stavmanr έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:05
sys3x έγραψε: 06 Απρ 2022, 15:03
stavmanr έγραψε: 06 Απρ 2022, 14:53
Έγραψα εγώ για όλο τον κόσμο;
Εγώ έγραψα ότι μιλάμε για κυρώσεις που αφορούν την ίδια την απόφαση των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με το έγκλημα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι κυρώσεις που επέβαλαν ΗΠΑ, Καναδάς, ΕΕ είναι κυρώσεις που βασίζονται στο πόρισμα του ΟΗΕ σχετικά με την εισβολή.
Ο ΟΗΕ δεν έχει ανακοινώσει κυρώσεις που να αφορούν όλα τα μέλη του. Δεν έχει προκύψει ακόμα κάποιο ποινολόγιο από τον ΟΗΕ. Αλλά η απόφαση της καταδίκης είναι συγκεκριμένη.
Επομένως έχουμε ένα διεθνές έγκλημα στο οποίο ΗΠΑ, Καναδάς, ΕΕ έχουν πάρει σαφή θέση κι επιβάλλουν κυρώσεις.
Ποιο είναι το πρόβλημά σου και γράφεις για "προβοκατόρικα" κι άλλα παλαβά;
* Αν περιμέναμε την Ουγκάντα να πρωτοστατήσει στο διεθνές δίκαιο, ακόμα θα ζούσες στα δέντρα.
Διεθνές δίκαιο λες, απειλές λες, Ουγκάντα λες.
Η Τουρκία μας απειλεί ΑΜΕΣΑ με πόλεμο και δείχνει ότι το εννοεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με παραβιάσεις, γεωτρύπανα, μπάχαλα στα σύνορά, δηλώσεις του συνόλου του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού της στο κορυφαίο επίπεδό όχι απλά αμφισβήτησης του εδαφικού χώρου της Ελλάδος αλλά ξεκάθαρα ότι είναι δικό τους το μισό και βάλε Αιγαίο.
Είναι σαν κάποιος να έχει πάρει αυτούσιο όλο το διεθνές δίκαιο και να το έβαλε βαθιά στον πάτο σου ελληνάκο Στάβμου, τώρα γιατί δεν θέλεις να το βγάλεις από εκεί πέρα μέσα στην βρώμα που βρίσκεται ένας θεός ξέρει πόσο σου αρέσει, μάλλον, αλλιώς, λογικά, δεν θα ήθελες να το βγάλεις μέσα από αυτήν την σκατίλα και να το εφαρμόσεις;
Δε ξέρω, ρωτάω.
Οκ οκ, ρητορικά.
Αν κλαίγεσαι που μία χώρα σε απειλεί τι θα έκανες αν αυτή η χώρα είχε εισβάλει ήδη και είχε φτάσει 20 χλμ από την Αθήνα;
Ρητορικά ρωτάω.
Ρητορικά ναι

, όχι ότι εισέβαλε στην Κύπρο ασούμε έχει περάσει μίσος + αιώνας και ακόμη (και αυτή από εδώ και πέρα είναι αυτούσια η απάντηση μου) κάνεις πάρα πολύ πρόθυμα ότι σου πει η πρεσβεία και γενικότερα φέρεσαι σαν κανονικό πουτανάκι των αγγλοσαξώνων. Όχι, όχι βέβαια.
Παιβιά, αν καταλαβαίνατε τι διαλεκτικό ξύλο τρώτε καθημερινά δεν θα γράφατε καν τις μαλακίες που γράφετε δω χάμου. Κάποτε έλεγα
δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκες, πλέον δεν το λέω, μάντεψε γιατί.
Δεν έχετε αντίπαλο πάντως, είσθε ανίκητοι.