!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
talaipwros
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Τι εγινε; την τυχη της εαρινης επιθεσης του μουσολινι ειχε η μεγαλη αντεπιθεση του ναζοπουτιν;
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Απρ 2022, 13:49 Η σωστη πλευρα της ιστοριας δεν εχει αναγκη απο εισβολες και ιμπεριαλιστικους πολεμους.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
talaipwros
εντωμεταξυ η αποσταση χαρκοβο-ρωσια, περπατιεται.
Ουτε αυτο δεν μπορουν τοσο καιρο να καταλαβουν οι αχρηστοι ναζι
Οι ντόπιοι στο Χάρκοβο ανέκαθεν είχαν και έχουν Ρωσικό φρόνημα. Εξαιρούνται οι εγκάθετοι που μετοίκησαν τελευταία και τα κυβερνητικά στρατεύματα. Οκτώ χρόνια που μαίνεται ο πόλεμος δεν ρώτησες κανένα Ουκρανό από το Χάρκοβο επισκέπτη στην Ελλάδα για να σου πεί; Τώρα βέβαια οι υποστηρικτές των Ουκρανών θα σου πούν ότι μετά τα πρόσφατα έκτροπα άλλαξαν στάση οι ντόπιοιtalaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:04 εντωμεταξυ η αποσταση χαρκοβο-ρωσια, περπατιεται.
- Υδράργυρος
Το καραμπαμπισεςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Απρ 2022, 13:49Η σωστη πλευρα της ιστοριας δεν εχει αναγκη απο εισβολες και ιμπεριαλιστικους πολεμους.Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2022, 13:45Η σωστη πλευρα της ιστοριας πλησιαζει τη μοσχα. Αλλα 1000 χλμ μεινανε
-
talaipwros
Pillars έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:21Οι ντόπιοι στο Χάρκοβο ανέκαθεν είχαν και έχουν Ρωσικό φρόνημα. Εξαιρούνται οι εγκάθετοι που μετοίκησαν τελευταία και τα κυβερνητικά στρατεύματα. Οκτώ χρόνια που μαίνεται ο πόλεμος δεν ρώτησες κανένα Ουκρανό από το Χάρκοβο επισκέπτη στην Ελλάδα για να σου πεί; Τώρα βέβαια οι υποστηρικτές των Ουκρανών θα σου πούν ότι μετά τα πρόσφατα έκτροπα άλλαξαν στάση οι ντόπιοιtalaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:04 εντωμεταξυ η αποσταση χαρκοβο-ρωσια, περπατιεται.
Ουτε αυτο δεν μπορουν τοσο καιρο να καταλαβουν οι αχρηστοι ναζικαι πλέον είναι υπέρ του Ουκρανικού καθεστώτος αλλά γιατί να το πιστέψουμε; Παρείσακτοι είναι εκεί οι Ουκρανοί στρατιώτες αλλά η τακτική των Ουκρανών ναζί έχουν αποδείξει ότι είναι να στρέψουν ντόπιους και ξένους εναντίων των Ρώσων και μετά χωρίς εμπόδια να προχωρήσουν στην τελική λύση, την γενοκτονία των ντόπιων που επαναλαμβάνω έχουν Ρώσικο φρόνημα!!
καποιος τουρκος σε καποιο φορουμ προπαγανδιζει τουρκικη επιθεση
Οι ντόπιοι στην Αλεξανδρουπολη ανέκαθεν είχαν και έχουν Τουρκικο φρόνημα. Εξαιρούνται οι εγκάθετοι που μετοίκησαν τελευταία και τα κυβερνητικά στρατεύματα. Τοσο καιρο δεν ρώτησες κανένα Ελληνα από την Αλεξανδρουπολη επισκέπτη στην χωρα σου για να σου πεί; Τώρα βέβαια οι υποστηρικτές των Ελληνων θα σου πούν ότι μετά τα πρόσφατα έκτροπα άλλαξαν στάση οι ντόπιοικαι πλέον είναι υπέρ του Ελληνικου καθεστώτος αλλά γιατί να το πιστέψουμε; Παρείσακτοι είναι εκεί οι Ελληνες στρατιώτες αλλά η τακτική των Ελληνων ναζί έχουν αποδείξει ότι είναι να στρέψουν ντόπιους και ξένους εναντίων των Τουρκων και μετά χωρίς εμπόδια να προχωρήσουν στην τελική λύση, την γενοκτονία των ντόπιων που επαναλαμβάνω έχουν Τουρκικο φρόνημα!!
- Sid Vicious
Εγω πιστευω πως λες ειτε βλακειες ή ψεμματα καθως μια κοπελα που γνωριζω προσωπικα απο το Χαρκοβο (οπως και απο Χερσωνα) καθε αλλο απο Ρωσικο φρονημα εχουν. Ενταξει ενα ατομο ειναι μικρο δειγμα αλλα δειχνει οτι δεν ειναι ετσι οπως λες τα πραγματα.Pillars έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:21Οι ντόπιοι στο Χάρκοβο ανέκαθεν είχαν και έχουν Ρωσικό φρόνημα. Εξαιρούνται οι εγκάθετοι που μετοίκησαν τελευταία και τα κυβερνητικά στρατεύματα. Οκτώ χρόνια που μαίνεται ο πόλεμος δεν ρώτησες κανένα Ουκρανό από το Χάρκοβο επισκέπτη στην Ελλάδα για να σου πεί; Τώρα βέβαια οι υποστηρικτές των Ουκρανών θα σου πούν ότι μετά τα πρόσφατα έκτροπα άλλαξαν στάση οι ντόπιοιtalaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:04 εντωμεταξυ η αποσταση χαρκοβο-ρωσια, περπατιεται.
Ουτε αυτο δεν μπορουν τοσο καιρο να καταλαβουν οι αχρηστοι ναζικαι πλέον είναι υπέρ του Ουκρανικού καθεστώτος αλλά γιατί να το πιστέψουμε; Παρείσακτοι είναι εκεί οι Ουκρανοί στρατιώτες αλλά η τακτική των Ουκρανών ναζί έχουν αποδείξει ότι είναι να στρέψουν ντόπιους και ξένους εναντίων των Ρώσων και μετά χωρίς εμπόδια να προχωρήσουν στην τελική λύση, την γενοκτονία των ντόπιων που επαναλαμβάνω έχουν Ρώσικο φρόνημα!!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Το Χαρκοβο ειναι τεραστια πολη και ειναι κοινη λογικη πως το Κιεβο εχει στειλει εκει επιλεκτες ομαδες οπως εκανε και στην Μαριουπολη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Υδράργυρος
Σιγουρα οι ουκρανοι προσπαθουν να μεταφερουν τον πολεμο στο εδαφος της ρωσιας για στρατιωτικους αλλα περισσοτερο για σημειολογικους λογους..talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:04 εντωμεταξυ η αποσταση χαρκοβο-ρωσια, περπατιεται.
Ηδη εκαναν μια προσπαθεια εισβολης την παρασκευη
- Υδράργυρος
Χαρκοβο, χερσωνα, οδησσος, κλπ, ειναι αυτο που λενε "μισοι-μισοι". Τελος παντων εχει πολλους και απο το ενα και απο το αλλο. Αλλα ειναι ρωσοφωνες πολεις που ψηφιζαν γιανουκοβιτς, και δε συμμετειχαν στο μαινταν.Sid Vicious έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:29Εγω πιστευω πως λες ειτε βλακειες ή ψεμματα καθως μια κοπελα που γνωριζω προσωπικα απο το Χαρκοβο (οπως και απο Χερσωνα) καθε αλλο απο Ρωσικο φρονημα εχουν. Ενταξει ενα ατομο ειναι μικρο δειγμα αλλα δειχνει οτι δεν ειναι ετσι οπως λες τα πραγματα.Pillars έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:21Οι ντόπιοι στο Χάρκοβο ανέκαθεν είχαν και έχουν Ρωσικό φρόνημα. Εξαιρούνται οι εγκάθετοι που μετοίκησαν τελευταία και τα κυβερνητικά στρατεύματα. Οκτώ χρόνια που μαίνεται ο πόλεμος δεν ρώτησες κανένα Ουκρανό από το Χάρκοβο επισκέπτη στην Ελλάδα για να σου πεί; Τώρα βέβαια οι υποστηρικτές των Ουκρανών θα σου πούν ότι μετά τα πρόσφατα έκτροπα άλλαξαν στάση οι ντόπιοιtalaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:04 εντωμεταξυ η αποσταση χαρκοβο-ρωσια, περπατιεται.
Ακους αποψεις σε διαφορες βαθμιδες. Αλλα εξαρταται και απο τη γλωσσα που μιλας. Αμα μιλας στα αγγλικα ειναι πιθανοτερο να πεφτεις σε ατομα με φιλοδυτικη σταση. Αν μιλας στα ρωσικα ακους αλλα πραματα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ισχύει αυτό που φαντάζεσαι σαν άποψή μου. Αν την πέσει σε χώρα που δεν διεκδικεί είσοδο στο ΝΑΤΟ τότε θα είναι προφανές για μένα ότι έχει γενικότερες κατακτητικές βλέψεις.sharp έγραψε: 23 Απρ 2022, 13:27Εσύ και στη Μολδαβία να την πέσει θα το δεις ως μεμονωμένο περιστατικό. Εάν όμως αύριο βγει η Λεπαίν, η οποία όπως είπε κι ο Μακρόν στο ντημπέιτ (και δεν το αρνήθηκε) παίρνει λεφτά από τον Πούτιν και δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στο ΝΑΤΟ, τότε μπορεί να φάει και τις Βαλτικές που τις έχει άχτι*. Η άποψη θα με ενοχλήσει μόνον όταν φτάσει έξω από το σπίτι μου, εκτός από εγωιστική είναι και επικίνδυνη για όλους. Ευτυχώς η ΕΕ δεν το βλέπει όπως εσύ, αλλά ότι η Ουκρανία υπεραμύνεται αυτή τη στιγμή της Ευρώπης και της γενικώτερης ευημερίας. Ότι αυτό θα έχει κόστος είναι επόμενο, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι δωρεάν.Green Dragon έγραψε: 23 Απρ 2022, 09:53 Καταλήγουμε πάντα στο ερώτημα αν η Ρωσία είναι στρατιωτική απειλή για την Ευρώπη ή όχι. Όταν απαντηθεί αυτό, με τον όποιο τρόπο, θα φανεί και ποιός έχει δίκιο.
*ευτυχώς δεν μπορεί να το κάνει γιατί όπως είδαμε δεν είναι ο στρατός του της προκοπής
-
talaipwros
τωρα πια ολες οι γειτονικες του χωρες διεκδικουν εισοδο στο νατοGreen Dragon έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:46Δεν ισχύει αυτό που φαντάζεσαι σαν άποψή μου. Αν την πέσει σε χώρα που δεν διεκδικεί είσοδο στο ΝΑΤΟ τότε θα είναι προφανές για μένα ότι έχει γενικότερες κατακτητικές βλέψεις.sharp έγραψε: 23 Απρ 2022, 13:27Εσύ και στη Μολδαβία να την πέσει θα το δεις ως μεμονωμένο περιστατικό. Εάν όμως αύριο βγει η Λεπαίν, η οποία όπως είπε κι ο Μακρόν στο ντημπέιτ (και δεν το αρνήθηκε) παίρνει λεφτά από τον Πούτιν και δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στο ΝΑΤΟ, τότε μπορεί να φάει και τις Βαλτικές που τις έχει άχτι*. Η άποψη θα με ενοχλήσει μόνον όταν φτάσει έξω από το σπίτι μου, εκτός από εγωιστική είναι και επικίνδυνη για όλους. Ευτυχώς η ΕΕ δεν το βλέπει όπως εσύ, αλλά ότι η Ουκρανία υπεραμύνεται αυτή τη στιγμή της Ευρώπης και της γενικώτερης ευημερίας. Ότι αυτό θα έχει κόστος είναι επόμενο, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι δωρεάν.Green Dragon έγραψε: 23 Απρ 2022, 09:53 Καταλήγουμε πάντα στο ερώτημα αν η Ρωσία είναι στρατιωτική απειλή για την Ευρώπη ή όχι. Όταν απαντηθεί αυτό, με τον όποιο τρόπο, θα φανεί και ποιός έχει δίκιο.
*ευτυχώς δεν μπορεί να το κάνει γιατί όπως είδαμε δεν είναι ο στρατός του της προκοπής
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν υπάρχει επόμενος στόχος είναι ξεκάθαρα η Μολδαβία. Έχει ζητήσει ένταξη;talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:49 τωρα πια ολες οι γειτονικες του χωρες διεκδικουν εισοδο στο νατο
Φίλος μου ήταν παντρεμένος εδώ στην Αθήνα με κοπέλα απο Χερσώνα και μου είχε πει ότι νιώθει μισή Ρωσίδα μισή Ουκρανή αλλά οι γονείς της ένιωθαν Ρώσοι. Τα ίδια ακριβώς έχω ακούσει και από φίλους φίλου μου από το Χάρκοβο. Όσο πιο μικρές οι ηλικίες πχ κάτω των 35-40 πράγματι νιώθουν κοντά στους Ουκρανούς λόγω και της προπαγάνδας και ίσως με αυτούς έρχεσαι σε επαφή αλλά δεν είναι πλειοψηφία.Sid Vicious έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:29Εγω πιστευω πως λες ειτε βλακειες ή ψεμματα καθως μια κοπελα που γνωριζω προσωπικα απο το Χαρκοβο (οπως και απο Χερσωνα) καθε αλλο απο Ρωσικο φρονημα εχουν. Ενταξει ενα ατομο ειναι μικρο δειγμα αλλα δειχνει οτι δεν ειναι ετσι οπως λες τα πραγματα.Pillars έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:21Οι ντόπιοι στο Χάρκοβο ανέκαθεν είχαν και έχουν Ρωσικό φρόνημα. Εξαιρούνται οι εγκάθετοι που μετοίκησαν τελευταία και τα κυβερνητικά στρατεύματα. Οκτώ χρόνια που μαίνεται ο πόλεμος δεν ρώτησες κανένα Ουκρανό από το Χάρκοβο επισκέπτη στην Ελλάδα για να σου πεί; Τώρα βέβαια οι υποστηρικτές των Ουκρανών θα σου πούν ότι μετά τα πρόσφατα έκτροπα άλλαξαν στάση οι ντόπιοιtalaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:04 εντωμεταξυ η αποσταση χαρκοβο-ρωσια, περπατιεται.
-
talaipwros
εχει ζητησει ενταξη στην ΕΕ. Για τους ναζι και τους χειροκροτητες τους, αυτο ειναι αρκετοGreen Dragon έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:51Αν υπάρχει επόμενος στόχος είναι ξεκάθαρα η Μολδαβία. Έχει ζητήσει ένταξη;talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:49 τωρα πια ολες οι γειτονικες του χωρες διεκδικουν εισοδο στο νατο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις