Όχι, ξέρεις πολύ καλά. Όπως ξέρω και εγώ πολύ καλά τι έκανες το 1999, καθώς και ότι μέχρι πριν μερικές εβδομάδες, δεν έδινες δεκάρα για τους χιλιάδες άμαχους που σκοτώνονται κάθε μέρα σε συγκρούσεις παντού στον κόσμο, σε μερικές από τις οποίες μάλιστα (πχ αυτόν στην Υεμένη) εμπλέκεται και η Ελλάδα στο πλευρό αυτού που σκοτώνει. Δεν τίθεται καν θέμα δύο μέτρων και δύο σταθμών, εδώ δεν υπάρχουν καν μέτρα και σταθμά: όποια είναι η επίσημη ή ημιεπίσημη γραμμή της ΝΔ, αυτή αναπαράγεις εδώ μέσα.under έγραψε: 06 Απρ 2022, 17:49Δεν ξερω τι εκανες το 1999.Scouser έγραψε: 06 Απρ 2022, 16:36 Ε ναι. Εξάλλου, ούτε σε αντιαμερικανικές διαδηλώσεις το 2003 ή το 1999 κατέβηκα, ούτε μποϊκοτάζ κατά των προϊόντων από το Ισραήλ στήριξα ποτέ. Να φανταστείς, ούτε καν θυσίες για να σταματήσουν οι σφαγές αμάχων στην Μπούρμα ή κατά των Ουϊγούρων στην Κίνα δεν θα αποδεχόμουν.Οι νεοδημοκράτες βέβαια που συμμετείχαν και στήριξαν όλα τα παραπάνω, λογικό τώρα να είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν και ακριβότερο ρεύμα για να σταματήσει ο Πούτιν να σφάζει γυναικόπαιδα και αμάχους.
Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω αντίρρηση: να πληρώνουμε το ρεύμα τριπλάσιο και την βενζίνη και το αέριο διπλάσια, οι δε φτωχοί να ζεσταθούν ξυλόσομπες ή να μετακινηθούν με αμάξια σαν αυτά των Φλιντστόουν. Είναι υποκριτικό, είναι ηλίθιο, είναι άσκοπο, αλλά για Ελλάδα μιλάμε, δεν βλέπω τίποτα καινούργιο υπό τον ήλιο. Εγώ θα επιβιώσω, αν και φαντάζομαι η κακομοίρα χωρισμένη με τα δύο παιδιά που μετακινείται κάθε μέρα από την Καλλιθέα στο Χαλάνδρι για να βαρέσει δεκάωρο για 800 ευρώ, θα ζοριστεί λίγο. Να βγείτε όμως και να πείτε δημόσια, όπως έκαναν και οι Γερμανοί, ότι παιδιά θα πρέπει να υποστείτε σοβαρές, προσωπικές συνέπειες τα επόμενα χρόνια, για να σταματήσει ο Πούτιν να σφάζει γυναικόπαιδα και αμάχους. Και να εξηγήσετε και γιατί η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ πιο σκατά, σε σχέση με σχεδόν όλες τις υπόλοιπες χώρες στην ΕΕ. Και από εκεί και πέρα, ας κρίνει ο κόσμος στις εκλογές.