υποψιάζομαι οτι υπάρχει θέμα με το μετρητή.hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 02:12Πάρα πολύ λίγο είναι. Προχθές ήρθε ένας κύριος να πληρώσει εκκαθαριστικό λογαριασμό 2500 ευρώ (μετά από έκπτωση 500 ευρώ, δηλαδή σύνολο 3000). Τον ρώτησα αν είναι επιχείρηση και μου είπε πως είναι απλά από θερμοσυσσωρευτές.mao mao έγραψε: 14 Απρ 2022, 01:57 Εγώ με θέρμανση θερμοσυσσωρευτών καίω χειμώνα 100-120 κιλοβατώρες το μήνα. Δεν είναι λίγο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
500 ευρώ ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ
Re: 500 ευρώ ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ
- hellegennes
Μου είπε ότι κάθε χρόνο πληρώνει γύρω στο 1 με 1,5 χιλιάρικο, απλά φέτος γαμήθηκε η κατάσταση λόγω της αύξησης.
Καλά, μπορεί και να έχει κάνα τριώροφο ο άνθρωπος. Δεν τον ξέρω.
Πάντως βλέπω αρκετούς υψηλούς λογαριασμούς (πάνω από 500άρι) και οι περισσότεροι είναι λόγω ηλεκτρικής θέρμανσης.
Καλά, μπορεί και να έχει κάνα τριώροφο ο άνθρωπος. Δεν τον ξέρω.
Πάντως βλέπω αρκετούς υψηλούς λογαριασμούς (πάνω από 500άρι) και οι περισσότεροι είναι λόγω ηλεκτρικής θέρμανσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Όχι, ούτε όμως ένα σύγχρονο πλυντήριο. Περίπου 0.30 kWh έκαψαν στα παραπάνω παραδείγματα.hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 01:49Καίει μία κιλοβατώρα μια σύγχρονη τηλεόραση σε 3 ώρες;don't speak έγραψε: 13 Απρ 2022, 22:43 Ένα πρόγραμμα πλυντηρίου 30 βαθμών με 5 κιλά ρούχα καταναλώνει όσο καταναλώνει η τηλεόραση με τον δέκτη δορυφορικής για 2 ώρες και 45 λεπτά λειτουργίας.
Αν περιορίσετε την παρακολούθηση αθλητικών εκπομπών θα κερδίσετε και χρόνο για πλύσιμο στο χέρι και χρήμα![]()
Και άλλο πλυντήριο 15ετιας σε πρόγραμμα 40 βαθμών κάπου 6-7 κιλά 0.45 κατανάλωνε το πολύ.
- hellegennes
Κάτι υπολογίζεις λάθος. Τα στάνταρ σύγχρονα specs είναι περίπου 1 κιλοβατώρα για το παράδειγμά σου. Το έχω σημειώσει με κόκκινο.

Εκτός αν θέλεις να συγκρίνεις με 2 κιλά ρούχα, όπου όντως θα κάψεις 0,3kwh, οπότε πάλι είναι υπερβολική η κατανάλωση γιατί έχεις πλύνει 1 παντελόνι και 5 φανελάκια.

Εκτός αν θέλεις να συγκρίνεις με 2 κιλά ρούχα, όπου όντως θα κάψεις 0,3kwh, οπότε πάλι είναι υπερβολική η κατανάλωση γιατί έχεις πλύνει 1 παντελόνι και 5 φανελάκια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.mao mao έγραψε: 14 Απρ 2022, 02:23υποψιάζομαι οτι υπάρχει θέμα με το μετρητή.hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 02:12Πάρα πολύ λίγο είναι. Προχθές ήρθε ένας κύριος να πληρώσει εκκαθαριστικό λογαριασμό 2500 ευρώ (μετά από έκπτωση 500 ευρώ, δηλαδή σύνολο 3000). Τον ρώτησα αν είναι επιχείρηση και μου είπε πως είναι απλά από θερμοσυσσωρευτές.mao mao έγραψε: 14 Απρ 2022, 01:57 Εγώ με θέρμανση θερμοσυσσωρευτών καίω χειμώνα 100-120 κιλοβατώρες το μήνα. Δεν είναι λίγο;
Κι εγώ στα ίδια είμαι.
Διπλασιάστηκε η τιμή της KWh.
Θερμοσσυσωρευτές σε σπίτι 30-40 ετών 100 τμ είναι περίπου 1200-1500 kwh μήνα για μία μέση θερμοκρασία 19 βαθμούς.
Η αξία του νυχτερινού είναι 0,17 αντί 0,22 του ημερήσιου, αλλά και πάλι είναι υπερδιπλάσια από την συμφωνηθείσα (0,07) στον τιμοκατάλογο προ χειμώνα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αυτό που γράφει στα σπεκς είναι ότι ο κύκλος πλυσίματος καταναλώνει στο σύνολό του 0,55 kWh , όχι ότι καταναλώνει 0,55 KW/h (ανά ώρα).hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:31 Κάτι υπολογίζεις λάθος. Τα στάνταρ σύγχρονα specs είναι περίπου 1 κιλοβατώρα για το παράδειγμά σου. Το έχω σημειώσει με κόκκινο.
Αλλά εκτός των οποιοδήποτε σπεκς, έχω μετρήσει με WiFi μπρίζα την κατανάλωση και στο πλυντήριο και στην τηλεόραση + δέκτης
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Δε χρειάζεται να καταγγείλεις κάτι, αν δεν πληρώσει σε 2 μήνες θα της το κόψουν.Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
Μπορεί να καταγγείλει στο ΙΝΚΑ.Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
Βέβαια θα χρειαστεί να πληρώσει
* 20 ευρώ για να γίνει μέλος
+ 50 ευρώ για την καταγγελία
+ 50 ευρώ σε περίπτωση που πάει δευτεροβάθμια
+ 50 ευρώ σε περίπτωση που πάει εφετείο.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Υπάρχουν λύσεις.Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
Η τοπική οργάνωση της ΝΔ στη Ραφήνα έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ
https://www.tilestwra.com/i-topiki-orga ... n-dei/amp/
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ο λογαριαμος θα παει στην κυβερνηση ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Να πηγαίνεις σπίτι της και να αφήνεις ανοιχτό το ψυγείο όταν δεν σε βλεπειGewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Σταματήστε σατανάδες.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- hellegennes
Εγώ νομίζω ότι δίνει kwh/h και απλά ο τρόπος που το γράφει είναι παραπλανητικός.don't speak έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:28Αυτό που γράφει στα σπεκς είναι ότι ο κύκλος πλυσίματος καταναλώνει στο σύνολό του 0,55 kWh , όχι ότι καταναλώνει 0,55 KW/h (ανά ώρα).hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:31 Κάτι υπολογίζεις λάθος. Τα στάνταρ σύγχρονα specs είναι περίπου 1 κιλοβατώρα για το παράδειγμά σου. Το έχω σημειώσει με κόκκινο.
Αλλά εκτός των οποιοδήποτε σπεκς, έχω μετρήσει με WiFi μπρίζα την κατανάλωση και στο πλυντήριο και στην τηλεόραση + δέκτης![]()
Τι σου έδειχνε ο μετρητής σαν watt στο πλυντήριο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
GoBack έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:54Να πηγαίνεις σπίτι της και να αφήνεις ανοιχτό το ψυγείο όταν δεν σε βλεπειGewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:44 Οικογενειακή φίλη που έχει μισθό 400 ευρώ στον βασιλόπουλο (4ωρο) της ήρθε 700. Μου είπε δεν θα το πληρωσει. Από την μια μαζί της. Από την άλλη γιατί είναι παλιά οπαδός της ΝΔ που της έφταιγαν τα κομμουνια, έχουμε καμία γραμμή καταγγελίας να σιγουρευτουμε ότι θα της της το κοψουν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 13 Απαντήσεις