!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:34
sharp έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:21 Ας γράψω και εγώ κάτι ειρωνικό: ευτυχώς που έγινε ο πόλεμος στην Ουκρανία και σάς έδωσε την ευκαιρία να εκφράσετε τον ανθρωπισμό σας για την Υεμένη, καθότι δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ που να το λέτε σε όλο το πχόρουμ.
Ρε Σαρπ, εγω δεν το παιζω ανθρωπιστης ουτε με την Ουκρανια ουτε με την Υεμενη, εσεις ομως που το παιζετε ανθρωπιστες μονο με την Ουκρανια δεν το βρισκεις καπως υποκριτικο;
Δεν έχεις καταλάβει τίποτε, δεν είναι ανθρωπιστικό το ζήτημα. Δικαιολογούμε τον Ουκρανό που υπερασπίζεται το σπίτι του. Δεν δικαιολογούμε τον Ρώσο που κάνει εισβολή. Αυτά τα "τον αναγκάσανε τον άνθρωπο, τι να έκανε" είναι ξεφτίλα και να τα σκέφτεται κανείς. Τα έχουμε γράψει τόσες φορές, δεν έχει νόημα ο κόπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 05 Απρ 2022, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:43
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:33
Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:29

Δεν εχω την απαιτηση να με παρεις στα σοβαρα, δεν ξερω οι υπολοιποι, απλα εχει κουρασει αυτη η υποκρισια για τον Ουκρανικο λαο. Προσωπικα δεν πιστευω στον "ανθρωπισμο" σας, ειναι πολυ αλα καρτ ρε φιλε.
Μαλλον μας εχει τυφλωσει η αγαπη μας για το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανους.
Πιστευω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση εαν η επιθεση γινοταν απο την Δυτικη πλευρα δεν θα γινοταν αυτος ο χαμος, οπως δεν εγινε σε Συρια, Λιβυη κλπ. Τωρα αυτες οι μαυρες πλερεζες που εχουν φορεσει ολοι οι Δυτικοι ειναι κατα την αποψη μου πολυ δηθεν και φουλ υποκριτικες. Αντε εσυ επειδη αν θυμαμαι καλα ζεις Πολωνια να σε αγγιζει περισσοτερο το θεμα (στο δινω αυτο), αλλα μεχρι εκει.

Δηλαδη ρε γαμωτο μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τον δηθεν ανθρωπισμο σας την στιγμη που οι πλερεζες και το πενθος σας σταματαει στην Ουκρανια.

Αυτα απο κατω προφανως δεν εχουν ψυχη και δεν χρειαστηκε να φορεσουν πλερεζες οι Ευρωπαιοι, για αυτα τα παιδακια δεν ειδαμε τον ιδιο χαμο. Τουλαχιστον εγω δηλωνω ψιλοαναισθητος με την ολη φαση του ανθρωπισμου, και δεν φορεσα μαυρα ουτε στην μια περιπτωση ουτε στην αλλη.

Εικόνα

Σχολειο στην Υεμενη.

Στην Υεμένη πολεμάνε σουνίτες φιλορανοί Υεμενέζοι και σιίτες φιλοσαουδάραβες Υεμενέζους, με περιστασιακές επεμβάσεις από Σαουδική Αραβία και Ιράν.

Στη Λιβύη και τη Συρία (που επίσης η βασική διαμάχη ήταν εμφύλια) ΔΕΝ υπήρξε δυτική εισβολή, ούτε καν γενικευμένος πόλεμος. Αλλά εν πάση περιπτώσει τη Συρία οι Ρώσοι την ισοπέδωσαν όχι οι Δυτικοί.

Ποια Δύση λοιπόν; Δεν κόβεις τις νοθευμένες βότκες λέω γω. Το μόνο που ξέρεις για όλα αυτά τα μέρη είναι ότι τα αναφέρει η πρεσβεία στη γραμμή που σας δίνει. Αν έλεγε Βολπαραϊσο και Μίνας Τίριθ θα έλεγες Βολπαραϊσο και Μίνας Τίριθ. Δεν είσαι αναίσθητος φίλε μου, είσαι ένας τυπικός πηγμένος στην ίδια του τη βλακεία φιλοπουτινικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 05 Απρ 2022, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:41
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:41
Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:37

Κάτι σας έχει τυφλώσει, αλλά δε νομίζω να είναι αυτό.
Επ! Πως απο δω? Που χαθηκες εσυ?
Δε με είδες, ε? :c020:

https://twitter.com/NinaByzantina/statu ... XLr_gpAAAA

Μονωμένος κι ο Ορμπάν.
Εχεις αρχισει να παθαινεις πχωρουμικο βερτιγκο απ'τα πολλα νηματα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:42
Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:39
Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:27 Δεν είμαι υπέρ του να πεθαίνει κανείς, αλλά θα μπορούσε ο Ι. Μεταξας να αποφύγει τον πόλεμο με τους φασιστες, κάνοντας διάγγελμα ουδετερότητας με όλους μαζί και αποδεχόμενος τις συμφωνίες των Βερσαλλιών.
Αφού επέλεξε την μοίρα του τότε οκ..ας δεχθεί την μοίρα της αυτοκρατορίας.

Αφού έτσι κι αλλιώς ήταν φασίστας σαν τον Ζελένσκι, σωστά πουτινακια;
O Μεταξάς σκότωνε την ιταλική μειονότητα.
Ενώ ο κοντοπουτιν προστατεύει την ρωσική μειονότητα εξαφανίζοντας τις πόλεις που ζούσε.
Εξαιρετικό!
Πολύ προπαγάνδα.
Το να τους στριμώξει στο Αζοφστάλ ήταν ακριβώς κίνηση για να μειώσει τις απώλειες στους πολίτες (τους οποίους οι ναζί χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες).
Από 'κει και πέρα αν όντως ισοπέδωνε τις πόλεις, τώρα θα είχε απλά τελειώσει ο πόλεμος.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sharp έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:21 Ας γράψω και εγώ κάτι ειρωνικό: ευτυχώς που έγινε ο πόλεμος στην Ουκρανία και σάς έδωσε την ευκαιρία να εκφράσετε τον ανθρωπισμό σας για την Υεμένη, καθότι δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ που να το λέτε σε όλο το πχόρουμ.
Τσεκαρα απο περιεργεια και υπαρχουν 29 σελιδες αναφορων περι Υεμενης στο φορουμ, οι 6 ειναι τον τελευταιο καιρο "ναι αλλα η Υεμενη".
Ο Εμπεδοκλης οντως μιλουσε για Υεμενη σε αντιδιαστολη με τους λαθρο οτι αυτοι δεν φευγουν.
Και ποστ Αριστου εναντιον του αξονα Ρωσιας-Κινας-Τουρκιας :lol:
Αρίστος έγραψε: 11 Οκτ 2019, 12:23
alexandroso έγραψε: 11 Οκτ 2019, 12:14
τεν τεν έγραψε: 11 Οκτ 2019, 11:30 Είναι αισιόδοξο το ότι για πρώτη φορά έχουμε σταθερή εξωτερική πολιτική. Ο άξονας Ελλάς,Ισραήλ, Κύπρος, Αίγυπτος είναι ότι καλύτερο έχουμε τις τελευταίες δεκαετίες. Ευχής έργο που δεν διακόπηκε από καμία κυβέρνηση
Ξεχνάς δύο βασικότατους εταίρους αυτού του άξονα. Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ. Ενας αξόνας υπεύθυνος για την χούντα της Αιγύπτου, τη χούντα του Σουδάν, τον αποκλεισμό του Κατάρ, τον πόλεμο στην Υεμένη κλπ κλπ
Ευτυχώς παίρνουμε πάντα το μέρος των καλών.

Eνω ο αξονας Κινας-Ρωσιας-Ιραν-Τουρκιας-Καταρ ειναι δημοκρατικοτατος.

.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:39
Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:34
Ρε Σαρπ, εγω δεν τον παιζω ανθρωπιστης ουτε με την Ουκρανια ουτε με την Υεμενη, εσεις ομως που το παιζετε ανθρωπιστες μονο με την Ουκρανια δεν το βρισκεις καπως υποκριτικο;
Στο ξαναλεω. Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα. Για το οτι δεν υπαρχουν 10 διαφορετικα νηματα με 1000 σελιδες το καθενα για την Υεμενη δε σημαινει οτι ειναι αδιαφορο για ολους.

Και στην τελικη αλλοι ειναι αυτοι που ξαφνικα το παιζουν ανθρωπιστες και εχουν ονομα. Ειναι οι "αν τους θελεις να τους παρεις σπιτι σου"

Εικόνα

Πασο φιλε, δικο σου και αυτο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Πλακα θα εχει να βγει και ο νεοσοβιετικος Καμμενος να πει "ναι αλλα η Υεμενη" και να του θυμισει κανεις για τα παρανομα πυρομαχικα εναντιον της Υεμενης
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

elchav έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:42 είναι πολύ δύσκολο για τα πουτινάκια να κατανοήσουν ότι πιο εύκολα ταυτίζεσαι με κάποιον που έχετε κοινά χαρακτηριστικά, βρίσκεται κοντά σου, έχετε κοινές συνήθειες, κλπ παρά σε κάποιον που σου είναι τελείως άγνωστος από άλλο κόσμο

άλλωστε, και οι ίδιοι, τι χάνουν συγγενή, τι χάνουν κάποιον γείτονα 5 στενά παρακάτω που έχουν δει τρεις φορές, το ίδιο στεναχωριούνται

λέμε για τελείως γίδια
Την επομενη φορα να θυμηθω να βγαλω την μεζουρα να δω ποιος ειναι πιο κοντα για να κλαψω περισσοτερο. Ειδικα τους Αμερικανους που γειτνιαζουν με τους Ουκρανους τους καταλαβαινω απολυτα, εχουν τοσα μα τοσα κοινα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Σωστά, τους Πολωνούς οι Αμερικάνοι τους σπρώχνουν, μόνοι τους δεν θα είχαν πάρει είδηση μετά τους 2 εκατομμ. πρόσφυγες που έχουν στη χώρα τους. Μα πού ζείτε, στον Άρη με τον Μπέζος;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

foscilis έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:43
Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:43
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:33

Μαλλον μας εχει τυφλωσει η αγαπη μας για το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανους.
Πιστευω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση εαν η επιθεση γινοταν απο την Δυτικη πλευρα δεν θα γινοταν αυτος ο χαμος, οπως δεν εγινε σε Συρια, Λιβυη κλπ. Τωρα αυτες οι μαυρες πλερεζες που εχουν φορεσει ολοι οι Δυτικοι ειναι κατα την αποψη μου πολυ δηθεν και φουλ υποκριτικες. Αντε εσυ επειδη αν θυμαμαι καλα ζεις Πολωνια να σε αγγιζει περισσοτερο το θεμα (στο δινω αυτο), αλλα μεχρι εκει.

Δηλαδη ρε γαμωτο μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τον δηθεν ανθρωπισμο σας την στιγμη που οι πλερεζες και το πενθος σας σταματαει στην Ουκρανια.

Αυτα απο κατω προφανως δεν εχουν ψυχη και δεν χρειαστηκε να φορεσουν πλερεζες οι Ευρωπαιοι, για αυτα τα παιδακια δεν ειδαμε τον ιδιο χαμο. Τουλαχιστον εγω δηλωνω ψιλοαναισθητος με την ολη φαση του ανθρωπισμου, και δεν φορεσα μαυρα ουτε στην μια περιπτωση ουτε στην αλλη.

Εικόνα

Σχολειο στην Υεμενη.

Στην Υεμένη πολεμάνε σουνίτες φιλορανοί Υεμενέζοι και σιίτες φιλοσαουδάραβες Υεμενέζους, με περιστασιακές επεμβάσεις από Σαουδική Αραβία και Ιράν.

Στη Λιβύη και τη Συρία (που επίσης η βασική διαμάχη ήταν εμφύλια) ΔΕΝ υπήρξε δυτική εισβολή, ούτε καν γενικευμένος πόλεμος. Αλλά εν πάση περιπτώσει τη Συρία οι Ρώσοι την ισοπέδωσαν όχι οι Δυτικοί.

Ποια Δύση λοιπόν; Δεν κόβεις τις νοθευμένες βότκες λέω γω. Το μόνο που ξέρεις για όλα αυτά τα μέρη είναι ότι τα αναφέρει η πρεσβεία στη γραμμή που σας δίνει. Αν έλεγε Βολπαραϊσο και Μίνας Τίριθ θα έλεγες Βολπαραϊσο και Μίνας Τίριθ. Δεν είσαι αναίσθητος φίλε μου, είσαι ένας τυπικός πηγμένος στην ίδια του τη βλακεία φιλοπουτινικός.
Μπραβο Φασολι μου καταλαβες ακριβως τι λεω. Εισαι Δυναμιτης....
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

*σιίτες φιλοιρανοι υεμενιοι Vs Σουνιτών φιλοσαουδ
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Σας ενοχλουν οι ναζί Ουκρανοί
Όταν οι Ρώσοι, επισημα, είναι το ίδιο ή και χειρότεροι.

Βιασμοί, δολοφονίες αμάχων, βασανιστήρια κλπ

Ο άλλος λέει αυτά έχει ο Πόλεμος.
Ποιος τον ξεκίνησε όμως, δεν σκέφτηκε
Ρωσία, η ντροπή της ανθρωπότητας
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:56
elchav έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:42 είναι πολύ δύσκολο για τα πουτινάκια να κατανοήσουν ότι πιο εύκολα ταυτίζεσαι με κάποιον που έχετε κοινά χαρακτηριστικά, βρίσκεται κοντά σου, έχετε κοινές συνήθειες, κλπ παρά σε κάποιον που σου είναι τελείως άγνωστος από άλλο κόσμο

άλλωστε, και οι ίδιοι, τι χάνουν συγγενή, τι χάνουν κάποιον γείτονα 5 στενά παρακάτω που έχουν δει τρεις φορές, το ίδιο στεναχωριούνται

λέμε για τελείως γίδια
Την επομενη φορα να θυμηθω να βγαλω την μεζουρα να δω ποιος ειναι πιο κοντα για να κλαψω περισσοτερο. Ειδικα τους Αμερικανους που γειτνιαζουν με τους Ουκρανους τους καταλαβαινω απολυτα, εχουν τοσα μα τοσα κοινα....
σωστά, χρειάζεσαι μεζούρα για να δεις αν είσαι πιο κοντά με τον Ουκρανό που είναι περίπου όσο λευκός είσαι εσύ (εκτός αν είσαι πελοποννήσιος/κρητικός), έχετε την ίδια θρησκεία, μοιράζεστε δυτικές αξίες και είστε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο που λέγεται Ευρώπη ή με τον τύπο από την Υεμένη

βγάλε την μεζούρα τώρα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

foscilis έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:43 Ποια Δύση λοιπόν; Δεν κόβεις τις νοθευμένες βότκες λέω γω. Το μόνο που ξέρεις για όλα αυτά τα μέρη είναι ότι τα αναφέρει η πρεσβεία στη γραμμή που σας δίνει. Αν έλεγε Βολπαραϊσο και Μίνας Τίριθ θα έλεγες Βολπαραϊσο και Μίνας Τίριθ. Δεν είσαι αναίσθητος φίλε μου, είσαι ένας τυπικός πηγμένος στην ίδια του τη βλακεία φιλοπουτινικός.
Δεν είναι η πρεσβεία,είναι η μεταπολιτευτική ελληνική κουλτούρα που διαστρεβλώνει τα πράγματα για να αθωώσει τον προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου. :D
Γράφει σε άλλο σάιτ κάποιος εμείς έχουμε υποφέρει από τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό.,Κύπρος,Ίμια.
Τον ρωτάς πότε εισέβαλαν οι Αμερικανοί στην Κύπρο και τάχει χαμένα.Αλλά καλά η Κύπρος αλλά και τα Ίμια που έψαχναν νυχτιάτικα τον Χόλμπρουκ στα μπαράκια της Ουάσιγκτον για να πάρει τηλέφωνα και να σταματήσει τους Τούρκους και μετά βγήκε ο Σημίτης και είπε το ευχαριστώ; :D
Φυσικά οι Ρώσοι όσο μπορούν σιγοντάρουν αλλά δεν νομίζω ότι η πρεσβεία τους θα έλεγε ποτέ για τα Ίμια,πάει πολύ και για αυτούς.
Οι Αμερικανοί έχουν αναδειχθεί από τη νεοελληνική αντίληψη κάτι σαν τιμωρός θεός και φταίνε για ότι συμβαίνει,μέχρι και για κορωνοιούς που έρχονται από την Κίνα.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Επίσης, όλοι οι Λιακοπουλικοι (ένα 10% σίγουρα των Ελ)
Στηρίζουν φανατικά πουτιν.....
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”