Να τον βρεις να είναι στην ανάγκη να τον ξεφτυλίσεις; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λες;Noob saibot έγραψε: 14 Απρ 2022, 16:02Και πάλι. Μπορεί πολύ εύκολα να βρεις την άλλη σε ανάγκη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Οι βίζιτες πρέπει να αξιολογούνται ώστε να έχουν feedback από τους πελάτες τους και να βελτιώνονται.
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Αυτό το κατανοώ. Αυτό στο οποίο είμαι κάθετος είναι: Να αφήνεις τους άμαχους έξω από τις όποιες διαμάχες σου.
There is no system
Μετά χάνεται όλη η διασκέδαση του πολέμου για τους πολεμόφιλους.Noob saibot έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:37Αυτό το κατανοώ. Αυτό στο οποίο είμαι κάθετος είναι: Να αφήνεις τους άμαχους έξω από τις όποιες διαμάχες σου.
Άλλο πράγμα να πυροβολείς από τα 100 μέτρα τον αντίπαλο στρατιώτη κι άλλο να βιάζεις κανα κοριτσάκι, να ξεκοιλιάζεις κανα γέρο, να καις ζωντανό κανα αγοράκι...
Ο άλλος, τις προάλλες, ξεκίνησε από τη Μόσχα, δήλωσε εθελοντής για το μέτωπο πάλεψε με χειρομβίδες και αυτόματα για να καταφέρει να βιάσει ένα ουκρανό μωράκι 1 έτους...
Είδες τι θυσίες κάνει ο άνθρωπος για τη διασκέδασή του;
Αυτό ήδη συμβαίνει σε διάφορες "ασόβαρες" ιστοσελίδες
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δεν υπαρχει "ψυχη"Noob saibot έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:35 Μοιάζει με γρήγορο πλουτισμό αλλά δεν είναι. Εκεί έξω γίνεται χαμός. Υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι, μπίχλες, που πάνε με νέα κορίτσια και εναποθέτουν τα σκατά τους πάνω στο μυαλό των νέων κοριτσιών. Εννοώ το κάθε βίτσιο και ανωμαλία του καθενός πχ: οκ τώρα πιές τα χύσια μου απ' το ποτήρι, ή τώρα γλείψε μου την πατούσα, ή ωραία τώρα τράβα φέρε και την αδερφή σου. Η νεανική ψυχή καταστρέφεται έτσι. Και κανείς δεν λέει κουβέντα, δεν προσέχουν λίγο, αυτοί που δεν μιλούν είναι συνένοχοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όντως τελευταία έχει πέσει η πελατεία σε αυτά τα καταστήματα και δεν υπάρχει ψυχή.Ασέβαστος έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:52δεν υπαρχει "ψυχη"Noob saibot έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:35 Μοιάζει με γρήγορο πλουτισμό αλλά δεν είναι. Εκεί έξω γίνεται χαμός. Υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι, μπίχλες, που πάνε με νέα κορίτσια και εναποθέτουν τα σκατά τους πάνω στο μυαλό των νέων κοριτσιών. Εννοώ το κάθε βίτσιο και ανωμαλία του καθενός πχ: οκ τώρα πιές τα χύσια μου απ' το ποτήρι, ή τώρα γλείψε μου την πατούσα, ή ωραία τώρα τράβα φέρε και την αδερφή σου. Η νεανική ψυχή καταστρέφεται έτσι. Και κανείς δεν λέει κουβέντα, δεν προσέχουν λίγο, αυτοί που δεν μιλούν είναι συνένοχοι.
Πρώτα Covid και μετά ακρίβεια λόγω πολέμου...
Η πορνεία είναι μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Η κάθε βίζιτα έχει ως στόχο να βγάλει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται. Επομένως, η βίζιτα πρέπει να βελτιωθεί!!!
-
Noob saibot
Δε θέλεις να δεις το πρόβλημα απλά. Δεν είσαι η μόνη. Η μόνη λύση που βλέπω είναι η απομόνωση και η αφοσίωση στο θεό για τον αγώνα. Αν σε δεχτεί. Αν έκανες κάτι τέτοιο θα μπορούσα να σε κοιτάξω ως ίσο προς ίσο. Αλλά που; ...κλάιν.stavmanr έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:40Μετά χάνεται όλη η διασκέδαση του πολέμου για τους πολεμόφιλους.Noob saibot έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:37Αυτό το κατανοώ. Αυτό στο οποίο είμαι κάθετος είναι: Να αφήνεις τους άμαχους έξω από τις όποιες διαμάχες σου.
Άλλο πράγμα να πυροβολείς από τα 100 μέτρα τον αντίπαλο στρατιώτη κι άλλο να βιάζεις κανα κοριτσάκι, να ξεκοιλιάζεις κανα γέρο, να καις ζωντανό κανα αγοράκι...
Ο άλλος, τις προάλλες, ξεκίνησε από τη Μόσχα, δήλωσε εθελοντής για το μέτωπο πάλεψε με χειρομβίδες και αυτόματα για να καταφέρει να βιάσει ένα ουκρανό μωράκι 1 έτους...
Είδες τι θυσίες κάνει ο άνθρωπος για τη διασκέδασή του;
There is no system
Ντροπή για τον πολιτισμό μας, που εν έτει 2022 δεν έχουμε εξαλείψει ακόμα την πορνεία και την εκμετάλλευση..
-
Noob saibot
Οι άνθρωποι πληγώνονται εύκολα. Ολοι οι άνθρωποι. Ακόμα και αν το καταλαβαίνουν έπειτα. Ειδικά η περηφάνια. Για εκμετάλλευση δεν το συζητώ.Parrot έγραψε: 17 Απρ 2022, 10:42 Ντροπή για τον πολιτισμό μας, που εν έτει 2022 δεν έχουμε εξαλείψει ακόμα την πορνεία και την εκμετάλλευση..
There is no system
Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η περηφάνια με το ότι έχουμε 2022 και ακόμα πάρα πολλοί πληρώνουν για να ικανοποιήσουν τις ανωμαλίες τους πάνω στο κορμί ενός συνανθρώπου..;Noob saibot έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:34Οι άνθρωποι πληγώνονται εύκολα. Ολοι οι άνθρωποι. Ακόμα και αν το καταλαβαίνουν έπειτα. Ειδικά η περηφάνια. Για εκμετάλλευση δεν το συζητώ.Parrot έγραψε: 17 Απρ 2022, 10:42 Ντροπή για τον πολιτισμό μας, που εν έτει 2022 δεν έχουμε εξαλείψει ακόμα την πορνεία και την εκμετάλλευση..
Το onlyfans και τα cam girls διαφωνούν με αυτό το ποστ.Parrot έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:03Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η περηφάνια με το ότι έχουμε 2022 και ακόμα πάρα πολλοί πληρώνουν για να ικανοποιήσουν τις ανωμαλίες τους πάνω στο κορμί ενός συνανθρώπου..;Noob saibot έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:34Οι άνθρωποι πληγώνονται εύκολα. Ολοι οι άνθρωποι. Ακόμα και αν το καταλαβαίνουν έπειτα. Ειδικά η περηφάνια. Για εκμετάλλευση δεν το συζητώ.Parrot έγραψε: 17 Απρ 2022, 10:42 Ντροπή για τον πολιτισμό μας, που εν έτει 2022 δεν έχουμε εξαλείψει ακόμα την πορνεία και την εκμετάλλευση..
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-