Ισχύει αυτό; Τι ήδη αφορά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητηριο τιμων και ελλειψεων
Re: Παρατηρητηριο τιμων και ελλειψεων
- hellegennes
Λάδια και αλεύρια, για τα οποία έγινε χαμός λόγω πολέμου. Επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργηθεί έλλειψη σε σογιέλαιο και καλαμποκέλαιο, αλλά η τιμή τους ανέβηκε παράλληλα με του ηλιέλαιου.
Όσο για τον πληθωρισμό, δεν είναι μόνο 8%, είναι πολύ υψηλότερος, απλά δεν αντικατοπτρίζεται στους δείκτες γιατί είναι μια τιμή που μαγειρεύεται πολύ εύκολα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον κόσμο. Τόσοι πουλάνε ελαιόλαδο σε παραπλήσια τιμή, γιατί να παίρνουν σώνει και ντε σκατόλαδα; Και πιο ακριβό που ήταν το λάδι δεν άξιζε να δίνεις λεφτά σε μαλακίες. Και δε χρειάζεται τόση λαδίλα στο τηγάνι, ένα κάρο φριτέζες τηγανίζουν με 2 κουταλιές λάδι. Πραγματικά από όλες τις αυξήσεις, στην Ελλάδα ΔΕΝ έπρεπε να κλαίγονται για τα καλαμπο/ηλιέλαια.hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:19Λάδια και αλεύρια, για τα οποία έγινε χαμός λόγω πολέμου. Επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργηθεί έλλειψη σε σογιέλαιο και καλαμποκέλαιο, αλλά η τιμή τους ανέβηκε παράλληλα με του ηλιέλαιου.
Όσο για τον πληθωρισμό, δεν είναι μόνο 8%, είναι πολύ υψηλότερος, απλά δεν αντικατοπτρίζεται στους δείκτες γιατί είναι μια τιμή που μαγειρεύεται πολύ εύκολα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έπεσαν με τα μούτρα όπως τότε με το χαρτί υγείας στον κορονοιό και φυσικά αφού ανέβηκε η ζήτηση βρήκαν αφορμή όλοι στην αλυσίδα να ανεβάσουν τις τιμές.hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:19Λάδια και αλεύρια, για τα οποία έγινε χαμός λόγω πολέμου. Επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργηθεί έλλειψη σε σογιέλαιο και καλαμποκέλαιο, αλλά η τιμή τους ανέβηκε παράλληλα με του ηλιέλαιου.
Τώρα που έχει γίνει ήδη τεράστιο στοκ από όσους αγόρασαν πανικόβλητοι νομίζοντας ότι έρχεται το τέλος του κόσμου η ζήτηση θα πέσει και λογικά σε λίγους μήνες η τιμή θα πέσει.
Και επίσης αυτό που λέει η σικελιάνα μας, όταν το ηλιέλαιο φτάνει σε τιμή το ελαιόλαδο σε υπάρχει κανένας λόγος να μην αγοράσεις ελαιόλαδο για χρήση στο σπίτι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- hellegennes
Εγώ πάντα ελαιόλαδο χρησιμοποιώ, αλλά ο κόσμος γενικά έχει πειστεί ότι το ηλιέλαιο κάνει για τηγάνι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
.
Για τηγάνι μόνο Πυρηνέλαιο λένε οι γνωρίζοντες.....
.
Για τηγάνι μόνο Πυρηνέλαιο λένε οι γνωρίζοντες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 22 Απαντήσεις