!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Νon4me έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:56 Καπου πηρε το ματι μου πως ο πουτιν ακυρωνει οποιαδηποτε εφοδο στο αζοφσταλ , και να συνεχισουν πολιορκια το οποιο εχει και καποιο νοημα .
Πάντως εφόσον οι Ρώσοι έχουν κάνει προτάσεις παράδοσης και η φρουρά δεν τις δέχεται εγώ εκτός από πολιορκία θα εριχνα αέρια εντός της υπόγειας εγκατάστασης να τελείωνα για να μειώσω τις οποίες απωλειες αν ήμουν διοικητής
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

hades έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:05
Νon4me έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:56 Καπου πηρε το ματι μου πως ο πουτιν ακυρωνει οποιαδηποτε εφοδο στο αζοφσταλ , και να συνεχισουν πολιορκια το οποιο εχει και καποιο νοημα .
Πάντως εφόσον οι Ρώσοι έχουν κάνει προτάσεις παράδοσης και η φρουρά δεν τις δέχεται εγώ εκτός από πολιορκία θα εριχνα αέρια εντός της υπόγειας εγκατάστασης να τελείωνα για να μειώσω τις οποίες απωλειες αν ήμουν διοικητής
Νομιζω πρεπει ναναι και κατι χιλιαδες αμαχοι εκει .
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Νon4me έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:07
Η φρουρά πρέπει να τους αφήσει Αυτοί έχουν κάνει τη επιλογή τους και μπράβο τους αλλά τον κόσμο πρέπει να τον αφήσουν ειδικά όταν ξέρουν ότι βοήθεια δεν θα ερθει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Νon4me

hades έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:10
Νon4me έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:07

Η φρουρά πρέπει να τους αφήσει Αυτοί έχουν κάνει τη επιλογή τους και μπράβο τους αλλά τον κόσμο πρέπει να τον αφήσουν ειδικά όταν ξέρουν ότι βοήθεια δεν θα ερθει
Δεν ξερω τι εξηγα παιζει με την φρουρα και τους αμαχους ( λογικα κανεις δεν ξερει 100%)

Αν παιξουν χημικα και αρχισουν να βγαινουν παιδακια και οικογενειες στα ιντερνετς σε σακουλες τοτε σιγουρα η ρωσία θα γυρισει απο εποχη χαλκου σε αυστραλοπιθηκου .
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Στρατηγός Σαμάνοφ: η απελευθέρωση της Οδησσού θα είναι ο επόμενος στόχος της ειδικής επιχείρησης μετά το Ντονμπάς, γράφει το δημοσίευμα

Απρίλιος 20, 2022
..................................................................................................................................................................................
«Φυσικά, η Μαριούπολη και κάποιες άλλες οχυρωμένες περιοχές συγκρατούν τις μονάδες. Μόλις κόψουμε αυτόν τον γόρδιο δεσμό, θα γίνει πολύ πιο εύκολο, και τότε θα αναλάβουμε την περιοχή που μεταξύ του Δνείπερου και του Ιζιούμ είναι ήδη, ουσιαστικά, περικυκλωμένη και βρίσκεται σε αναβρασμό. Η Οδησσός είναι ο επόμενη, νομίζω ότι θα έρθει στη σειρά της», είπε ο Σαμάνοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι στόχοι του πρώτου σταδίου της επιχείρησης έχουν επιτευχθεί - τα ρωσικά στρατεύματα κατέστειλαν τις ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας, προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε στρατιωτικές υποδομές και στέρησαν τη χώρα από κεντρική κρατική και στρατιωτική διοίκηση.
..................................................................................................................................................................................
https://www.echedoros-a.gr/2022/04/blog-post_309.html
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ολοι οι στρατιωτικοι και πολιτικοι διοικητες της ρωσιας αυτο θελουν να κανουν, αλλα θα τους βαλει σε αχαρτογραφητα νερα. Μεχρι τωρα η δυση τους αφηνει να κανουν αυτο που θελουν. Αν χρησιμοποιησουν οπλα μαζικης καταστροφης, θα αλλαξουν ολα
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

απλα περιμενουνε να φυγει απο εκει η δημοσιοτητα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Εγώ θα τους έδινα μια προθεσμία για να βγουν έξω και μετά θα έφερνα 100 μπετονιέρες για να ρίξουν τσιμέντο σε όλες τις εισόδους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:06

Εγώ θα τους έδινα μια
3
Spoiler
( στη 2ρη δε βγηκε κανεις . την πρωτη και την τελευταια δεν τις παρακολουθησα τοσο στα νετς γιατι ετρεχα με την δουλεια )
εχουν βαλει μεχρι στιγμης .
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

sharp έγραψε: 21 Απρ 2022, 14:30
The liberation of the city continues.

:smt005:
Μη γελάς.
Η πόλη είχε καταληφθεί από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και τώρα απελευθερώθηκε από αυτούς. Δεν έμεινε ούτε ένας.
Είναι πλέον ελεύθερη.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Αυτο ακριβως πρεπει να γινει και τωρα.

Να μπουκαρουν στην Μοσχα και να σταματησουν τον ιμπεριαλιστικο πολεμο της Ρωσιας. Ο δε Πουτιν ας ψοφησει οπως θελει. Τσαγακι, σφαιρα, καρεκλιτσα...
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

https://t.me/intelslava/26355
Στοχος της δευτερης φασης των επιχειρησεων ο πληρης ελεγχος του ντονμπας, και των νοτιων ομπλαστ της πρωην ουκρανιας για να διασφαλιστει ο χερσαιος διαδρομος προς την κριμαια
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

https://twitter.com/Caucasuswar/status/ ... av1HZdEUYQ

Ενέδρες σε αμυνόμενους;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”