανθρωπους να πανε οικιοθελως στο Αζοφσταλ, ενω ο υπολοιπος κοσμος τους εγκλωβισμενους στρατιωτες να θελουν να τους ανταλλαξουν με φαγητο και φαρμακα. :102:

Δεν θελαν οι Ρωσοι να ισοπεδωσουν το Κιεβο γιατι εκει ζουν Ουκρανοι; ( :lol: ) ; Το επιβεβαιωσαν και οι υποστηρικτες τους; Ολα καλα αγορινα μου, φτανει να εχουμε αποψη :smt023

Εξαλλου ειμαι σιγουρος οτι δεν ενημερωνεσαι απο το ΠρωτοΘεμα, In.gr , Καθημερινη, Εσπρεσσο, Πτηση, Ονισενκο, Λαπατινα, Πονομαρενκο, Darth Putin, NATOdidnothingwrong.org κ.α , οποτε ειμαι ησυχος για την ποιοτητα ενημερωσης που εχεις. :smt023
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Esperos έγραψε: 06 Μάιος 2022, 09:06 Δεν χρειαζόταν να δώσει ο Γιανούκοβιτς καμία εντολή, ήταν ο υπάλληλος του Πούτιν, όπως υπάλληλος είναι ο λευκορώσος και όλοι οι μούλοι εκεί στα ανατολικά.

Εικόνα

Εικόνα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

vagabondo έγραψε: 06 Μάιος 2022, 10:44
Esperos έγραψε: 06 Μάιος 2022, 09:06 Δεν χρειαζόταν να δώσει ο Γιανούκοβιτς καμία εντολή, ήταν ο υπάλληλος του Πούτιν, όπως υπάλληλος είναι ο λευκορώσος και όλοι οι μούλοι εκεί στα ανατολικά.

Εικόνα

Εικόνα
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά;
Του Ζελένσκι, του πρότειναν να τον φυγαδεύσουν και δεν. Και φράγκα έχει και ακίνητα (για πότε η ρωσική αντικατασκοπεία τα έβγαλε όλα στη φόρα, ε?) αλλά να φύγαδευθεί, δεν έφυγε και έφερε την ανατροπή. Ρεζίλεψε τον δεύτερο στρατό του κόσμου , και καλά, σε στρατό της καρπαζιάς και της ψολι@ς και επιπλέον ξετρυπώθηκαν όλοι οι ρουβλομπουκομένοι ρωσοτσολιάδες προβοκάτορες σε όλο το δυτικό κόσμο.

Και μόνο για αυτό, που παρέμεινε, είναι ήρωας.

Και ο δικός μας Παπαφλέσσας, ένα καθίκι ήταν και ψώνιο και πρωτεργάτης στον εμφύλιο, καθάριζε κολοκοτρωνικούς.
στο Μανιάκι όμως δεν έφυγε, θα μπορούσε και να μην είχε πάει καν. Το ίδιο και ο Ζελένσκι.
Και συνεχίζω να διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.
Για πότε η κοινή γνώμη έμαθε πως ο ζελένσκι ήταν έτσι αλλιώς και εκανε και αυτό και εκείνο και υπάλληλος του αμερικανού...
όλα αυτά είναι καραμπινάτες προβοκάτσιες προπαγάνδες ρωσικής γκαγκεμπεδίτικης έμπνευσης.

Μια χαρά παιδί είναι. Μακάρι να είχει η ΕΕ ένα τέτοια μάγκα να μας ισιώσει και να δεις εκεί στις Βρυξέλες τους φρουιζελέδες να τρέχουν για σύνταξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Esperos την 06 Μάιος 2022, 10:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios »

"Στην ανατολική Ουκρανία κ στην Κριμαία ο κόσμος θέλει να μιλάει ρωσικά..μην τους ενοχλείτε άλλο..μην τους ενοχλείτε..με την Ρωσία είμαστε ο ίδιος λαός,το ίδιο αίμα,γλώσσα.."

***Ζελένσκυ συνέντευξη 2014,πριν ταξιδέψει στην έδρα της CIA...

https://t.co/ecgsP4c9ke
Άβαταρ μέλους
Esperos

Befaios έγραψε: 06 Μάιος 2022, 10:50 "Στην ανατολική Ουκρανία κ στην Κριμαία ο κόσμος θέλει να μιλάει ρωσικά..μην τους ενοχλείτε άλλο..μην τους ενοχλείτε..με την Ρωσία είμαστε ο ίδιος λαός,το ίδιο αίμα,γλώσσα.."

Αυστραλοί Καναδοί Αμερικανοί μιλάνε εγγλέζικα αλλά δεν θεωρούν τους εαυτούς τους εγγλέζους, άντε με αυτές τις σοβιετικο γκαγκεμπίτικες προπαγάνδες.

Μου φαίνεται όλο αυτά τα χρόνια με το "φωνιάδες των λαών αμερικάνοι", φάγαμε μεγάλη ρωσικη παπάτζα. ουστ προβοκάτορες, ξεβρακωθήκατε και ξετρυπωθήκατε, τώρα θα ψοφήσει και ο Πούτιν και μια χαρά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Έσπερος συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και πάλι.

Το Ουκρανικό Έθνος είναι πλαστό πως να το κάνουμε;

Να ψοφήσει ο Πούτιν, αλλά έρχεται ο Τζιουγκάνοφ.

Μουαχαχαχ.

https://twitter.com/gbazov/status/15224 ... iqlwA&s=19
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios »

Esperos έγραψε: 06 Μάιος 2022, 10:55
Befaios έγραψε: 06 Μάιος 2022, 10:50 "Στην ανατολική Ουκρανία κ στην Κριμαία ο κόσμος θέλει να μιλάει ρωσικά..μην τους ενοχλείτε άλλο..μην τους ενοχλείτε..με την Ρωσία είμαστε ο ίδιος λαός,το ίδιο αίμα,γλώσσα.."

Αυστραλοί Καναδοί Αμερικανοί μιλάνε εγγλέζικα αλλά δεν θεωρούν τους εαυτούς τους εγγλέζους, άντε με αυτές τις σοβιετικο γκαγκεμπίτικες προπαγάνδες.

Μου φαίνεται όλο αυτά τα χρόνια με το "φωνιάδες των λαών αμερικάνοι", φάγαμε μεγάλη ρωσικη παπάτζα. ουστ προβοκάτορες, ξεβρακωθήκατε και ξετρυπωθήκατε, τώρα θα ψοφήσει και ο Πούτιν και μια χαρά.

Εικόνα

Καλύτερα να μάθεις ιστορία και μετά γράψε.
Η Ουκρανία δεν δημιουργήθηκε στον νέο κόσμο μετά την ανακάλυψη του Κολόμβου.
Η υποκρισία φαίνεται να ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Крaсная армия έγραψε: 06 Μάιος 2022, 09:31
Chainis έγραψε: 06 Μάιος 2022, 09:11
Pogol έγραψε: 05 Μάιος 2022, 22:01

Δεν ήταν μόνοι τους. Είχαν παρέα τον Ουκρανικό στρατό. Ταμπουρωμένο στις πολυκατοικίες τους. Εκατοντάδες βίντεο, με ανθρώπους να καταριούνται.
Σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένοι με τον πόλεμο. Κανείς δεν θα ήταν. Και οι Σμυρνιοί, αν τους ρωτούσες, θα εύχονταν να μην ερχόταν ποτέ ο Ελληνικός Στρατός.
Άλλο να καταδικάζουμε τον πόλεμο, (πιστεύεις ότι πραγματικά τον χαίρονται τα "πουτινάκια";), και άλλο να εξισώνουμε την Ρωσία, με την Γερμανία του 40’. Οι υπερβολή, δεν βοηθάει. Θα έλεγα ότι είναι η αιτία των πολέμων.
Οι Σμύρνιοί γιόρταζαν μια βδομάδα όταν πήγε το 19 ο ελληνικός στρατός εκεί και δεν υπήρχε σπίτι χωρίς ελληνική σημαία.
Έχεις λάθος πληροφορίες.

Εγώ πάντως δεν είδα κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπιζότανν εχθρικά στην Μαριούπολη.
Δεν είδα τους Ουκρανούς να καταστρέφουν την πόλη.
Είδα να ισοπεδώνετα από ρωσικά όπλα πράγμα που μου λέει ότι οι Ρώσοι αδιαφορούσαν για τους κατοίκους, άρα μάλλον δεν τους θεωρούσαν και τόσο Ρώσους.

Από την μια οι Ρώσοι δεν θέλουν να καταστρέψουν το Κίεβο που ζουν Ουκρανοί (λόγια των υποστηρικτών τους) και απέσυραν τον στρατό τους κι από την άλλη εξαφανίζουν μια πόλη με 97% ρωσόφωνους και ρωσόφιλους.
Κατά τα άλλα όλα καλά! :lol:
Πάλι μαλακίες γράφεις.

Από τότε που την πήραν μετά από μάχες αρχές του 2015 οι Ουκρανοί την είχαν μόνιμα στρατικοποιημένη.
Στο ψυχιατρείο σου εσύ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Befaios έγραψε: 06 Μάιος 2022, 11:15

Εικόνα

Ο ναζισμός βλέπω γνωρίζει νέα αναγέννηση. Παλιά με τα "αίματα", τώρα με τα haplogroups.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Крaсная армия έγραψε: 06 Μάιος 2022, 10:59Το Ουκρανικό Έθνος είναι πλαστό πως να το κάνουμε;
Κανείς δεν σε ρώτησε. Σε όλα τα έθνη είναι το ίδιο. Αν εκείνοι που ανήκουν σε αυτά λένε πως ανήκουν σε ένα έθνος, τότε το έθνος αυτό υπάρχει και δεν είναι περισσότερο πλαστό από τα υπόλοιπα.

Ακόμη και αν έχει μείνει σε κάποιους αμφιβολία, φρόντισε ο Πούτιν να την διαλύσει. Ποιοί είναι οι Ουκρανοί; Αυτοί που μάχονται τον φασίστα εισβολέα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Esperos

Befaios έγραψε: 06 Μάιος 2022, 11:15

Εικόνα

Όχι, δεν γουστάρω να μαθαίνω ιστορία, λογική και εντοπισμό λακέδων του καπακαπα πουτιν ρωσοτσολιάδες προβοκάτορες γουστάρω να ανιχνεύω και να ξετρυπώνω.
Είναι η Ουκρανία μέλος του ΟΗΕ ανεξάρτητο κράτος ? Ναι ή όχι ?
Το τι ήταν πριν 200 χρόνια, ας πει ο νεοναζί Πούτιν ότι είναι ιστορικό το ζήτημα.
Θέλει όλες τις χώρες να είναι σούζα όπως η λευκορωσία αλλιώς όποιος μιλάει ρώσικα κινδυνεύει.

Αφήστε τις προβοκάτσιες, σύντομα θα ψοφήσει ο Πούτιν, δεν μπορεί να σταθεί όρθιος λένε, του τρέχουν και τα σάλια, αστα...σαν κάτι ανώμαλους γέρους πελάτες σε μπουρδέλα είναι, θα ψοφήσει λοιπόν και θα μείνετε απλέρωτα τρολάκια, μόνο ο μπογιόπουλος και ο άλλος αρχηγος του καπακαπα ο μήτσος κάτι θα ματσακουλιάσουν επειδή πλερώνονται με προκαταβολές - μπροστάντζα, οι υπόλοιποι που κάνει να "λαμβάνουν", απλέρωτοι.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Esperos έγραψε: 06 Μάιος 2022, 11:41 Είναι η Ουκρανία μέλος του ΟΗΕ ανεξάρτητο κράτος ?
Την έκανε ο Στάλιν μάλιστα. :smt005: Έγραψα ότι η πρωτοτυπία της κατάστασης είναι ότι όλα οι Ρώσοι τα έκαναν και μάλιστα αυτοί οι Ρώσοι,τους οποίους υποστηρίζουν οι αριστεροί.Τουλάχιστον οι τσαρικοί θα μπορούσαν να πουν ότι δεν φταίμε εμείς αλλά οι σοβιετόφρονες είναι σε παράνοια.
Ο Λένιν δημιούργησε την Ουκρανία φώναζε ο Πούτιν αλλά αυτός είναι που θέλει να ξαναβάλει τα αγάλματα αυτού που την δημιούργησε.
Ο Λένιν τη δημιούργησε,ο Στάλιν απαίτησε να γίνει χωριστό ιδρυτικό μέλος του ΟΗΕ πέρα από την ΕΣΣΔ και ο Γέλτσιν διαλύοντας την ΕΣΣΔ ουσιαστικά την έδιωξε από το κοινό κράτος.
Άβαταρ μέλους
Esperos

πατησιωτης έγραψε: 06 Μάιος 2022, 11:47
Esperos έγραψε: 06 Μάιος 2022, 11:41 Είναι η Ουκρανία μέλος του ΟΗΕ ανεξάρτητο κράτος ?
Την έκανε ο Στάλιν μάλιστα. :smt005: Έγραψα ότι η πρωτοτυπία της κατάστασης είναι ότι όλα οι Ρώσοι τα έκαναν και μάλιστα αυτοί οι Ρώσοι,τους οποίους υποστηρίζουν οι αριστεροί.Τουλάχιστον οι τσαρικοί θα μπορούσαν να πουν ότι δεν φταίμε εμείς αλλά οι σοβιετόφρονες είναι σε παράνοια.
Ο Λένιν δημιούργησε την Ουκρανία φώναζε ο Πούτιν αλλά αυτός είναι που θέλει να ξαναβάλει τα αγάλματα αυτού που την δημιούργησε.
Ο Λένιν τη δημιούργησε,ο Στάλιν απαίτησε να γίνει χωριστό ιδρυτικό μέλος του ΟΗΕ πέρα από την ΕΣΣΔ και ο Γέλτσιν διαλύοντας την ΕΣΣΔ ουσιαστικά την έδιωξε από το κοινό κράτος.
Ναι, δεν βγάζεις άκρη.
Και ο ξεκάθαρα καραφασίστας νεοναζί Πούτιν, μας παριστάνει τον νεοναζοκτόνο , για όλους τους καπακαπα είναι ηρωας (και έχω πολλούς καπακαπα γνωστούς φίλους και συγγενείς, μέχρι και στη βουλή ) ο άνθρωπος που διέλυσε την εσσδ, τώρα ήρωας και ελπίδα τοων καπακαπα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, το ξεβράκωμα όλων των προβοκατόρων του πουτιν,μ προβοκάτορες σε όλα τα επίπεδα, χωμένοι παντού...
Από διανοητές κλαινμαιν, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, τηλεπωλητές, νεοναζήδες, ψεκασμένους βελοπουλικούς ελάνιους μα τα πρωτόκολλα.
Εδώ βλέπεις χρυσαύγουλα, χέρι χέρι με καπακαπα στην κοινό ιδεολογικό αγώνα.
Όλο το αντιδυτικό μένος , σύσσωμο στον αγώνα ενάντια στον κοινοβουλευτισμό και στις αξίες της Δύσης.
Μας λένε κυρπαντελήδες και μιλάμε είναι οι υπαριθμόν ένα λακέδες τσιράκια και προβοκάτορες , οπαδοί της κακομοιριάς, τεμπέληδες.

Τόσα χρόνια μας εντόπιζαν στο τσακμπαμ ποιος είναι τσιράκι των αμερικάνων και του νατο, δεν θυμάμαι ουτε μισή φορά να εντοπίζουν
τσιράκια και λακέδες του πουτιν της τότε γκαγκεμπε και τα λοιπά. Εκεί, δεν υπήρχαν...

Το δεύτερο που μου κάνει εντύπωση, με πόση ταχύτητα "ενημερώθηκε" η κοινή γνώμη για το ποιόν του Ζελένσκι.
Έμαθα μέχρι και πότε είχε τα πρώτα του σεξουαλικά βήματα, πόσες βίλες έχει στην Ιταλία, πόσα μύρια σε οφσορ πότε του είπανε οι ηπα, τι του είπανε, πόση ώρα του λέγανε, όλα αυτά είναι ξεκάθαρες προβοκάτσιες προπαγάνδες.
Για την περιουσία του Πόυτιν (poo tin) ουδείς αναφέρεται, τρία πουλάκια.
Πως ξαφνικά γέμισε ο κόσμος ρωσους ολιγάρχες, τσιμουδιά στα μιντια ρε παιδάκι μου.

Τι σου είναι η προπαγάνδα και τι δουλειά κάνουν οι προβοκάτορες, ε;
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”