Αυτο νομιζω ισχυει ειτε ειναι ενοχος ειτε οχιmao mao έγραψε: 06 Απρ 2022, 23:46Αδιαφορία είναι πχ να παραμελούν τα μαθήματα τους και να μη σε νοιάζει. Αν αρχίσουν και πεθαίνουν ένα ένα και εσύ έχεις αυτή τη συμπεριφορά, στην καλύτερη είσαι διανοητικά καθυστερημένος.Naida έγραψε: 06 Απρ 2022, 23:37 Δεν νομίζω να είναι ένοχος. Απλά ίσως ήταν αδιάφορος και πριν για τα παιδιά του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
είναι ο Μανος ένοχος?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: είναι ο Μανος ένοχος?
Όχι αδιάφορος όταν είναι, μπορεί να είναι γενικά. Να μην αισθάνεται το κομμάτι πατέρας. Ούτε ο 1ος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Βέβαια παίζει και να μην είναι υψηλό iq. Η να είναι στον κόσμο σου λόγω ουσιών.mao mao έγραψε: 06 Απρ 2022, 23:46Αδιαφορία είναι πχ να παραμελούν τα μαθήματα τους και να μη σε νοιάζει. Αν αρχίσουν και πεθαίνουν ένα ένα και εσύ έχεις αυτή τη συμπεριφορά, στην καλύτερη είσαι διανοητικά καθυστερημένος.Naida έγραψε: 06 Απρ 2022, 23:37 Δεν νομίζω να είναι ένοχος. Απλά ίσως ήταν αδιάφορος και πριν για τα παιδιά του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πιστεύω πως ο Μάνος είναι ή αθώος ή ένοχος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Blackdog έγραψε: 06 Απρ 2022, 23:43Εμενα οχι...σιγουρα κατι εχει κανει. Τωρα ναρκωτικα πουλαγε, την σπιτονοικοκυρα εφαγε, ηξερε και δεν ελεγε, δεν ηταν τα δυο παιδια δικα του, ολα τα παραπανω σεναρια που κυκλοφορουν;
Κατι εχει κανει![]()
.
Μού θύμισες νέος στην Ανδρο.....εχω πάει με μοτοσυκλέτα καί με πλαγιάζουν μπάτσοι το βράδυ.....
Μάλλον επειδή έβλεπαν τις τσάντες πάνω στή μηχανή.....θα λέγανε αυτός δεν θά μείνει σε ξενοδοχείο.....
Μέ πάνε για ψάξιμο στο τμήμα.....μισή ώρα δεν έβρισκαν κατι παράνομο.....
Εσύ κάτι έχεις μού έλεγε νευριασμένος ο αξιωματικός.....
Τελικά έφυγα και το βράδυ κοιμήθηκα στην κορυφή ενος λόφου σε ένα ξωκλήσι.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ολοι εχουμε απο μια τετοια ιστοριαΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2022, 23:56
Μού θύμισες νέος στην Ανδρο.....εχω πάει με μοτοσυκλέτα καί με πλαγιάζουν μπάτσοι το βράδυ.....
Μάλλον επειδή έβλεπαν τις τσάντες πάνω στή μηχανή.....θα λέγανε αυτός δεν θά μείνει σε ξενοδοχείο.....
Μέ πάνε για ψάξιμο στο τμήμα.....μισή ώρα δεν έβρισκαν κατι παράνομο.....
Εσύ κάτι έχεις μού έλεγε νευριασμένος ο αξιωματικός.....![]()
Τελικά έφυγα και το βράδυ κοιμήθηκα στην κορυφή ενος λόφου σε ένα ξωκλήσι.....
.
Ομως εδω δεν ειναι το ιδιο με τον μπατσο που σε βλεπει πρωτη φορα και νομιζει οτι σε ξερει, ο τυπος εχει εκτεθει πολυ στα ΜΜΕ. Γνωριζουμε αρκετες λεπτομερειες για το παρελθον και για την συμπεριφορα του.
- EKPLIKTIKOS
Έλα ρε
mao mao έγραψε: 06 Απρ 2022, 23:38αν σου φαίνεται ο τύπος φυσιολογικός, πάσο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2022, 23:33mao mao έγραψε: 06 Απρ 2022, 23:28
Η συμπεριφορά του μόνο φυσιολογική δεν είναι. ένας νορμάλ άνθρωπος βασικά θα ήταν τώρα νοσηλευόμενος με ψυχοφάρμακα. Δεν θα έβγαινε με τα γυαλιά ηλίου να μιλά στους δημοσιογράφους.
Αυτό μέ τό Λαγωνικό που κάνεις.....το κάνεις απο μικρός αυτό ;;; .![]()
.
Απο τη στιγμή πού ήθελε να φύγει απο το σπίτι του.....υποθέτω δείχνει οτι δεν ήθελε και δεν θέλει να έχει σχέση με τήν οικογένεια.....
Πώς να καταδικάσουμε με τα στοιχεία που λές.....οτι δεν σου φαίνεται φυσιολογικός ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- wooded glade
Θέλει να τη χωρίσει γι αυτό στράφηκε εναντίον της.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Πάντως ένα κίνητρο που δεν έχει συζητηθεί από κανέναν είναι το mercy killing αλλά και οι περιουσίες που θα ξόδευαν για τα τρία παιδιά.
Η Τζωρτζίνα ήταν τετραπληγική ενώ και πριν κάτι είχε.
Η Ίριδα σοβαρή καρδιοπάθεια εκ γενετής.
Η Μαλένα λευχαιμία που δεν ξέρω τι ιάσιμη ήταν. Ένας γνωστός μου με λευχαιμία έζησε οχτώ χρόνια, τον κατέβαλε στο τέλος.
Η Τζωρτζίνα ήταν τετραπληγική ενώ και πριν κάτι είχε.
Η Ίριδα σοβαρή καρδιοπάθεια εκ γενετής.
Η Μαλένα λευχαιμία που δεν ξέρω τι ιάσιμη ήταν. Ένας γνωστός μου με λευχαιμία έζησε οχτώ χρόνια, τον κατέβαλε στο τέλος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Η συμπεριφορά του σίγουρα δεν είναι αυτή ενός νορμάλ ανθρώπου αν μαθαινε ότι η γυναίκα του δολοφόνησε τα παιδια του
Αυτό βέβαια δεν τον καθιστά ένοχο, πιθανοτατα μπορεί να είναι κάτι απ τα παραπανω που γράφτηκαν
Αυτό βέβαια δεν τον καθιστά ένοχο, πιθανοτατα μπορεί να είναι κάτι απ τα παραπανω που γράφτηκαν
- wooded glade
Το πιθανό κίνητρο ήταν οικονομικό (τα έξοδα για την άρρωστη Μαλένα, μετά για την επίσης άρρωστη Ίριδα).
Για τη Τζωρτζίνα ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς τι είχε πριν την πρώτη ανακοπή, αλλά υπάρχει και η υπόννοια ότι είδε το πνίξιμο της Ίριδας και κάποια στιγμή να το μαρτύραγε.
Για τη Τζωρτζίνα ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς τι είχε πριν την πρώτη ανακοπή, αλλά υπάρχει και η υπόννοια ότι είδε το πνίξιμο της Ίριδας και κάποια στιγμή να το μαρτύραγε.
Εμενα με προβληματιζει η συμπεριφορα του, ιδια με της γυναικας του, δηλαδη σαν να μην εχει συμβει τιποτα.
Υπαρχουν αρκετες στιγμες που εχουν μοιραστει στο φεησμπουκ και δεν κολανε, πχ μια απο αυτες

Εδω λοιπον βλεπουμε στην συναυλια του Πλουταρχου ενα ζευγαρι που εναμιση χρονο ειχε χασει ενα παιδι, λιγους μηνες πριν το μωρο, ενω η 9χρονη τους κορη ηταν στην ΜΕΘ μετα απο επεισοδιο που την αφησε τετραπληγικη

Υπαρχουν αρκετες στιγμες που εχουν μοιραστει στο φεησμπουκ και δεν κολανε, πχ μια απο αυτες

Εδω λοιπον βλεπουμε στην συναυλια του Πλουταρχου ενα ζευγαρι που εναμιση χρονο ειχε χασει ενα παιδι, λιγους μηνες πριν το μωρο, ενω η 9χρονη τους κορη ηταν στην ΜΕΘ μετα απο επεισοδιο που την αφησε τετραπληγικη
Εγω εχω διαβασει οτι τα παιδια ηταν υγειεστατα οταν ηταν στο νοσοκομειο και οτι αυτη τους δημιουργουσε τα συμπτωματα στο σπιτι.wooded glade έγραψε: 07 Απρ 2022, 00:56 Το πιθανό κίνητρο ήταν οικονομικό (τα έξοδα για την άρρωστη Μαλένα, μετά για την επίσης άρρωστη Ίριδα).
Η Μαλενα ειχαν πει η γιατροι οτι η μορφη λευχαιμιας που ειχε ηταν πληρως θεραπευσιμη. Ερευναται το σεναριο να την δηλητηριαζε η μανα της για να παρουσιασει συμπτωματα.
Το μωρο δεν νομιζω να ειχε κατι. Διαβασα κιολας οτι του ειχε γινει καρδιογραφημα 2 μηνες πριν πεθανει, απο ανακοπη καρδιας, το οποιο ηταν φυσιολογικοτατο.
Η Τζωρτζινα πριν την κριση που την αφησε τετραπληγικη παθαινε γενικως "κρισεις", μεχρι που σε μια τετοια πεθανε. Χωρις οι γιατροι να μπορουν να βρουν την αιτια που συμβαινει αυτο...
- wooded glade
Τι να σου πω τώρα. Με τη λευχαιμία παίζει να γίνει κανείς καλά, αλλά "πλήρως θεραπεύσιμη" δεν ξέρω.Blackdog έγραψε: 07 Απρ 2022, 01:05Εγω εχω διαβασει οτι τα παιδια ηταν υγειεστατα οταν ηταν στο νοσοκομειο και οτι αυτη τους δημιουργουσε τα συμπτωματα στο σπιτι.wooded glade έγραψε: 07 Απρ 2022, 00:56 Το πιθανό κίνητρο ήταν οικονομικό (τα έξοδα για την άρρωστη Μαλένα, μετά για την επίσης άρρωστη Ίριδα).
Η Μαλενα ειχαν πει η γιατροι οτι η μορφη λευχαιμιας που ειχε ηταν πληρως θεραπευσιμη. Ερευναται το σεναριο να την δηλητηριαζε η μανα της για να παρουσιασει συμπτωματα.
Το μωρο δεν νομιζω να ειχε κατι. Διαβασα κιολας οτι του ειχε γινει καρδιογραφημα 2 μηνες πριν πεθανει, απο ανακοπη καρδιας, το οποιο ηταν φυσιολογικοτατο.
Η Τζωρτζινα πριν την κριση που την αφησε τετραπληγικη παθαινε γενικως "κρισεις", μεχρι που σε μια τετοια πεθανε. Χωρις οι γιατροι να μπορουν να βρουν την αιτια που συμβαινει αυτο...
Το μωρό είχε τον φλεβοκόμβο. Τι είναι αυτό ; Ακίνδυνο ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 209 Απαντήσεις
- 4734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel