!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Ένας καΐλας που να μην στηρίζει τον Πούτιν υπάρχει;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπα, όλοι οι λαοί ηλίθιοι είναι. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι Ρώσοι στήνουν σκηνικά.vagabondo έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:57Σε αμερικανάκια απευθύνονται, δεν περιμένουν τέτοιες απορίες.Green Dragon έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:02Πως γίνεται μια τέτοια έκρηξη που έφερε τα αυτοκίνητα σε αυτήν την κατάσταση να μην έκανε θρύψαλα τα λαμπόγυαλα της κολώνας;Αλιόσα έγραψε: 08 Απρ 2022, 13:32 Ηθοποιοί οπως γραφουνε οι γελοιοι ρωσοτσολιάδες εδώ μέσα χωρις να ντρεπονται
https://twitter.com/BackAndAlive/status ... 9582902275
Αδωνις ?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Τι θα πεί καΐλας; Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον όρο ψέκας;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εχει κανει τις δοσεις του ο Αδωνις συντονισου
Μαζευτήκατε όλοι οι ψεκασμένοι αντιψεκαστές πάλι εδώ μέσα;
Αφού σας θρέφει καλά κάνετε.
Αφού σας θρέφει καλά κάνετε.
- Highlander
Πάντως ανεξαρτήτως του πόσα και ποια είναι φτιαχτά για ρωσικούς/ουκρανικους προπαγανδιστικούς λόγους τέτοιες αληθινές εικόνες σίγουρα υπάρχουν όπως πάντα υπάρχουν σε πολέμους με τα "λουλούδια" που πρωτοστατούν σε αυτούς είτε αζοφ είτε Βάγκνερ είτε καντιροφ, και τους βομβαρδισμούς που προφανώς τρώνε και απλούς πολίτες. Αν δεις πώς είναι η Μαριούπολη αυτή τη στιγμή νομίζω ότι καταλαβαινεις.Green Dragon έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:03Μπα, όλοι οι λαοί ηλίθιοι είναι. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι Ρώσοι στήνουν σκηνικά.vagabondo έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:57Σε αμερικανάκια απευθύνονται, δεν περιμένουν τέτοιες απορίες.Green Dragon έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:02
Πως γίνεται μια τέτοια έκρηξη που έφερε τα αυτοκίνητα σε αυτήν την κατάσταση να μην έκανε θρύψαλα τα λαμπόγυαλα της κολώνας;
Και τον πόλεμο τον ξεκίνησε ο Πούτιν για τις δικές του ονειρώξεις.
Οι φωτογραφίες είναι καθώς καθαρίζεται το μέρος, αρρωστημένε. Φαίνονται και πατημασιές με αίμα στην πρώτη φωτογραφία.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:36Το παγκάκι από τι υλικό είναι; Επίσης ένα κιλό κατεψυγμένο κρέας βγάζει περισσότερο αίμα. Νταξει άμα ανέλαβαν τα κινηματογραφικά στούντιος να βγάλουν πτώματα ας το κάνουν σωστά...
Πάντως ανενημέρωτους σας βρίσκω, η ρωσική γραμμή εδώ και 8 περίπου ώρες είναι ότι τον πύραυλο τον έριξαν οι ίδιοι οι Ουκρανοί γιατί δήθεν δε χρησιμοποιεί τέτοιο μοντέλο ο Ρωσικός στρατός.
Γιατί μου έσβησες το "πήγαινε να σε κοιτάξει κανας ψυχίατρος ρε μαλάκα" προς τον τύπο πιστεύει όχι μόνο ότι όντως οι ουκρανοί βομβαρδίζουν συστηματικά τους δικούς τους για να δυσφημίσουν τους Ρώσους, αλλά το κάνουν και επειδή τους χειρίζονται κάποιοι άγνωστοι ισχυροί;
Δεν έχεις διαβάσει τα λήμματα "αυνανισμός" και "μανία διωγμού" στο DSM-5-TR;
Καλά έκανε Φος.foscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:17Γιατί μου έσβησες το "πήγαινε να σε κοιτάξει κανας ψυχίατρος ρε μαλάκα" προς τον τύπο πιστεύει όχι μόνο ότι όντως οι ουκρανοί βομβαρδίζουν συστηματικά τους δικούς τους για να δυσφημίσουν τους Ρώσους, αλλά το κάνουν και επειδή τους χειρίζονται κάποιοι άγνωστοι ισχυροί;
Δεν είναι κουβέντες αυτές.
-
Εμπεδοκλής
Εγώ ξέρω ότι οι μη αρρωστημένοι καθώς καθαρίζουν τους νεκρούς τους βάζουν σε σακούλες, δεν τους βάζουν σε παγκάκια και πλένουν τα πλακάκια...foscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:14Οι φωτογραφίες είναι καθώς καθαρίζεται το μέρος, αρρωστημένε. Φαίνονται και πατημασιές με αίμα στην πρώτη φωτογραφία.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:36Το παγκάκι από τι υλικό είναι; Επίσης ένα κιλό κατεψυγμένο κρέας βγάζει περισσότερο αίμα. Νταξει άμα ανέλαβαν τα κινηματογραφικά στούντιος να βγάλουν πτώματα ας το κάνουν σωστά...
Πάντως ανενημέρωτους σας βρίσκω, η ρωσική γραμμή εδώ και 8 περίπου ώρες είναι ότι τον πύραυλο τον έριξαν οι ίδιοι οι Ουκρανοί γιατί δήθεν δε χρησιμοποιεί τέτοιο μοντέλο ο Ρωσικός στρατός.
Δεν ξέρω τι λέει η Ρωσία ή η Ουκρανία. Δεν περιμένω τι θα πει ο καθένας για να δω τα προφανή...
Δε συμφωνώ. Νομίζω ότι αυτός ο τύπος είναι όντως ψυχικά άρρωστος ΚΑΙ πάρα πολύ μαλάκας.stavmanr έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:18Καλά έκανε Φος.foscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:17Γιατί μου έσβησες το "πήγαινε να σε κοιτάξει κανας ψυχίατρος ρε μαλάκα" προς τον τύπο πιστεύει όχι μόνο ότι όντως οι ουκρανοί βομβαρδίζουν συστηματικά τους δικούς τους για να δυσφημίσουν τους Ρώσους, αλλά το κάνουν και επειδή τους χειρίζονται κάποιοι άγνωστοι ισχυροί;
Δεν είναι κουβέντες αυτές.![]()
Νομίζω επίσης ότι θα του έκανε καλό να πάει να κοιταχτεί, τουλάχιστον για το πρώτο.
Δε νομίζω ότι οφείλει το φόρουμ να τον προστατεύει από αυτή την παρατήρηση, όταν έχει ήδη φτάσει στο σημείο να μπαίνει εδώ κι εκεί και να περιγράφει τις παραισθήσεις και τα παραληρήματα που τον βασανίζουν, κάτω από φωτογραφίες δολοφονημένων παιδιών μάλιστα.
Και μενα μου σβησε που σου πα να πας σε αλλο νημα καραγκιοζακο αλλα δε το κανα και θεμαfoscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:17Γιατί μου έσβησες το "πήγαινε να σε κοιτάξει κανας ψυχίατρος ρε μαλάκα" προς τον τύπο πιστεύει όχι μόνο ότι όντως οι ουκρανοί βομβαρδίζουν συστηματικά τους δικούς τους για να δυσφημίσουν τους Ρώσους, αλλά το κάνουν και επειδή τους χειρίζονται κάποιοι άγνωστοι ισχυροί;
Δεν έχεις διαβάσει τα λήμματα "αυνανισμός" και "μανία διωγμού" στο DSM-5-TR;
Εχεις δικαιωμα στην αποψη σου - δε θελω να του τα διαγραφετεfoscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:22Δε συμφωνώ. Νομίζω ότι αυτός ο τύπος είναι όντως ψυχικά άρρωστος ΚΑΙ πάρα πολύ μαλάκας.stavmanr έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:18Καλά έκανε Φος.foscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:17
Γιατί μου έσβησες το "πήγαινε να σε κοιτάξει κανας ψυχίατρος ρε μαλάκα" προς τον τύπο πιστεύει όχι μόνο ότι όντως οι ουκρανοί βομβαρδίζουν συστηματικά τους δικούς τους για να δυσφημίσουν τους Ρώσους, αλλά το κάνουν και επειδή τους χειρίζονται κάποιοι άγνωστοι ισχυροί;
Δεν είναι κουβέντες αυτές.![]()
Νομίζω επίσης ότι θα του έκανε καλό να πάει να κοιταχτεί, τουλάχιστον για το πρώτο.
Δε νομίζω ότι οφείλει το φόρουμ να τον προστατεύει από αυτή την παρατήρηση, όταν έχει ήδη φτάσει στο σημείο να μπαίνει εδώ κι εκεί και να περιγράφει τις παραισθήσεις και τα παραληρήματα που τον βασανίζουν, κάτω από φωτογραφίες δολοφονημένων παιδιών μάλιστα.
Ο καΐλας είναι περιεκτικότερος όρος
Περιέχει ψέκες, εμμονικούς, αγγελοκρουσμενους, ψυχακηδες, απατεώνες
Όλο το κοινό που ανεμίζει τα λάβαρα του Πούτιν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις