!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ένας καΐλας που να μην στηρίζει τον Πούτιν υπάρχει;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vagabondo έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:57
Green Dragon έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:02
Αλιόσα έγραψε: 08 Απρ 2022, 13:32 Ηθοποιοί οπως γραφουνε οι γελοιοι ρωσοτσολιάδες εδώ μέσα χωρις να ντρεπονται

https://twitter.com/BackAndAlive/status ... 9582902275
Πως γίνεται μια τέτοια έκρηξη που έφερε τα αυτοκίνητα σε αυτήν την κατάσταση να μην έκανε θρύψαλα τα λαμπόγυαλα της κολώνας;
Σε αμερικανάκια απευθύνονται, δεν περιμένουν τέτοιες απορίες.
Μπα, όλοι οι λαοί ηλίθιοι είναι. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι Ρώσοι στήνουν σκηνικά.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Beria έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:00 Ένας καΐλας που να μην στηρίζει τον Πούτιν υπάρχει;
Αδωνις ? :smt005:
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Beria έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:00Ένας καΐλας που να μην στηρίζει τον Πούτιν υπάρχει;
Τι θα πεί καΐλας; Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον όρο ψέκας;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
pikey25

Leporello έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:05
Beria έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:00Ένας καΐλας που να μην στηρίζει τον Πούτιν υπάρχει;
Εχει κανει τις δοσεις του ο Αδωνις συντονισου :102:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Μαζευτήκατε όλοι οι ψεκασμένοι αντιψεκαστές πάλι εδώ μέσα; :lol:
Αφού σας θρέφει καλά κάνετε.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Green Dragon έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:03
vagabondo έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:57
Green Dragon έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:02

Πως γίνεται μια τέτοια έκρηξη που έφερε τα αυτοκίνητα σε αυτήν την κατάσταση να μην έκανε θρύψαλα τα λαμπόγυαλα της κολώνας;
Σε αμερικανάκια απευθύνονται, δεν περιμένουν τέτοιες απορίες.
Μπα, όλοι οι λαοί ηλίθιοι είναι. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι Ρώσοι στήνουν σκηνικά.
Πάντως ανεξαρτήτως του πόσα και ποια είναι φτιαχτά για ρωσικούς/ουκρανικους προπαγανδιστικούς λόγους τέτοιες αληθινές εικόνες σίγουρα υπάρχουν όπως πάντα υπάρχουν σε πολέμους με τα "λουλούδια" που πρωτοστατούν σε αυτούς είτε αζοφ είτε Βάγκνερ είτε καντιροφ, και τους βομβαρδισμούς που προφανώς τρώνε και απλούς πολίτες. Αν δεις πώς είναι η Μαριούπολη αυτή τη στιγμή νομίζω ότι καταλαβαινεις.
Και τον πόλεμο τον ξεκίνησε ο Πούτιν για τις δικές του ονειρώξεις.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:36
Awesomatic έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:16 Αποναζιστικοποίηση Πουτιν στο σταθμό του τραίνου

Μην ανοίξετε
Spoiler
Σοβαρά, not safe for life, σας προειδοποιώ
Spoiler
Εικόνα

Εικόνα
Το παγκάκι από τι υλικό είναι; Επίσης ένα κιλό κατεψυγμένο κρέας βγάζει περισσότερο αίμα. Νταξει άμα ανέλαβαν τα κινηματογραφικά στούντιος να βγάλουν πτώματα ας το κάνουν σωστά...
Οι φωτογραφίες είναι καθώς καθαρίζεται το μέρος, αρρωστημένε. Φαίνονται και πατημασιές με αίμα στην πρώτη φωτογραφία.

Πάντως ανενημέρωτους σας βρίσκω, η ρωσική γραμμή εδώ και 8 περίπου ώρες είναι ότι τον πύραυλο τον έριξαν οι ίδιοι οι Ουκρανοί γιατί δήθεν δε χρησιμοποιεί τέτοιο μοντέλο ο Ρωσικός στρατός.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Beria έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:00 Ένας καΐλας που να μην στηρίζει τον Πούτιν υπάρχει;
Γιατί μου έσβησες το "πήγαινε να σε κοιτάξει κανας ψυχίατρος ρε μαλάκα" προς τον τύπο πιστεύει όχι μόνο ότι όντως οι ουκρανοί βομβαρδίζουν συστηματικά τους δικούς τους για να δυσφημίσουν τους Ρώσους, αλλά το κάνουν και επειδή τους χειρίζονται κάποιοι άγνωστοι ισχυροί;

Δεν έχεις διαβάσει τα λήμματα "αυνανισμός" και "μανία διωγμού" στο DSM-5-TR;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

foscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:17
Γιατί μου έσβησες το "πήγαινε να σε κοιτάξει κανας ψυχίατρος ρε μαλάκα" προς τον τύπο πιστεύει όχι μόνο ότι όντως οι ουκρανοί βομβαρδίζουν συστηματικά τους δικούς τους για να δυσφημίσουν τους Ρώσους, αλλά το κάνουν και επειδή τους χειρίζονται κάποιοι άγνωστοι ισχυροί;
Καλά έκανε Φος.
Δεν είναι κουβέντες αυτές. :wave:
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

foscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:14
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:36
Awesomatic έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:16 Αποναζιστικοποίηση Πουτιν στο σταθμό του τραίνου

Μην ανοίξετε
Spoiler
Σοβαρά, not safe for life, σας προειδοποιώ
Spoiler
Εικόνα

Εικόνα
Το παγκάκι από τι υλικό είναι; Επίσης ένα κιλό κατεψυγμένο κρέας βγάζει περισσότερο αίμα. Νταξει άμα ανέλαβαν τα κινηματογραφικά στούντιος να βγάλουν πτώματα ας το κάνουν σωστά...
Οι φωτογραφίες είναι καθώς καθαρίζεται το μέρος, αρρωστημένε. Φαίνονται και πατημασιές με αίμα στην πρώτη φωτογραφία.

Πάντως ανενημέρωτους σας βρίσκω, η ρωσική γραμμή εδώ και 8 περίπου ώρες είναι ότι τον πύραυλο τον έριξαν οι ίδιοι οι Ουκρανοί γιατί δήθεν δε χρησιμοποιεί τέτοιο μοντέλο ο Ρωσικός στρατός.
Εγώ ξέρω ότι οι μη αρρωστημένοι καθώς καθαρίζουν τους νεκρούς τους βάζουν σε σακούλες, δεν τους βάζουν σε παγκάκια και πλένουν τα πλακάκια...

Δεν ξέρω τι λέει η Ρωσία ή η Ουκρανία. Δεν περιμένω τι θα πει ο καθένας για να δω τα προφανή...
Άβαταρ μέλους
foscilis

stavmanr έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:18
Καλά έκανε Φος.
Δε συμφωνώ. Νομίζω ότι αυτός ο τύπος είναι όντως ψυχικά άρρωστος ΚΑΙ πάρα πολύ μαλάκας.

Νομίζω επίσης ότι θα του έκανε καλό να πάει να κοιταχτεί, τουλάχιστον για το πρώτο.

Δε νομίζω ότι οφείλει το φόρουμ να τον προστατεύει από αυτή την παρατήρηση, όταν έχει ήδη φτάσει στο σημείο να μπαίνει εδώ κι εκεί και να περιγράφει τις παραισθήσεις και τα παραληρήματα που τον βασανίζουν, κάτω από φωτογραφίες δολοφονημένων παιδιών μάλιστα.
pikey25

Δεν έχεις διαβάσει τα λήμματα "αυνανισμός" και "μανία διωγμού" στο DSM-5-TR;
Και μενα μου σβησε που σου πα να πας σε αλλο νημα καραγκιοζακο αλλα δε το κανα και θεμα :102:
Spoiler
pikey25

foscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:22
stavmanr έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:18

Καλά έκανε Φος.
Δε συμφωνώ. Νομίζω ότι αυτός ο τύπος είναι όντως ψυχικά άρρωστος ΚΑΙ πάρα πολύ μαλάκας.

Νομίζω επίσης ότι θα του έκανε καλό να πάει να κοιταχτεί, τουλάχιστον για το πρώτο.

Δε νομίζω ότι οφείλει το φόρουμ να τον προστατεύει από αυτή την παρατήρηση, όταν έχει ήδη φτάσει στο σημείο να μπαίνει εδώ κι εκεί και να περιγράφει τις παραισθήσεις και τα παραληρήματα που τον βασανίζουν, κάτω από φωτογραφίες δολοφονημένων παιδιών μάλιστα.
Εχεις δικαιωμα στην αποψη σου - δε θελω να του τα διαγραφετε
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Leporello έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:05
Ο καΐλας είναι περιεκτικότερος όρος
Περιέχει ψέκες, εμμονικούς, αγγελοκρουσμενους, ψυχακηδες, απατεώνες

Όλο το κοινό που ανεμίζει τα λάβαρα του Πούτιν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”