!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:42
Maspoli έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:33 Για τον Κετσετζογλου λεγατε οτι πουληθηκε για ενα πιατο φακης.
Μπας και μπέρδεψες τις περσόνες πάλι; Ή το χειρότερο, δεν τις μπέρδεψες, αλλά επιχειρείς κάτι που κάποιος τρίτος θα χαρακτήριζε και ως πουστιά;
Maspoli έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:33Τωρα αποδεικνυεται φοβερο κομμαντο που περνα τα αρθρα κατω απο τη μυτη των προισταμενων του στο paokmania Αθηνων ωστε να σαμποταρει του βρωμερους σκοπους της βρωμερης ιστοσελιδας τους
Αν δεν υπήρχαν μερικοί κέτσε στη βιτρίνα, τότε όντως θα το μετονόμαζαν και σε παοκμάνια αθηνών και θα σε μάζευε μόνο εσένα και τον κόκκορα. Οι Κέτσε υπάρχουν για να μαζεύουν και τον Νώντα21 και να γίνεται μπούγιο. Επιχειρηματίες είναι οι άνθρωποι, δεν είναι μαλάκες. Θα αβαντάρουν 90% τον παοκ αλλά θα έχουν και τον κέτσε να σπάει η μυρωδιά στο πιάτο.

Εγώ το έχω πει ότι γενικά ο Κέτσε δεν μου αρέσει, αλλά μερικές φορές όπως σήμερα, γράφει και κάτι σωστό. Είπαμε, μην τα βλέπεις όλα άσπρο μαύρο.
Γιατι, διαβασες οτι εγραψα οτι το ειπες συγκεκριμενα εσυ;
Αναφερθηκα στο γκρουπακι σας γενικα εδω, οι οποιοι βριζατε το sdna (το συγκεκριμενο για τη φακη ο goback το ειχε γραψει)
Άβαταρ μέλους
Maspoli

GoBack έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:44 Τελευταιο αρθρο ηταν αυτο.Καπως ετσι ειχε γινει και με το Νοικοκυρη του γαυρου.
Αμα δεν ειναι τελικα το τελευταιο, δεν ανησυχω. Παλι θα πεις οτι επιβεβαιωθηκες
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Maspoli έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:48
Αρσενική απάντηση, παοκτζίδικη. :D
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:50
Maspoli έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:48
Αρσενική απάντηση, παοκτζίδικη. :D
Εχεις δικιο. Φοβαμαι να γραφω στο β ενικο και γι' αυτο εγραψα στο β πληθυντικο
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Maspoli έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:49
GoBack έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:44 Τελευταιο αρθρο ηταν αυτο.Καπως ετσι ειχε γινει και με το Νοικοκυρη του γαυρου.
Αμα δεν ειναι τελικα το τελευταιο, δεν ανησυχω. Παλι θα πεις οτι επιβεβαιωθηκες
Οπως βλεπεις δεν εχω προβλημα να κανω προβλεψεις με τον κινδυνο να εκτεθω.Αν ανεβασει αλλο ενα δηλαδη που να λεει adios amigos θα εχω επιβεβαιωθει η θα πατησεις στο τυπικο της υποθεσης;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Σε αυτη τη περιπτωση θα εχεις επιβεβαιωθει. Θα το δουμε λοιπον
Άβαταρ μέλους
Namrail

Maspoli έγραψε: 16 Απρ 2018, 20:52
Εχεις δικιο. Φοβαμαι να γραφω στο β ενικο και γι' αυτο εγραψα στο β πληθυντικο
Ανεβάζεις ένα μικρό ποστ όπου το μεγαλύτερο τμήμα του αναφέρεται σε δικά μου γραφόμενα (για βρωμερό σάιτ κλπ). Και στην αρχή χρησιμοποιείς β πληθυντικό για κάτι που ξέρουμε όλοι ότι δεν έχω γράψει εγώ.

Αλλά δεν υπάρχει καμία συσχέτιση, δεν το έγραψες φωτογραφίζοντας και εμένα.

Τέσπα, είστε όλοι σας μικροί κόλκες. Δεν παίζεστε με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μλκες αυτοί έχουν ξεφύγει. Άρθρο απάντηση από αρθρογράφο του ίδιου σάιτ μέσα σε λίγες ώρες.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... ai-pseytis

Πολλά βάζει ο νους μου, δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Δηλαδη θα ηθελες να γραψω για το παρεακι που εβριζε το sdna επι εβδομαδες (τουλαχιστον) και τωρα βρηκαν κατι καλο μεσα σε αυτο αλλα να μην υπαρχει τιποτα που να θυμιζει αυτα που εσυ ειπες...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ρε μλκ παγουρα δεν βρεθηκε τιποτα καλο,απλα ο κεφτες αλλαξε ροτα μεσα στον τεκε.Αυτο σχολιαζω οχι την ποιοτητα του αρθρου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Την αγωνιστική του ανωτερότητα σε σχέση με όλες τις ομάδες της Super League, απέδειξε ο ΠΑΟΚ με την εμφάνιση του κόντρα και στον Πανιώνιο. Η άνετη νίκη του Δικεφάλου σε συνδυασμό με την εμφατική εμφάνιση που πραγματοποίησε, πιστοποιούν ποιος είναι ο πρωταθλητής της φετινής περιόδου.
Και το πληκτρολόγιο του όταν έγραφε το συγκεκριμένο, σηκώθηκε στον αέρα και γελούσε.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 21:13
Την αγωνιστική του ανωτερότητα σε σχέση με όλες τις ομάδες της Super League, απέδειξε ο ΠΑΟΚ με την εμφάνιση του κόντρα και στον Πανιώνιο. Η άνετη νίκη του Δικεφάλου σε συνδυασμό με την εμφατική εμφάνιση που πραγματοποίησε, πιστοποιούν ποιος είναι ο πρωταθλητής της φετινής περιόδου.
Και το πληκτρολόγιο του όταν έγραφε το συγκεκριμένο, σηκώθηκε στον αέρα και γελούσε.
Ψέματα λέει;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Namrail

Το ψέμματα είναι ήπια λέξη για να περιγράψει τα τέρατα που γράφει.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 21:21 Το ψέμματα είναι ήπια λέξη για να περιγράψει τα τέρατα που γράφει.
ρε φουκαρά του μισό μηδέν εχεις λιγότερους βαθμους, χειρότερη επίθεση και χειρότερη άμυνα, σου δίνουν με διάταγμα πρωτάθλημα και κλαίγεσαι που λέει ο άλλος το αυτονόητο ;
Άβαταρ μέλους
Namrail

jason έγραψε: 16 Απρ 2018, 21:27
Namrail έγραψε: 16 Απρ 2018, 21:21 Το ψέμματα είναι ήπια λέξη για να περιγράψει τα τέρατα που γράφει.
ρε φουκαρά του μισό μηδέν εχεις λιγότερους βαθμους, χειρότερη επίθεση και χειρότερη άμυνα, σου δίνουν με διάταγμα πρωτάθλημα και κλαίγεσαι που λέει ο άλλος το αυτονόητο ;
Δεν έχω λιγότερους βαθμούς, παίρνω δικαιότατα το πρωτάθλημα, δεν αποκλείστηκα από την Έστερσουντ αλλά έπαιζα αήττητος στην Ευρώπη την ώρα που εσύ έδινες ένα ματς τη βδομάδα, σε σοδόμισα βάζοντας σου γκολ με 10 παίκτες στο ντέρμπι, ανταποκρίθηκα σε κάθε μεγάλο αγώνα της σεζόν την ώρα που εσύ δεν έχεις κερδίσει ούτε μισό σοβαρό ματς και ήμουν βάση της πλειοψηφίας όλων όσων δεν ζουν στη μπουγατσούπολη και τα πέριξ, η καλύτερη ομάδα της σεζόν.

Πήξε. :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”