!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Μπα όχι θέλω αυτή την σημαία στο Σύνταγμα και τα ελληνικά Αζόφ εγκλωβισμένα στο ΣΕΦ.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
Εμπεδοκλής
Крaсная армия έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:28 Μπα όχι θέλω αυτή την σημαία στο Σύνταγμα και τα ελληνικά Αζόφ εγκλωβισμένα στο ΣΕΦ.

- Sid Vicious
To να τα φτιαξω ταυτοχρονα με την Σαρλιζ Θερον και την Γκαλ Γκαντοτ συγκεντρωνει περισσοτερες πιθανοτητεςКрaсная армия έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:28 Μπα όχι θέλω αυτή την σημαία στο Σύνταγμα και τα ελληνικά Αζόφ εγκλωβισμένα στο ΣΕΦ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σκέφτομαι να το βάλω desktop αυτό. Ωραία εικόνα.
Στο μεταξύ:
https://twitter.com/Levi_godman/status/ ... 84/photo/1
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κατάληψη από τους Ρώσους σημαντικών ουκρανικών θέσεων στο Λουγκάνσκ:
https://twitter.com/RWApodcast/status/1 ... yPwvopAAAA
https://twitter.com/RWApodcast/status/1 ... yPwvopAAAA
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, ναι, η Γκάλ είναι παντρεμένη.Sid Vicious έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:31To να τα φτιαξω ταυτοχρονα με την Σαρλιζ Θερον και την Γκαλ Γκαντοτ συγκεντρωνει περισσοτερες πιθανοτητεςКрaсная армия έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:28 Μπα όχι θέλω αυτή την σημαία στο Σύνταγμα και τα ελληνικά Αζόφ εγκλωβισμένα στο ΣΕΦ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2022, 16:04Ε, ναι, η Γκάλ είναι παντρεμένη ΕβραίαSid Vicious έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:31To να τα φτιαξω ταυτοχρονα με την Σαρλιζ Θερον και την Γκαλ Γκαντοτ συγκεντρωνει περισσοτερες πιθανοτητεςКрaсная армия έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:28 Μπα όχι θέλω αυτή την σημαία στο Σύνταγμα και τα ελληνικά Αζόφ εγκλωβισμένα στο ΣΕΦ.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Sid Vicious
Και επειδη ειναι παντρεμενη και Εβραια δηλαδη τι σημαινει, δεν μπορουμε να ερωτευτουμε τρελα; Τι ειστε σεις ρε, δερβεναγες στην ευτυχια μου;Beria έγραψε: 06 Απρ 2022, 16:58Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2022, 16:04Ε, ναι, η Γκάλ είναι παντρεμένη ΕβραίαSid Vicious έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:31
To να τα φτιαξω ταυτοχρονα με την Σαρλιζ Θερον και την Γκαλ Γκαντοτ συγκεντρωνει περισσοτερες πιθανοτητες![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Bill Hicks
καλά, γελάτε εσείς.Bazoomba έγραψε: 06 Απρ 2022, 14:40independent44 έγραψε: 06 Απρ 2022, 14:38 Το ακούσαμε κι αυτό στο ΣΚΑΙ...
Όταν επιχειρεί ο Αμερικανικός Στρατός, συνοδεύεται πάντα από νομικό σύμβουλο ο οποίος παρακολουθεί αν τηρείται το δίκαιο του πολέμου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FM 1-04 Legal Support to Operations
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Μα δεν διαφωνώ ότι οι ΗΠΑ έχουν κάνει εγκλήματα, ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε στις τεχνικές λεπτομέρειες της κάθε περίπτωσης.hades έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:14Ο νομικός σύμβουλος ήταν και στο Αφγανιστάν που οι Αμερικάνοι έθαψαν ζωντανούς ισάριθμους αιχμαλώτους Ταλιμπάν όσα και τα θύματα της 11 Σεπτεμβρίουstavmanr έγραψε: 06 Απρ 2022, 14:42Δεν είναι απίθανο. Μάλλον το πιθανότερο.independent44 έγραψε: 06 Απρ 2022, 14:38 Το ακούσαμε κι αυτό στο ΣΚΑΙ...
Όταν επιχειρεί ο Αμερικανικός Στρατός, συνοδεύεται πάντα από νομικό σύμβουλο ο οποίος παρακολουθεί αν τηρείται το δίκαιο του πολέμου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλο αν καταγράφει όσα βλέπει.
Για Ιράκ δεν το συζητώ. Τώρα βγαίνουν τα εγκλήματα της seal team 6 εκεί .
Καλά για τα χτυπήματα με drone με εκατοντάδες παράπλευρες απώλειες δεν έχω να πω τπτ εκτός ότι εκεί στον ΣΚΑΙ είναι τέρμα μαλάκες
Διαφωνώ ότι τα παρελθόντα εγκλήματα των ΗΠΑ μπορούν να σταθούν ως δικαιολογία για τα τωρινά εγκλήματα που διαπράττονται από τους ρώσους.
Και το παρανοϊκό είναι ότι αυτοί που συνήθως δαιμονοποιούν τις ΗΠΑ για τα εγκλήματα που υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει, τώρα υπερασπίζονται τους ρώσους για παρόμοιο έγκλημα που τελείται μπροστά στα μάτια τους.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
μαλάκα μου ρωσικος στρατός σου λέει, για τα πανηγύρια
Η προέλαση της Ρωσίας από το κέντρο προς τα ανατολικά της Ουκρανίας συνεχίζεται κανονικά.
Εντάξει, για τις πιθανότητες να γίνει κάτι λέω.Sid Vicious έγραψε: 06 Απρ 2022, 17:00Και επειδη ειναι παντρεμενη και Εβραια δηλαδη τι σημαινει, δεν μπορουμε να ερωτευτουμε τρελα; Τι ειστε σεις ρε, δερβεναγες στην ευτυχια μου;![]()
Πάντως είναι όντως ερωτευσιμοτάτη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
μπηκε 8 σελιδες πριν ... 3 αστοχες βολες και μια ευστοχη ... ειχε πολυ καπνο και το ουκρανικο τανκ καλεσε το πυροβολικο για να πληξει το κονβοι ... η συνεχεια ειναι αγνωστη
viewtopic.php?f=30&t=38391&start=3705
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron