ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2022, 20:45 Ζω πανω απο δεκα χρονια στην Πολωνια. Λες εσυ να ξυπνησα τωρα πανω στο θεμα της Ουκρανιας? Πως το κοβεις?
μετράει εναντιον σου οτι ζεις στη Πολωνία, σα να λές ζω στην Ελλάδα άρα έχω αντικειμενική άποψη για την Τουρκία π΄.χ.
Παραδοση, εννοω παραδωση.
γιατί στις συνομιλίες εννοούν ουδετερότητα
Η θεληση της ειναι να μην γινει τσιρακι του αρρωστου οπως η Λευκορωσια.
μεχρι να γινει το πραξικόπημα του Μαιντάν η πλειοψηφία ήταν εναντιον της εισόδου στο ΝΑΤΟ,
μετα που η Νουλαντ μοίρασε τα πόστα στην αμερικανική μπανανία του Κιέβου έπεσε εντατική προπαγάνδα αλλά ποτε δεν έγινε ουσιαστικός δημόσιος διάλογος για το μέλλον της χώρας, μονο κραυγές ξυλο και υστερίες
Της Ουκρανιας που ξερουμε, ξερεις εσυ καμια αλλη Ουκρανια?
του Ντονμπάς, της πρωην ουκρανικής επαρχίας της Κριμαιας, των απαγορευμένων κομμάτων, της απαγορευμένης ιστορικής μνημης του μεγάλου πατριωτικού πολέμου κ.λ.π.
υπάρχουν πολλές ου-κράινες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Στ'αρχιδια μου τι κανει ο φιλος σου στο Łódź και με ποια τα εμπλεξε. Ας προσεχε.Крaсная армия έγραψε: 10 Απρ 2022, 20:52Α πες μας ότι μένεις σε αυτή την σιχαμερή χώρα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2022, 20:45Ζω πανω απο δεκα χρονια στην Πολωνια. Λες εσυ να ξυπνησα τωρα πανω στο θεμα της Ουκρανιας? Πως το κοβεις?dna replication έγραψε: 10 Απρ 2022, 20:37
το ερώτημα σου είναι προκατειλημμένο, ρηχό, θεατρικό, και ρητορικό.
Τι εννοείς παράδοση ? ποιά είναι η θέληση? ποιάς Ουκρανίας?
επειδή εσυ τωρα ξυπνησες επάνω στο θέμα της Ουκρανίας και αναμασάς δυτική προπαγάνδα μαζί με συναισθηματικές αντιδράσεις δε φταίμε εμεις.
Εγώ θεωρώ οτι το ΝΑΤΟ δεν έπρεπε να επεκταθεί στην Ουκρανία
Να σε στείλω στο Λότζ να κάνεις παρέα με έναν φίλο μου που αναθεματίζει την ώρα και την στιγμή που τα έμπλεξε με Πολωνέζα.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Εκεί του σπάσανε τα τζάμια με ελληνικές πινακίδες οι βρωμοπολωνοί σου.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- dna replication
έχω κάνει 6 μηνες στο Γουτζ, για μακροχρόνιες σχέσεις δεν ξέρω 
Εχω γυρισει ολη την ανατολικη και νοτια Τουρκια με ενα backpack και ενα sleeping bag στη πλατη. Λες να ειμαι απο αυτους που ειμαι κολλημενους με τους Τουρκους? Η' επειδη ζω στην Πολωνια ειμαι κολλημενος με τους Ρωσους? Ξερεις ποσους Ρωσους και Ουκρανους φιλους εχω?dna replication έγραψε: 10 Απρ 2022, 20:56ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2022, 20:45 Ζω πανω απο δεκα χρονια στην Πολωνια. Λες εσυ να ξυπνησα τωρα πανω στο θεμα της Ουκρανιας? Πως το κοβεις?
μετράει εναντιον σου οτι ζεις στη Πολωνία, σα να λές ζω στην Ελλάδα άρα έχω αντικειμενική άποψη για την Τουρκία π΄.χ.
γιατί στις συνομιλίες εννοούν ουδετερότητα
μεχρι να γινει το πραξικόπημα του Μαιντάν η πλειοψηφία ήταν εναντιον της εισόδου στο ΝΑΤΟ,
μετα που η Νουλαντ μοίρασε τα πόστα στην αμερικανική μπανανία του Κιέβου έπεσε εντατική προπαγάνδα αλλά ποτε δεν έγινε ουσιαστικός δημόσιος διάλογος για το μέλλον της χώρας, μονο κραυγές ξυλο και υστερίες
του Ντονμπάς, της πρωην ουκρανικής επαρχίας της Κριμαιας, των απαγορευμένων κομμάτων, της απαγορευμένης ιστορικής μνημης του μεγάλου πατριωτικού πολέμου κ.λ.π.
υπάρχουν πολλές ου-κράινες
Εσεις εχετε κολλησει και δε λετε να ξεκολλησετε.
Φασιστες ομοιδεατες σου ειναι. Εχει πολλους απο αυτους η Πολωνια.Крaсная армия έγραψε: 10 Απρ 2022, 21:01 Εκεί του σπάσανε τα τζάμια με ελληνικές πινακίδες οι βρωμοπολωνοί σου.
Ε, δεν είναι και η Sun.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 10 Απρ 2022, 20:53Πόσες εβδομάδες πια παραδίνονται αυτοι;;;
“Militarily”
Sounds legit
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- dna replication
το αντιστοιχο θα ήταν ένας Πολωνός να ζουσε στην Ελλάδα και να ισχυριζοταν οτι ξέρει την Τουρκία ή και τη Γερμανία επειδή εδώ μιλάνε συνέχεια γιαυτήνΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2022, 21:06 Εχω γυρισει ολη την ανατολικη και νοτια Τουρκια με ενα backpack και ενα sleeping bag στη πλατη. Λες να ειμαι απο αυτους που ειμαι κολλημενους με τους Τουρκους? Η' επειδη ζω στην Πολωνια ειμαι κολλημενος με τους Ρωσους? Ξερεις ποσους Ρωσους και Ουκρανους φιλους εχω?
ΟΚ, θα προσπαθησω να γυρισω στην Ελλαδα και να ειμαι ολη μερα στο τουιτερ για να μη με πουν και ανημερωτο.dna replication έγραψε: 10 Απρ 2022, 21:12το αντιστοιχο θα ήταν ένας Πολωνός να ζουσε στην Ελλάδα και να ισχυριζοταν οτι ξέρει την Τουρκία ή και τη Γερμανία επειδή εδώ μιλάνε συνέχεια γιαυτήνΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2022, 21:06 Εχω γυρισει ολη την ανατολικη και νοτια Τουρκια με ενα backpack και ενα sleeping bag στη πλατη. Λες να ειμαι απο αυτους που ειμαι κολλημενους με τους Τουρκους? Η' επειδη ζω στην Πολωνια ειμαι κολλημενος με τους Ρωσους? Ξερεις ποσους Ρωσους και Ουκρανους φιλους εχω?
- dna replication
αυτός για λιγη πρέζα θα μαρτυρήσει οτι ξέρει και θα φτιάξει ιστορίες για τα υπόλοιπα
https://twitter.com/meatballsubzero/sta ... 0548467714
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
dna replication έγραψε: 10 Απρ 2022, 20:47 καλά τότε
γιαυτό και ο πολεμος είναι "ειδική στρατιωτική επιχείρηση" αν είχε μπεί η Ουκρανία στο ΝΑΤο θα ηταν κανονικός πόλεμος
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Η φωνή της Αληθειας
Όχι, ειναί η … GimmiJones (στην πραγματικότητα, κάποιος σκατόφατσας Ιβαν σε κάποιο υπόγειο στην Μόσχα)Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2022, 21:09Ε, δεν είναι και η Sun.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 10 Απρ 2022, 20:53Πόσες εβδομάδες πια παραδίνονται αυτοι;;;
“Militarily”
Sounds legit![]()
-
Η φωνή της Αληθειας
dna replication έγραψε: 10 Απρ 2022, 21:16 αυτός για λιγη πρέζα θα μαρτυρήσει οτι ξέρει και θα φτιάξει ιστορίες για τα υπόλοιπα
Άμα αυτό το πρεζόνι είναι POW εγώ είμαι ουκρανός στρατηγός!!!
Γιατί δεν το είπες πιο νωρίς να ξέρουμε να μη σε παίρνουμε στα σοβαρα;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2022, 21:06
Εχω γυρισει ολη την ανατολικη και νοτια Τουρκια με ενα backpack και ενα sleeping bag στη πλατη. Λες να ειμαι απο αυτους που ειμαι κολλημενους με τους Τουρκους? Η' επειδη ζω στην Πολωνια ειμαι κολλημενος με τους Ρωσους? Ξερεις ποσους Ρωσους και Ουκρανους φιλους εχω?
Πές μας και συ τις εμπειρίες σου, πώς και έχεις τέτοια πεποίθηση ότι πρεσβεύεις την μοναδική και αντικειμενική αλήθεια;dna replication έγραψε: 10 Απρ 2022, 21:12το αντιστοιχο θα ήταν ένας Πολωνός να ζουσε στην Ελλάδα και να ισχυριζοταν οτι ξέρει την Τουρκία ή και τη Γερμανία επειδή εδώ μιλάνε συνέχεια γιαυτήνΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Απρ 2022, 21:06 Εχω γυρισει ολη την ανατολικη και νοτια Τουρκια με ενα backpack και ενα sleeping bag στη πλατη. Λες να ειμαι απο αυτους που ειμαι κολλημενους με τους Τουρκους? Η' επειδη ζω στην Πολωνια ειμαι κολλημενος με τους Ρωσους? Ξερεις ποσους Ρωσους και Ουκρανους φιλους εχω?
Σιγά μην μάς πεις, λέμε τώρα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-