Το ότι έχει αποδεχθεί μια πολιτική γραμμή με την οποία μεγάλωσε, όπως γίνεται με τις θρησκείες, δεν σημαίνει ότι της αξίζει μια κατώτερη ποιότητα ζωής. Ειδικά αν ο κύκλος της είναι echo chamber.Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
500 ευρώ ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ
- hellegennes
Re: 500 ευρώ ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαδουραίος
Καλή έξωση της εύχομαι .Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: 14 Απρ 2022, 22:31GoBack έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:54Να πηγαίνεις σπίτι της και να αφήνεις ανοιχτό το ψυγείο όταν δεν σε βλεπειGewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 22:31Το ότι έχει αποδεχθεί μια πολιτική γραμμή με την οποία μεγάλωσε, όπως γίνεται με τις θρησκείες, δεν σημαίνει ότι της αξίζει μια κατώτερη ποιότητα ζωής. Ειδικά αν ο κύκλος της είναι echo chamber.Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
Ότι θα έπαιρνα για να της το κοψουν ας πούμε
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- hellegennes
Η απάντησή μου έχει στόχο να σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, όχι να σε αποτρέψει να κάνεις κάτι.Gewponos90 έγραψε: 15 Απρ 2022, 00:55hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 22:31Το ότι έχει αποδεχθεί μια πολιτική γραμμή με την οποία μεγάλωσε, όπως γίνεται με τις θρησκείες, δεν σημαίνει ότι της αξίζει μια κατώτερη ποιότητα ζωής. Ειδικά αν ο κύκλος της είναι echo chamber.Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
Ότι θα έπαιρνα για να της το κοψουν ας πούμε![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ψωνάρα τιντερού
λείπεις ακόμα και όταν είσαι εδώhellegennes έγραψε: 15 Απρ 2022, 02:44
Η απάντησή μου έχει στόχο να σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, όχι να σε αποτρέψει να κάνεις κάτι.
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 02:18Σε τι μπορεί να ξοδεύει π.χ. ένα παπουτσάδικο 3000 τον μήνα; Σε φώτα;netmaggas21 έγραψε: 14 Απρ 2022, 02:173000 το μηνα λιγα ειναι για επιχειρησηhellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 02:12
Πάρα πολύ λίγο είναι. Προχθές ήρθε ένας κύριος να πληρώσει εκκαθαριστικό λογαριασμό 2500 ευρώ (μετά από έκπτωση 500 ευρώ, δηλαδή σύνολο 3000). Τον ρώτησα αν είναι επιχείρηση και μου είπε πως είναι απλά από θερμοσυσσωρευτές.
To ... Παπουτσάδικο δεν είναι ενεργοβορα επιχείρηση .
Τα μίνι μάρκετ , εστίαση ευρύτερα , μανάβικα κτλ
Γενικώς ότι έχει ψυγείο κτλ είναι ενεργοβόρες επιχειρήσεις και τα 3000 είναι λίγα
Time is an illusion.
Στο μαγαζί ποιο είναι το κόστος συγκριτικά με πέρυσι την ίδια περίοδο;hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 03:01 Μου είπε ότι κάθε χρόνο πληρώνει γύρω στο 1 με 1,5 χιλιάρικο, απλά φέτος γαμήθηκε η κατάσταση λόγω της αύξησης.
Καλά, μπορεί και να έχει κάνα τριώροφο ο άνθρωπος. Δεν τον ξέρω.
Πάντως βλέπω αρκετούς υψηλούς λογαριασμούς (πάνω από 500άρι) και οι περισσότεροι είναι λόγω ηλεκτρικής θέρμανσης.
Πάντως τον Σεπτέμβριο θυμάμαι να είχατε ρήτρα αναπροσαρμογής 600 ευρώ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Βιαιη ΔΕΗοποιηση
https://allazorevma.gr/dramatiki-ayxisi ... -pky-tora/Υπάρχει όμως αχτίδα φωτός στην αγορά! Το allazorevma.gr έλαβε λογαριασμό της ΔΕΗ στον οποίο ενεργεί υπό την ιδιότητά της ως Προμηθευτής Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΠΚΥ). Η τιμή του ρεύματος στον λογαριασμό αυτό ήταν 12,385 λεπτά την κιλοβατώρα χωρίς καμία ρήτρα αναπροσαρμογής!
Είμαστε στην διαδικασία έρευνας για το αν αυτό είναι ένα (συγγνωστό) μοναδικό λάθος (“bug”) ή ένα μόνιμο χαρακτηριστικό (“feature”) στη διαδικασία. Γιατί αν συμβαίνει το δεύτερο βρήκαμε την λύση για το ρεύμα. Σταματάμε να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας και μεταφερόμαστε στον Πάροχο Καθολικής Υπηρεσίας – όλοι!
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Η τσαμπατζου να πληρώσει τις οφειλές της.Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
Bipsco έγραψε: 15 Απρ 2022, 19:30Η τσαμπατζου να πληρώσει τις οφειλές της.Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;

Επειδή είναι ακριβό, αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πληρώσει τις οφειλές της;The Rebel έγραψε: 15 Απρ 2022, 19:45Bipsco έγραψε: 15 Απρ 2022, 19:30Η τσαμπατζου να πληρώσει τις οφειλές της.Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
[img]https://i.postimg.cc/5twt88NP/2783 ... .jpg[/img]
![]()
- hellegennes
Ναι, καλά θυμάσαι. Μεταπήδησα στην NRG σε ένα πρόγραμμα που έτρεξε μόνο για μία μέρα, με ελαφρώς υψηλότερη κιλοβατώρα αλλά χωρίς ρήτρα.Αρχέλαος έγραψε: 15 Απρ 2022, 03:16Στο μαγαζί ποιο είναι το κόστος συγκριτικά με πέρυσι την ίδια περίοδο;hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 03:01 Μου είπε ότι κάθε χρόνο πληρώνει γύρω στο 1 με 1,5 χιλιάρικο, απλά φέτος γαμήθηκε η κατάσταση λόγω της αύξησης.
Καλά, μπορεί και να έχει κάνα τριώροφο ο άνθρωπος. Δεν τον ξέρω.
Πάντως βλέπω αρκετούς υψηλούς λογαριασμούς (πάνω από 500άρι) και οι περισσότεροι είναι λόγω ηλεκτρικής θέρμανσης.
Πάντως τον Σεπτέμβριο θυμάμαι να είχατε ρήτρα αναπροσαρμογής 600 ευρώ.
Ο τελευταίος εκκαθαριστικός μού ήρθε 400+, οι έναντι ήταν 100-150 ο καθένας από τον Οκτώβριο μέχρι τον Φεβρουάριο. Βέβαια τον χειμώνα καίμε λιγότερο ρεύμα, αλλά είναι εξοργιστικά λιγότερο και απλά ήμουν τυχερός που την έφαγα από τους πρώτους και βρήκα πρόγραμμα χωρίς ρήτρα πριν βγάλουν όλες οι εταιρείες αντίστοιχο αλλά με πολύ υψηλότερη κιλοβατώρα.
Στην ουσία φέτος τον χειμώνα πλήρωσα αρκετά λιγότερα από ό,τι πέρυσι την ίδια εποχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ψωνάρα τιντερού
don't speak έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:28Αυτό που γράφει στα σπεκς είναι ότι ο κύκλος πλυσίματος καταναλώνει στο σύνολό του 0,55 kWh , όχι ότι καταναλώνει 0,55 KW/h (ανά ώρα).hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:31 Κάτι υπολογίζεις λάθος. Τα στάνταρ σύγχρονα specs είναι περίπου 1 κιλοβατώρα για το παράδειγμά σου. Το έχω σημειώσει με κόκκινο.
Εκτός αν θέλεις να συγκρίνεις με 2 κιλά ρούχα, όπου όντως θα κάψεις 0,3kwh, οπότε πάλι είναι υπερβολική η κατανάλωση γιατί έχεις πλύνει 1 παντελόνι και 5 φανελάκια.
Αλλά εκτός των οποιοδήποτε σπεκς, έχω μετρήσει με WiFi μπρίζα την κατανάλωση και στο πλυντήριο και στην τηλεόραση + δέκτης![]()

Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
ψωνάρα τιντερού έγραψε: 16 Απρ 2022, 17:46Spoiler
don't speak έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:28Αυτό που γράφει στα σπεκς είναι ότι ο κύκλος πλυσίματος καταναλώνει στο σύνολό του 0,55 kWh , όχι ότι καταναλώνει 0,55 KW/h (ανά ώρα).hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:31 Κάτι υπολογίζεις λάθος. Τα στάνταρ σύγχρονα specs είναι περίπου 1 κιλοβατώρα για το παράδειγμά σου. Το έχω σημειώσει με κόκκινο.
Εκτός αν θέλεις να συγκρίνεις με 2 κιλά ρούχα, όπου όντως θα κάψεις 0,3kwh, οπότε πάλι είναι υπερβολική η κατανάλωση γιατί έχεις πλύνει 1 παντελόνι και 5 φανελάκια.
Αλλά εκτός των οποιοδήποτε σπεκς, έχω μετρήσει με WiFi μπρίζα την κατανάλωση και στο πλυντήριο και στην τηλεόραση + δέκτης![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 13 Απαντήσεις